1.Duzini trajanja ugovora izmedju vas i BHT
2.Visini mjesecne fakture
drugim rijecima BHT ce da cijeni odanost dugogodisnjih klijenata
Moderator: anex
Ese wrote:Ove kanale ja imam (Extra TV u MNE)
Start paket nudi sljedeće kanale:
1. RTCG 1 2. RTCG 2 3. IN TV 4. ATLAS 5. Pink M 6. Vijesti 7. Pro TV 8. Montena9. Elmag10. MBC11. TV Budva12. RTS 113. RTS 214. Fox 15. B9216. B92 Info17. Happy TV18. TV Avala19. HRT 120. HRT 221. Nova22. OBN23. SLO TV 124. Hallmark25. Zone Romantica26. BBC Prime27. Cartoon Network/TCM28. Boomerang29. Jetix30. Jetix Play31. Discovery Channel32. Disc World33. Travel and Living34. Discovery Science35. Animal Planet36. National Geographic37. Zone Reality38. Eurosport39. Eurosport 240. ESPN America41. ESPN42. DM Sat43. CMC44. MTV Adria45. MTV Dance46. VH147. Fashion TV48. CNN49. BBC WORLD50. Rai Uno51. Rai Due52. PRO SIEBEN53. RTR Planeta54. ALSAT TV
9.95 eura
Plus HBO paket (4.9 eura)
1. HBO 2. HBO Comedy
Vidi ni u MNE nemaju FTVBakire Bakire
hajde kad vec pominjem Baketa veceras starta 60 minuta
![]()
Još plaćam telefonsku pretplatu od 15 eura, KOMFOR paket, uz mjesečnu pretplatu od 15 €, nudi neograničene pozive prema T-Com fiksnoj mreži u Crnoj Gori.
gentoo wrote:provjeravajte mail od bihnet-a , oni koji budu odabrani dobice mail. Znaci bira se po:
1.Duzini trajanja ugovora izmedju vas i BHT
2.Visini mjesecne fakture
drugim rijecima BHT ce da cijeni odanost dugogodisnjih klijenata
Potpis.elcho71 wrote:BHTelecom je prcija nekolicine likova bliskim vladajucim partijama u kojem su zaposleni sinovi, teteici, dajdzici, unuci... Netreba mnogo ocekivati od brenda Moja Tv. Biti ce tu mnogo,mnogo problema i otvorenih tema na ovom forumu. Gledam pres konferenciju koja traje 29 min. Oprema i instalacija firma iz Slovenije koja nema ni stranice na net-u, glasnogovornica BHT Nadza Lutvikadic nezna koliko je kostao projekat... Slazem se da nema boljitka dok se BHT ne proda nekome i dok se onih 3000 uposlenih neradnika ne rastjera sa noge ne nogu iz onih prljavih prostorija BHT.
terra_incognita wrote:Potpis.elcho71 wrote:BHTelecom je prcija nekolicine likova bliskim vladajucim partijama u kojem su zaposleni sinovi, teteici, dajdzici, unuci... Netreba mnogo ocekivati od brenda Moja Tv. Biti ce tu mnogo,mnogo problema i otvorenih tema na ovom forumu. Gledam pres konferenciju koja traje 29 min. Oprema i instalacija firma iz Slovenije koja nema ni stranice na net-u, glasnogovornica BHT Nadza Lutvikadic nezna koliko je kostao projekat... Slazem se da nema boljitka dok se BHT ne proda nekome i dok se onih 3000 uposlenih neradnika ne rastjera sa noge ne nogu iz onih prljavih prostorija BHT.
Nađa Lutvikadić generalno nema pojma ni o čemu. Ona je tu da se picne i trepće okicama.
Telecom treba kao Černobil zaliti betonom ali dok su svi unutra
elcho71 wrote:BHTelecom je prcija nekolicine likova bliskim vladajucim partijama u kojem su zaposleni sinovi, teteici, dajdzici, unuci... Netreba mnogo ocekivati od brenda Moja Tv. Biti ce tu mnogo,mnogo problema i otvorenih tema na ovom forumu. Gledam pres konferenciju koja traje 29 min. Oprema i instalacija firma iz Slovenije koja nema ni stranice na net-u, glasnogovornica BHT Nadza Lutvikadic nezna koliko je kostao projekat... Slazem se da nema boljitka dok se BHT ne proda nekome i dok se onih 3000 uposlenih neradnika ne rastjera sa noge ne nogu iz onih prljavih prostorija BHT.
