U Sarajevu protest protiv queer festival
- portfast
#251 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Moje demokratsko pravo je da izadjem na te proteste.
Veoma rado cu se odazvati istim.
- zlatiborka
#252 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Dva off-topic pitanja:
1. Sta kazu Mama i Tajo, ima li njihovih izjava u vezi festivala i protesta protiv festivala....
2. Hoce li i ko od kantonalnih i gradskih zvanicnika prisustvovati otvaranju festivala....
1. Sta kazu Mama i Tajo, ima li njihovih izjava u vezi festivala i protesta protiv festivala....
2. Hoce li i ko od kantonalnih i gradskih zvanicnika prisustvovati otvaranju festivala....
- Sezam
#253 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
A shta mislis da je taj na tvom avataru?portfast wrote:Moje demokratsko pravo je da izadjem na te proteste.
Homoseksualci su bolesni ljudi.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#254 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
imas to pravo, a ja smatram da ima vise bolesnika u ovom gradu, jer im smeta izlozba radova jedne LEZBEJKE, a ne smeta im sto pola liftova u gradu ne radi, sto Osijek redovno bude poplavljen kad su jace kise....portfast wrote:Moje demokratsko pravo je da izadjem na te proteste.
PS JEdno pitanje:
Zasto ignorisete pojavu LEZBEJKI, zasto ste se ogranicili samo na gay muskarce?
Zato sto ste licemjerni do srzi.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#255 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Sezam wrote:A shta mislis da je taj na tvom avataru?portfast wrote:Moje demokratsko pravo je da izadjem na te proteste.
Ti mislis da su homoseksualci bolesni ljudi, pa bi da glumis doktora ( Ulice ), ne bi li ih izlijecio ?
Aferim.
Ne brukajte Sarajevo.
- portfast
#256 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Ženoljubac poput mene. 100 % .Sezam wrote:A shta mislis da je taj na tvom avataru?portfast wrote:Moje demokratsko pravo je da izadjem na te proteste.
-
tataratira
#257 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
joj kada vidim one tri iz prvog safa Q festivala
...vas se napalim
ja bih platio da vidim akciju, jel ima ta opcija?
...vas se napalim
ja bih platio da vidim akciju, jel ima ta opcija?
- portfast
#258 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Brukam Sarajevo zato što protestvujem ???Latinica wrote:Sezam wrote:A shta mislis da je taj na tvom avataru?portfast wrote:Moje demokratsko pravo je da izadjem na te proteste.
Homoseksualci su bolesni ljudi.![]()
Ti mislis da su homoseksualci bolesni ljudi, pa bi da glumis doktora ( Ulice ), ne bi li ih izlijecio ?
Aferim.
Ne brukajte Sarajevo.
-
bosanceros_loco
#259 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
A prije toga sto ne odes malo i porazgovaras sa organizatorima tog festivala, i cujes njihovo misljenje i zasto to sve organizuju, pa onda ako ti se jos uvijek ide na te demstracije idi ali makar ces znati protiv cega protestvujes? Ili se mozda bojis da ces otkriti da si i ti peder ako popricas sa pedercinama?portfast wrote:Moje demokratsko pravo je da izadjem na te proteste.
-
homar
#260 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Ako ovo još jednom ponoviš možda će ti se i ispunit želje.mIRCerka wrote:Aferim Sarajevo. Za kvalitetnu stampu se ima para...fuj....
Organizatorima ovih protesta zelim samo jedno
Dabogda vam sin jedinac zeta kuci doveo!
- Latina
#261 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Naravno da brukas, vec sam elaborirala razloge u prethodnim postovima, da ne citiram sad samu sebe.portfast wrote:
Brukam Sarajevo zato što protestvujem ???
Smiri(te) malo hormone. Svi mi imamo mnogo kompleksnije i vaznije probleme za rijesiti nego sto je promocija homoseksualnosti. Ako ne vidis da "protest" doprinosi istoj, onda nemamo o cemu razgovarati.
- portfast
#262 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Latinica wrote:Naravno da brukas, vec sam elaborirala razloge u prethodnim postovima, da ne citiram sad samu sebe.portfast wrote:
Smiri(te) malo hormone. Svi mi imamo mnogo kompleksnije i vaznije probleme za rijesiti nego sto je promocija homoseksualnosti. Ako ne vidis da "protest" doprinosi istoj, onda nemamo o cemu razgovarati.
Za mene je ovo trenutno najvazniji problem i želim iskazati svoje negodovanje povodom tog problema.
Ja sam se borio za ovu državu i branio ova grad.
Valjda imam neka prava...
