Reklame na TV. Užas

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#251 Re: Reklame na TV. Užas

Post by mIRCerka »

bug wrote:ona sa prasetom pod pazuhom :D je hit :D
rexona ;)
mIRCerka

#252 Re: Reklame na TV. Užas

Post by mIRCerka »

mene je odusevila reklama za tablete za ciscenje crijeva....
ne nadjoh je na jutjub, vidjeh je na jednoj lok.tv stanici u americi...

prdi prdi, onda slozi facu cuke pod gumama FAPa, i onda dolazi SPAS...neke tablete za ciscenje crijeva od naslaga koje uzrokuju gasove...
ovajonaj

#253 Re: Reklame na TV. Užas

Post by ovajonaj »

ljudi jel iko primjetio kako se ton pojaca kada krenu reklame? ja sam toliko izritiran postao zbog toga da cak i ako bude neka dobra reklama ja je ne mogu gledati jer me zivcira sto je pojacaju i moram mijenjati kanal... ali to je na sve i jednom kanalu tako... ja pretpostavljam da je to neki stos ono tipa ako bude glasnije nego to sto si do sada gledao ,covjek je brze primjeti i obrati paznju ali mene to strasno nervira...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#254 Re: Reklame na TV. Užas

Post by Chmoljo »

hebi ga, meni draga ona za Snickers: KARAMELA!!! :D :D :D

to ekstra uraditi na džumi, u tramvaju ili na ispitu :D :D :D :D :D

KARAMELA!!! :D
Zox

#255 Re: Reklame na TV. Užas

Post by Zox »

besana wrote:
sweet_zephyr wrote:Ja sam odavno izbacila tv iz kuce i ne namjeravam ga vracati... Kad mi se gleda film, iznajmim u videoteci i gledam na racunaru (srecom sam uspjela skupit love da kupim malo veci/kvalitetniji monitor).

Nevjerovatno je koliko se vremena oslobodi na ovaj nacin.. :) U sustini kad covjek bolje razmisli, tv je iskljucivo pasivan nacin indoktrinacije - ti sjedis pred tv-om dok ti producenti i marketing firme pune glavu propagandom i kojekakvim glupostima koje ti nebi da pamtis, ali koje na kraju nazalost svi mi pamtimo jer nas ubijaju u pojam s tim glupostima iz dana u dan! :x Srecom pa smo mi malo pametniji narod od ostalog svijeta pa nas jos i nervira maloumnost tih reklama..

Toplo preporucujem zivot bez tv-a :D

Da znaš da si me pogodila sa ovim postom :D ja već neko vrijeme razmišljam o tome. Primjetila sam da mi TV oduzima mnogo vremena. Ja svašta hoću da pogledam, i tako ja sjedim i gledam TV, a razmišljam o nedovršenim poslovima. Ali, ja nemam kompjuter kući, namjerno, jer onda nikad, ali nikad ne bih izašla iz kuće čini mi se. Bojim se, ako izbacim i TV da ću biti odcjepljena od ostatka svijeta. Ili da ostavim radio? :D
:mrgreen: :D :D
Ja nisam imao TV preko godinu upravo iz ovog razloga. Za tu godinu, DRASTICNO sam, recimo, poboljsao svoje gitaristicko umijece jer sam jednostavno imao puno vise vremena.
Sad sam uselio u stan koji je vec imao TV, ali ga palim samo namjenski: petkom kupim program i zaokruzim sta cu gledati.

Usput, reklame su zakon :D
atko

#256 Re: Reklame na TV. Užas

Post by atko »

sweet_zephyr wrote:Ja sam odavno izbacila tv iz kuce i ne namjeravam ga vracati... Kad mi se gleda film, iznajmim u videoteci i gledam na racunaru (srecom sam uspjela skupit love da kupim malo veci/kvalitetniji monitor).

