rexonabug wrote:ona sa prasetom pod pazuhomje hit
Reklame na TV. Užas
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#251 Re: Reklame na TV. Užas
-
mIRCerka
#252 Re: Reklame na TV. Užas
mene je odusevila reklama za tablete za ciscenje crijeva....
ne nadjoh je na jutjub, vidjeh je na jednoj lok.tv stanici u americi...
prdi prdi, onda slozi facu cuke pod gumama FAPa, i onda dolazi SPAS...neke tablete za ciscenje crijeva od naslaga koje uzrokuju gasove...
prdi prdi, onda slozi facu cuke pod gumama FAPa, i onda dolazi SPAS...neke tablete za ciscenje crijeva od naslaga koje uzrokuju gasove...
- ovajonaj
#253 Re: Reklame na TV. Užas
ljudi jel iko primjetio kako se ton pojaca kada krenu reklame? ja sam toliko izritiran postao zbog toga da cak i ako bude neka dobra reklama ja je ne mogu gledati jer me zivcira sto je pojacaju i moram mijenjati kanal... ali to je na sve i jednom kanalu tako... ja pretpostavljam da je to neki stos ono tipa ako bude glasnije nego to sto si do sada gledao ,covjek je brze primjeti i obrati paznju ali mene to strasno nervira...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#254 Re: Reklame na TV. Užas
hebi ga, meni draga ona za Snickers: KARAMELA!!!
to ekstra uraditi na džumi, u tramvaju ili na ispitu
KARAMELA!!!
to ekstra uraditi na džumi, u tramvaju ili na ispitu
KARAMELA!!!
- Zox
#255 Re: Reklame na TV. Užas
Ja nisam imao TV preko godinu upravo iz ovog razloga. Za tu godinu, DRASTICNO sam, recimo, poboljsao svoje gitaristicko umijece jer sam jednostavno imao puno vise vremena.besana wrote:sweet_zephyr wrote:Ja sam odavno izbacila tv iz kuce i ne namjeravam ga vracati... Kad mi se gleda film, iznajmim u videoteci i gledam na racunaru (srecom sam uspjela skupit love da kupim malo veci/kvalitetniji monitor).
Nevjerovatno je koliko se vremena oslobodi na ovaj nacin..U sustini kad covjek bolje razmisli, tv je iskljucivo pasivan nacin indoktrinacije - ti sjedis pred tv-om dok ti producenti i marketing firme pune glavu propagandom i kojekakvim glupostima koje ti nebi da pamtis, ali koje na kraju nazalost svi mi pamtimo jer nas ubijaju u pojam s tim glupostima iz dana u dan!
Srecom pa smo mi malo pametniji narod od ostalog svijeta pa nas jos i nervira maloumnost tih reklama..
Toplo preporucujem zivot bez tv-a
Da znaš da si me pogodila sa ovim postomja već neko vrijeme razmišljam o tome. Primjetila sam da mi TV oduzima mnogo vremena. Ja svašta hoću da pogledam, i tako ja sjedim i gledam TV, a razmišljam o nedovršenim poslovima. Ali, ja nemam kompjuter kući, namjerno, jer onda nikad, ali nikad ne bih izašla iz kuće čini mi se. Bojim se, ako izbacim i TV da ću biti odcjepljena od ostatka svijeta. Ili da ostavim radio?
![]()
![]()
![]()
Sad sam uselio u stan koji je vec imao TV, ali ga palim samo namjenski: petkom kupim program i zaokruzim sta cu gledati.
Usput, reklame su zakon
- atko
#256 Re: Reklame na TV. Užas
sweet_zephyr wrote:Ja sam odavno izbacila tv iz kuce i ne namjeravam ga vracati... Kad mi se gleda film, iznajmim u videoteci i gledam na racunaru (srecom sam uspjela skupit love da kupim malo veci/kvalitetniji monitor).
Nevjerovatno je koliko se vremena oslobodi na ovaj nacin..U sustini kad covjek bolje razmisli, tv je iskljucivo pasivan nacin indoktrinacije - ti sjedis pred tv-om dok ti producenti i marketing firme pune glavu propagandom i kojekakvim glupostima koje ti nebi da pamtis, ali koje na kraju nazalost svi mi pamtimo jer nas ubijaju u pojam s tim glupostima iz dana u dan!
Srecom pa smo mi malo pametniji narod od ostalog svijeta pa nas jos i nervira maloumnost tih reklama..
Toplo preporucujem zivot bez tv-a
Ih kad sam ja zadnji put imao tv ... prodje od tad trin'est bajrama
... drago mi je da ima jos ljudi koji su shutnuli TV posto mene moja raja nekad cudno gleda ... ono cuj nemas tv ... a imam ja jedna u podrumu samo mu treba ton popravit...
- x0z0y0
#257 Re: Reklame na TV. Užas
pa ako nemate TV.....sta vam stoji na komodi za TV??

- bug
#258 Re: Reklame na TV. Užas
ne, nego na cemu drzite milje???Compos_Sui wrote:pa ako nemate TV.....sta vam stoji na komodi za TV??![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#259 Re: Reklame na TV. Užas
ili heklanjebug wrote:ne, nego na cemu drzite milje???Compos_Sui wrote:pa ako nemate TV.....sta vam stoji na komodi za TV??![]()
![]()
![]()
-
Fozgen
#260 Re: Reklame na TV. Užas
Mala soba tri sa tri a sta u nju staviti? Nista laske nista lakse, lako je za razmjestaj ako imas namjestaj
.
