30ta kuca na vrata

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
beka_mo

#251 Re: 30ta kuca na vrata

Post by beka_mo »

Ma dodji brate u Mostar pa ces vidjeti sta je ljepota.Pogotovo ljeti,kad je veca torba u ruci nego sto odjece imaju na sebi.
Sta cu,morala sam malo svoje sugradjanke promovirati.
Dr.Cuddy

#252 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

aerobic wrote:evo da se tuspasim imam 32 slobodan, neoženjen, ako ti je važno situiran - stalno tragam za partnericom - i nama u mojim godinama nije lako posebno u Sarajevu. Razloga je mnogo. Najviše što nismo europski grad i mali je izbor normalnih ljudi koji nisu opterećni nepismenošću i religijom.

Žene su nam u prosjeku očajnog izgleda - 500 godina osmanske Turske. Zaboravi evropske žene, zaboravi čehinje i slovakinje sa mora, dobrodošli u Istambul, Tiranu ili da ne kažem Teheran - uglavnom crnke Ž kategorije - ma važno je da su "muslimanke" - gluho bilo :-) .

Odbij pokrivene i bradate, odbij orijantalnu egzotiku od izgleda - za koga ćeš se udati - za koju ću se ja oženiti. Ali ... udri brigu na veselje - propašće i država i ovaj tzv. narod kada naša generacija propadne. Tražili ste gledajte... Eto im kockastih glava neka im državu prave.
e malo ga i ti pretjera...i mani se crnki jes' cuo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
beka_mo

#253 Re: 30ta kuca na vrata

Post by beka_mo »

Amazonka27 wrote:
aerobic wrote:
Žene su nam u prosjeku očajnog izgleda - 500 godina osmanske Turske. Zaboravi evropske žene, zaboravi čehinje i slovakinje sa mora, dobrodošli u Istambul, Tiranu ili da ne kažem Teheran - uglavnom crnke Ž kategorije - ma važno je da su "muslimanke" - gluho bilo :-) .
inace...cula sam da ima dobrih žena na zelenom trotoaru, korziraju gore-dole...ako ti se ne gadi... pa ev..nesto pricaju da je i radioaktivan...mozda upoznas neku i sa 3 sise...
mrš :!: :!: :!:

:) :) :) Ma i ti si ga prokuzila sestro. Mrsh i od mene!
x0z0y0

#254 Re: 30ta kuca na vrata

Post by x0z0y0 »

prestroge ste prema "momku" :D
nije lako kad te 32 god. odbijaju crnke :D :D
svakom bi dopizdilo...i drzava..i crnke ..i turci :D :D
Dr.Cuddy

#255 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

Compos_Sui wrote:prestroge ste prema "momku" :D
nije lako kad te 32 god. odbijaju crnke :D :D
svakom bi dopizdilo...i drzava..i crnke ..i turci :D :D
turci pogotovo. :bih:
x0z0y0

#256 Re: 30ta kuca na vrata

Post by x0z0y0 »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
d2

#257 Re: 30ta kuca na vrata

Post by d2 »

ovo je profi :D

Image
fishtrija

#258 Re: 30ta kuca na vrata

Post by fishtrija »

beka_mo wrote:Ma dodji brate u Mostar pa ces vidjeti sta je ljepota.Pogotovo ljeti,kad je veca torba u ruci nego sto odjece imaju na sebi.
Sta cu,morala sam malo svoje sugradjanke promovirati.
Evo dobrovoljno se javljam da provjerim... :D Primaš li me u goste jedno 12tak godina, da osjetim klimu :D
Law_and_Order

