Da si dio "ekipe", vjerovatno bi ti bilo "zabranjeno".elSaik wrote:Ja hodah kroz taj isti grad sa šalom na dan utakmice... ne vidjeh da mi je iko išta zabranio.The 51st State wrote:Nego, pita li ti ili neko od ovdje prisutnih manijaka, momke iz ap ganga, jesu li dobili dozvolu za izlazak u grad?elSaik wrote:E,sad, što se Hordi konkretno tiče, nikako da se riješim utiska da je ova dobra faza samo određena furka i fazon većine koji stoje na zapadu, odnosno sada opet na sjeveru. Mislim da je to nekakvo odvajanje, taj otpor malo zainteresovao mlađu raju da se uključi u sve to. Ono, da bi mogli pričati okolo kako su i oni Hz zapad. Mislim da će se vremenom sva ta euforija oko vraćanja na sjever vratiti i da će na sjeveru opet ostati sami oni koji su i započeli tu "revoluciju".
Ne beri ti brigu oko hordi i kada smo bili u "ilegali" grad je nas bio onako iz "furke", a kada smo na tribini u ovoj sugavoj drzavi svakako nemamo rivala, osim donekle lesinara.
Navijačke skupine........
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The 51st State
#251 Re: Navijačke skupine........
-
elSaik
#252 Re: Navijačke skupine........
OKThe 51st State wrote: Da si dio "ekipe", vjerovatno bi ti bilo "zabranjeno".
-
LSD
#253 Re: Navijačke skupine........
Heh...pa jesi moralista...a sad cu i ja namjerno to biti iako ovaj forum nije mjesto za to...kazes:"Za šta su moji ginuli" i meni imputiras to...ok,sad cu ja tebe pitati to isto :A ZASTA SU MOJI GINULI??...za onog @testamenta koji me (kao i sve željovce) bratimio ovdje na sa-x sa cetnicima i ustašama??...nesto te tada nije bilo da morališeš njemu ko sad meni, koliko se sjecam...Jesu li moji ginuli da im pitari sa istoka dignu "Bolje i treci uz Allah nego prvi uz pomoc i ljubav vlaha"??...jeli haveru...da vidiš samo kako je kada mrtve ubacimo u kontekst navijackih prepucavanja...a nisu mrtvi ekskluziva samo navijaca Sarajeva pa da moraš njih pominjati samo.strong69 wrote:Sta sam mislio o tebi receno je ovim da od tebe to nisam ocekivao. Zato se i cudim.LSD wrote:Kakva mržnja,jesi dobar...nego ne mogu šuplje i mitomanije...gdje si bio kad sam pohvalio HZ za gostovanja ili juce kad sam rekao da mi je zaista drago sto su se HZ vratile konacno na sjever...jeli moralisto?? gdje si bio tad sa komentarom tipa SVAKA CAST
... navijacka subjektivnost i sklonost pretjerivanju,jel...ok,pa onda cu i ja biti sklon pretjerivanju i subjektivan...samo ne znam zašto mi se onda cudiš
Nisam moralista niti cu se raspravljati s tobom. Porediti svoje sugradane, vjerovatne i brojne clanove porodice, navijace Sarajeva sa "mitomanima"???
MOlim te, procitaj ponovo sta si napisao...
ima jedan narod na balkanu koji uspio u 5 godina zapoceti 4 rata sa svojim dojucerašnjim komšijama...e slicna mitomanija i njih krasi.
- strong69
#254 Re: Navijačke skupine........
Nisam moralista.LSD wrote:Heh...pa jesi moralista...a sad cu i ja namjerno to biti iako ovaj forum nije mjesto za to...kazes:"Za šta su moji ginuli" i meni imputiras to...ok,sad cu ja tebe pitati to isto :A ZASTA SU MOJI GINULI??...za onog @testamenta koji me (kao i sve željovce) bratimio ovdje na sa-x sa cetnicima i ustašama??...nesto te tada nije bilo da morališeš njemu ko sad meni, koliko se sjecam...Jesu li moji ginuli da im pitari sa istoka dignu "Bolje i treci uz Allah nego prvi uz pomoc i ljubav vlaha"??...jeli haveru...da vidiš samo kako je kada mrtve ubacimo u kontekst navijackih prepucavanja...a nisu mrtvi ekskluziva samo navijaca Sarajeva pa da moraš njih pominjati samo.
U nekoliko svojih postova rekao sam da se stidim pojedinaca koji bilo kome govore ovakve stvari koje spominjes a koji navijaju za Sarajevo.
Sramota je i nije normalno za bilo koga ko je bio u ovom gradu za vrijeme rata upucivati rijeci mrznje i rijeci koje mogu nekoga uvrijediti. Ja ne mogu da odgovaram za istupe pojedinaca, mogu da ti kazem da ih se stidim. Sramota me i kad su pojedinci skandirali gazi ustase i kad su Bubu prozivali.
