mozda vec razgleda po stranici od H&Mladyblue18 wrote:Odlicno.fatality wrote:
sutim , dakle jos uvijek postojim![]()
A sto se aura usutila?![]()
Garderoba za zimu
Moderator: anex
- fatality
#251 Re: Garderoba za zimu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#252 Re: Garderoba za zimu
FakatAura Perez wrote:
smislja strategiju
nesto kontam, ja se ovdje patim sa trazenjem dobavljaca a dva mi frajera u srcu italije
-
BIONA
#253 Re: Garderoba za zimu
Pliz reci gdje se nalazi tacno na Chvili ta prodavnica sa cOrapama?melb26sa wrote:Da obavijestim zenskinje da sam nasla Pompea outlet na Ch Villi - i stvarno su im cijene nize nego kad uzimate stvari recimo u Kljucu, Merkatoru, po carsiji.
Imaju carape od 50 dena 7 Km, deblje grilonke od 60 dena 7,70, dezenirane carape po 5,10 KM, po 15 i 20 dena po 3,50 KM. Mikrofibra potkosulje po 12, drecave boje po 6-10 KM.
Na ulazu im je kao nesnizena roba a sprat nize imaju outlet koji sada ima snizeno kupace kostime po 16 KM (bikini), neke majicice, muske bermude za plivanje, donji ves po 4 KM...
Mislim da tete rekose da im nova roba iduce sedmice dolazi.
A da, malo cudno radno vrijeme - pocinju raditi u 11.30 pa do 20, nedjeljom ne rade.
- Tikvica
#254 Re: Garderoba za zimu
Radnja se nalazi u novoj zgradi sa lijeve strane kad se dolazi iz pravca grada. Skrenes kod vjetrenjace lijevo i vozi pravo i vidjet ces dvije nove zgrade sa polukruznim balkonima. Odmah kod tih zgrada prije pruge skreni lijevo i na lijevoj strani ce se naci ta zgrada. Imas parking na desnoj strani, a nije problem parkirati ni ispred ulaza. Kad stanes izpred zgrade, radnja se nalazi sa strane gleda prema garazama. Ima zubarska ordinacija, pa radnja. Ja sam bila neki dan i kupila odlicne pamucne grudnjake po 20 KM i carape, i kako je racun bio preko 20KM dobila prelijepe dezenirane carape na kojima stoji cijena 16,5KM. Pitala sam prodavacicu da li imaju neki fels, ona rekla da nemaju, samo je to dio marketinga i promocije.
Nadam se da sam ti jednostavno objasnila.
-
inspire_me
#255 Re: Garderoba za zimu
Ma nije ni mene briga kadasnja je kolekcija kad mi se nesto dopada, nego sam ga pokusala naci na online shopu, pa ne nadjoh...zato pitam gdje ga mogu naci....jer mi se ovaj bas i dopada zbog kragne...daisy007 wrote:Pa imala si ovakav u tifaniju proslu zimu, moj je ovaj prvi, isti materijal samo kragne nisu iste...ali isto iz 2007...ma bas me briga koja je kolekcija kad mi se nesto svidja moze biti i iz 1987...inspire_me wrote:Dobaaar ovaj skroz!! Hocu i ja ovakav!!daisy007 wrote:I love H&M
Kadasnja je ovo kolekcija?? Koliko para?? Nisam ga ja nasla u HM online shop-u![]()
U Tifaniju ga nisam vidjela prosle zime, mada nisam cesto tamo ni zalazila nazalost...Mozda ga bude i ove godine
-
BIONA
#256 Re: Garderoba za zimu
Tikvica wrote:Radnja se nalazi u novoj zgradi sa lijeve strane kad se dolazi iz pravca grada. Skrenes kod vjetrenjace lijevo i vozi pravo i vidjet ces dvije nove zgrade sa polukruznim balkonima. Odmah kod tih zgrada prije pruge skreni lijevo i na lijevoj strani ce se naci ta zgrada. Imas parking na desnoj strani, a nije problem parkirati ni ispred ulaza. Kad stanes izpred zgrade, radnja se nalazi sa strane gleda prema garazama. Ima zubarska ordinacija, pa radnja. Ja sam bila neki dan i kupila odlicne pamucne grudnjake po 20 KM i carape, i kako je racun bio preko 20KM dobila prelijepe dezenirane carape na kojima stoji cijena 16,5KM. Pitala sam prodavacicu da li imaju neki fels, ona rekla da nemaju, samo je to dio marketinga i promocije.![]()
-
downtoearth
#257 Re: Garderoba za zimu
ja nisam a živim kod KlasaBIONA wrote:Tikvica wrote:Radnja se nalazi u novoj zgradi sa lijeve strane kad se dolazi iz pravca grada. Skrenes kod vjetrenjace lijevo i vozi pravo i vidjet ces dvije nove zgrade sa polukruznim balkonima. Odmah kod tih zgrada prije pruge skreni lijevo i na lijevoj strani ce se naci ta zgrada. Imas parking na desnoj strani, a nije problem parkirati ni ispred ulaza. Kad stanes izpred zgrade, radnja se nalazi sa strane gleda prema garazama. Ima zubarska ordinacija, pa radnja. Ja sam bila neki dan i kupila odlicne pamucne grudnjake po 20 KM i carape, i kako je racun bio preko 20KM dobila prelijepe dezenirane carape na kojima stoji cijena 16,5KM. Pitala sam prodavacicu da li imaju neki fels, ona rekla da nemaju, samo je to dio marketinga i promocije.![]()
Nadam se da sam ti jednostavno objasnila.skontala sam,pa cu narednih dana otici
može li ovako: od Klasa prođem pored garaža i... skrenem desno? ustvari ako nema muških čorapa ne zamaraj se
- tech10
#258 Re: Garderoba za zimu
Evo jedan, a i nije puno skup: $3425.00.

