F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lolo_lolo
#251 Re: F.K. Olimpik
sta je sa spalevicem i olimpikom,onaj baltazar rece da nema nista od toga?
- abondanzieri
#252 Re: F.K. Olimpik
ko cvajta,u 20 i 15-LIBERO- wrote:Cuj ponedjeljkom....![]()
-
JEDAN JE HASE
#253 Re: F.K. Olimpik
abondanzieri wrote:ko cvajta,u 20 i 15-LIBERO- wrote:Cuj ponedjeljkom....![]()
- ecstase
#254 Re: F.K. Olimpik
Sto se tice Olimpika mislism da ce narednu sezonu odigrati dosta dobro i kvalitetno.
Imaju dobrog trenera,covjeka iza njih koji to sve finansira, redovne plate i premije odnosno sve sto je potrebno jednom ozbiljnom klubu i sto nemaju svi nasi premierligasi.
Jedino to sto nisam siguran jel imaju oni navijace odnosno publiku koja ih prati.
Predvidjam Olimpiku plasman medju prvih 6 naredne sezone.
Imaju dobrog trenera,covjeka iza njih koji to sve finansira, redovne plate i premije odnosno sve sto je potrebno jednom ozbiljnom klubu i sto nemaju svi nasi premierligasi.
Jedino to sto nisam siguran jel imaju oni navijace odnosno publiku koja ih prati.
-
El_comadante
#255 Re: F.K. Olimpik
meni je draže da su oni ušli nego recimo Čapljina, Troglav ili GOŠK. želim im sreču i da se nevrate odmah odakle su došli.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#256 Re: F.K. Olimpik
konačno tim za koji mogu navijati bez stida

- Luke Perry
#257 Re: F.K. Olimpik
komi wrote:konačno tim za koji mogu navijati bez stida![]()
![]()
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#258 Re: F.K. Olimpik
Jedan po jedan..sada Olimpik ima 34 navijaca...komi wrote:konačno tim za koji mogu navijati bez stida![]()
![]()
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
riko-ga
#260 Re: F.K. Olimpik
Greska Oni su vec dosli.A koliko ce se zadrzati?Vjerujem mnogo vise nego sto ti mislis.Da je vise ovakvi ekipa u sarajevu bilo bi dobro.
- zecko_kupuz
#261 Re: F.K. Olimpik
Hem su zeleni, hem su vukovi. Kupiće do kraja ljeta Džeku i Misimovića i naredne sezone osvojiti titulu. Pitanje je samo koga će nabiti s 5:1, Sarajevo ili Želju??? Grad Sarajevo postaje vučja jazbina
.
Ah da, morali bi potpisati i sponzorski ugovor sa ASA-om. Ipak su oni distributer Volkswagenovih vozila
.
Ah da, morali bi potpisati i sponzorski ugovor sa ASA-om. Ipak su oni distributer Volkswagenovih vozila
- hepek071
#262 Re: F.K. Olimpik
Evo jedan navijač FK Olimpika.... nek se *ebu i Sarajevo i Željo i oni nesposobni seljaci što im sjede po upravama
OLIMPIK!!!!!!!
OLIMPIK!!!!!!!
- Truba
#263 Re: F.K. Olimpik
Luke Perry wrote:komi wrote:konačno tim za koji mogu navijati bez stida![]()
![]()
![]()
a zasto. jel njeguju olimpijski duh?
furka oko sarajeva i želje mi je toliko jadna... samo vas promatram... sarajevo mi je bliže od želje ali zbog mase kockastih glava ne mogu navijati više za SA
slavija je preprovokatorski... a u širokom nisam bio 15 godina da navijam
velež i radnički iz niša nisu kao što su nekad bili
tako da ostaje olimpik
ako ništa skro svaki dan sam pored stadiona
- hepek071
#264 Re: F.K. Olimpik
Ljudi hajmo organizovati FK Olimpik fan klub....nek Olimpik bude prvi bh. klub koji će imati pismene i fer navijače, prije svega ljubitelje fudbala, a ne flaše, motke i igle. 
- Truba
#265 Re: F.K. Olimpik
šut ba samo jednu sezonu da vidim kako se razvija situacija