Nevjerovatno je koliko se vremena oslobodi na ovaj nacin.. :) U sustini kad covjek bolje razmisli, tv je iskljucivo pasivan nacin indoktrinacije - ti sjedis pred tv-om dok ti producenti i marketing firme pune glavu propagandom i kojekakvim glupostima koje ti nebi da pamtis, ali koje na kraju nazalost svi mi pamtimo jer nas ubijaju u pojam s tim glupostima iz dana u dan! :x Srecom pa smo mi malo pametniji narod od ostalog svijeta pa nas jos i nervira maloumnost tih reklama..

Toplo preporucujem zivot bez tv-a :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ih kad sam ja zadnji put imao tv ... prodje od tad trin'est bajrama :D ... a i prije toga sam skont'o da je zapravo TV samo obicna navika ... dodjes upalis tv mahinalno i nesto radis a s vremena na vrijem neka emisija te upeca i oduzme ti vrijeme bezveze ...

... drago mi je da ima jos ljudi koji su shutnuli TV posto mene moja raja nekad cudno gleda ... ono cuj nemas tv ... a imam ja jedna u podrumu samo mu treba ton popravit... :lol: :lol: :lol: ... nemozes ljude ubjediti da svojevoljno nemam TV :D
x0z0y0

#257 Re: Reklame na TV. Užas

Post by x0z0y0 »

pa ako nemate TV.....sta vam stoji na komodi za TV?? :shock:

:D
bug

#258 Re: Reklame na TV. Užas

Post by bug »

Compos_Sui wrote:pa ako nemate TV.....sta vam stoji na komodi za TV?? :shock:

ne, nego na cemu drzite milje??? :oops: :D :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#259 Re: Reklame na TV. Užas

Post by Chmoljo »

bug wrote:
Compos_Sui wrote:pa ako nemate TV.....sta vam stoji na komodi za TV?? :shock:

ne, nego na cemu drzite milje??? :oops: :D :D
ili heklanje :D :D :D
Fozgen

#260 Re: Reklame na TV. Užas

Post by Fozgen »

Mala soba tri sa tri a sta u nju staviti? Nista laske nista lakse, lako je za razmjestaj ako imas namjestaj :P.
Onak ova mi ostala u sjecanju i ima ih garant jos samo ne mogu da ih se bas sjetim.
Elem reklame koma.
Meni vise lice na "Ucimo hrvatski" nego reklamu. Nije nikakva namjera politizacija al me iritira sto se to nebi moglo sinhronizovati.
teAMICA

#261 Re: Reklame na TV. Užas

Post by teAMICA »

a onaj voćni jogurt
"...sa extra VELIKIM KOMADIĆIMA voća..." :shock: :?
kolega

#262 Re: Reklame na TV. Užas

Post by kolega »

mIRCerka wrote:mene je odusevila reklama za tablete za ciscenje crijeva....
ne nadjoh je na jutjub, vidjeh je na jednoj lok.tv stanici u americi...

prdi prdi, onda slozi facu cuke pod gumama FAPa, i onda dolazi SPAS...neke tablete za ciscenje crijeva od naslaga koje uzrokuju gasove...
znao sam ja da kod tebe mora biti neka ćorotinja :D
sheilak

#263 Re: Reklame na TV. Užas

Post by sheilak »

Ok, sve te reklame se sve nesto trude ( iako izgledaju amaterski ), ali sta je sa onima tipa " Haris d.o.o ", " Miomir trans " ili " Butik Dzidzan "? Znate one na lokalnim TV stanicama, samo natpis preko ekrana i zenski glas u pozadini?

P.S Nazivi spomenutih prodavnica i preduzeca su samo primjeri.
Mikado

#264 Re: Reklame na TV. Užas

Post by Mikado »

:mrgreen:

mousstapha

#265 Re: Reklame na TV. Užas

Post by mousstapha »

Chmoljo wrote:hebi ga, meni draga ona za Snickers: KARAMELA!!! :D :D :D

to ekstra uraditi na džumi, u tramvaju ili na ispitu :D :D :D :D :D

KARAMELA!!! :D
:thumbup: jao kako se ismija uz ovo :lol: :lol: :lol: :lol:
sheilak

