Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slupala sam mecana ...
dobro je sto niko nije povrijedjen...jedna zena malkice rasjekla celo...konac-dva....
u svakom slucaju...da nije bio mecan...ko zna sta bi bilo....covjek je udario u mene punom brzinom bez i jednog kocenja...kriva sam i ja i on ...i jos jedno auto koje je stalo na sred raskrsnice i zbog njega se nismo vidjeli i pljas otiso hladnjak desna strana od tocka do hladnjaka...i iskrivljena hauba)
Amazonka27 wrote:Slupala sam mecana ...
dobro je sto niko nije povrijedjen...jedna zena malkice rasjekla celo...konac-dva....
u svakom slucaju...da nije bio mecan...ko zna sta bi bilo....covjek je udario u mene punom brzinom bez i jednog kocenja...kriva sam i ja i on ...i jos jedno auto koje je stalo na sred raskrsnice i zbog njega se nismo vidjeli i pljas otiso hladnjak desna strana od tocka do hladnjaka...i iskrivljena hauba)
žao mi je fakat, haj dobro je pa nije niko ozbiljnije povrijeđen..
Amazonka27 wrote:Slupala sam mecana ...
DoradO wrote:auuuu ... belaj pravi ... isplati li ti se radit ovo ili ces mijenjat ljubimca
Nebih ga mjenjala...ne znamo kolika je steta ispod haube...jer je ne mozemo otvoriti...za sada znamo da je hladnjak otisao...i da je karabolka savijena skroz ispod...pa ne znamo koliko je ona stete nanjela...a ovo okolo se moze srediti...
amrice...ovo sam juce pisala kad sam dosla kuci...sad kad sam sve prespavala...mogu zahvaliti Bogu sto sam vozila bas ovo auto...jer da je neko drugo bilo.... u stotinki covjek moze da postane invalid..sta bi se desilo da sam za 5 sec ranije izasla...spuco bi direktno u vrata....i onda...brrr..to je ono sto me danas tjera da budem sretna za citav zivot da smo svi u jednom komadu...auto koje me je udarilo je bilo puno djece...hvala dragom Bogu sve je uredu.
Pisu u komentarima da ga nema, al ja nesto i nisam siguran u to...
Nakon sudara, iz Volvoa se nesto pusi (nisu zracni jastuci), sta je onda?!
mislim da nije izvadjen motor, jer da jeste auto bi naprijed izgledalo kao dzip, znaci bio bi dosta visi...
Pa vuce ga onaj kabal unaprijed. Al dobro, nova auta su definitivno sigurnija. Ima tona ovakvih testova, izmedju starih i novih auta, novo obicno ostane intaktno, barem sto se kabine tiche + zracni jastuci. Sto nisu neku noviju tipu volva uzeli, ala V70 ili sto sta vise onog manjeg V50, koji je slicniji velicini vozila kao onaj Modus. 5th gear nikad nisam vozio, nisu mi zanimljivi kao one budale iz Top Gear O Stigu da ne pricam.
Amazonka27 wrote:digla kredit da popravim mecana..i ne moze se popraviti...krajnice otisle po 15 cm u lijevo, sasija pukla itd......eto ga... ne isplati se...
Bila sam juce...zamalo da kupim auto...odem po pare i kao da mi neko rece vrati se...kad tamo...lik sarafa nesto pod haubom...reko sta to ti? Kaze ma malo karburator da ti posushim dovidjenja i prijatno...ma mogu samo trulju neku kupiti...odustala sam...dok se ne udam dobro ili ne postanem bogata pa skupim para za kakvog novog mecana
(zeza me kolega iz klupe ...kao jah, neces auto da kupis a kupujes cizmice