Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Urban B. wrote:Ma argentinci,jel vam to ne daju na vasem forumu da pisete pa ovdje pisete kako ste ultra navijaci,kodekse spominjete i ako vas pola ne zna sta to uopste znaci
KOMPLEKS je cudo,cudi me da jos niste napisali da su MANIJACI bili naoruzani sa AK-47 kada su trans uzeli
Mi čitavo vrijeme govorimo da su "manijaci" bili naoružani,opremom za OBIJANJE,a ne ubijanje.Nego kada ćete vi promijeniti REKET na jugu koji su vam zadali: tica,bitiqi,krasniqi i ostali,a odnosi se na to da im MORATE dati barem petaka,inače slijede batine.Jel ovaj REKET dio KODEKSA?? Hajde nam objasni pošto mi pojma nemamo šta je to REKET ili ti najobičnije OTIMANJE na tribini??
argentinac aj ti meni reci kome da dajem tog petaka?ja dosad cvaju po tekmi davao,telefone,lancice,nema sta nisam!bas su nas zajebali
JThomas wrote: a niste ni slučajno sinoć opet nešto pokušali kroz šumarak da ubacite?
.
Slicno nesto kao sto su prosli put uhapsena cetiri "duha" (nadji mi incijale ili bilo kakvu zvanicnu info iz policije da su nekoga uhapsili taj dan na tranzitu iznad juga) koji su vam pokusali ubaciti suzavac . Neznam jel vam to policija ili gama servira dezinformacije ili ste baš paranoični
ne treba meni gama da čujem eksploziju (malo jaču od običnog topovskog udara) i vidim dim.
i nije isto braniti se nožem od više ljudi (NE OPRAVDAVAM NIKAD U ŽIVOTU! ali - nije isto!) i napasti prvi nekoga nožem da mu uzmeš majicu, kako ste pokušali progurati. ali nije se to vama omaklo, nego sistematski lažete i sakrivate svaki detalj koji vam nije laskav.
ovo ode do vraga, teško bogu s nama kakvi smo, i ja nažalost trenutno ne vidim načina da ovo prestane. i ono od sinoć bogam' nije način, iako razumijem da je iz revolta i inata prema policiji i nekim pričama...
tazmaniaBAN4 wrote:Vi se i dalje drzite tastature a Manijacima prepustite da otimaju:
ovo je u zadnje dvije godine!
Pitarska ljubomora
ova j profil podsjeca na Edinu
Ma oni su svi "edine" Kako ih ba nije sramota,onaj četnički transparent su klepili dok su igrali juniori,samo neznam jesu li "bravari" radili opet,ili su "junački" oteli nekoj djeci od 13 godina
tazmaniaBAN4 wrote:Vi se i dalje drzite tastature a Manijacima prepustite da otimaju:
Pitarska ljubomora
ova j profil podsjeca na Edinu
Ma oni su svi "edine" Kako ih ba nije sramota,onaj četnički transparent su klepili dok su igrali juniori,samo neznam jesu li "bravari" radili opet,ili su "junački" oteli nekoj djeci od 13 godina
Pa i onaj "najludje su Horde Zla" su ukrali iz skolskog ormarica, kasnije su ga placuci vratili
Pitarska ljubomora
Sve sila od transova nema dalje kapa do poda....
Onim pticama u lukavici za koje su i navijaci Olimpica Grci,ovaj teror??neko cuo za njih,ovaj zlatno crni iza kojeg su stajali igraci pa nisu ni vidjeli da ste im uzeli,itd. sve bilo ono navijacki na sake pa ko koga.....
zeljonista wrote:ugasicemo tifo scenu,kako smo krenuli,samo da jos neki svjeziji argentinski zavrnemo
S obzirom da se mi previse bojimo strumfetica sa nozevima i utokama transovi se vise ne nose pa jedino da idete od vrata do vrata i nabavite koji transparent,do tada......VRATITE UDARNI......
zeljonista wrote:ugasicemo tifo scenu,kako smo krenuli,samo da jos neki svjeziji argentinski zavrnemo
S obzirom da se mi previse bojimo strumfetica sa nozevima i utokama transovi se vise ne nose pa jedino da idete od vrata do vrata i nabavite koji transparent,do tada......VRATITE UDARNI......
zeljonista wrote:ako znas situaciju,kako je na castan nacin pao,ne bi tu kenjao,sta cu ja tebi pricati,kad tada niste ni postojali
Posto je vas na castan nacin pao, onda vi smijete da postojite, a posto je od robije pao na necastan nacin onda oni ne smiju da postoje?
Ne kontam, prosvijetli me.
Ovo je Balkan, svaka prica o casnom nacinu ili casti ili kodeksima je ovdje suvisna, ne pije vode... Da se vodimo tim pravilima (kao sto ne vodimo), pola grupa u EX-YU danas ne bi postojalo, pa odna sto bi se robija ugasila?
tazmaniaBAN4 wrote:...priznajte sa koliko zavisti gledate ove slike i pokusavate naci kojekakve gluposti da dokazete da niste ljubomorni?
Bas sam ljubomoran sto ne obijam podrume i skolske ormarice i sto nisam oteo zastavu vojvodama!!