-
Yamahalac
#263 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
e dobro si se izborio kad ti je qfest najveci problemportfast wrote:Latinica wrote:Naravno da brukas, vec sam elaborirala razloge u prethodnim postovima, da ne citiram sad samu sebe.portfast wrote:
Za mene je ovo trenutno najvazniji problem i želim iskazati svoje negodovanje povodom tog problema.
- vjesticanametli
#264 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
tebi onda nije problem sti ne isplacuju onih bijednih 150 kmica ... nije ti problem kraĐŽa i korupcija...........*ebavanje u mozak
vec ti je problem sto ce 10 ljudi sjesti u jednoj sobi i pogledat 5 slika i reci eto hihi pipihi............pa ignorisi ih ko te tjera da uopste pises i razmisljas o njima
ili da ides tamo 
vec ti je problem sto ce 10 ljudi sjesti u jednoj sobi i pogledat 5 slika i reci eto hihi pipihi............pa ignorisi ih ko te tjera da uopste pises i razmisljas o njima
- Atrus
#265 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Vau, koji problem. Sto ga neko nekome umace u paksu? Nezaposlenost? Kriminalitet? Jesam li ti pricao o vjetrovima Alije Izetbegovica koje je pustao na minderu?portfast wrote:Latinica wrote:Naravno da brukas, vec sam elaborirala razloge u prethodnim postovima, da ne citiram sad samu sebe.portfast wrote:
- arbosan
#266 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Amazonka, nisam navikao da pises tako nesto, mislio sam da si ipak stalozenija.Amazonka27 wrote:Dabogda ih sacekali negdje na cosku nabildani pederi sa zajebanim tetovazama i zgurali im kifle u nosdrve
Molis BOG, ili tumaci "prizeljkujes od Boga" da nekakvi pederi, koji su u Bozijim propisima "NEVJERNICI" ili "GRESNICI KOJI SU PREKORACILI CRVENU LINIJU" da on njima pomogne, nakon sto oni nece bas da se pridrze Boziju uputu, pa makar osnovnu i to Krcansku, Jevrejsku ili islamsku, da tim ljudima koji protestuju naude, ili vec sta..., hummm.
Zaista, ova tema je postala toliko zamorna, toliko sam procitao tekstova i prica od nekakvih urbanih gradjana (navodno IN ljudi) koji podrzavaju ljudska prava, a ne znaju da i demokratija daje prostor i onima koji se ne slazu sa homicima da to iskazu. Sto se tice mene, ja sam protiv ovih koje vole da im je IN.
I za kraj, onaj koji je izabrao da bude zagovornik i simpatizer ili cak homoseksualac, to je njegov izbor, kao sto je moj izbor da ne budem, ne simpatise, niti podrzava, i zasiguno necu nikoga ugrozavati sto nije isto kao ja. A znam da tamo gdje je bitno biti IN u svakom smislu, i to prizeljkujem, da ce oni biti OUT. A svak na tom sudu ce biti tog dana svjedok.
- portfast
#267 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Da, to je za mene najveci problem.
To sam ja.
To sam ja.
- Atrus
#268 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Dokaz da je religija cista fikcija jeste da je navodno Bog protiv homoseksualaca. Bog koji je milostiv i koji oprasta sve, ali ne i pederluk. Jao, jadnog li Boga.
- perke
#269 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
E moj "branitelj" za sta si se ti borio, isti si ko i oni sto su prije par godina u Beogradu pretukli nekoliko queer osoba ...ako ne i goriportfast wrote: Za mene je ovo trenutno najvazniji problem i želim iskazati svoje negodovanje povodom tog problema.
-
saban murat
#270 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

kakvi idioti imoroni. kakvo devijantno ponasanje branitelja morala.
pa cijela zemlja je queer!!!
Last edited by saban murat on 24/09/2008 10:48, edited 1 time in total.
-
ETO_SAD
#271 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Mirci, pravo stecem osjecaj da branis gej populaciju. Liftovi ne rade isitna, gejovi mi ih sigurno nece popraviti, to je do nas. Isto tako ne moram objasnjavati djetetu dva sata i brinuti se o zaglavljenom liftu ali moram finog vremena posvetiti da objasnim zasto se cike i tete istog spola vole. Znas sine to je sloboda izobra, "takvi su rodjeni", ima i zivotinja koje voli isti spol, itd. kako bolesno. Porediti se sa zivotinjom, extra
. Da se Bogdo promovisu neke vrijednosti, nego izopacenosti, i sada vi sacica upaljenih forumasa fol branite njihova (pojedini svoja) prava. Pa hajdemo realno pogledati koliki je procenat gej populacije u gradu, a koliki nije i plus koliki je procenat koji su protiv toga.
