Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MedenoSrce wrote:ima ona roditelje kojima ne bi sigurno bilo mrsko da se brinu o njoj, nego su jos i oni morali da slusaju kako se on pati i propade mu 7g zivota
ma da vas vidim kada bi vam sutra 3mjeseca nakon smrti djeteta zet/snaha napravio veliku svadbu, a iz usta nije vadio kako se brine za vase bolesno dijete - nije ta njegova zena repa bez korjena
beskicmenjak
sve ga po glavi udarati treba da se nista ne vidi, a tikovi i treptanje da ostanu
iiii jos nesto od ljudi koji se javno deklarisu da su u "vjeri" ja uvijek vise ocekujem ali mi uvijek dokazu da su gori od nevjernika
dalji rođaci... ljudima umrla kćerka, mlada žena. muž, koji ju je na dlanu nosio i kroz tešku bolest ostao sa njom, oženi se poslije 7-8 mjeseci.
njena majka kaže da joj toliko teško zbog toga bilo, ko da je kćer još jednom izgubila.
i onda, tri mjeseca. devedeset dana. dvijehiljadestošezdeset sati.
ali dobro, mnijem da grijeh ga je metati van braka.
ima ona roditelje kojima ne bi sigurno bilo mrsko da se brinu o njoj, nego su jos i oni morali da slusaju kako se on pati i propade mu 7g zivota
Nije 7 vec 11,i nije to ni bitno,ali znamo da mnogi muskarci(posebno kad nema djece) to nebi ucinili,izvukli bi se.Zalosno,ali tako je! a on to nikada nije rekao,nikada se nije zalio ..drugo je sto javnost komentarise tipa "jadna majko ko bi to izdrzao"
ima ona roditelje kojima ne bi sigurno bilo mrsko da se brinu o njoj, nego su jos i oni morali da slusaju kako se on pati i propade mu 7g zivota
Nije 7 vec 11,i nije to ni bitno,ali znamo da mnogi muskarci(posebno kad nema djece) to nebi ucinili,izvukli bi se.Zalosno,ali tako je! a on to nikada nije rekao,nikada se nije zalio ..drugo je sto javnost komentarise tipa "jadna majko ko bi to izdrzao"
Pa šta se on patio majke ti.. hodao sa ovom žbuhom dok je bio u braku.. fol se skrivao, a cijelo Sarajevo znalo za ovu, a ova je baš obrazli kad je to radila.. i još izjavljuje da nikad nije bio sretniji, ma treba ga odvaliti hinja ona teška
ti miševi su javnost u koju je Eldin svojevoljno izašao. kada je izašao, onda uz to ide i negativna kritika. javnost nije mahala da joj možete lijepiti takve etikete.
mogao je biti u javnosti bez iznošenja privatnog života. da je ostao Eldin Huseinbegović pjevač, interes za njegov privatluk bi bio neznatan.
međutim, on je Eldin Huseinbegović, pjevač, muž smrtno bolesne supruge koji joj se posvetio.
kada je supruga umrla i javnost je bila tužna.
kada je Eldin našao priležnicu, ta javnost se osjeća prevarenom. s pravom.
ili da skratim svu priču, i oprostite mi što ću biti bezobrazan, ali ne možeš se ***ati, a da ti ne uđe.
Tako je Chmoljo!
Jos je kao rekao nece o novoj djevojci u javnosti jer ga ljudi osudjuju, e pa sta ce mu toliki novinari na svadbi?!
Pa šta se on patio majke ti.. hodao sa ovom žbuhom dok je bio u braku.. fol se skrivao, a cijelo Sarajevo znalo za ovu, a ova je baš obrazli kad je to radila.. i još izjavljuje da nikad nije bio sretniji, ma treba ga odvaliti hinja ona teška
Ne znam to,ja samo branim to sto se ozenio a to ostalo je meni nepoznato i nemam komentare na to.
elma89_ wrote:Bas gadna tema,ne mogu da vjerujem koliko ljudi imaju hrabrosti da se bave tudjim zivotima Ako nemate obraza,a onda se plasite BOGA...
