Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Hauptgefrajter-u Ba

#251 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Hauptgefrajter-u Ba »

ahaaahaa kontam ;) evo ide specijalno za tebe jedna ekstra pjesma.

admire jesi li spreman ? hajde furaj - idemo.

milo za drago sve ti zivot vrati prolaze ljudi ali stoje saaati
da te ostavim ljubav nema nista stim ali nije da te vise nevolim
ljuuubaaavi

ili mozdaaa

jel sarajvo gdje je nekad bilo il se mome srcu ucinilo jeeeeel se sta promjeniloooo ? :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#252 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Admir_1984 »

gazda, evo jedna od mene :D :D

Hauptgefrajter-u Ba

#253 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

toooo admire :D

zenim se zenim se stare cu cure raztjerati sve vredni bosanac to sam jaaa al za svaki slucaj vezi te me lancimaaaaa
mozel ta zeno ? ako ne onda ni ja vise neznam kakvom pjesmom da ti ugodimo ti izaberi jednu poslje ove super pjesme od legende admira ;D
Hauptgefrajter-u Ba

#254 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

najljepsi cvijet u babinoj baasti ukrao sam ja za nju
znao sam kakva me sudbina ceka voleo sam zenu tuuuu

okuj me care znaj da je volim za nju bih daaaaaaaoooo sveeee
jace od potopa teze od lanaca oci su zeleneeeeee :D
Admir_1984

#255 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Admir_1984 »

Hauptgefrajter-u Ba wrote:najljepsi cvijet u babinoj baasti ukrao sam ja za nju

promjeni ovo zelene u plave, brze! :D
zelenashica

#256 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

Admir_1984 wrote:
Hauptgefrajter-u Ba wrote:najljepsi cvijet u babinoj baasti ukrao sam ja za nju

NEEEEEEEEE....u zeleno mi ne dirajte :lol: :oops:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#257 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by ladyblue18 »

Slusajte gospodo, radite sta hocete, ali mi nemojte sekirati bureka, jeste culi? :twisted:
burek_in_space wrote::roll:
:mrgreen:
:kiss: :mrgreen:
Hauptgefrajter-u Ba wrote:
milo za drago sve ti zivot vrati prolaze ljudi ali stoje saaati
da te ostavim ljubav nema nista stim ali nije da te vise nevolim
ljuuubaaavi

ili mozdaaa

jel sarajvo gdje je nekad bilo il se mome srcu ucinilo jeeeeel se sta promjeniloooo ? :D
ovo mi se svidja. :mrgreen:
Admir_1984 wrote:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Hauptgefrajter-u Ba

#258 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

plavo ? plavo ?

vako ce mo: admir bira sljedecu ;) posto mi zena valjda zaspala
hajd nek spava mi cemo dalje slaviti nasu svadbu

:D
Admir_1984

#259 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Admir_1984 »

znaci skontali smo da prava ljubav postoji, da se moze dva puta voljeti i sada cu samo da kazem :D :D

Image

Image

:D :D :D :D :D
ladyblue18

#260 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by ladyblue18 »

Hauptgefrajter-u Ba wrote:plavo ? plavo ?

vako ce mo: admir bira sljedecu ;) posto mi zena valjda zaspala
hajd nek spava mi cemo dalje slaviti nasu svadbu

:D
Ko je ba zaspo? :oops:

Nego, ne valja ovo nikako, offtopic ste pravi napravili. :-D
Pored onoliko kafana na BC podforumu vi ovdje dar mar pravite.
Hauptgefrajter-u Ba

#261 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

eh pa ljepse je ovdje nego igdje drugo to je moje sarajevo ha ya

a drago mi je da si jos budna ide druga pjesma

ko bih reko cuda da se dese pa miljacka mostove odnese da nemogu tebi doc da nemogu ulicom ti proc

hajde da ludujemo ove noci hajde zaljubi se u moje oci tvoje su usne kao cokolada to mi se dopadaaa :D
Globus

#262 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Globus »

Moze ba .. ja volio 3 puta do sad (20-ta godina :D )..a trenutno ne volim :D.. jes da ja nisam normalan inace al et :D
Hauptgefrajter-u Ba

