Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma ja sva sreca, i nas Bog pogledo evo svake godine smo prvaci zahvaljujuci tom savezu, imamo najbolje uslove za igru i sudije su uvijek na nasoj strani......
plitki ste momci, jos vam sise treba
ma ja sva sreca, i nas Bog pogledo evo svake godine smo prvaci zahvaljujuci tom savezu, imamo najbolje uslove za igru i sudije su uvijek na nasoj strani......
interpunkcija wrote:znaci bitno se oglasiti,a ne pojaviti?
Bitno je da smo svi na istoj strani što se tiče ovoga, pa tako je bitno i da se stav da u javnost, a kad se pojaviš niko neće ni znati ko si šta si svakako
Pa eto sto onda sutite, sto vam se Pasalic mota oko kluba? Kako ste samo jadni. Valja sad platit dug, titulu ste dobili, nikad osvajac lige manje bodova i manje gostujucih poena nije imao... Nemoj slucajno da neko pomisli da i vi sta imate protiv saveza, moglo bi svasta procurit u javnost... Poklopite se i u misju rupu prodane dushe.
plitki ste momci, jos vam sise treba [/quote]
Pa eto sto onda sutite, sto vam se Pasalic mota oko kluba? Kako ste samo jadni. Valja sad platit dug, titulu ste dobili, nikad osvajac lige manje bodova i manje gostujucih poena nije imao... Nemoj slucajno da neko pomisli da i vi sta imate protiv saveza, moglo bi svasta procurit u javnost... Poklopite se i u misju rupu prodane dushe.[/quote]
hahahahaa....nemoj biti glup jer je tema "reprezentacija"!!!
smijesan si!!!!
Last edited by vemus on 23/05/2008 00:27, edited 1 time in total.
Nerealan? Sta je u onom sto sam napisao nerealno? To sto su se navijaci Sarajeva jedini od vecih bh navijackih grupa ushutili ko pice? Ovo vam je drug najveca sramota od kad postojite!
Nerealan? Sta je u onom sto sam napisao nerealno? To sto su se navijaci Sarajeva jedini od vecih bh navijackih grupa ushutili ko pice? Ovo vam je drug najveca sramota od kad postojite!
a bolan, tema su protesti i horde ce doci, sa ili bez oficijelnog proglasa...
nemoj da gusis temu!!!
@saray
sve se zna kod nas brate,a puko oglasavanje u medijima i nema neku svrhu,osim prikupljanja jeftinih poena koji vjerovali ili ne nekima nisu potrebni. i zamolio bih admine da reaguju,vrlo lako moze doci do pretvaranja ozbiljne teme u manifestaciju plitkih strasti i komplexa svadjajuci se na vjecito isprane teme
Last edited by interpunkcija on 23/05/2008 00:36, edited 1 time in total.
ma nemojte tako vidite da se zgembo razumije u BH fudbal i sve malverzacije izmedju klubova i saveza, a posebno je upucen u situaciju sa F.K.Sarajevo.....hehehe procito par glasina da dolazi pasalic u upravu sarajeva i odmah dolazi do zakljucka da je sarajevo kupilo proslogodisnju titulu.......................pa DA!
no coment, zivio ti nama
pa_sha wrote:ma nemojte tako vidite da se zgembo razumije u BH fudbal i sve malverzacije izmedju klubova i saveza, a posebno je upucen u situaciju sa F.K.Sarajevo.....hehehe procito par glasina da dolazi pasalic u upravu sarajeva i odmah dolazi do zakljucka da je sarajevo kupilo proslogodisnju titulu.......................pa DA!
no coment, zivio ti nama
samo se ne upustajte u ove rasprave na nivou djece od 9 godina...
cuj kupili titulu i sad nece pred savez...
ima li kraja ljudskoj gluposti!!??
Cuj jadova sto se vade
Jashta, treba brisat sve, da se sakrije bruka. Ne treba proglas naravno, kao sto i rekoh, da se ne naljuti cika Ushke ili cika Pasha pa da ne bi bilo po ushima, ipak su vas zaduzili puno... Ako vec neko dodje, onda onako, da niko ne zna
Navijaci to vase stanje duha zgodno definisu - p.....
zgembo_sa wrote:Cuj jadova sto se vade
Jashta, treba brisat sve, da se sakrije bruka. Ne treba proglas naravno, kao sto i rekoh, da se ne naljuti cika Ushke ili cika Pasha pa da ne bi bilo po ushima, ipak su vas zaduzili puno... Ako vec neko dodje, onda onako, da niko ne zna