Ne znate vi kako je Eldin zivio,ko bi od vas 11 godina kupao,hranio,gledao zenu? nisu imali djece,tek je ozenio.Kazem ne zelim ni najgorem dusmaninu!
Elma, nadam se da ti je to 89 u nicku godište i da si još mlada.
Ne znam kakvim ljudima ste vi okruženi, ja živim među ljudima koji se o bolesnoj životinji brinu godinama, o svekru, svekrvi, a nekamo li bračnom drugu.
Ne daj Bože iskušenja nikom, ali na patnji i bolesti bračnog druga se ne gradi karijera.
To nije tema za popodnevni bajramski program, da dokone domaćice uzdiši jer im svakako nema omiljene serije.
Dženaza mlade žene koja je preselila nakon dugo godina bolovanja nije mjesto gdje se pozira fotografima, novinarima.
Nakon smrti komšije se nekada napravi skromno svadbeno veselje, jer nije primjereno, gleda se da se ne povrijede nečiji osjećaji.
O čemu vi pričate?
ali dobro, mnijem da grijeh ga je metati van braka.
To mi je najdraži argument.
Nije se žena ni ohladila, ili poslije razvoda nije se ni tinta na brakorazvodnim papirima osušila, mahala se već sekira...kako će on durat bez ženska.
On ima potrebe. Čovjek je potrebit.
Zar vlada toliko mizerno mišljenje o muškarcima da se sve može pravdati divljajućim libidom?
U se, na se i poda se filozofija, pa je još upakujte u vjerske odredbe...
Islam je vjera za svakoga, ali nije samo za one kojima je najbitnije podmiriti najprizemnije emocije.
eluna wrote:ne petljajte se čovjeku u život - šta znate, možda mu je rahmetli supruga tako u amanet ostavila, pa možda i aminovala novu suprugu ...... šta vas briga i ko ste uopšte vi forumski miševi da njemu (ili bilo kome drugom) govorite kako da živi i da mu krojite kapu???? nit ga hranite nit ga oblačite
čovjek super pjeva, ljudina je po mom mišljenju, jer osim što je ostao uz bolesnu ženu, istoj je posvetio i sebe i svoje emocije i svoja djela .................. neki imaju i damu u društvu, i domaćicu u kući i majku svojoj djeci i **rvu u krevetu a nikada se i ne potrude da takvoj ženi pruže 10% onoga što je on pružio ženi na samrtnoj postelji
temu ću da upratim zbog njegovih pjesama, a ostalo - na obraz onima koji su pisali
ako je ljubav bila obostrana, mene ne bi iznenadilo da mu je žena to ostavila u emanet..možda je i znala za ovu djevojku i možda je to sve i aminovala..
uostalom zašto to ne bi uradila?
Medeno@ Pa jeste ona hot nema sumnje,jedno je biti hot drugo lijep.Kad je vidim mislim "a trebe dobre" ne mislim "koja ljepota boze moj" dok je Emka bila vise na toj drugoj strani,lijepa i tako to a ne hot,sexy so to speak
udrch wrote:
ako je ljubav bila obostrana, mene ne bi iznenadilo da mu je žena to ostavila u emanet..možda je i znala za ovu djevojku i možda je to sve i aminovala..
Mene ovakvi postovi duboko rastužuju, zapitam se ko ste vi ljudi
Žena je godinama bolovala tešku bolest, MS je užasno teška bolest, polagano se gasiš. Ko se zabavi oko svoje patnje vjerovatno ga se malo tiče šta će ko poslije njene smrti, poslije mene nek gora rodi biserom...ja imam veći dever.