#263 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

ma vjerujem ti ... ja sam slicno izkustvo imo ko ti....prije duuuugo dugo godina mi je stari jednom poklonio jednog medu ja sam ga ko djete volio i sad vise ne a kad se sjetim nasih ljepih dana fali mi i opet sam ga zavolio eto
Hauptgefrajter-u Ba

#264 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

vidi vidi ja dok joj pjevam ona drugog ljubi
nista admire mi samo promjenio repartuar pjesama

idemo sa ovom

ko te ljubi dok sam ja na strazi :D
MIRIS DUNJA

#265 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by MIRIS DUNJA »

Ljubav je misteria ,nedovrsena prica .Nijedan covjek na ovom svijetu nema istu sudbinu ,svako zivi zivot po svojim pravilima.Jedino zalosno je u ljubavi kad si mlad mislis da je sve to carobno a onda kako godine idu tada svatis da si se bezvezno mucio jer sve u ovom zivotu je prolazno.Sjecam se i danas ti neki ljubavi i gluposti i tog osjecaja kad mislis da je cijeli svijet tvoj i onda razocarenje i tako u krug.Postoje ljubavi i postoje ljudi koji ostare zajedno ali strast ne traje vjecno a upravo ta zaljubljenost i strast cine ljubav ali ipak to nestane veoma brzo onda ostaje nesto drugo ali i to drugo ja zovem ljubav.Ipak mislim da su sve velike ljubavi ostale u proslem stoljecu i da su sad kopije ...onaj ko dozivi ljubav i bude mu uzvracene moze se nazvati sretnikom ...zivimo brzo i tako brzo prođe sve :) mada je danas sve moguce...sve opcie su otvorene i nemojte se previse opterecivati jer bice kako ce biti :) :-D zivite punim plucima i mislite samo na sebe...
BISCANIN2

#266 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by BISCANIN2 »

IMas mladost i dozivis djecacke zaljubljenosti ,razocarenja i obacanje samom sebi da te ni jedna nece vise povrijediti tako,onda malo kruzis trazis ,letis,i naidje slucajno u kaficu tvoja buduca zena. Iz pocetka i nije neka hemija ali kako vrijeme prolazi zaljubis se polako i na kraju mislis da ne mozes bez nje.
Onda zendiba i borba za posa,kucu , polozaj ,dodju i djeca nesto sto zivot cini veselijim i drazim .
Imas i hobi firmu ima se i nesto para ,onda vidis da u zadnjih 6ili 7 godina nisi se bas zabavljao pa odlucis da to promjenis .
Putovanja ova i ona malo sam vise sa zenom ,ako sta iskrsne zaletis se itd.
I onda odjednom se pojavi neko i istog trena te pukne grom u glavu oslijepis i oglushish.Takve leptirice u stomaku nikad nisi osjetio ,jednostavno kad ta osoba tu gubis konce ne vladas sobom .
Ne mozes vise da se kontrolises ,i naravno to se vidi i osjeti .
A ta osoba jos radi sa tobom u kancelariji preko .
I onda se konacno i desi ,ekstaza ,emocije ko nikad .
Vidis da je to opasno za sviju ,izbjegavas ,trudis se da nemas kontakta potiskujes ali dzaba .
Jednostavno nema momenta da ne pomislis ,preplivao bi svaku rijeku , otisao bi na kraj svijeta ,potukao bi se sa pola ulice samo da je momenat vidis .
Opet razmisljas hladne glave barem pokusavas ,promjenis radno mjesto ,da nije na ocima barem, pa procice treba malo vremena ,ali jos gore .Sta sad ,valjda ce da prodje.
Eweleen

#267 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Eweleen »

