Bazen na Otoci!
- Secer_033
#251 Re: Bazen Otoka
Jest mi drago sto se bazen otvara u mom naselju.
A kad se kafic around bazena otvori.....
- jennisjoplin
#252 Re: Bazen Otoka
a onda bi neko mogao biti iuzvučen iz bazena (umjesto taksija) i biti izdegenečenzlatiborka wrote:Za obicnu raju poslije Ramazana, jerbo se ne mogu kupati zemske i muskici zajedno u to vrijeme. Sa minareta i ulaza dzamije se sve vidi i moze sablazniti nekoga pravovjernog muslimana.....Van Halen wrote:Bazen nije otvoren za "običnu raju". Bio sam ja neki dan tamo, vidim na parkingu ima auta, kontam možda je otvoren. Međutim, radnik iz obezbjeđenja mi reče da je otvoren samo za članove plivačkih klubova, a za raju će biti otvoren od 1. oktobra.![]()
- milivoje
#253 Re: Bazen Otoka
Pa ni u bazenu vjera nema mira...O Boze, imal' te!?zlatiborka wrote:Za obicnu raju poslije Ramazana, jerbo se ne mogu kupati zemske i muskici zajedno u to vrijeme. Sa minareta i ulaza dzamije se sve vidi i moze sablazniti nekoga pravovjernog muslimana.....Van Halen wrote:Bazen nije otvoren za "običnu raju". Bio sam ja neki dan tamo, vidim na parkingu ima auta, kontam možda je otvoren. Međutim, radnik iz obezbjeđenja mi reče da je otvoren samo za članove plivačkih klubova, a za raju će biti otvoren od 1. oktobra.![]()
I u mome naselju...nek' dushmani crknu.Secer_033 wrote:Jest mi drago sto se bazen otvara u mom naselju.
- munevera44
-
klixober
#255 Re: Bazen Otoka
Valjda prosao ramazan,sada cemo moci na bazen...i neka mi neko prica o sekularnoj dzzavi.
- jennisjoplin
#256 Re: Bazen Otoka
opet postavljas glupa pitanjavesna55 wrote:Znal iko kad će bazen proraditi za nas sitnu raju
-
Judge_Dread
- zlatiborka
#258 Re: Bazen Otoka
jeste, i ja to kazem, a proglasena sam islamofobom i pljuvatorom po Islamu na forumu (tema AVAZOVI FAZONI)....Judge_Dread wrote:Cenga rek'o sekularizam od ponedeljkakomeba wrote:Valjda prosao ramazan,sada cemo moci na bazen...i neka mi neko prica o sekularnoj dzzavi.
Hocu na bazen da plivam, hocu da vozim biciklo i u Ramazanu, hocu da postujem ljude i njihove slobodu....
- jennisjoplin
#259 Re: Bazen Otoka
buntovnik nez razloga i prohujalo s vihoromzlatiborka wrote:jeste, i ja to kazem, a proglasena sam islamofobom i pljuvatorom po Islamu na forumu (tema AVAZOVI FAZONI)....Judge_Dread wrote:Cenga rek'o sekularizam od ponedeljkakomeba wrote:Valjda prosao ramazan,sada cemo moci na bazen...i neka mi neko prica o sekularnoj dzzavi.
Hocu na bazen da plivam, hocu da vozim biciklo i u Ramazanu, hocu da postujem ljude i njihove slobodu....
- fishtrija
#260 Re: Bazen Otoka
E neš eto ti sadzlatiborka wrote:jeste, i ja to kazem, a proglasena sam islamofobom i pljuvatorom po Islamu na forumu (tema AVAZOVI FAZONI)....Judge_Dread wrote:Cenga rek'o sekularizam od ponedeljkakomeba wrote:Valjda prosao ramazan,sada cemo moci na bazen...i neka mi neko prica o sekularnoj dzzavi.
- jennisjoplin
#261 Re: Bazen Otoka
jeste, i ja to kazem, a proglasena sam islamofobom i pljuvatorom po Islamu na forumu (tema AVAZOVI FAZONI)....Judge_Dread wrote:Cenga rek'o sekularizam od ponedeljkakomeba wrote:Valjda prosao ramazan,sada cemo moci na bazen...i neka mi neko prica o sekularnoj dzzavi.
Hocu na bazen da plivam, hocu da vozim biciklo i u Ramazanu, hocu da postujem ljude i njihove slobodu....[/quote]
E neš eto ti sad
a osim toga nema ni bikini , bez njega ne pušćaju u bazeeen
- munevera44
- lopta
#263 Re: Bazen Otoka
Ja ti kazem da toga nece biti, jer toga u Sarajevu nema, to su suplje price ljudi koji hoce da od Sarajeva naprave Teheran, postoji u Sarajevu pored ovog jos 4 bazena i nije se desio nijedan takav incident, a ako se slucajno desi(a siguran sam da nece), onda bujrum zovi na lice mjesta.Machiavelli wrote:1, 3, 5 ili deset curica upiše školu plivanja i krene na taj tečaj. Što će se najvjerojatnije desiti. U blizini je džamija di dolaze pretpostavljam i čikice sa bradama i kratkim hlačicama. Pročitao sam kakav je njihov stav prema ovome da se cure, djevojke ili gospođe zajedno i polunage kupaju sa osobama suprotnog pola zajedno i da ih neko nedaj bože pogledom skida, kako kaže stara dobra pjesma, u najmanju ruku će biti bijesni, a znamo što onda slijedi. Je li itko ima slična razmišljanja iliti strahove.
