Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
- poznanik
-
Neposlusna
#252 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Nesto ti fali?poznanik wrote:...
- beco
#253 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Da Mrkva kvalitet nema sta narucio kucnu dostavu u papiru sa unutrasnje strane nasao zaljepljenu zvaku

-
Neposlusna
#254 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Uhhh, sama pomisaobeco wrote:Da Mrkva kvalitet nema sta narucio kucnu dostavu u papiru sa unutrasnje strane nasao zaljepljenu zvaku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- plejka2
#255 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ljudi stavili da ti poslje jela ne opadne pH vrijednost u ustima.beco wrote:Da Mrkva kvalitet nema sta narucio kucnu dostavu u papiru sa unutrasnje strane nasao zaljepljenu zvaku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- beco
#256 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Naruci ti pa vidi kakav je osjecajplejka2 wrote:Ljudi stavili da ti poslje jela ne opadne pH vrijednost u ustima.beco wrote:Da Mrkva kvalitet nema sta narucio kucnu dostavu u papiru sa unutrasnje strane nasao zaljepljenu zvaku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#257 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ima li kakva preporuka za SIROVE cevape, tj u kojoj mesnici su najbolji za rostilja, uzimo sam kod Hodzica na Carsiji ali nisu me odusevili, neko spomenu Mujanica...Ima li jos neko preporuku dakle za sirove cevape za rostiljanja!
-
tulumba
#258 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
SPECIJAL i kvalitet i cijena 
- helpdesk
#259 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Uzmi kod Mujanića, ali traži teleće . Skuplji su, ali mrak.BHF_Manijak wrote:Ima li kakva preporuka za SIROVE cevape, tj u kojoj mesnici su najbolji za rostilja, uzimo sam kod Hodzica na Carsiji ali nisu me odusevili, neko spomenu Mujanica...Ima li jos neko preporuku dakle za sirove cevape za rostiljanja!
-
dinoEL
#260 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Kojeg Hodzica, imas 2 mesare? Jedna je odmah blizu sina, a druga je gore vise preko puta poste.BHF_Manijak wrote:Ima li kakva preporuka za SIROVE cevape, tj u kojoj mesnici su najbolji za rostilja, uzimo sam kod Hodzica na Carsiji ali nisu me odusevili, neko spomenu Mujanica...Ima li jos neko preporuku dakle za sirove cevape za rostiljanja!
Elem kod ovog dole su dobri cevapi, a kod ovog gore su NEPREVAZIDJENE sudjukice
A sto se teme tice, samo i samo PETICA!!!
Kad mi neko kaze da u Zelji jede cevape, a jos je sarajlija... hoce mi nesto bit
-
mumy
#261 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
dejton ima fine cevape za rostinja
- VeDooo1gim
#262 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ferhatovic
Kurto
Zmaj
Kurto
Zmaj
- Better Man
#263 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Najbolji cevapi u Sarajevu su bili u nekadasnjem Sportu i naravno u Kastelu Banjalucki. Ostali su daleko iza njih.
- BHF_Manijak
#264 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Inace i meso uzimakm kod Hodzica preko puta poste u Starom gradu, dakle nije onaj odmah kod tramvajske stanice nego onaj kuda ide bus na Kovace, i dobro mu je meso fakat, dok mi onaj dole kod stanice zna cesto uvalit i starije i bajato!dinoEL wrote:Kojeg Hodzica, imas 2 mesare? Jedna je odmah blizu sina, a druga je gore vise preko puta poste.BHF_Manijak wrote:Ima li kakva preporuka za SIROVE cevape, tj u kojoj mesnici su najbolji za rostilja, uzimo sam kod Hodzica na Carsiji ali nisu me odusevili, neko spomenu Mujanica...Ima li jos neko preporuku dakle za sirove cevape za rostiljanja!
Elem kod ovog dole su dobri cevapi, a kod ovog gore su NEPREVAZIDJENE sudjukice![]()
Cevapi su uzeti dakle gore preko puta poste...
- glade
#265 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
vjeruj mi da se neces zeznut ako uzmes kod mujanica... sto se tice sirovih najbolji od ovih sto sam ja probao... ubila se krava za rostiljaBHF_Manijak wrote:Ima li kakva preporuka za SIROVE cevape, tj u kojoj mesnici su najbolji za rostilja, uzimo sam kod Hodzica na Carsiji ali nisu me odusevili, neko spomenu Mujanica...Ima li jos neko preporuku dakle za sirove cevape za rostiljanja!