#259 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Law_and_Order »

franceska wrote:Evo, za par mjeseci punim 30 :-D . Nije me strah godina, kazu da svako doba ima "nesto svoje", ali u zadnje vrijeme me spopadaju misli o tome kako mi je 30, a nemam ozbiljnu vezu!! Ne smatram ovo ogromnim problemom, ali problem ipak jeste. Problem je u tome sto nekad mislim da nema muskaraca oko 35 godina a koji nisu vec u vezi ili nisu ozenjeni. Ima li takvih jos :D
Ima tu upucavanja raznih, ali su to vecinom ozenjeni za sto uopce nisam zainteresirana. Pitam se gdje upoznati te slobodne muskarce?? U supermarketu, kafani, na ulici, na poslu, na internetu :D , itd. Gdje se kretati i sta raditi da bi se upoznali takvi ljudi? Mislim da ovom gradu nedostaje jedan klub slobodnih muskaraca/zena od 35 godina pa navise :D
Ima li vas jos sa ovim "problemom" :D
Iskreno ima puno muskaraca preko 30 da su neozenjeni, ali valja vam otvoriti oci prema onima koje ste dosad ignorisali. JA fala bogu sam jos par godina ispod 30 :)
Dr.Cuddy

#260 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

Law_and_Order wrote:
franceska wrote:Evo, za par mjeseci punim 30 :-D . Nije me strah godina, kazu da svako doba ima "nesto svoje", ali u zadnje vrijeme me spopadaju misli o tome kako mi je 30, a nemam ozbiljnu vezu!! Ne smatram ovo ogromnim problemom, ali problem ipak jeste. Problem je u tome sto nekad mislim da nema muskaraca oko 35 godina a koji nisu vec u vezi ili nisu ozenjeni. Ima li takvih jos :D
Ima tu upucavanja raznih, ali su to vecinom ozenjeni za sto uopce nisam zainteresirana. Pitam se gdje upoznati te slobodne muskarce?? U supermarketu, kafani, na ulici, na poslu, na internetu :D , itd. Gdje se kretati i sta raditi da bi se upoznali takvi ljudi? Mislim da ovom gradu nedostaje jedan klub slobodnih muskaraca/zena od 35 godina pa navise :D
Ima li vas jos sa ovim "problemom" :D
Iskreno ima puno muskaraca preko 30 da su neozenjeni, ali valja vam otvoriti oci prema onima koje ste dosad ignorisali. JA fala bogu sam jos par godina ispod 30 :)
drugarice iz Kluba 30+ kazu da i mladji dolaze u obzir :lol: :lol: :lol: :lol:
Panthera

#261 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Panthera »

Compos_Sui wrote:Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa gdje mi sliku iskopa :mrgreen: E da na temu , prije par dana upoznao curu u 30toj /generacija ...i evo sad ne mogu spavat :shock: :shock: uletila mi ko tajfun a ja s kisobranom u ruci..ma kakav kisobran kesa na glavi...uhhhh situacija je ozbiljna...vrlo jako krajnje...sudija mi se smjeska, namjesta produzetke, penale za ronalda citaj njoj a meni retardinjo na golu...pa stanite ljudi...da pertle zavezem pa ima jos stvari ..... uhhh...a cura krojena za mene....pa ti vidi sta sad radit...hajde vi u 30im sta da se radi.
Dr.Cuddy

#262 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

Pathera pa gdje problem? Jel obostrano?
Panthera

#263 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Panthera »

Moonlight & Magnolia wrote:Pathera pa gdje problem? Jel obostrano?
Ma jeste......ko kad dobjes nesto e sad neznas sta bi s tim jer nisi trazio doslo samo od sebe eto...ima jos par sitnica manje vaznih...
Panthera

#264 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Panthera »

Panthera wrote:
Ma jeste......ko kad dobjes nesto e sad neznas sta bi s tim jer nisi trazio doslo samo od sebe eto...ima jos par sitnica manje vaznih...
ma skonto sam manje vise sve...nego ovo mi dodje ko lajanje na sijalicu pred spavanje...uh forget it...laku noc vm ljudi..
Dr.Cuddy

#265 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

Panthera wrote:
Panthera wrote:
ma skonto sam manje vise sve...nego ovo mi dodje ko lajanje na sijalicu pred spavanje...uh forget it...laku noc vm ljudi..
pa vidim trazis savjet ali problem ne vidim...enivej, sretno ti sa mladom damom! :thumbup:
Panthera

