30ta kuca na vrata
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
beka_mo
#251 Re: 30ta kuca na vrata
Ma dodji brate u Mostar pa ces vidjeti sta je ljepota.Pogotovo ljeti,kad je veca torba u ruci nego sto odjece imaju na sebi.
Sta cu,morala sam malo svoje sugradjanke promovirati.
- Dr.Cuddy
#252 Re: 30ta kuca na vrata
e malo ga i ti pretjera...i mani se crnki jes' cuoaerobic wrote:evo da se tuspasim imam 32 slobodan, neoženjen, ako ti je važno situiran - stalno tragam za partnericom - i nama u mojim godinama nije lako posebno u Sarajevu. Razloga je mnogo. Najviše što nismo europski grad i mali je izbor normalnih ljudi koji nisu opterećni nepismenošću i religijom.
Žene su nam u prosjeku očajnog izgleda - 500 godina osmanske Turske. Zaboravi evropske žene, zaboravi čehinje i slovakinje sa mora, dobrodošli u Istambul, Tiranu ili da ne kažem Teheran - uglavnom crnke Ž kategorije - ma važno je da su "muslimanke" - gluho bilo.
Odbij pokrivene i bradate, odbij orijantalnu egzotiku od izgleda - za koga ćeš se udati - za koju ću se ja oženiti. Ali ... udri brigu na veselje - propašće i država i ovaj tzv. narod kada naša generacija propadne. Tražili ste gledajte... Eto im kockastih glava neka im državu prave.
-
beka_mo
#253 Re: 30ta kuca na vrata
Amazonka27 wrote:inace...cula sam da ima dobrih žena na zelenom trotoaru, korziraju gore-dole...ako ti se ne gadi... pa ev..nesto pricaju da je i radioaktivan...mozda upoznas neku i sa 3 sise...aerobic wrote:
Žene su nam u prosjeku očajnog izgleda - 500 godina osmanske Turske. Zaboravi evropske žene, zaboravi čehinje i slovakinje sa mora, dobrodošli u Istambul, Tiranu ili da ne kažem Teheran - uglavnom crnke Ž kategorije - ma važno je da su "muslimanke" - gluho bilo.
mrš![]()
![]()
- x0z0y0
#254 Re: 30ta kuca na vrata
prestroge ste prema "momku"
nije lako kad te 32 god. odbijaju crnke
svakom bi dopizdilo...i drzava..i crnke ..i turci

nije lako kad te 32 god. odbijaju crnke
svakom bi dopizdilo...i drzava..i crnke ..i turci
- Dr.Cuddy
#255 Re: 30ta kuca na vrata
turci pogotovo.Compos_Sui wrote:prestroge ste prema "momku"![]()
nije lako kad te 32 god. odbijaju crnke![]()
![]()
svakom bi dopizdilo...i drzava..i crnke ..i turci![]()
-
d2
#257 Re: 30ta kuca na vrata
ovo je profi 

- fishtrija
#258 Re: 30ta kuca na vrata
Evo dobrovoljno se javljam da provjerim...beka_mo wrote:Ma dodji brate u Mostar pa ces vidjeti sta je ljepota.Pogotovo ljeti,kad je veca torba u ruci nego sto odjece imaju na sebi.
