Sexy shop u Sarajevu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kolega

#251 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by kolega »

ljubav_aha wrote:aha,to vibrirajuca vagina,nasa ne vibrira :lol:
ne znam, ako je na struju nije se sa tim igrat :D
ljubav_aha

#252 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by ljubav_aha »

kolega wrote:
slazem se ;-) ma sigurno je na baterije,koristis igracku bilo gjde,i bilo kad :lol:
Duhovni Vođa

#253 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by Duhovni Vođa »

ljubav_aha wrote:
kolega wrote:
slazem se ;-) ma sigurno je na baterije,koristis igracku bilo gjde,i bilo kad :lol:
ma nije ba na baterije nego u 220V uštekaš, pa da vidiš rokenrola :D
kolega

#254 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by kolega »

ljubav_aha wrote:
kolega wrote:
nema veza i ako je baterija, znas li da 20 miliAmpera ubija konja, a baterija uvijek može dati više od toga, zato ja bih se ipak držao ženska, tu znaš na čemu si a sa strujom ti se nikad ne zna :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#255 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by pici »

možel mi ko reci,nemam vremena do shopinga da odem imal polumasnog kozijeg jogurta ........kazu da je ekstra za potenciju :thumbup:
zambaklija

#256 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by zambaklija »

ma,biće tu još posla :D
Logsy

#257 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by Logsy »

vajkrem wrote:Bila neki dan...kao da sam usla kod tete vračare, mala prčvara, mrakuša, teta sa svojih 55-60 god....ma, da ne vidjeh onih par cuna ne bih ni skontala da sam u sexy sopu.

eh sad sam se razocarala...a ja bas mislila ici...reko hajde imaju ljudi makar nesto...ustvari vidjela sam u novom izdanju magazina Ljepota i Zdravlje neke kreme, gelove, zezancije koje mi se cine ok....i tamo u shopping listi pise da je iz sex shopa sarajevo (ima i ime, mrsko mi sad ustat pogledat)....pih...znaci namrgodjena baba i slab izbor...qqlele :run:
dushmanka_sa

#258 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by dushmanka_sa »

Logsy wrote:
vajkrem wrote:Bila neki dan...kao da sam usla kod tete vračare, mala prčvara, mrakuša, teta sa svojih 55-60 god....ma, da ne vidjeh onih par cuna ne bih ni skontala da sam u sexy sopu.

eh sad sam se razocarala...a ja bas mislila ici...reko hajde imaju ljudi makar nesto...ustvari vidjela sam u novom izdanju magazina Ljepota i Zdravlje neke kreme, gelove, zezancije koje mi se cine ok....i tamo u shopping listi pise da je iz sex shopa sarajevo (ima i ime, mrsko mi sad ustat pogledat)....pih...znaci namrgodjena baba i slab izbor...qqlele :run:
Imaš kremica tamo (ako sam i ja uspjela dobro upratiti) a čula sam i da su jako dobre.

P.S. Jel' to izašla nova LJepota i zdravlje? :mrgreen:
*mima*

#259 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by *mima* »

Dje ste jebaci?
vegetarijanac

#260 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by vegetarijanac »

....dolaze sestre kuci,ulaze u dnevni boravak a tamo sjedi babo za stolom...na stolu poluispijena flasa rakije,tri casice i dva vibratora...jedna ce od sestara iznenadjeno :"babo dragi sta to radis" ...babo ih pogleda : "evo askshamlucim sa zetovima, p... vam materina!!!
*mima*

#261 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by *mima* »

vegetarijanac wrote:....dolaze sestre kuci,ulaze u dnevni boravak a tamo sjedi babo za stolom...na stolu poluispijena flasa rakije,tri casice i dva vibratora...jedna ce od sestara iznenadjeno :"babo dragi sta to radis" ...babo ih pogleda : "evo askshamlucim sa zetovima, p... vam materina!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#262 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by pici »

mima wrote:Dje ste jebaci?

