Alija Budnjo aka Ron Jeremy
Papac o reprezentaciji
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#251 Re: papac o reprezentaciji
-
zonbirile
#252 Re: papac o reprezentaciji
----------------------Chmoljo wrote:![]()
više mi liči na onoh papkara sa "utičnicom"
- mrtva kokoš
#253 Re: papac o reprezentaciji
uticnica po uticnica hotel na onakom mjestu 
-
zonbirile
#254 Re: papac o reprezentaciji
bio je kamion po kamion.
-
mikogoago
#255 Re: papac o reprezentaciji
Ajmo sada da malo ozbiljno o ovome.dicni "novinari" kazu:
Asocijacija sportskih novinara Federacije BiH apeluje na organe Nogometnog saveza BiH i druge državne organe da preduzmu sve neophodne mjere kako bi se konačno stalo na put ovakvom ponašanju neozbiljnih pojedinaca, koji očito u novinarima uvijek vide dežurne krivce, a svojim ponašanjem ne samo da ne doprinose dobroj atmosferi u i oko reprezentacije i Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, već najdirektnije sudjeluju u njenom narušavanju.
Asocijacija sportskih novinara FBiH izražava i protest N/FSBiH i selektoru A tima Safetu Sušiću koji sigurno žele dobru atmosferu na pripremama državnog tima ali, dok je bahatih pojedinica kao što je Budnjo, teško da će saradnja sa novinarima biti na pravom nivou.
Veceg cinizma nisam procitao odavno.
1.Da im je stalo da pomognu A timu i dobroj atmosferi ne bi se lesinari obrusili ovako i na sva zvona i po svojim "ozbiljnim "novinama pisali ovaj protest sada,nego ako ih je to vec pogodilo mogli su to tiho rjesiti sa savezom,Susicem ili sa ovim izaci poslije okupljanja A tima!
2.Jako je brzo "novinarskaasocijacija reagovala" sto ce reci da su dva tri lika uzela sebi za pravo i u ime cijele novinarske druzine isturili svoj protest koji doprinosi dobroj atmosferi pred utakmicu.
3.Stoji" Asocijacija sportskih novinara" umjesto toga sto je prazno slovo na papiru ,zasto dicni novinari koji su se nasli pogodjeni nisu se potpisali punim imenom i prezimenom pa da vidimo ta slavna sportska novinarska imena koja doprinose dobroj atmosferi u reprezentaciji i koji su zabrinuti za nas sport
Da se malo nasmijemo.Ocito je da su im sva vrata reprezentacije zatvorena i nemaju mogucnosti da vise muljaju okolo pa su jedva docekali ovako nesto da bi "pomogli dobroj atmosferi u timu"
Sram da vas bude piskarala,bagro polupismena
Vi ste tu casnu profesiju novinara srozali na najnizi moguci nivo.Ne znam kako se vecina od vas i ususdjuje nazivati novinarima.
Asocijacija sportskih novinara Federacije BiH apeluje na organe Nogometnog saveza BiH i druge državne organe da preduzmu sve neophodne mjere kako bi se konačno stalo na put ovakvom ponašanju neozbiljnih pojedinaca, koji očito u novinarima uvijek vide dežurne krivce, a svojim ponašanjem ne samo da ne doprinose dobroj atmosferi u i oko reprezentacije i Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, već najdirektnije sudjeluju u njenom narušavanju.
Asocijacija sportskih novinara FBiH izražava i protest N/FSBiH i selektoru A tima Safetu Sušiću koji sigurno žele dobru atmosferu na pripremama državnog tima ali, dok je bahatih pojedinica kao što je Budnjo, teško da će saradnja sa novinarima biti na pravom nivou.
Veceg cinizma nisam procitao odavno.
1.Da im je stalo da pomognu A timu i dobroj atmosferi ne bi se lesinari obrusili ovako i na sva zvona i po svojim "ozbiljnim "novinama pisali ovaj protest sada,nego ako ih je to vec pogodilo mogli su to tiho rjesiti sa savezom,Susicem ili sa ovim izaci poslije okupljanja A tima!
2.Jako je brzo "novinarskaasocijacija reagovala" sto ce reci da su dva tri lika uzela sebi za pravo i u ime cijele novinarske druzine isturili svoj protest koji doprinosi dobroj atmosferi pred utakmicu.