BISCANIN2 wrote:IMas mladost i dozivis djecacke zaljubljenosti ,razocarenja i obacanje samom sebi da te ni jedna nece vise povrijediti tako,onda malo kruzis trazis ,letis,i naidje slucajno u kaficu tvoja buduca zena. Iz pocetka i nije neka hemija ali kako vrijeme prolazi zaljubis se polako i na kraju mislis da ne mozes bez nje.
Onda zendiba i borba za posa,kucu , polozaj ,dodju i djeca nesto sto zivot cini veselijim i drazim .
Imas i hobi firmu ima se i nesto para ,onda vidis da u zadnjih 6ili 7 godina nisi se bas zabavljao pa odlucis da to promjenis .
Putovanja ova i ona malo sam vise sa zenom ,ako sta iskrsne zaletis se itd.
I onda odjednom se pojavi neko i istog trena te pukne grom u glavu oslijepis i oglushish.Takve leptirice u stomaku nikad nisi osjetio ,jednostavno kad ta osoba tu gubis konce ne vladas sobom .
Ne mozes vise da se kontrolises ,i naravno to se vidi i osjeti .
A ta osoba jos radi sa tobom u kancelariji preko .
I onda se konacno i desi ,ekstaza ,emocije ko nikad .
Vidis da je to opasno za sviju ,izbjegavas ,trudis se da nemas kontakta potiskujes ali dzaba .
Jednostavno nema momenta da ne pomislis ,preplivao bi svaku rijeku , otisao bi na kraj svijeta ,potukao bi se sa pola ulice samo da je momenat vidis .
Opet razmisljas hladne glave barem pokusavas ,promjenis radno mjesto ,da nije na ocima barem, pa procice treba malo vremena ,ali jos gore .Sta sad ,valjda ce da prodje.
E tu je ona granica čovjeka i životinje.

Na tebi je šta ćeš izabrat. Ja se ipak nadam ovo prvo i teže ;-)
zelenashica

#268 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

Lud i ponosan wrote:Iskusenje ce doci prije ili kasnije, ako vrijedi ta ljubav neces ni razmisljati, uvijek je ona prva opcija bolja!
Zasto se upustati u nesto novo, zasto odabrati te leptirice kada ce i oni za odredjeno vrijeme proci??
leptirići nekad znaju i ne proći :roll: :(
BISCANIN2

#269 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by BISCANIN2 »

Ne znam ,volio bih ako je ko od ovih koji imaju malo više ljeta iza sebe prošli sličnu situaciju da kaže svoje iskustvo .
Znam da do tad takvo nešto nisam ni osjetio , znači neću reći ljubav jeli ne znam šta je ,ali magičnu i strašnu privlačnost jednostavno kao da osjetiš da je to to .
Često kontam kako nije fer život , godinama lunjaš i tražiš i kad misliš da takvo nešto ne postoji bum.Ošine te grom na prvi pogled .I više ništa nije isto .
U suštini sretan sam,srce mi lupa jače ,svijet gledam drukčijim očima , prijatelj mi kaže kako bi volio da takvo što može da doživi.
Dokle,dotle šta će biti nek bude .
zelenashica

#270 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

BISCANIN2 wrote:Ne znam ,volio bih ako je ko od ovih koji imaju malo više ljeta iza sebe prošli sličnu situaciju da kaže svoje iskustvo .
Znam da do tad takvo nešto nisam ni osjetio , znači neću reći ljubav jeli ne znam šta je ,ali magičnu i strašnu privlačnost jednostavno kao da osjetiš da je to to .
Često kontam kako nije fer život , godinama lunjaš i tražiš i kad misliš da takvo nešto ne postoji bum.Ošine te grom na prvi pogled .I više ništa nije isto .
U suštini sretan sam,srce mi lupa jače ,svijet gledam drukčijim očima , prijatelj mi kaže kako bi volio da takvo što može da doživi.
ljubav ne dolazi najavljena....u biti svi mi imamo drugu polovinu,nekad život započnemo s nekim za koga mislimo da je to ta polovina,a onda bum...vidi ima neka koja se bolje uklapa u utore.....
i ne bori se protiv sebe,protiv leptirića,...pusti ih,uživaj u svakom trenu s leptirićima,....jednostavno život se kažu ne mjeri brojem uzdaha koje napravimo,nego brojem onih koji nam oduzmu dah,...ma pusti nek ti ga oduzima,..........u biti budi sretan i uživaj,....a iskreno nemoj se libiti ni posegnuti za kardinalnim promjenama,život jednom nudi taj osjećaj,tu šansu,stvar je koliko smo hrabri da ga uzmemo...naravno ipak malo razmišljanja i analize nije na odmet :thumbup:
Eweleen