Nema to veze sa tim i prestani siriti islamofobicne poruke po ovom forumu, narocito sto te poruke dolaze od nekoga ko nije musliman, dakle prestani vrijedjati vjernike druge vjere, tebe niko ne spominje i tvoju vjeru, zato islamofobiju ostavi kod kuce.zlatiborka wrote:Za obicnu raju poslije Ramazana, jerbo se ne mogu kupati zemske i muskici zajedno u to vrijeme. Sa minareta i ulaza dzamije se sve vidi i moze sablazniti nekoga pravovjernog muslimana.....![]()
Znaci nisam jedini koji tako misli. E pa zapitaj se onda u kome je problem. A ta prica kako ne smijes voziti biciklo i ici na bazen za Ramazan je najobicnija laz, a ako smatras da to nije tacno, sljedeci Ramazan zovi idemo zajedno na bazenzlatiborka wrote:[jeste, i ja to kazem, a proglasena sam islamofobom i pljuvatorom po Islamu na forumu (tema AVAZOVI FAZONI)....
Znaci ima neki manji bazen osim 'glavnog'?kockica_kockica wrote:Bila sam u unutrasnjosti... ali se nisam mogla kiupati.. gledala sam djevojcicu od svoje prijateljice kako vjezba plivanje jer je u plivackom klubu...Ima i kafic around bazena koji jos uvijek ne radi....
- munevera44
- jennisjoplin
#265 Re: Bazen Otoka
opet postavljas glupa pitanjavesna55 wrote:Znal iko kad će bazen proraditi za nas sitnu raju
ali ja još uvijek ne dobih odgovor
jesi li to sa mimom kupila novi badić pa hoćeš da ga isprobaš
-
pashica
#266 Re: Bazen Otoka
Bazen još uvijek nije otvoren, zbog toga što treba da se izvrši tehnički prijem objekta, poslije toga se počinje s radom
- munevera44
- munevera44
- jennisjoplin
#269 Re: Bazen Otoka
vesna55 wrote:opet postavljas glupa pitanja
ali ja još uvijek ne dobih odgovor
jesi li to sa mimom kupila novi badić pa hoćeš da ga isprobaš
Pozivam te Jenis da idemo zajedno u kupovinu badića, eto ti izaberi i naravno plati, ja ću ga nositi, samo bez foto aparata
moze, znam gdje ima dobrih tanga badića
- kockica_kockica
#270 Re: Bazen Otoka
lopta wrote:Machiavelli wrote:zlatiborka wrote:zlatiborka wrote:[
Znaci ima neki manji bazen osim 'glavnog'?kockica_kockica wrote:Bila sam u unutrasnjosti... ali se nisam mogla kiupati.. gledala sam djevojcicu od svoje prijateljice kako vjezba plivanje jer je u plivackom klubu...Ima i kafic around bazena koji jos uvijek ne radi....
Ima veliki i mali bazen... POmocni je mali bazen i prilagodjen za malu djecu .. dok u velikom vise klubova isovremeno moze imati treninge sa djecom.. i niko nikom ne smeta... Prijateljicina kcerka je bila u velikom bazenu glavnom...
-
Last_one
#271 Bazen na Otoci!
Da li znate, postoji li web stranica za ovaj bazen ili kontakt telefon. Takodje, interesuje me da li su poceli sa rekreacionim plivanjem i koji su termini, kojim danima.....
Hvala
Hvala
-
Umjetnik a
#272 Re: Bazen na Otoci!
otiđi pa se raspitaj
svaki dan je otvoren
svaki dan je otvoren
- jennisjoplin
#273 Re: Bazen Otoka
evo ekskluziva, prije otvaranja hotela central, ima bazen i kuglanu, sorry za kvalitet kamera ostala doma pa je slikano sa mobaćem a bakterija krepala grrrr :

- scooter21ba
#274 Re: Bazen Otoka
tehnicki prijem trampine ulice trajao pola godine pa tek onda poceli je asfaltiratipashica wrote:Bazen još uvijek nije otvoren, zbog toga što treba da se izvrši tehnički prijem objekta, poslije toga se počinje s radom
znaci slicno i sa bazenom
otvaranje kad dodje ljeto
- kockica_kockica
#275 Re: Bazen na Otoci!
imas temu o bazenu... odes tamo i pitas...