3.Stoji" Asocijacija sportskih novinara" umjesto toga sto je prazno slovo na papiru ,zasto dicni novinari koji su se nasli pogodjeni nisu se potpisali punim imenom i prezimenom pa da vidimo ta slavna sportska novinarska imena koja doprinose dobroj atmosferi u reprezentaciji i koji su zabrinuti za nas sport
Da se malo nasmijemo.Ocito je da su im sva vrata reprezentacije zatvorena i nemaju mogucnosti da vise muljaju okolo pa su jedva docekali ovako nesto da bi "pomogli dobroj atmosferi u timu"
Sram da vas bude piskarala,bagro polupismena
Vi ste tu casnu profesiju novinara srozali na najnizi moguci nivo.Ne znam kako se vecina od vas i ususdjuje nazivati novinarima.
- jazzer
#256 Re: papac o reprezentaciji
A sta mislite da napisemo ponesto i o Papcu??
Ako se ne varam on je tema a svestrani Budnjo je svakodnevna tema u avazu
..
Ako se ne varam on je tema a svestrani Budnjo je svakodnevna tema u avazu
-
zonbirile
#257 Re: papac o reprezentaciji
pa papac i kompanija su uvijek samo scenografija za zakulisne radnje,transfere i lopovluke.Eno ona dvojica dobiše po 4g zatvora.Čim je Budnjo tu,nisu čista posla.Pa repka je prije išla i kod Dacića u Exluziv,dok dilere ne pohvataše.
- Obuca9
#258 Re: papac o reprezentaciji
samo_ti wrote:Neke su ove mahalase sa Hayata protjerali, svaka im cast ... nema mi mrzih novinara , zalizanko , onaj sto je mucao svako 2 sekunde, ovaj Prignanica sto sa idiota ne zna pravilno prosto prosirenu recenicu procitati i td.... ugrozeni , vaki-naki ...nakarade
Eee, al zato je on otvarao oči
-
mikogoago
#259 Re: Papac o reprezentaciji
Evo i iz oslobodjenja o Papcu:
"Kada zovneš igraća poput Papca onda ga zoveš da igra, a ne da sjedi na klupi. On je pojačanje i igraće do kraja kvalifikacija", naglasio je Sušić, dodajući kako sa Papcem u timu i to na poziciji lijevog bočnog, BiH dobija na širini.
Inače, Papac je na okupljanje stigao među prvima, a sutra će se, nakon dužeg vremena, obratiti novinarima na pres-konferenciji u 12 sati. Sigurni smo da će posjećenost biti velika, jer mnogi će željeti čuti šta Papac ima da kaže.
Vratimo se sad terenu, dolazak Papca znači da će Sušić morati kombinovati u veznom redu, s obzirom na to da nam je otkrio kako će od prve minute korisrtiri i Lulića i Salihovića, koji su do sada igrali na poziciji lijevog bočnog igrača.
"Kada zovneš igraća poput Papca onda ga zoveš da igra, a ne da sjedi na klupi. On je pojačanje i igraće do kraja kvalifikacija", naglasio je Sušić, dodajući kako sa Papcem u timu i to na poziciji lijevog bočnog, BiH dobija na širini.
Inače, Papac je na okupljanje stigao među prvima, a sutra će se, nakon dužeg vremena, obratiti novinarima na pres-konferenciji u 12 sati. Sigurni smo da će posjećenost biti velika, jer mnogi će željeti čuti šta Papac ima da kaže.