#271 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Eweleen »

zelenashica wrote:
BISCANIN2 wrote:Ne znam ,volio bih ako je ko od ovih koji imaju malo više ljeta iza sebe prošli sličnu situaciju da kaže svoje iskustvo .
ljubav ne dolazi najavljena....u biti svi mi imamo drugu polovinu,nekad život započnemo s nekim za koga mislimo da je to ta polovina,a onda bum...vidi ima neka koja se bolje uklapa u utore.....
i ne bori se protiv sebe,protiv leptirića,...pusti ih,uživaj u svakom trenu s leptirićima,....jednostavno život se kažu ne mjeri brojem uzdaha koje napravimo,nego brojem onih koji nam oduzmu dah,...ma pusti nek ti ga oduzima,..........u biti budi sretan i uživaj,....a iskreno nemoj se libiti ni posegnuti za kardinalnim promjenama,život jednom nudi taj osjećaj,tu šansu,stvar je koliko smo hrabri da ga uzmemo...naravno ipak malo razmišljanja i analize nije na odmet :thumbup:
halo čovjek ima ženu i djecu :run:
Katy

#272 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Katy »

Bolje dobar razvod nego los brak! :D

No ,prerano je ovdje pricati o razvodu :D :wink:

Nezgodne su to situacije ali ako neko u bracnom zivotu nije ispunjen onda tu sto ce biti moralan slabo ce pomoci kad zena okrene guzu
i zahrce na svojoj strani kreveta.Da se razumijemo, ima i takvih muzeva .Vole ljudi hrkati vise nego se maziti :D
Sala na stranu. :D
Niko nema prava davati moralne pridike nikom jer se niko ne nalazi u nicijoj kozi.
Svako,bas svako ima pravo da voli i ima pravo da bude voljen ako je slucaj da to nema u braku
prvo se moze zapitati zasto je to tako i pokusati se potruditi da se to promijeni.
Kad ne ide onda se o moralu moze duuuugo diskutovati.
Znam jednu osobu svim srcem voli jednu drugu godinama,a u braku je i ima djecu.
Nema s tom osobom kontakta jer hoce da bude moralan.
E ja ne znam u tom slucaju gdje je tu moral.
To sto ne vara zenu fizicki vec na jedan drugi nacin?
Vara je svim srcem i dusom bez obzira sto nema fizickog kontakta sa tom drugom!
zelenashica

#273 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

Eweleen wrote:
zelenashica wrote:
halo čovjek ima ženu i djecu :run:
da.....ali očito onu koju ne voli.........jer da voli :-)draga život je kratak da bi ga proveo tek tako...a leptirići su nešto što ti samo jedna osoba može dati,.....u svakom slučaju na njemu je da li će ostati sa onom tek reda radi i obaveza ili ići tamo gdje srce vuče.....lako je lagati druge ali sebe je najteže.......on očito u braku "laže"ženu ali ako uspije sebe slagati onda i ne zaslužuje leptiriće :sad:

a djeca....razvodom djeca ne gube roditelje,samo ih dobijaju na možda čak bolji način nego u nesretnom braku :-D
ladyblue18

#274 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by ladyblue18 »

zelenashica wrote:a leptirići su nešto što ti samo jedna osoba može dati
Inace se slazem u vecini stvari sa tobom, ali sa ovim jok.
Ja sam ih do sada jednom osjetila samo, sa 17, a ne daj Boze da je to bio prvi i jedini put, idem se odmah roknuti onda. :mrgreen:
Tako da mislim da ova konstatacija nije tacna. :mrgreen:
zelenashica

#275 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

ladyblue18 wrote:
zelenashica wrote:a leptirići su nešto što ti samo jedna osoba može dati
Inace se slazem u vecini stvari sa tobom, ali sa ovim jok.
Ja sam ih do sada jednom osjetila samo, sa 17, a ne daj Boze da je to bio prvi i jedini put, idem se odmah roknuti onda. :mrgreen:
Tako da mislim da ova konstatacija nije tacna. :mrgreen:
da osjetila si sa 17.........ali da su i sjednim bili istinski ne bi ne prestajali... :-D .istinski leptiriči nikad ne umiru :thumbup:
Post Reply