JEL,JA ???? :shock:
*mima*

#263 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by *mima* »

pici wrote:

JEL,JA ???? :shock:

Ma ti si najveci legendo..... :D
Lada

#264 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by Lada »

Ima li tamo i spanskih musica? Pravo se tesko napalim pa kontam mozda mi pomognu da rijesim svoj problem :D
Abacija

#265 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by Abacija »

zoom66 wrote:
Lada wrote:Ima li tamo i spanskih musica? Pravo se tesko napalim pa kontam mozda mi pomognu da rijesim svoj problem :D
kupi odmah citav redenik..:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja san cuo da je i baklava afrodizijak. Toliki orasi i secer, pale samo tako. :dance:
chuchumbamayumbe

#266 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by chuchumbamayumbe »

Konacno sam isprobao onaj Durex stenpr i mogu vam reci da se mojoj hanumi i nije bas dojmio, a meni je dibidus bezze.
Moze li mi jos neko objasniti u vezi onog Durex gela, koji je zonfa?! Je li to samo za cajni kolutich, ili za masazu, dodatno podmazivanje vadzajne?!
Lada

#267 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by Lada »

Abacija wrote:
zoom66 wrote:
Lada wrote:Ima li tamo i spanskih musica? Pravo se tesko napalim pa kontam mozda mi pomognu da rijesim svoj problem :D
kupi odmah citav redenik..:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja san cuo da je i baklava afrodizijak. Toliki orasi i secer, pale samo tako. :dance:
Meni rekose pistacije, i ja ih jedem i jedem i jedem i nista. Zna li neko koliko komada pistacija trebam pojesti da se napalim? :lol:
Abacija

#268 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by Abacija »

chuchumbamayumbe wrote:Konacno sam isprobao onaj Durex stenpr i mogu vam reci da se mojoj hanumi i nije bas dojmio, a meni je dibidus bezze.
Moze li mi jos neko objasniti u vezi onog Durex gela, koji je zonfa?! Je li to samo za cajni kolutich, ili za masazu, dodatno podmazivanje vadzajne?!
http://www.dailymotion.com/video/xon99_durex-gel
:-) :-) :-) :-) :-) :-)
Abacija

#269 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by Abacija »

Lada wrote:
Meni rekose pistacije, i ja ih jedem i jedem i jedem i nista. Zna li neko koliko komada pistacija trebam pojesti da se napalim? :lol:
A sto se tice spanskih musica, pazi se da ne pretjeras. @Djeroniumu, koji je bio jako aktivan na pdf-u politika, su spanske musice bile udarile u glavu sto je uslijedilo sa banom. :lol:
kolega

#270 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by kolega »

hrabra si :)
PalaSa Marsa

#271 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by PalaSa Marsa »

[quote="zastoqsviram"]a u tijem shopovima, jel' imade kabina za probati, malo sam neupucen....[
A ja sam totalno ne upucena..Daj da i ja dam komentar "kuda vodi ovaj svijet"...Mislim da to nama nije potrebno, brate cast svakome i tim radnjama, al mimo moje mahale..nesto mi nije bas za nas Bosanske glave, pozanto je da Bosanci i Bosanke nemaju ili nisu imali problem sto se tice nekih, kao bih rekla mastovitih stvari i bez ovih stvari..Mislim da su ovo kinezi ismislili..a mogli bi mi i predosjetiti zasto, nije da ja kukam na kineze, nego eto, Azijati su morali poduzeti, da nadoknade valjda te nedostatke, koje su masovno njihove zene krenule traziti diljem svijeta (bez uvrede kineskinjama) mogu biti i druge neke, pa jeli..Samo sam htjela reci, da ovo nama ne treba, sta ljepse ima od Bozije prirode koja nam je data na DAR...Zivjeli :dance:
PalaSa Marsa

#272 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by PalaSa Marsa »