- bez_ideje
#259 Re: Garderoba za zimu
Sljedeca potraga
,ako ima ko kakvu ideju..za ovu kapu,da ne izletim bruku para kod "oficijlnih" krznara

i ocem ovakav kaput,na fazon uniformi ,sam dugmicima,i isto bi htjela kratku jaknicu,koja je bas kopija,marinsko plava sa epoletama i onim zlatnim lancicima na kopcanju,nigdje to ne vidim

,ako ima ko kakvu ideju..za ovu kapu,da ne izletim bruku para kod "oficijlnih" krznara

i ocem ovakav kaput,na fazon uniformi ,sam dugmicima,i isto bi htjela kratku jaknicu,koja je bas kopija,marinsko plava sa epoletama i onim zlatnim lancicima na kopcanju,nigdje to ne vidim

- Sunrise00
#260 Re: Garderoba za zimu
mislim da sam ovakav vidjela u urban republicu u BBIbez_ideje wrote:
i ocem ovakav kaput,na fazon uniformi ,sam dugmicima,i isto bi htjela kratku jaknicu,koja je bas kopija,marinsko plava sa epoletama i onim zlatnim lancicima na kopcanju,nigdje to ne vidim![]()
![]()
- bez_ideje
#261 Re: Garderoba za zimu
Urban hir aj kam
hvalaaaaaaaaaaaaa
- ladyblue18
#262 Re: Garderoba za zimu
awwwwAura Perez wrote: culi smo senije jos otisao, i ne zna ni hoce li
. mozda i nisam tolki baksuz
Ajm inlaaaaav.tech10 wrote:Evo jedan, a i nije puno skup: $3425.00.![]()
- Sunrise00
#263 Re: Garderoba za zimu
mozda je samo bio slicanbez_ideje wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Urban hir aj kam
hvalaaaaaaaaaaaaa
- bez_ideje
#264 Re: Garderoba za zimu
Svaka ekskurzija medju krpice je dobro dosla
Nego,ima li ko ideju za ovu crkotinu od kape
Nego,ima li ko ideju za ovu crkotinu od kape
-
wendy
#265 Re: Garderoba za zimu
ne znam bas da ces naci bijelu ali pogledaj : 1) ona radnja sa sesirima i kapama na carsiji vise begove dzamije i 2) u madnessu (iza bbi). bilo je ovih avijaticarskih polusubarica , ili kako vec da nazovem
a uvijek imas opciju da si kupis vjestackog bijelog krzna i pravac kod cike u tu radnju s kapama da ti napravi 
- ambiguous
#266 Re: Garderoba za zimu
Ovakav mozda? Ne smijem ni pomenuti cijenu, a friz je poseban dodatak i jedno bez drugog ne mogu.tech10 wrote:Evo jedan, a i nije puno skup: $3425.00.![]()