Stvar je u tome da ako si insan neke stvari odradiš sa stilom, tankoćutnošću, brigom za tuđe emocije. Ako nisi onda napraviš cirkus.
udrch wrote:možda je i znala za ovu djevojku i možda je to sve i aminovala..uostalom zašto to ne bi uradila?
Zato sto je takvo razmisljanje bizarno. Osoba pred smrt pozeli svasta, najmanje sto mozes uciniti za tu osobu je da kazes ono sto zaista *zele* cuti i da u miru u onaj svijet. "Draga, poslije tebe cu odma ozeniti drugo" vjerovatno nije sto neka mlada zenska zeli cuti pred smrt.
eluna wrote:ne petljajte se čovjeku u život - šta znate, možda mu je rahmetli supruga tako u amanet ostavila, pa možda i aminovala novu suprugu ...... šta vas briga i ko ste uopšte vi forumski miševi da njemu (ili bilo kome drugom) govorite kako da živi i da mu krojite kapu???? nit ga hranite nit ga oblačite
čovjek super pjeva, ljudina je po mom mišljenju, jer osim što je ostao uz bolesnu ženu, istoj je posvetio i sebe i svoje emocije i svoja djela .................. neki imaju i damu u društvu, i domaćicu u kući i majku svojoj djeci i **rvu u krevetu a nikada se i ne potrude da takvoj ženi pruže 10% onoga što je on pružio ženi na samrtnoj postelji
temu ću da upratim zbog njegovih pjesama, a ostalo - na obraz onima koji su pisali
Pa ja ne znam nijednu ženu da je toliko saburli da bi "aminovala" da joj čovjek kara neku likušu, bez obzira je li smrtno bolesna ili nije. Niti znam ijednog muškarca koji bi to uradio.
udrch wrote:
šta i da jeste? opet ostaje slika čovjeka koji pogiba od ljubavi za svojom bolesnom ženom, da bi se u rekordnom roku prešaltao na drugu. koja ljubav ovdje nije iskrena? u stvari, koja slika je lažna?
ili trebamo vjerovati da dvije vječne ljubavi mogu napraviti rokadu u tri mjeseca u jednom srcu?
Eldin je licemjer jer je svjesno i namjerno stvorio lažnu sliku o sebi. javnost se osjeća obmanutom i zato trpi kritike.
nešto sam napisao, ali neću, ogriješiću se..odoh odavde..
mislim da ste više puta pročitali slučajeve gdje je muž ostavio ženu sa bolesnim djetetom, ili žena muža..i otišli sa drugim..
meni je 11 godina puno i svaka mu čast za to..ona se razboljela na medenom mjesecu..
neke izjave mu jesu glupe i ružne, ali on i nije intelektualac..uostalom pitanje je da li su i mediji to dobro prenijeli..
Pa ja ne znam nijednu ženu da je toliko saburli da bi "aminovala" da joj čovjek kara neku likušu, bez obzira je li smrtno bolesna ili nije. Niti znam ijednog muškarca koji bi to uradio.
pa balkanaca takvih nema - ali balkanki ima - provjereno
elma89_ wrote:Koliko znam on nije sve pjesme posvecivao supruzi vec taj jedan album koji je dio zarade dao za udruzenje oboljelih od multiple skleroze.
Njegova zena je imala najtezi oblik MS-a,i od toga je oboljela 6 mjeseci nakon vjencanja,i odmah je krenulo nizbrdo .Ne zelim nikome.
ma da vas vidim kada bi vam sutra 3mjeseca nakon smrti djeteta zet/snaha napravio veliku svadbu, a iz usta nije vadio kako se brine za vase bolesno dijete - nije ta njegova zena repa bez korjena
beskicmenjak
sve ga po glavi udarati treba da se nista ne vidi, a tikovi i treptanje da ostanu
iiii jos nesto od ljudi koji se javno deklarisu da su u "vjeri" ja uvijek vise ocekujem ali mi uvijek dokazu da su gori od nevjernika
Kako sam čuo, zapravo ona nije imala žive roditelje..