Loreley wrote:
dushmanka_sa wrote:Lako se s mojom guzom igrati. :(

A ovo i dalje stoji li stoji. Image
Ne kontam. Jesu li analne ili vaginalne kuglice? Moraš opustiti mišiće i polako i nježno izvlačiti.
Ja to bez partnera ne bih ni koristila. Neke cure su znale dobiti vaginalni grč pa je dolazila
hitna i razdvajala ih od partnera. Duboko diši i opusti se i onda polako. Sve će to biti u redu.
Da sam juce umrla, danas ovo nebi znala, fala ti Boze veliki sto mi dade ovaj dan da i ovo vidim, nekako se gubim ovdje, kugle, pa nece da ispadnu, a da to nije kakva zamka, da to ko nije postavio kakav lijepak pa to sv ene moze da ispadne :? :roll:
kolega

#273 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by kolega »

PalaSa Marsa wrote:...Samo sam htjela reci, da ovo nama ne treba, sta ljepse ima od Bozije prirode koja nam je data na DAR...Zivjeli :dance:
potpuno se slazem, nego od pasjaluka pojedini ne znaju sta ce sa sobom pa masine izmisljaju da ih zadovoljavaju :)
kolega

#274 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by kolega »

PalaSa Marsa wrote:
Loreley wrote:
dushmanka_sa wrote:Lako se s mojom guzom igrati. :(

A ovo i dalje stoji li stoji. Image
Ne kontam. Jesu li analne ili vaginalne kuglice? Moraš opustiti mišiće i polako i nježno izvlačiti.
Ja to bez partnera ne bih ni koristila. Neke cure su znale dobiti vaginalni grč pa je dolazila
hitna i razdvajala ih od partnera. Duboko diši i opusti se i onda polako. Sve će to biti u redu.
Da sam juce umrla, danas ovo nebi znala, fala ti Boze veliki sto mi dade ovaj dan da i ovo vidim, nekako se gubim ovdje, kugle, pa nece da ispadnu, a da to nije kakva zamka, da to ko nije postavio kakav lijepak pa to sv ene moze da ispadne :? :roll:
ja mislim da je tu problem sa lubrikantom, ja sam tako nedavno zjanio ležaj na prednjem točku auta; iscurila mast, ležaj se osušio i nekoliko kugli naprslo...

dusmanka_sa - daj nam kratki update šta je bilo sa kuglama, vodi računa o lubrikantu, to mora biti stalno podmazana, u mene je zbog manjka podmaza otišo ležaj na autu. :)
PalaSa Marsa

#275 Re: Sexy shop u Sarajevu

Post by PalaSa Marsa »

kolega wrote:
PalaSa Marsa wrote:...Samo sam htjela reci, da ovo nama ne treba, sta ljepse ima od Bozije prirode koja nam je data na DAR...Zivjeli :dance:
potpuno se slazem, nego od pasjaluka pojedini ne znaju sta ce sa sobom pa masine izmisljaju da ih zadovoljavaju :)
Eh...Bog dao covjeka i zenu, dao im na dar da se zaljube, da se zavole..Dao im da..se vole da se zavole...Dao im da nakon svega vode ljubav ili kako u slobodnom rijecniku, vec "sexaju se.".Dao im je sve sto Bog moze dati, pa zar nam trebaju te neke kuglie, plasticni da izvines hmm..ili ti neki gelovi..Pa ljudi moji, ako nam je Bog dao sve pod Butum de da iskoristimo stvari kakve jesu, ja sam- za potpuno, imal sta ljepse nego da je sve prirodno i da ide sve kako je Bog ostavio, prodjite se kojekakvih naprava..Uh..(mozda ce me ove firme kazniti sto ja ovo ovako pricam,dace mi zabranu zivljennja)...Ali sta me briga, ja ipak volim sve Sto nam je Bog dao..Zivjeli :bih Moracu organizovti kakvu propagandu i zvace se "Sva stimulativna sredstva za sexualna pobudzenja ukidajmo, dole vjestak (divljak) hocemo prirodnu satisfakciju na prirodan nacin" Tako ce se zvati....Zivjeli :)
Post Reply