I pravo me nervira kada raja OPA "branitelji gej populacij" pocnu suplju tipa, toliko problema, liftovi ne rade, narod ovo, narod ono...ziva istina...ali sto onda oni isti zajedno sa gejovima ne pokrenu demonstracije protiv svega toga, mozda onda imali i sansu da se uklope u drustvo.
I stalno licimjerno ovo, licimjerno ono, pa ima li ista licimjernije od govorenja kako je biti gej nesto normalno, a biti protiv toga homofobican, nenormalan, ne tolerantan itd.
Po meni je ne tolerantno da mizeran procenat stanovnista remeti sve ostalo. To je ne tolerantno.
I naravno, sada ce biti, hajmo BAN jer zaboga sam i ja homofob (i jesam), i protiv sam tog poganluka (i jesam) i za Boga dragoga kako ja ne podrzavam te nastrane (al ne podrzavam) al sta se moze, demokratija jel tako.
I bit ce price, ovi bez imena i prezimena javljaju se a Q sa imenom i prezimenom, al mi molim vas recite koja im je lokacija. A za one koje zanima moje ime i prezime, kako izgleda, sta radim i sve ostalo, koji imaju bilo kakvu zelju da me upoznaju slobodno me upitaj te..rado cu da se upoznam sa vama.
Toliko od mene. Protiv toga sam i sta sad
I pravo me nervira kada raja OPA "branitelji gej populacij" pocnu suplju tipa, toliko problema, liftovi ne rade, narod ovo, narod ono...ziva istina...ali sto onda oni isti zajedno sa gejovima ne pokrenu demonstracije protiv svega toga, mozda onda imali i sansu da se uklope u drustvo.
I stalno licimjerno ovo, licimjerno ono, pa ima li ista licimjernije od govorenja kako je biti gej nesto normalno, a biti protiv toga homofobican, nenormalan, ne tolerantan itd.
Po meni je ne tolerantno da mizeran procenat stanovnista remeti sve ostalo. To je ne tolerantno.
I naravno, sada ce biti, hajmo BAN jer zaboga sam i ja homofob (i jesam), i protiv sam tog poganluka (i jesam) i za Boga dragoga kako ja ne podrzavam te nastrane (al ne podrzavam) al sta se moze, demokratija jel tako.
I bit ce price, ovi bez imena i prezimena javljaju se a Q sa imenom i prezimenom, al mi molim vas recite koja im je lokacija. A za one koje zanima moje ime i prezime, kako izgleda, sta radim i sve ostalo, koji imaju bilo kakvu zelju da me upoznaju slobodno me upitaj te..rado cu da se upoznam sa vama.
Toliko od mene. Protiv toga sam i sta sad
- portfast
#272 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Vidim da je ova "Gay friendly populacija" jaaako netolerantna prema svemu drugacijem.
Pomalo i fašizam tukne.
Jadno i bijedno.
Pomalo i fašizam tukne.
Jadno i bijedno.
- Latina
#273 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Cek, cek...sta je cilj protesta ? Izmjena ustava po kojem ce onda homoseksualci postati obiljezena skupina u drustvu, i izgubiti prava na vlastitu seksualnost ? Da, ali u tvojim snovima. Ili je mozda cilj dodatna paznja u svojoj sustini efemeralnom "Festivalu" kojim se promovise homoseksualnost ? Efekat biti dodatna medijska paznja.portfast wrote:
Razmisljaj(te), umjesto sto reaguj(ete).
- Air Ramiz
#274 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Bog je protiv đavola i razvrata. Niko vam ne brani da budete pederi, Q ili šta god hoćete, ja vam neću suditi, ali dopustite da normalni ljudi imaju mišljenje o vama, kao što vi imate o religiji koju nazivate fikcija.bosanceros_loco wrote:Nije to bog nego tumacenje boga i "bozije rijeci" od strane primitivaca. Odo i ja sad na cvarke, a veci sam musliman i vjernik od svih primitivaca ovdje koji mrze pedere a poste citav ramazan.Atrus wrote:Dokaz da je religija cista fikcija jeste da je navodno Bog protiv homoseksualaca. Bog koji je milostiv i koji oprasta sve, ali ne i pederluk. Jao, jadnog li Boga.
-
Yamahalac
#275 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
interesantna stranica, ocigledno jako referentna
Domain Name:ZDRAVODRUSTVO.INFO
Created On:23-Sep-2008 21:28:21 UTC
Registrant Name:Protected Domain Services
Registrant Organization:Protected Domain Services
ni ime nije smio svoje staviti
ma bravo
Domain Name:ZDRAVODRUSTVO.INFO
Created On:23-Sep-2008 21:28:21 UTC