Vratimo se sad terenu, dolazak Papca znači da će Sušić morati kombinovati u veznom redu, s obzirom na to da nam je otkrio kako će od prve minute korisrtiri i Lulića i Salihovića, koji su do sada igrali na poziciji lijevog bočnog igrača.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#260 Re: Papac o reprezentaciji
I novinari i budnjo su jednoteisto smece, tako da bi najvishe volio da su se dobro izmarisali na kraju. Jedino mi zao Saše sto je dozivio ovako primitivne scene
- Obuca9
#261 Re: Papac o reprezentaciji
Jah eto Saša se rodio na zapadu, odrastao tamo, nikad nije zivio ovdje, pa nema pojma kakve su scene. Daj Boga ti, ne zajebaji.Admir_1984 wrote:I novinari i budnjo su jednoteisto smece, tako da bi najvishe volio da su se dobro izmarisali na kraju. Jedino mi zao Saše sto je dozivio ovako primitivne scene
- Admir_1984
#262 Re: Papac o reprezentaciji
sad treba opravdavati ovaj potez i registrovati kao kao uobicajeni na pripremama reprezentacije. e zbog toga mi nikad nigdje necemo oticihz__semir wrote:Jah eto Saša se rodio na zapadu, odrastao tamo, nikad nije zivio ovdje, pa nema pojma kakve su scene. Daj Boga ti, ne zajebaji.Admir_1984 wrote:I novinari i budnjo su jednoteisto smece, tako da bi najvishe volio da su se dobro izmarisali na kraju. Jedino mi zao Saše sto je dozivio ovako primitivne scene
- Obuca9
#263 Re: Papac o reprezentaciji
Ko je rekao da odobravam?Admir_1984 wrote:sad treba opravdavati ovaj potez i registrovati kao kao uobicajeni na pripremama reprezentacije. e zbog toga mi nikad nigdje necemo oticihz__semir wrote:Jah eto Saša se rodio na zapadu, odrastao tamo, nikad nije zivio ovdje, pa nema pojma kakve su scene. Daj Boga ti, ne zajebaji.Admir_1984 wrote:I novinari i budnjo su jednoteisto smece, tako da bi najvishe volio da su se dobro izmarisali na kraju. Jedino mi zao Saše sto je dozivio ovako primitivne scene
Samo ti govorim da ti je priča "Žao mi Saše" smiješna i patetična. Šta mi ga ima biti žao, svega ti. Jebe se i Saletu, on je poslije ovoga otišao u sobu, uvalio su u jacuzzi i muda hladio, sve se bojim da se sekirao radi Priganice i Budnje.
- jeza u ledja
#264 Re: Papac o reprezentaciji
Ako cemo sitnicarit, u jacuzziju se muda mogu samo ugrijati.hz__semir wrote:
Samo ti govorim da ti je priča "Žao mi Saše" smiješna i patetična. Šta mi ga ima biti žao, svega ti. Jebe se i Saletu, on je poslije ovoga otišao u sobu, uvalio su u jacuzzi i muda hladio, sve se bojim da se sekirao radi Priganice i Budnje.
- Obuca9
#265 Re: Papac o reprezentaciji
Ma dobro, Papac ima upalu pluća, tako da ga drma groznica, pa mu je i jacuzziju hladnojeza u ledja wrote:Ako cemo sitnicarit, u jacuzziju se muda mogu samo ugrijati.hz__semir wrote:
Samo ti govorim da ti je priča "Žao mi Saše" smiješna i patetična. Šta mi ga ima biti žao, svega ti. Jebe se i Saletu, on je poslije ovoga otišao u sobu, uvalio su u jacuzzi i muda hladio, sve se bojim da se sekirao radi Priganice i Budnje.![]()
- Chmoljo
#266 Re: Papac o reprezentaciji
hajd ba Admire
pusti šuplju... po Francuske selekcije je psovalo mater svom selektoru u lice
a sve mrtvi profesionalci... a selektor osvajač SP
kad budemo imali sistem, on će nam i pomoći. ovi ekscesi nisu ništa posebno. to ne znači da su dobri, ali nije nešto na šta treba tršiti energiju
kad budemo imali sistem, on će nam i pomoći. ovi ekscesi nisu ništa posebno. to ne znači da su dobri, ali nije nešto na šta treba tršiti energiju
- just principe
#267 Re: Papac o reprezentaciji
Chmoljo wrote:hajd ba Admirepusti šuplju... po Francuske selekcije je psovalo mater svom selektoru u lice
a sve mrtvi profesionalci... a selektor osvajač SP
![]()
mala ispravka, selektor nije osvajac SP
- Chmoljo
#268 Re: Papac o reprezentaciji
Domenech? kako nije?
- JThomas
#269 Re: Papac o reprezentaciji
aime jacquet.
- Admir_1984
#270 Re: Papac o reprezentaciji
Zato su i prosli kako su prosli sa svim onim zvijezdama na SP
- Bosanski_kralj
#271 Re: Papac o reprezentaciji
Izgubili od Talijana u finalu ( sasvim zaslužen op. a.Chmoljo wrote:Domenech? kako nije?
- Chmoljo
#272 Re: Papac o reprezentaciji
mda, Aime Jacquet
do mene
do mene