- black
#267 Re: Garderoba za zimu

...i nema mazije
- bez_ideje
#268 Re: Garderoba za zimu
gledalawendy wrote:ne znam bas da ces naci bijelu ali pogledaj : 1) ona radnja sa sesirima i kapama na carsiji vise begove dzamije i 2) u madnessu (iza bbi). bilo je ovih avijaticarskih polusubarica , ili kako vec da nazovema uvijek imas opciju da si kupis vjestackog bijelog krzna i pravac kod cike u tu radnju s kapama da ti napravi
A jel ima kupiti tog krzna u onim radnjama sa stofovima,ili je to neka posebna radnja?
KOliko otprilike kosta
.....nadam se da cu to naci,da mi ne bi palo na pamet da oderem zeca
- ladyblue18
#269 Re: Garderoba za zimu
Aura Perez wrote:nemoj zeku, oderi komija, imas na najseksi rukicama uzorakbez_ideje wrote:gledalawendy wrote:ne znam bas da ces naci bijelu ali pogledaj : 1) ona radnja sa sesirima i kapama na carsiji vise begove dzamije i 2) u madnessu (iza bbi). bilo je ovih avijaticarskih polusubarica , ili kako vec da nazovema uvijek imas opciju da si kupis vjestackog bijelog krzna i pravac kod cike u tu radnju s kapama da ti napravi
i prosle zime i prije 2 dana,za sad neJma
A jel ima kupiti tog krzna u onim radnjama sa stofovima,ili je to neka posebna radnja?
KOliko otprilike kosta
.....nadam se da cu to naci,da mi ne bi palo na pamet da oderem zeca![]()
-
Anonimka
#270 Re: Garderoba za zimu
Vjestacko krzno je jedan od udarnih trendova sezone, pricekaj jos malo da vidis hoce li subare doci u okviru zimske garderobe, prije nego odes nekome da ti to napravi. A vjestacko krzno ces najprije naci u Profitexu, kao materijal.
- Sunrise00
#271 Re: Garderoba za zimu
Samo da prijavim da sam u urbanu u izlogu vidjela pofin dugi dzemper
sivi
kosta mozda okoo 70, ali vjerovatno ce ga sniziti
P.S. Pocet cu im naplacivat ove reklame
P.S. Pocet cu im naplacivat ove reklame
- bez_ideje
#272 Re: Garderoba za zimu
Kosta 75
...ja ga probavala,nije mi se svidio,mlitav nekakav.......ja volim malo...........cvrsce

-
zelenashica
#273 Re: Garderoba za zimu
.............
Last edited by zelenashica on 01/11/2009 17:44, edited 1 time in total.
-
wendy
#274 Re: Garderoba za zimu
Mozda su brojevi njihove robne marke ? nemam pojma, ali pokusaj sa odokativnom metodom 
- bez_ideje
#275 Re: Garderoba za zimu
Ja onomad probavala u Teranovoj neke pantole,lijepe pravo bile..i nosim 38 uglavnom,rijetko 36..i vecinom mi odgovara M..i pokupim ja M i S za svaki slucaj,nesto mi velike izgledale, i u kabinu,M mi zakopcane spale, S velike
......sad mi nije nista jasno...ja zovnem onu prodavacicu.... reko,kakvo su ovo brojevi,imaju li manje? Donese ona meni XS
.... meni taj broj uvijek asocijacija na Viktoriju Bekam i anoreksicne manekenke......kontam,bruke i sramote,dje ce mi XS odgovarat,ma nemoguce,pa nisam Pigmej.....kad XS malo veliko
govorim prodavacici nisu vam ovi brojevi u redu...samo je cujem u pozadini ,u redu su brojevi,imas djeciji odjel ako ti se ne svidjaju
A mislim da je po nekim mjernim jedinicama
30=0,32=1,34=2,36=3,38=4,40=5 i tako.......pa mozda je to to
govorim prodavacici nisu vam ovi brojevi u redu...samo je cujem u pozadini ,u redu su brojevi,imas djeciji odjel ako ti se ne svidjaju
A mislim da je po nekim mjernim jedinicama
30=0,32=1,34=2,36=3,38=4,40=5 i tako.......pa mozda je to to