Bh. navijačka scena

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
veljaca

#251 Re: Bh. navijačka scena

Post by veljaca »

Ratatata wrote:Oralno zlostavljanje djece nije za sprdnju prijatelju.A imena ne zelim da spominjem.Toliko od mene vezano za ovaj dogadjaj
Ko govori da je za sprdnju? I ne samo oralno - nije za sprdnju nikakvo zlostavljanje a pogotovo ne djece ....

A posto spomijes slucaj: ili navedi imena ili se ovo smatra obican trac .... Nadam se da ne zelis da se o tebi misli kao o babi-tracari ... :D

p.s. mozda nazoves i krimolovce - pa nam javis - moze i tako ...

:sax:
Lunizz

#252 Re: Bh. navijačka scena

Post by Lunizz »

veljaca wrote:
Ratatata wrote:Oralno zlostavljanje djece nije za sprdnju prijatelju.A imena ne zelim da spominjem.Toliko od mene vezano za ovaj dogadjaj
Ko govori da je za sprdnju? I ne samo oralno - nije za sprdnju nikakvo zlostavljanje a pogotovo ne djece ....

A posto spomijes slucaj: ili navedi imena ili se ovo smatra obican trac .... Nadam se da ne zelis da se o tebi misli kao o babi-tracari ... :D

Imas poruku
veljaca

#253 Re: Bh. navijačka scena

Post by veljaca »

Ratatata wrote:
veljaca wrote:

Imas poruku
Imas i ti ....
Urban B.

#254 Re: Bh. navijačka scena

Post by Urban B. »

Nuclear Winter wrote:
Urban B. wrote:Ma argentinci,jel vam to ne daju na vasem forumu da pisete pa ovdje pisete kako ste ultra navijaci,kodekse spominjete i ako vas pola ne zna sta to uopste znaci :)

KOMPLEKS je cudo,cudi me da jos niste napisali da su MANIJACI bili naoruzani sa AK-47 kada su trans uzeli :run:
Mi čitavo vrijeme govorimo da su "manijaci" bili naoružani,opremom za OBIJANJE,a ne ubijanje.Nego kada ćete vi promijeniti REKET na jugu koji su vam zadali: tica,bitiqi,krasniqi i ostali,a odnosi se na to da im MORATE dati barem petaka,inače slijede batine.Jel ovaj REKET dio KODEKSA?? Hajde nam objasni pošto mi pojma nemamo šta je to REKET ili ti najobičnije OTIMANJE na tribini??

argentinac aj ti meni reci kome da dajem tog petaka?ja dosad cvaju po tekmi davao,telefone,lancice,nema sta nisam!bas su nas zajebali :(
JThomas

#255 Re: Bh. navijačka scena

Post by JThomas »

saabsa wrote:
JThomas wrote: a niste ni slučajno sinoć opet nešto pokušali kroz šumarak da ubacite?
.
Slicno nesto kao sto su prosli put uhapsena cetiri "duha" (nadji mi incijale ili bilo kakvu zvanicnu info iz policije da su nekoga uhapsili taj dan na tranzitu iznad juga) koji su vam pokusali ubaciti suzavac . Neznam jel vam to policija ili gama servira dezinformacije ili ste baš paranoični
ne treba meni gama da čujem eksploziju (malo jaču od običnog topovskog udara) i vidim dim.

i nije isto braniti se nožem od više ljudi (NE OPRAVDAVAM NIKAD U ŽIVOTU! ali - nije isto!) i napasti prvi nekoga nožem da mu uzmeš majicu, kako ste pokušali progurati. ali nije se to vama omaklo, nego sistematski lažete i sakrivate svaki detalj koji vam nije laskav.

ovo ode do vraga, teško bogu s nama kakvi smo, i ja nažalost trenutno ne vidim načina da ovo prestane. i ono od sinoć bogam' nije način, iako razumijem da je iz revolta i inata prema policiji i nekim pričama...
tazmaniaBAN4

#256 Re: Bh. navijačka scena

Post by tazmaniaBAN4 »

Vi se i dalje drzite tastature a Manijacima prepustite da otimaju:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

ovo je u zadnje dvije godine! :thumbup:
Pitarska ljubomora
kokuz_sa

#257 Re: Bh. navijačka scena

Post by kokuz_sa »

tazmaniaBAN4 wrote:Vi se i dalje drzite tastature a Manijacima prepustite da otimaju:

Pitarska ljubomora
ova j profil podsjeca na Edinu :D :D
Nuclear Winter

#258 Re: Bh. navijačka scena

Post by Nuclear Winter »

kokuz_sa wrote:
tazmaniaBAN4 wrote:Vi se i dalje drzite tastature a Manijacima prepustite da otimaju:

Pitarska ljubomora
Ma oni su svi "edine" Kako ih ba nije sramota,onaj četnički transparent su klepili dok su igrali juniori,samo neznam jesu li "bravari" radili opet,ili su "junački" oteli nekoj djeci od 13 godina :mrgreen:
upaljac83

#259 Re: Bh. navijačka scena

Post by upaljac83 »

Nuclear Winter wrote:
kokuz_sa wrote:

Pitarska ljubomora
Ma oni su svi "edine" Kako ih ba nije sramota,onaj četnički transparent su klepili dok su igrali juniori,samo neznam jesu li "bravari" radili opet,ili su "junački" oteli nekoj djeci od 13 godina :mrgreen:
Pa i onaj "najludje su Horde Zla" su ukrali iz skolskog ormarica, kasnije su ga placuci vratili :lol:
dobar_ti?