- BHF_Manijak
#266 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Eh sad samo jos da kazes gdje ima Mujanic mesnicu u gradu, sem u Blazuju(posto mi se ne da ici zbog cevapa do Blazuja), posto inace kupujem meso kod Hodzica tako da slabo zagledam ostale mesare po gradu...glade wrote:vjeruj mi da se neces zeznut ako uzmes kod mujanica... sto se tice sirovih najbolji od ovih sto sam ja probao... ubila se krava za rostiljaBHF_Manijak wrote:Ima li kakva preporuka za SIROVE cevape, tj u kojoj mesnici su najbolji za rostilja, uzimo sam kod Hodzica na Carsiji ali nisu me odusevili, neko spomenu Mujanica...Ima li jos neko preporuku dakle za sirove cevape za rostiljanja!
- glade
#267 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
eh za grad ne bih znao... ja u blazuju uzimam... nije mi bas daleko 
p.s. samo ga nemoj pobrkat sa mujanovicem... tamo su da bog sacuva (da ne kazes da sam te slag'o)
p.s. samo ga nemoj pobrkat sa mujanovicem... tamo su da bog sacuva (da ne kazes da sam te slag'o)
- Tsubasa
#268 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Imaš Mujanić preko puta Bosmala, na Vracama, na Stupu i od nedavno na Kobiljoj Glavi. Moguće da ima još negdje.
- BHF_Manijak
#269 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Tsubasa wrote:Imaš Mujanić preko puta Bosmala, na Vracama, na Stupu i od nedavno na Kobiljoj Glavi. Moguće da ima još negdje.
- cappy_tempo
#270 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
a sto ovo niko brajlovica ne spominje? nisam odavno dole jeo ali je mocan pravo,ja bi samo onaj njihov somun jeo kako je mocan 
- nosara
#271 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Vlastito zito, nije sala...cappy_tempo wrote:a sto ovo niko brajlovica ne spominje? nisam odavno dole jeo ali je mocan pravo,ja bi samo onaj njihov somun jeo kako je mocan
-
todd_smith
#272 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
plejka2 wrote:Ljudi stavili da ti poslje jela ne opadne pH vrijednost u ustima.beco wrote:Da Mrkva kvalitet nema sta narucio kucnu dostavu u papiru sa unutrasnje strane nasao zaljepljenu zvaku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- karanana
#273 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
ustvari suprotno od naziva teme ali hocu da podijelim sa vama. prije neki dan poslije dugo vremena odem kod hodzica onog blize vijecnici na cevape. meni su prije njegovi cevapi bili pojam. nikad vise. meni se u zivotu nije desilo da kad narucim 10ku da je ne pojedem, e prije neki dan ostavih 2 cevapa. haj sto su mu sitni, skvrcheni nikakvi, ali sto su suhi brale, ni dvije case jogurta mi nisu pomogle da ih saperem.
-
slabe
#274 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Kod Hodžića sam u nedjelju jeo ćevape...Mogu reći da im je ukus bio tako bljutav i nikakav....fuuuuuj.....vjerovatno su ranije ispečeni pa ih samo ugrijali...Nikad gori ćevap nisam probao... a kajmak prije izgledao kao kugla sladoleda, sad kupe sa dna kace izgleda....strašno su pali na kvalitetu...
Do nedjelje sam imao potpuno drugačije mišljenje
Do nedjelje sam imao potpuno drugačije mišljenje
Last edited by slabe on 22/06/2011 15:42, edited 1 time in total.
- karanana
#275 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
i ja sam bas u nedjelju jeo. katastrofa. ta me je porcija odbila od njega za sva vremena, a proso sam pored 30 cevabdzinica da maksuz jedem kod njega.slabe wrote:Kod Hodžića sam u nedjelju jeo ćevape...Mogu reći da im je ukus bio tako bljutav i nikakav....fuuuuuj.....vjerovatno su ranije ispečeni pa ih samo ugrijali...Nikad gori ćevap nisam probao..
Do nedjelje sam ih drugačije gledao
a ja se cudim gledam mrkva pun, bosna pitara puna, a kod njega ima mjesta i vani a unutra prazno.