-
susc_ovjek
#266 Re: F.K. Olimpik
Svaka cast!komi wrote:Luke Perry wrote:komi wrote:konačno tim za koji mogu navijati bez stida![]()
![]()
![]()
furka oko sarajeva i želje mi je toliko jadna... samo vas promatram... sarajevo mi je bliže od želje ali zbog mase kockastih glava ne mogu navijati više za SA
slavija je preprovokatorski... a u širokom nisam bio 15 godina da navijam![]()
![]()
![]()
tako da ostaje olimpik
ako ništa skro svaki dan sam pored stadiona
Sve ono sto su stari klubovi nekad znacili i sta ih je predstavljalo, toga vise nema.
Olimpik mi se cini ne naconalisticki obojen, anti-seljacki, dobro organizovan klub koji hoce
naprijed iskljucivo svojim sportskim rezultatima.
Za sada ih simpatisem, i otici cu na par utakmica u sljedecoj sezoni, pa cemo vidjet dalje
-
Ali_G
#267 Re: F.K. Olimpik
Nije bitno sta su ti klubovi predstavljali i kakvi su sada. Ako neko zaista voli klub za koji navija nece mu pasti na pamet da prestane navijati za njega i da krene navijati za neke druge. Moze biti razocaran stanjem i ljudima koji su trenutno u klubu
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#268 Re: F.K. Olimpik
hepek071 wrote:Ljudi hajmo organizovati FK Olimpik fan klub....nek Olimpik bude prvi bh. klub koji će imati pismene i fer navijače, prije svega ljubitelje fudbala, a ne flaše, motke i igle.
Predvidjam vam vijek trajanja cak i kraci nego vam klubu
Evo prijedloga za naziv navijacke
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Chisum
#270 Re: F.K. Olimpik
Jebi ti to... gledam ja malo kako stvari hodaju oko tog Olimpika... kakav nam je tim kako se pojacavamo iz sezone u sezonu (o onim kerefekama Grbavice da i ne govorimo), kada nam ljudi poderu guzove slijedece sezone, bice - "Ko su ovi?"
- rado_vidjen
#271 Re: F.K. Olimpik
U dzamiji ?komi wrote:Luke Perry wrote:komi wrote:konačno tim za koji mogu navijati bez stida![]()
![]()
![]()
slavija je preprovokatorski... a u širokom nisam bio 15 godina da navijam![]()
![]()
![]()
tako da ostaje olimpik
ako ništa skoro svaki dan sam pored stadiona
- Bloodflow
#272 Re: F.K. Olimpik
Makar (za sada) u Olimpiku ne rade "alhemičari" koji pretvaraju dijamante u kloceve kao u Želji, ne motaju im se Niske i slični trećerazredni mahal-mafijaši oko kluba, što ne znači da nekad neće, ništa nije toliko loše da se ne bi moglo više sj.eb.ati.
San će kratko trajati, čim postanu faktor eto ti raznih lešinara i krpelja da mu popiju krv, baš kao Želji...
A ovo s navijačima, ma koji će im klinac navijači, eno Široki ima čitavih 57 navijača pa šta mu fali...dere i u košarci, redovno je negdje vani, dobro ove sezone nije, ali je jedan od najorganizovanijih klubova u BiH.
Tako da možeš otić' na tekmu a možeš i stvarat' nešto k'o što je RAD stvorio sa UF od razočaranih Delija i Groblja...
San će kratko trajati, čim postanu faktor eto ti raznih lešinara i krpelja da mu popiju krv, baš kao Želji...
A ovo s navijačima, ma koji će im klinac navijači, eno Široki ima čitavih 57 navijača pa šta mu fali...dere i u košarci, redovno je negdje vani, dobro ove sezone nije, ali je jedan od najorganizovanijih klubova u BiH.
Tako da možeš otić' na tekmu a možeš i stvarat' nešto k'o što je RAD stvorio sa UF od razočaranih Delija i Groblja...
-
Olimpik u srcu
#273 Re: F.K. Olimpik
Kako znas??Navijacka nam se skupina zove Green Union-LIBERO- wrote:Jedan po jedan..sada Olimpik ima 34 navijaca...komi wrote:konačno tim za koji mogu navijati bez stida![]()
![]()
![]()
-
leo karan
#274 Re: F.K. Olimpik
pa sta ako nemaju navijace, nema ni siroki pa je dobar klubecstase wrote:Sto se tice Olimpika mislism da ce narednu sezonu odigrati dosta dobro i kvalitetno.
doci ce navijaci, ako se bude posteno, kvalitetno i sistematski radilo
mi (FKS) smo truhli i suplji sa svih strana
a o zelji da ne govorim
mozemo samo pozeliti da imamo takve ljude u klubu
ustvari imalo smo, ali nismo mi za evrope
-
stolac-SARAJEVO
#275 Re: F.K. Olimpik
Prema pouzdanim informacijama koje smo dobili iz kluba danas nakon utakmice sa Napredkom koja je završila neriješeno 1:1 Predsjednik kluba g. Nijaz Gracić, nezadovoljan odnosom prema klubu i ponašanjem na terenu, je raspustio gotovo kompletan igrački kadar.
Kako nam je rečeno radi se o 15-ak igrača kojima se g. Gracić zahvalio.
Pokušaćemo saznati o kojim se imenima radi i informisati Vas o tome.
Rezultate današnjih utakmica možete vidjeti na linku dole.
Niste ni krenuli a vec se raspali
http://www.olimpik.ba/cms/
Hoce covjek da se vrati u FK Sarajevo

Kako nam je rečeno radi se o 15-ak igrača kojima se g. Gracić zahvalio.
Pokušaćemo saznati o kojim se imenima radi i informisati Vas o tome.
Rezultate današnjih utakmica možete vidjeti na linku dole.
Niste ni krenuli a vec se raspali
http://www.olimpik.ba/cms/
Hoce covjek da se vrati u FK Sarajevo