Ali kad me neko poredi sa cetnicima onda se nadem direktno uvrijeden, jer sam ostao bez brata i oca u ovom ratu. Oni su bili mnogo veci Pitari od mene i Sarajevo volim i iz uspomene prema njima. Prema tome, ako ikad pronades da sam vrijedao nekoga slobodno me ispljuj. Ovako...
EDIT: Izvinjavam se forumasima zbog off topica. Ovo nije mjesto za raspravu o ovome.
- zgembo_sa
#255 Re: Navijačke skupine........
It's A Bird, It's A Plane, It's horde zla!
Nakon godina potrage za njima neki pojedinci tvrde da su primjetili nekoliko primjeraka ove navijacke skupine za koju se smatralo da je izumrla. Ova vijest se nevjerovatnom brzinom prosirilia planetom, a CNN, Sky news, Al Jazeera i druge svjetske tv stanice vec nekoliko sati odrzavaju program uzivo ovim povodom.
Navijacke grupe u Bosni i Hercegovini sa strepnjom prate razvoj situacije. Ako se vijest o postojanju navijaca sarajeva obistini, to bi predstavljao definitivan kraj za sve ostale navijacke grupe u drzavi.
Nakon godina potrage za njima neki pojedinci tvrde da su primjetili nekoliko primjeraka ove navijacke skupine za koju se smatralo da je izumrla. Ova vijest se nevjerovatnom brzinom prosirilia planetom, a CNN, Sky news, Al Jazeera i druge svjetske tv stanice vec nekoliko sati odrzavaju program uzivo ovim povodom.
Navijacke grupe u Bosni i Hercegovini sa strepnjom prate razvoj situacije. Ako se vijest o postojanju navijaca sarajeva obistini, to bi predstavljao definitivan kraj za sve ostale navijacke grupe u drzavi.
-
TM1987
#256 Re: Navijačke skupine........
Je li meni zabranjeno???The 51st State wrote:Da si dio "ekipe", vjerovatno bi ti bilo "zabranjeno".elSaik wrote:
Ja hodah kroz taj isti grad sa šalom na dan utakmice... ne vidjeh da mi je iko išta zabranio.
-
elSaik
#257 Re: Navijačke skupine........
TM1987 wrote:Je li meni zabranjeno???The 51st State wrote:Da si dio "ekipe", vjerovatno bi ti bilo "zabranjeno".elSaik wrote:
Ja hodah kroz taj isti grad sa šalom na dan utakmice... ne vidjeh da mi je iko išta zabranio.
Nisi dio "ekipe". Mislim, niko kome oni nisu zabranili nije dio ekipe...
- Edin H.
#258 Re: Navijačke skupine........
Zelio bih cestitati navijacima Zeljeznicara koji su argumentovano i konstruktivno razbijajuci jedan po jedan navode ostalih navijackih grupacija DOKAZALI da se radi o najorganizovanijoj i zasigurno najboljoj grupackoj grupaciji u zemlji

-
nikad_izvini
#259 Re: Navijačke skupine........
Čelik je seljačka ekipa samo tebi to nije jasnosavrseni krug wrote: eto vidis na kraju smo se slozili
celik nije kako ti kazes seljacka ekipa
ma znao sam ja da ces ti to jednom sebi priznati![]()
da tacno to s rospijom je fraza,a kome je namjenjena?kontas? ne kontas? znao sam![]()
a o tlacenju sto bi ba koristili pp zabavnije je kad nam ovde pricas o svojim traumama![]()
![]()
a o regularnosti u zenici i svestenstu si vjerovatno opet cuo ili iz havaza procitao![]()
al s obzirom na prezivljena tlacenja i traume za tvoj domet i havaz je medij
![]()
![]()
![]()
![]()
nego daBog da nam sudjenje bilo ko zelji vazda bi bili prvaci![]()
sigurno
![]()
![]()
Al polako,možda dođeš tobe.Mada,čisto sumnjam u to,al nada umire posljednja
Ne čitam Havaz
Nego vidim,mnogo mi pričaš o tlačenju(na moj jedan post,tvojih desetak "tlačenja".Kažu da to žrtve rade.Pa eto,ako ti nije problem,olakšaj si dušu
Ako nije,idi na rugby na B. Polje,ups,fudbal
-
pudlica
#260 Re: Navijačke skupine........
moze sve i jedan manijak na ovom forumu pricat sta hoce za horde zla i za manijake kako su najjaci,najbolji,ja znam sta meni skoro svaki dan lik prica za manijake a i sam je manijak,samo vi pricajte kako nas nema,rastjerat ce nas pitici... samo je fazon kod vas je 20 puta gore al eto necemo vise,nastavite traganje za hordama vidim nekom je uspjesno to krenulo cim je i cnn zbavio tu informaciju
-
The 51st State
#261 Re: Navijačke skupine........