Da,nedostaje Nova Tv mada sumnjam da njima nedaju a ostalim catv operaterima daju. Sto se tice H RTL-a ja ga imam dvije,tri godine i to je osrednji program, Nova je mnogo bolja. H RTL inace neda prava ca catv emitiranje gdje se ne preljeva signal sa zemaljskih predajnika, znaci od RTL-a nema nista ni ubuduce. To da je bolji od naseg tresh-a u potpunosti se slazem.Bigtaurus wrote:Ovo su opet nase glupe bosanske ideje da bude bolje al ne znam koliko ce biti bolje jer u ovoj lijepoj nasoj drzavi tesko da sta moze biti bolje kad smo crna rupa bez dna al sta je tuje.Kako sam nacuo malo sto se tice neki stvari oko Moje TV i paketa koji ce se nuditi a to su:
Phone : IP telefonija i TV ( IP telefonija free pozivi unutra IP telefonije prema svim korisnicima te usluge a mozda,kazem mozda free prema svim fiksnim unutar BH telecom a naravno GSM se naplacuje po vec postojecoj tarifi )
Net : TV i ADSL inernet ( TV 60 kanala + dva kanala HD rezolucije "mogu mislit koji npr. RAI UNO" i mozete misliti bez NOVA TV nece biti nikako u spisku kanala jer im NOVA nije dala prava emitovanja traze im da kupe kartice godisnje radi predplate
, a internet hmmmm sta je bolji nego sad nista jer je brzina 1024/128 Kb/s )
Full : IP telefon , TV i ADSL (1024/128 Kb/s)
Premium : IP telefon , TV , ADSL (1024/128 Kb/s) i GSM kartica sa paketom MIDI tj 30KM mjesecno
Cijena paketa se predvidja:
Phone: 25 + PDV
Net: 50 + PDV
Full: 70 + PDV
Premium: 95 + PDV
Mislim da cu ovo cijene koje su hmmmm malo skupe mozda i nisu al sta se nudi u ovim paketima mislim da su cijene skupe,al ima onih kojima je to prihvatljivo pa sreca da ima i drugih KTV operatera kao i internet provajdera pa covjek ne ovisi o jednom tako da svak moze naci sebi povoljan paket KTV kao i interneta za cijene koje mu odgovaraju.
Iskreno po mom misljenju mislim da ne dobivamo bas puno sa ovom MOJA TV vec je to samo malo nasminkano kao sto kazu stari ljudi okolo kalaj unutra belaj. Al samo mi jedno nije jasno zasto nisu nasli neki nacin odnosno dogovor sa NOVA TV pa okupili i to pravo jer mislim da ovdje kod nas vecina mozda 80% ljudi danas prati sljedece kanale NOVA TV,HRT-ove, i sta bi jos trebali uvest je RTL tv hrvatski jer je odlican kanal ima dosta dobrih emisija,dosta filmova u puno je bolji sadrzaj u odnosu na bilo koju nasu TV stanicu,a da ne pricam o nasim katastrofalnim TV stanicama kao sto su NTV99,OBN,RTV Vogosca itd.
Sta je tuje raja neka se svak prilagodi kako njemu odgovara i sto se tice usluga i naravno na danasnje vrijeme i cijene.