#260 Re: Bh. navijačka scena

Post by dobar_ti? »

upaljac83 wrote:Pa i onaj "najludje su Horde Zla" su ukrali iz skolskog ormarica, kasnije su ga placuci vratili :lol:
Ovo vise govori o vama kao grupi, a ne o nama :lol:
Omerovim_Koracima

#261 Re: Bh. navijačka scena

Post by Omerovim_Koracima »

Jesil i ti plako? 8-)
Robben

#262 Re: Bh. navijačka scena

Post by Robben »

dobar_ti? wrote:
upaljac83 wrote:Pa i onaj "najludje su Horde Zla" su ukrali iz skolskog ormarica, kasnije su ga placuci vratili :lol:
Ovo vise govori o vama kao grupi, a ne o nama :lol:
Da ste vi tada bili sposobni u to vrijeme, mogli ste sve i jedan transparent hordi oteti.
smurf

#263 Re: Bh. navijačka scena

Post by smurf »

Al' pravo je jako kada ste ponudili "cifru" za trans i kada "smo" pristali "vi" se povukli :-)

A jooooj, ovo sad ispade rekla-kazala... a i odnosi se na vise godina unazad pa posto je doslo do "smjene" to se ne pika :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobrila

#264 Re: Bh. navijačka scena

Post by Dobrila »

Image

evo jedne za komsije :D
haman normalan

#265 Re: Bh. navijačka scena

Post by haman normalan »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Pitarska ljubomora
Sve sila od transova nema dalje kapa do poda....
Onim pticama u lukavici za koje su i navijaci Olimpica Grci,ovaj teror??neko cuo za njih,ovaj zlatno crni iza kojeg su stajali igraci pa nisu ni vidjeli da ste im uzeli,itd. sve bilo ono navijacki na sake pa ko koga.....
thepatriot

#266 Re: Bh. navijačka scena

Post by thepatriot »

Ljubomora je teška bolest, neko reče...
zeljonista

#267 Re: Bh. navijačka scena

Post by zeljonista »

ugasicemo tifo scenu,kako smo krenuli,samo da jos neki svjeziji argentinski zavrnemo :-)
AllStar

#268 Re: Bh. navijačka scena

Post by AllStar »

zeljonista wrote:ugasicemo tifo scenu,kako smo krenuli,samo da jos neki svjeziji argentinski zavrnemo :-)
naceka' cete se :lol:
haman normalan

#269 Re: Bh. navijačka scena

Post by haman normalan »

zeljonista wrote:ugasicemo tifo scenu,kako smo krenuli,samo da jos neki svjeziji argentinski zavrnemo :-)
S obzirom da se mi previse bojimo strumfetica sa nozevima i utokama transovi se vise ne nose pa jedino da idete od vrata do vrata i nabavite koji transparent,do tada......VRATITE UDARNI......

http://i40.klix.com/sfw277.jpg
Mobile_Disco

#270 Re: Bh. navijačka scena

Post by Mobile_Disco »

haman normalan wrote:
S obzirom da se mi previse bojimo strumfetica sa nozevima i utokama transovi se vise ne nose pa jedino da idete od vrata do vrata i nabavite koji transparent,do tada......VRATITE UDARNI......

http://i40.klix.com/sfw277.jpg
Ne pika se ovo, nije ukraden :D
Znaci ljudi vas istuku, otmu vam trans, a vi jos postojite ? :lol:
zeljonista

#271 Re: Bh. navijačka scena

Post by zeljonista »

ako znas situaciju,kako je na castan nacin pao,ne bi tu kenjao,sta cu ja tebi pricati,kad tada niste ni postojali :lol:
Duge

#272 Re: Bh. navijačka scena

Post by Duge »

zeljonista wrote:ako znas situaciju,kako je na castan nacin pao,ne bi tu kenjao,sta cu ja tebi pricati,kad tada niste ni postojali :lol:
Pobili ste se u Banjici i oni vam maznuli ruksak sa transom. Meni je to casnije nego provaliti u prostoriju i maznuti trans dok nema nikog da ga brani
tazmaniaBAN4

#273 Re: Bh. navijačka scena

Post by tazmaniaBAN4 »

...priznajte sa koliko zavisti gledate ove slike i pokusavate naci kojekakve gluposti da dokazete da niste ljubomorni?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#274 Re: Bh. navijačka scena

Post by bordo gandalf »

Na lopovluk nikad necu biti ljubomoran!!!
Last edited by bordo gandalf on 16/09/2010 17:02, edited 1 time in total.
Alkos

#275 Re: Bh. navijačka scena

Post by Alkos »

zeljonista wrote:ako znas situaciju,kako je na castan nacin pao,ne bi tu kenjao,sta cu ja tebi pricati,kad tada niste ni postojali :lol:
Posto je vas na castan nacin pao, onda vi smijete da postojite, a posto je od robije pao na necastan nacin onda oni ne smiju da postoje?

Ne kontam, prosvijetli me.

Ovo je Balkan, svaka prica o casnom nacinu ili casti ili kodeksima je ovdje suvisna, ne pije vode... Da se vodimo tim pravilima (kao sto ne vodimo), pola grupa u EX-YU danas ne bi postojalo, pa odna sto bi se robija ugasila?
tazmaniaBAN4 wrote:...priznajte sa koliko zavisti gledate ove slike i pokusavate naci kojekakve gluposti da dokazete da niste ljubomorni?
Bas sam ljubomoran sto ne obijam podrume i skolske ormarice i sto nisam oteo zastavu vojvodama!! :mrgreen: :lol: :thumbup:
Locked