-
Law_and_Order
#259 Re: 30ta kuca na vrata
Iskreno ima puno muskaraca preko 30 da su neozenjeni, ali valja vam otvoriti oci prema onima koje ste dosad ignorisali. JA fala bogu sam jos par godina ispod 30franceska wrote:Evo, za par mjeseci punim 30. Nije me strah godina, kazu da svako doba ima "nesto svoje", ali u zadnje vrijeme me spopadaju misli o tome kako mi je 30, a nemam ozbiljnu vezu!! Ne smatram ovo ogromnim problemom, ali problem ipak jeste. Problem je u tome sto nekad mislim da nema muskaraca oko 35 godina a koji nisu vec u vezi ili nisu ozenjeni. Ima li takvih jos
![]()
Ima tu upucavanja raznih, ali su to vecinom ozenjeni za sto uopce nisam zainteresirana. Pitam se gdje upoznati te slobodne muskarce?? U supermarketu, kafani, na ulici, na poslu, na internetu, itd. Gdje se kretati i sta raditi da bi se upoznali takvi ljudi? Mislim da ovom gradu nedostaje jedan klub slobodnih muskaraca/zena od 35 godina pa navise
![]()
Ima li vas jos sa ovim "problemom"
- Dr.Cuddy
#260 Re: 30ta kuca na vrata
drugarice iz Kluba 30+ kazu da i mladji dolaze u obzirLaw_and_Order wrote:Iskreno ima puno muskaraca preko 30 da su neozenjeni, ali valja vam otvoriti oci prema onima koje ste dosad ignorisali. JA fala bogu sam jos par godina ispod 30franceska wrote:Evo, za par mjeseci punim 30. Nije me strah godina, kazu da svako doba ima "nesto svoje", ali u zadnje vrijeme me spopadaju misli o tome kako mi je 30, a nemam ozbiljnu vezu!! Ne smatram ovo ogromnim problemom, ali problem ipak jeste. Problem je u tome sto nekad mislim da nema muskaraca oko 35 godina a koji nisu vec u vezi ili nisu ozenjeni. Ima li takvih jos
![]()
Ima tu upucavanja raznih, ali su to vecinom ozenjeni za sto uopce nisam zainteresirana. Pitam se gdje upoznati te slobodne muskarce?? U supermarketu, kafani, na ulici, na poslu, na internetu, itd. Gdje se kretati i sta raditi da bi se upoznali takvi ljudi? Mislim da ovom gradu nedostaje jedan klub slobodnih muskaraca/zena od 35 godina pa navise
![]()
Ima li vas jos sa ovim "problemom"
- Panthera
#261 Re: 30ta kuca na vrata
Pa gdje mi sliku iskopaCompos_Sui wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
- Dr.Cuddy
#262 Re: 30ta kuca na vrata
Pathera pa gdje problem? Jel obostrano?
- Panthera
#263 Re: 30ta kuca na vrata
Ma jeste......ko kad dobjes nesto e sad neznas sta bi s tim jer nisi trazio doslo samo od sebe eto...ima jos par sitnica manje vaznih...Moonlight & Magnolia wrote:Pathera pa gdje problem? Jel obostrano?
- Panthera
#264 Re: 30ta kuca na vrata
ma skonto sam manje vise sve...nego ovo mi dodje ko lajanje na sijalicu pred spavanje...uh forget it...laku noc vm ljudi..Panthera wrote:Ma jeste......ko kad dobjes nesto e sad neznas sta bi s tim jer nisi trazio doslo samo od sebe eto...ima jos par sitnica manje vaznih...Moonlight & Magnolia wrote:Pathera pa gdje problem? Jel obostrano?
- Dr.Cuddy
#265 Re: 30ta kuca na vrata
pa vidim trazis savjet ali problem ne vidim...enivej, sretno ti sa mladom damom!Panthera wrote:ma skonto sam manje vise sve...nego ovo mi dodje ko lajanje na sijalicu pred spavanje...uh forget it...laku noc vm ljudi..Panthera wrote:Ma jeste......ko kad dobjes nesto e sad neznas sta bi s tim jer nisi trazio doslo samo od sebe eto...ima jos par sitnica manje vaznih...Moonlight & Magnolia wrote:Pathera pa gdje problem? Jel obostrano?
- Panthera
#266 Re: 30ta kuca na vrata
Tnks Magnolia....Kad zivis sam ponekad nedostaje neko da popricas bas o tome i bas u ta doba....jahhh...junou 
- Dr.Cuddy
#267 Re: 30ta kuca na vrata
ma nek ste se vi nasli...one male neravnine na koje naidjete usput su tu da zivot bude zanimljivijiPanthera wrote:Tnks Magnolia....Kad zivis sam ponekad nedostaje neko da popricas bas o tome i bas u ta doba....jahhh...junou
- Panthera
#268 Re: 30ta kuca na vrata
ajem olvejz fin, i zato nemogu spavati...samo mi ona sada nije tu, bas sada kad je trebam, and ajkentchejndzit...Moonlight & Magnolia wrote:ma nek ste se vi nasli...one male neravnine na koje naidjete usput su tu da zivot bude zanimljivijiPanthera wrote:Tnks Magnolia....Kad zivis sam ponekad nedostaje neko da popricas bas o tome i bas u ta doba....jahhh...junoui budi fin prema njoj!