#266 Re: Reklame na TV. Užas

Post by sheilak »

mIRCerka wrote:
sheilak wrote:Reci nam, kakav mu je WC? Sto cete svi tamo? :D
on ima mikrosprej i onda ti govance mirise ko cvjetic :D
Ima toga i u ostalim zemljama. U Njemackoj svi idu kakiti kod Paula :-D
cagi

#267 Re: Reklame na TV. Užas

Post by cagi »

sheilak wrote:
mIRCerka wrote:
sheilak wrote:Reci nam, kakav mu je WC? Sto cete svi tamo? :D
on ima mikrosprej i onda ti govance mirise ko cvjetic :D
Ima toga i u ostalim zemljama. U Njemackoj svi idu kakiti kod Paula :-D
Pa u tom i jest problem... ovdje Damir, tamo Paul... nigdje muslimana... sto se nebi kakilo kod Ahmeda npr.? Hoce da kazu da kod muslimana hale nisu ciste... ugrozavaju nas na sve strane.. hahhahahaahhaahaahh :D
mIRCerka

#268 Re: Reklame na TV. Užas

Post by mIRCerka »

cagi wrote: Pa u tom i jest problem... ovdje Damir, tamo Paul... nigdje muslimana... sto se nebi kakilo kod Ahmeda npr.? Hoce da kazu da kod muslimana hale nisu ciste... ugrozavaju nas na sve strane.. hahhahahaahhaahaahh :D
jesi grozan, u kakinjanje petljas religiju...
pita_zeljanica

#269 Re: Reklame na TV. Užas

Post by pita_zeljanica »

ovajonaj wrote:ljudi jel iko primjetio kako se ton pojaca kada krenu reklame? ja sam toliko izritiran postao zbog toga da cak i ako bude neka dobra reklama ja je ne mogu gledati jer me zivcira sto je pojacaju i moram mijenjati kanal... ali to je na sve i jednom kanalu tako... ja pretpostavljam da je to neki stos ono tipa ako bude glasnije nego to sto si do sada gledao ,covjek je brze primjeti i obrati paznju ali mene to strasno nervira...
i mene to uzasno nervira..ziva se isprepadam.. :D valjda to neki trik, da cujem reklame i kada odem u kuhinju p jos jednu kesu cipsa.. :D
pita_zeljanica

#270 Re: Reklame na TV. Užas

Post by pita_zeljanica »

..skoro komentarisem s nekim o tome ko bi mogao biti Paul ( koliko sam skontala u bosni je Damir). Dosli smo do zakljucka da je to mamin frajer.. :D
mIRCerka

#271 Re: Reklame na TV. Užas

Post by mIRCerka »

pita_zeljanica wrote:..skoro komentarisem s nekim o tome ko bi mogao biti Paul ( koliko sam skontala u bosni je Damir). Dosli smo do zakljucka da je to mamin frajer.. :D
:lol: ili je mozda, u naprednijim zemljama, tatin frajer :D
pita_zeljanica

#272 Re: Reklame na TV. Užas

Post by pita_zeljanica »

mIRCerka wrote:
pita_zeljanica wrote:..skoro komentarisem s nekim o tome ko bi mogao biti Paul ( koliko sam skontala u bosni je Damir). Dosli smo do zakljucka da je to mamin frajer.. :D
:lol: ili je mozda, u naprednijim zemljama, tatin frajer :D

ne bi me iznenadilo ni da je tatin frajer..kad je ovaj u kasnijim godinama ipak skontao da ga privlace muskarci..i sada su svi jedna velika familija koja ide u mirisljavi wc.. :D
gumifufna

#273 Re: Reklame na TV. Užas

Post by gumifufna »

Ima i dobrih reklama :D

stochar

#274 Re: Reklame na TV. Užas

Post by stochar »

gumifufna wrote:Ima i dobrih reklama :D

ima, ali ne na nasim TV stanicama...

febo_acm

#275 Re: Reklame na TV. Užas

Post by febo_acm »

Nema bolje reklame od one kada ono divno, slatko i predivno, dijete kaže da ide kakiti u Damirov WC. Ali ono baš želi u Damirov WC, ali baš želi...
Post Reply