nepozeljni detalji na njemu :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- EllaD
#251 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
touchy - feely tipove, tj oni koji pipkaju i "biste i timare" sagovornike posebno sagovornice 
-
Klodovik
#252 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Hoćete reći da je najbolje kad se fino 'utačkaš'?otherside wrote:u tvom slucaju na dvije povelike tacked2 wrote:ako je ono sta treba dovoljno privlacno, nema potrebe da se seta pogledom po tijelu - ja tada gledam samo u jednu tackuigrastaklenimperlama wrote:Ja ne volim da mi muškarac pogledom šeta po tijelu i pilji u neke dijelove tijela dok pričam sa njim.pardon dvije
- otherside
#253 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
necemoKlodovik wrote:Hoćete reći da je najbolje kad se fino 'utačkaš'?
-
Klodovik
#254 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Čak ni kada pogled padne na novi RAV?otherside wrote:necemoKlodovik wrote:Hoćete reći da je najbolje kad se fino 'utačkaš'?
- otherside
#255 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ako ima RAV moze biti i istackan i u prugicama i kockicama, sasvim mi svejednoKlodovik wrote: Čak ni kada pogled padne na novi RAV?
ima li vise tog RAVa, pobogu
-
d2
#256 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
pozeljno bi bilootherside wrote:u tvom slucaju na dvije povelike tacked2 wrote:ako je ono sta treba dovoljno privlacno, nema potrebe da se seta pogledom po tijelu - ja tada gledam samo u jednu tackuigrastaklenimperlama wrote:Ja ne volim da mi muškarac pogledom šeta po tijelu i pilji u neke dijelove tijela dok pričam sa njim.pardon dvije
-
Klodovik
#257 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Kažu da se na isporuku čeka oko dva mjeseca, pa eto... Tako je to kad se imaju posebni zahtjevi u pogledu opremeotherside wrote:ako ima RAV moze biti i istackan i u prugicama i kockicama, sasvim mi svejednoKlodovik wrote: Čak ni kada pogled padne na novi RAV?![]()
ima li vise tog RAVa, pobogu![]()
-
Klodovik
#258 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
pozeljno bi bilo
[/quote]
Što ti je ljubitelj geometrije. Tačke, krugovi, trouglovi...
Što ti je ljubitelj geometrije. Tačke, krugovi, trouglovi...
- otherside
#259 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
bojim se da se nismo najbolje razumjeli...Klodovik wrote: Kažu da se na isporuku čeka oko dva mjeseca, pa eto... Tako je to kad se imaju posebni zahtjevi u pogledu opreme
- Globus
#260 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hahahahahahhaa evo ja tek usto xD pa eto ja cu danas da prodam x5-icu pa cemo ici kupiti RAV-aotherside wrote:to ti je najbolja odluka u zivotu. samo pozuri, malo sam nervozna zbog cekanjaGlobus wrote:Jojjj nakon svog vremena razmisljanja odlucio sam da prodam x5-icu da ti uzmem RAV-a niko nece da se smiluje da ti ispuni zeljuotherside wrote:ili ko je veci ugursuz![]()
- pustopoljina
#261 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
e da...jedan od najnepozeljnijih detalja: oruzje.od pistolja,preko pusko do zolje pod krevetom. ne zovite me na svadbe gdje se puca,taman da se tri dana slavi.
- madner
#262 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Eh sad, nemam fetis od oruzja ali kakva su vremena ne posjedovati licno naoruzanje za zastitu kuce je...pustopoljina wrote:e da...jedan od najnepozeljnijih detalja: oruzje.od pistolja,preko pusko do zolje pod krevetom. ne zovite me na svadbe gdje se puca,taman da se tri dana slavi.
- otherside
#263 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
kako da ne dragi Globus. fino se najedi, istusiraj, sredi... ne mozes svakakav u ToyotuGlobus wrote:
hahahahahahhaa evo ja tek usto xD pa eto ja cu danas da prodam x5-icu pa cemo ici kupiti RAV-amozel
![]()
?
- madner
#264 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Koja propaganda.otherside wrote:kako da ne dragi Globus. fino se najedi, istusiraj, sredi... ne mozes svakakav u ToyotuGlobus wrote:
hahahahahahhaa evo ja tek usto xD pa eto ja cu danas da prodam x5-icu pa cemo ici kupiti RAV-amozel
![]()
?
Mali nikakvi japanci je napravili. Cudi me kako su uspjeli potrefit dimenzije za ljude iznad 171 i 71kg.
Kakav god udje, bice daleko bolji od onih sto su ga sastavljali.
- otherside
#265 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ne sekiraj se ti, moje dimenzije su manje od navedenihmadner wrote: Koja propaganda.
Mali nikakvi japanci je napravili. Cudi me kako su uspjeli potrefit dimenzije za ljude iznad 171 i 71kg.
- madner
#266 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Ako su vece od 160 bila bi izrazito visok Japanac.otherside wrote:ne sekiraj se ti, moje dimenzije su manje od navedenihmadner wrote: Koja propaganda.
- Globus
#267 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hahahah evo idem se tusirat doci sebi ... pa se cujemo poslije hahahahhahahotherside wrote:kako da ne dragi Globus. fino se najedi, istusiraj, sredi... ne mozes svakakav u ToyotuGlobus wrote:
![]()
?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#268 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ja najvise voljem kada poslije sat-dva voznje jeepom odemo nedje u šumarak i razmjenimo prirodne sokove uz šum prirode.....ja kako je ljepo a vjetrić ti pirki odozada

- otherside
#269 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
konacno muskarac mog zivota....jupiiiiii!!!Globus wrote: hahahah evo idem se tusirat doci sebi ... pa se cujemo poslije hahahahhahahsa pokloncicem hahahaha
- pici
#270 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
samo jedanotherside wrote:konacno muskarac mog zivota....jupiiiiii!!!Globus wrote: hahahah evo idem se tusirat doci sebi ... pa se cujemo poslije hahahahhahahsa pokloncicem hahahaha
- otherside
#271 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ma bjaaazi pici, ima mjesec dana kako si se obecao javiti na PM i jos nista. ne cekam vise na tebe.pici wrote: samo jedan
- Globus
#272 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Evo prodo sam x5-icuotherside wrote:konacno muskarac mog zivota....jupiiiiii!!!Globus wrote: hahahah evo idem se tusirat doci sebi ... pa se cujemo poslije hahahahhahahsa pokloncicem hahahaha
- pici
#273 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
otherside wrote:ma bjaaazi pici, ima mjesec dana kako si se obecao javiti na PM i jos nista. ne cekam vise na tebe.pici wrote: samo jedan![]()

neznas ti sta si propustila
- otherside
#274 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
nema veze. porani ti sutra pa kupi. dok se ja probudim, ti ces tu sitnicu zavrsitiGlobus wrote:Evo prodo sam x5-icuotherside wrote:konacno muskarac mog zivota....jupiiiiii!!!Globus wrote: hahahah evo idem se tusirat doci sebi ... pa se cujemo poslije hahahahhahahsa pokloncicem hahahaha
trazio sam RAV-a danas ali nista nisam stigao zakasnio .... pa cu morati cekat do sutra jedino ako znas gdje se moze sad pa da te usrecim
![]()
tamno crveni, ne zaboravi
- otherside
#275 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
kad pogledam ovog macana, dodje mi da opet stanem u redpici wrote:
neznas ti sta si propustila