Onak ova mi ostala u sjecanju i ima ih garant jos samo ne mogu da ih se bas sjetim.
Elem reklame koma.
Meni vise lice na "Ucimo hrvatski" nego reklamu. Nije nikakva namjera politizacija al me iritira sto se to nebi moglo sinhronizovati.
Onak ova mi ostala u sjecanju i ima ih garant jos samo ne mogu da ih se bas sjetim.
Elem reklame koma.
Meni vise lice na "Ucimo hrvatski" nego reklamu. Nije nikakva namjera politizacija al me iritira sto se to nebi moglo sinhronizovati.
-
teAMICA
#261 Re: Reklame na TV. Užas
a onaj voćni jogurt
"...sa extra VELIKIM KOMADIĆIMA voća..."

"...sa extra VELIKIM KOMADIĆIMA voća..."
- kolega
#262 Re: Reklame na TV. Užas
znao sam ja da kod tebe mora biti neka ćorotinjamIRCerka wrote:mene je odusevila reklama za tablete za ciscenje crijeva....
- sheilak
#263 Re: Reklame na TV. Užas
Ok, sve te reklame se sve nesto trude ( iako izgledaju amaterski ), ali sta je sa onima tipa " Haris d.o.o ", " Miomir trans " ili " Butik Dzidzan "? Znate one na lokalnim TV stanicama, samo natpis preko ekrana i zenski glas u pozadini?
P.S Nazivi spomenutih prodavnica i preduzeca su samo primjeri.
P.S Nazivi spomenutih prodavnica i preduzeca su samo primjeri.
- Mikado
- mousstapha
#265 Re: Reklame na TV. Užas
Chmoljo wrote:hebi ga, meni draga ona za Snickers: KARAMELA!!!![]()
![]()
![]()
to ekstra uraditi na džumi, u tramvaju ili na ispitu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KARAMELA!!!
- sheilak
#266 Re: Reklame na TV. Užas
Ima toga i u ostalim zemljama. U Njemackoj svi idu kakiti kod PaulamIRCerka wrote:on ima mikrosprej i onda ti govance mirise ko cvjeticsheilak wrote:Reci nam, kakav mu je WC? Sto cete svi tamo?
-
cagi
#267 Re: Reklame na TV. Užas
Pa u tom i jest problem... ovdje Damir, tamo Paul... nigdje muslimana... sto se nebi kakilo kod Ahmeda npr.? Hoce da kazu da kod muslimana hale nisu ciste... ugrozavaju nas na sve strane.. hahhahahaahhaahaahhsheilak wrote:Ima toga i u ostalim zemljama. U Njemackoj svi idu kakiti kod PaulamIRCerka wrote:on ima mikrosprej i onda ti govance mirise ko cvjeticsheilak wrote:Reci nam, kakav mu je WC? Sto cete svi tamo?
-
mIRCerka
#268 Re: Reklame na TV. Užas
jesi grozan, u kakinjanje petljas religiju...cagi wrote: Pa u tom i jest problem... ovdje Damir, tamo Paul... nigdje muslimana... sto se nebi kakilo kod Ahmeda npr.? Hoce da kazu da kod muslimana hale nisu ciste... ugrozavaju nas na sve strane.. hahhahahaahhaahaahh
-
pita_zeljanica
#269 Re: Reklame na TV. Užas
i mene to uzasno nervira..ziva se isprepadam..ovajonaj wrote:ljudi jel iko primjetio kako se ton pojaca kada krenu reklame? ja sam toliko izritiran postao zbog toga da cak i ako bude neka dobra reklama ja je ne mogu gledati jer me zivcira sto je pojacaju i moram mijenjati kanal... ali to je na sve i jednom kanalu tako... ja pretpostavljam da je to neki stos ono tipa ako bude glasnije nego to sto si do sada gledao ,covjek je brze primjeti i obrati paznju ali mene to strasno nervira...
-
pita_zeljanica
#270 Re: Reklame na TV. Užas
..skoro komentarisem s nekim o tome ko bi mogao biti Paul ( koliko sam skontala u bosni je Damir). Dosli smo do zakljucka da je to mamin frajer.. 
-
mIRCerka
#271 Re: Reklame na TV. Užas
pita_zeljanica wrote:..skoro komentarisem s nekim o tome ko bi mogao biti Paul ( koliko sam skontala u bosni je Damir). Dosli smo do zakljucka da je to mamin frajer..
-
pita_zeljanica
#272 Re: Reklame na TV. Užas
mIRCerka wrote:pita_zeljanica wrote:..skoro komentarisem s nekim o tome ko bi mogao biti Paul ( koliko sam skontala u bosni je Damir). Dosli smo do zakljucka da je to mamin frajer..ili je mozda, u naprednijim zemljama, tatin frajer
ne bi me iznenadilo ni da je tatin frajer..kad je ovaj u kasnijim godinama ipak skontao da ga privlace muskarci..i sada su svi jedna velika familija koja ide u mirisljavi wc..
- stochar
#274 Re: Reklame na TV. Užas
ima, ali ne na nasim TV stanicama...gumifufna wrote:Ima i dobrih reklama![]()
-
febo_acm
#275 Re: Reklame na TV. Užas
Nema bolje reklame od one kada ono divno, slatko i predivno, dijete kaže da ide kakiti u Damirov WC. Ali ono baš želi u Damirov WC, ali baš želi...