- Dr.Cuddy
#269 Re: 30ta kuca na vrata
razumijem te. nema potrebe za frustracijom. slatko iscekivanje. budi zahvalan sto imate jedno drugo, sto ste se nasli... a to sto ti nedostaje, to je prirodno...nadoknadicete aBd!Panthera wrote:ajem olvejz fin, i zato nemogu spavati...samo mi ona sada nije tu, bas sada kad je trebam, and ajkentchejndzit...Moonlight & Magnolia wrote:ma nek ste se vi nasli...one male neravnine na koje naidjete usput su tu da zivot bude zanimljivijiPanthera wrote:Tnks Magnolia....Kad zivis sam ponekad nedostaje neko da popricas bas o tome i bas u ta doba....jahhh...junoui budi fin prema njoj!
- Panthera
#270 Re: 30ta kuca na vrata
I otisla je i nestigoh da joj kazem da je volim, i da je zelim, i da ....nije bilo ni vrijeme ni mjesto ni nacin....i sve ove rijeci odose u zrak samo tako....besmisleno..valjda cu sad zaspati...laku noc vam..
- Dr.Cuddy
#271 Re: 30ta kuca na vrata
a ja ti zelim da nadjes i drugo vrijeme i mjesto i da joj kazes sve to! sretno i laku noc!Panthera wrote:I otisla je i nestigoh da joj kazem da je volim, i da je zelim, i da ....nije bilo ni vrijeme ni mjesto ni nacin....i sve ove rijeci odose u zrak samo tako....besmisleno..valjda cu sad zaspati...laku noc vam..
- BarbaDue
#272 Re: 30ta kuca na vrata
Hajde sretno, pa da nam se javis sa lijepim vijestimaPanthera wrote:I otisla je i nestigoh da joj kazem da je volim, i da je zelim, i da ....nije bilo ni vrijeme ni mjesto ni nacin....i sve ove rijeci odose u zrak samo tako....besmisleno..valjda cu sad zaspati...laku noc vam..
- Panthera
#273 Re: 30ta kuca na vrata
zanimljivo ali tvoj avatar nekako i simbolizira nju i mene kao personifikacija nasih karakteristika u ta dva predivna lika....bas tripi nije li...joj a meni se nerastaje znas onu od stulica....jahhh...necu vise pisat obecavam..idem spavatMoonlight & Magnolia wrote:a ja ti zelim da nadjes i drugo vrijeme i mjesto i da joj kazes sve to! sretno i laku noc!Panthera wrote:I otisla je i nestigoh da joj kazem da je volim, i da je zelim, i da ....nije bilo ni vrijeme ni mjesto ni nacin....i sve ove rijeci odose u zrak samo tako....besmisleno..valjda cu sad zaspati...laku noc vam..
enivej tenks magnolia
- Dr.Cuddy
#274 Re: 30ta kuca na vrata
ju ar velkam panteroPanthera wrote:zanimljivo ali tvoj avatar nekako i simbolizira nju i mene kao personifikacija nasih karakteristika u ta dva predivna lika....bas tripi nije li...joj a meni se nerastaje znas onu od stulica....jahhh...necu vise pisat obecavam..idem spavatMoonlight & Magnolia wrote:a ja ti zelim da nadjes i drugo vrijeme i mjesto i da joj kazes sve to! sretno i laku noc!Panthera wrote:I otisla je i nestigoh da joj kazem da je volim, i da je zelim, i da ....nije bilo ni vrijeme ni mjesto ni nacin....i sve ove rijeci odose u zrak samo tako....besmisleno..valjda cu sad zaspati...laku noc vam..![]()
enivej tenks magnolia
-
d2
#275 Re: 30ta kuca na vrata
ja se ispricam sa friziderom, super smo raja, vrlo je otvorenPanthera wrote:Tnks Magnolia....Kad zivis sam ponekad nedostaje neko da popricas bas o tome i bas u ta doba....jahhh...junou