#266 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Panthera »

Tnks Magnolia....Kad zivis sam ponekad nedostaje neko da popricas bas o tome i bas u ta doba....jahhh...junou :-)
Dr.Cuddy

#267 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

Panthera wrote:Tnks Magnolia....Kad zivis sam ponekad nedostaje neko da popricas bas o tome i bas u ta doba....jahhh...junou :-)
ma nek ste se vi nasli...one male neravnine na koje naidjete usput su tu da zivot bude zanimljiviji :thumbup: i budi fin prema njoj! :)
Panthera

#268 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Panthera »

Moonlight & Magnolia wrote:
Panthera wrote:Tnks Magnolia....Kad zivis sam ponekad nedostaje neko da popricas bas o tome i bas u ta doba....jahhh...junou :-)
ma nek ste se vi nasli...one male neravnine na koje naidjete usput su tu da zivot bude zanimljiviji :thumbup: i budi fin prema njoj! :)
ajem olvejz fin, i zato nemogu spavati...samo mi ona sada nije tu, bas sada kad je trebam, and ajkentchejndzit... :x
Dr.Cuddy

#269 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

Panthera wrote:
ajem olvejz fin, i zato nemogu spavati...samo mi ona sada nije tu, bas sada kad je trebam, and ajkentchejndzit... :x
razumijem te. nema potrebe za frustracijom. slatko iscekivanje. budi zahvalan sto imate jedno drugo, sto ste se nasli... a to sto ti nedostaje, to je prirodno...nadoknadicete aBd! ;-)
Panthera

#270 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Panthera »

I otisla je i nestigoh da joj kazem da je volim, i da je zelim, i da ....nije bilo ni vrijeme ni mjesto ni nacin....i sve ove rijeci odose u zrak samo tako....besmisleno..valjda cu sad zaspati...laku noc vam..
Dr.Cuddy

#271 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

Panthera wrote:I otisla je i nestigoh da joj kazem da je volim, i da je zelim, i da ....nije bilo ni vrijeme ni mjesto ni nacin....i sve ove rijeci odose u zrak samo tako....besmisleno..valjda cu sad zaspati...laku noc vam..
a ja ti zelim da nadjes i drugo vrijeme i mjesto i da joj kazes sve to! sretno i laku noc! ;-)
BarbaDue

#272 Re: 30ta kuca na vrata

Post by BarbaDue »

Panthera wrote:I otisla je i nestigoh da joj kazem da je volim, i da je zelim, i da ....nije bilo ni vrijeme ni mjesto ni nacin....i sve ove rijeci odose u zrak samo tako....besmisleno..valjda cu sad zaspati...laku noc vam..
Hajde sretno, pa da nam se javis sa lijepim vijestima :-D :thumbup:
Panthera

#273 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Panthera »

a ja ti zelim da nadjes i drugo vrijeme i mjesto i da joj kazes sve to! sretno i laku noc! ;-)
zanimljivo ali tvoj avatar nekako i simbolizira nju i mene kao personifikacija nasih karakteristika u ta dva predivna lika....bas tripi nije li...joj a meni se nerastaje znas onu od stulica....jahhh...necu vise pisat obecavam..idem spavat :zzzz:
enivej tenks magnolia
Dr.Cuddy

#274 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

Panthera wrote:
zanimljivo ali tvoj avatar nekako i simbolizira nju i mene kao personifikacija nasih karakteristika u ta dva predivna lika....bas tripi nije li...joj a meni se nerastaje znas onu od stulica....jahhh...necu vise pisat obecavam..idem spavat :zzzz:
enivej tenks magnolia
ju ar velkam pantero :sleep:
d2

#275 Re: 30ta kuca na vrata

Post by d2 »

ja se ispricam sa friziderom, super smo raja, vrlo je otvoren :D
Post Reply