Pozdrav svima,
elcho71 wrote:Da,nedostaje Nova Tv mada sumnjam da njima nedaju a ostalim catv operaterima daju. Sto se tice H RTL-a ja ga imam dvije,tri godine i to je osrednji program, Nova je mnogo bolja. H RTL inace neda prava ca catv emitiranje gdje se ne preljeva signal sa zemaljskih predajnika, znaci od RTL-a nema nista ni ubuduce. To da je bolji od naseg tresh-a u potpunosti se slazem.Bigtaurus wrote:Ovo su opet nase glupe bosanske ideje da bude bolje al ne znam koliko ce biti bolje jer u ovoj lijepoj nasoj drzavi tesko da sta moze biti bolje kad smo crna rupa bez dna al sta je tuje.Kako sam nacuo malo sto se tice neki stvari oko Moje TV i paketa koji ce se nuditi a to su:
Phone : IP telefonija i TV ( IP telefonija free pozivi unutra IP telefonije prema svim korisnicima te usluge a mozda,kazem mozda free prema svim fiksnim unutar BH telecom a naravno GSM se naplacuje po vec postojecoj tarifi )
Net : TV i ADSL inernet ( TV 60 kanala + dva kanala HD rezolucije "mogu mislit koji npr. RAI UNO" i mozete misliti bez NOVA TV nece biti nikako u spisku kanala jer im NOVA nije dala prava emitovanja traze im da kupe kartice godisnje radi predplate
Premium : IP telefon , TV , ADSL (1024/128 Kb/s) i GSM kartica sa paketom MIDI tj 30KM mjesecno
Mislim da cu ovo cijene koje su hmmmm malo skupe mozda i nisu al sta se nudi u ovim paketima mislim da su cijene skupe,al ima onih kojima je to prihvatljivo pa sreca da ima i drugih KTV operatera kao i internet provajdera pa covjek ne ovisi o jednom tako da svak moze naci sebi povoljan paket KTV kao i interneta za cijene koje mu odgovaraju.
Iskreno po mom misljenju mislim da ne dobivamo bas puno sa ovom MOJA TV vec je to samo malo nasminkano kao sto kazu stari ljudi okolo kalaj unutra belaj. Al samo mi jedno nije jasno zasto nisu nasli neki nacin odnosno dogovor sa NOVA TV pa okupili i to pravo jer mislim da ovdje kod nas vecina mozda 80% ljudi danas prati sljedece kanale NOVA TV,HRT-ove, i sta bi jos trebali uvest je RTL tv hrvatski jer je odlican kanal ima dosta dobrih emisija,dosta filmova u puno je bolji sadrzaj u odnosu na bilo koju nasu TV stanicu,a da ne pricam o nasim katastrofalnim TV stanicama kao sto su NTV99,OBN,RTV Vogosca itd.
Sta je tuje raja neka se svak prilagodi kako njemu odgovara i sto se tice usluga i naravno na danasnje vrijeme i cijene.
Pozdrav svima,
To u SBK nije legalno! Napisi mail RAK-u sa nazivom CATV operatera. Ovi u Sarajevu bi isto uradili da nisu pod svakodnevnom prismotrom RAK-a. Koliko ja znam van Sarajeva se i nezamracuju sadrzaji za koje nema aut.prava. Svaki operater catv placa neku naknadu za reemitovanje u svojoj mrezi ali po broju prikljucaka. Nista nikom nije dzaba!Bigtaurus wrote:Da slazem se s tobom a sto se tice NOVE nisu im dali prava jer traze od BH telecoma da kupe kodirane kartice nagodsnju pretplatu a sto se tice H RTL kako onda u srednjobosanskom kantnu kablovski operater imaju H RTL a ne prelijeva se sa zemaljskim signalom?
Evo jednostavne racunice:Bigtaurus wrote:
Ja sam se obratio prije jedno pola godine RAK-u sa jednim pitanjem i na moje iznenedjenje odgovoreno mi je u roku jednog sata. Sto se tice kablovskih nemem posla ni sa jednom, imam vlastito rijeseno pitanje prijema ovih lokalnih i sat. televizija. Nemam zatamnjenja ,gledam sta hocu. Kod mene u zgradi je onaj elob digitalna,znam da redovno dobiju racune a znam da cim malo zagrmi i zapada snijeg imaju crn ekran.Lud i ponosan wrote:Kakav bolan RAK, oni apsolutno ne rade nista, tj. rade kako im vladajuća garnitura naredi. To je legno korumpiranosti i nerada, primaju platu nizasta. U Lukavici,Palama, Tuzli, Zenici,.......... ljudi normalno gledaju sve kanale bez zatamnjivanja, samo je kod nas stanje ovako kako jeste, gdje je RAK da odredi neke kazne, zabrani rad i sl.??? Šatro oni to ne znaju. Da ne pričam o ovom lopovuluku u glavnom gradu oko cable operatera i njihove podjele grada unutar kojeg ne konkurisu jedni drugima, pa to ja nigdje na zemaljskoj kugli nisam vidio. Kakvo konkurencijsko vijece, kakav RAK, sve je to korumpirana banda!!