Organizovane grupe navijaca zeljeznicara na prostoru Starog Grada i Centra, nema, zakljuci sam.TM1987 wrote:Je li meni zabranjeno???The 51st State wrote:Da si dio "ekipe", vjerovatno bi ti bilo "zabranjeno".elSaik wrote:
-
hali gali halid
#262 Re: Navijačke skupine........
imaju grafit nesto kao te em stari grad, al' negdje na grbavici 
- savrseni krug
#263 Re: Navijačke skupine........
oo ev nas ope'nikad_izvini wrote:Čelik je seljačka ekipa samo tebi to nije jasnosavrseni krug wrote: eto vidis na kraju smo se slozili
da tacno to s rospijom je fraza,a kome je namjenjena?kontas? ne kontas? znao sam![]()
a o tlacenju sto bi ba koristili pp zabavnije je kad nam ovde pricas o svojim traumama![]()
![]()
a o regularnosti u zenici i svestenstu si vjerovatno opet cuo ili iz havaza procitao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sigurno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije da si sam,ima vas par hiljada
![]()
Al polako,možda dođeš tobe.Mada,čisto sumnjam u to,al nada umire posljednja![]()
Ne čitam Havaz![]()
A o neregularnosti u Zenici i ptičice na grani cvrkuću
Negdje na grani a nekome u glavi
![]()
Nego vidim,mnogo mi pričaš o tlačenju(na moj jedan post,tvojih desetak "tlačenja".Kažu da to žrtve rade.Pa eto,ako ti nije problem,olakšaj si dušuStadion,forum,ljepota jedna
![]()
Nadam se da ti je lakše
![]()
Ako nije,idi na rugby na B. Polje,ups,fudbalAko budeš dobar možda zaigraš u ekipi
Imaš sve potrebne nedostatke,ovaj,karakteristike
![]()
e nek si nam ti rekao i meni i nama jos par hiljada i sad nam je sve jasno
joj fakat je ruzno kad covjek ponese traume na forum svi mu nesto seljaci,vakvi nakvi
i opet si me razveselio svojim iskustvima u postavljanju scene za s.kupusovica,
mozda ti i te pticice u glavi pocnu pjevati neku drugu pjesmu,manje traumatiziranu
nego havaz u rukice i vidi sta ti 'oroskop kaze za danas,izaci iz kuce pa biti tlacen na svakom koraku
mene ako pitas bolja ti je ova druga opcija,ja budem mnogo sretniji kad si tu
-
elSaik
#264 Re: Navijačke skupine........
Nema ni u Banja Luci, zaključi sam.The 51st State wrote:Organizovane grupe navijaca zeljeznicara na prostoru Starog Grada i Centra, nema, zakljuci sam.TM1987 wrote:Je li meni zabranjeno???The 51st State wrote: Da si dio "ekipe", vjerovatno bi ti bilo "zabranjeno".
I just had to.
-
belissima
#265 Re: Navijačke skupine........
...grobarcicu,ovo je tema o navijackim skupinam u BiH,uhvati se lagano grobarskog foruma pa tamo isfuravaj svoje komplexe...ovo je Bosna i Hercegovina...
- Fiore
#266 Re: Navijačke skupine........
Bellisima Kad si zadnji put bila u Sarajevu? Da obnovis sminku..
-
tazmania
#267 Re: Navijačke skupine........
The 51st State wrote:
Organizovane grupe navijaca zeljeznicara na prostoru Starog Grada i Centra, nema, zakljuci sam.
ejh....?! e nek si nam reko !!!

TM87 Stari Grad
Ima nas vise od Kineza, navijamo bolje od Engleza !!! Samo sto ti to neznas
-
tazmania
#268 Re: Navijačke skupine........
The 51st State wrote:
Nego, pita li ti ili neko od ovdje prisutnih manijaka, momke iz ap ganga, jesu li dobili dozvolu za izlazak u grad?
- Šibicar
#269 Re: Navijačke skupine........
tazmania wrote:The 51st State wrote:
Nego, pita li ti ili neko od ovdje prisutnih manijaka, momke iz ap ganga, jesu li dobili dozvolu za izlazak u grad?
![]()
![]()
![]()
Cuj, i zabrane izlazaka su se pocele udarati, e sta sve necu procitati na ovom netu cccc
-
Fordas
#270 Re: Navijačke skupine........
Vidim da nece niko pa rek'o da ja sta postavim. Dobro dosli nazad, fakat vas je lijepo vidjeti i cuti

http://www.youtube.com/watch?v=Y7Vnr5ApS6A
....i nas ce sjever opet biti najbolji!

http://www.youtube.com/watch?v=Y7Vnr5ApS6A
....i nas ce sjever opet biti najbolji!
- Fiore
#271 Re: Navijačke skupine........
Smesno ., smesni ste pravo.. jel me razumes..
X3 CEBER
X3 CEBER
-
Fordas
#272 Re: Navijačke skupine........
Mislim da si ti ovdje jedini koji je smjesan. Samo nastavi dobro ti ide, kompleksi naprosto izviru, mogao bi otvoriti punionicu 
Izvinjavam se svim normalni clanovima
Izvinjavam se svim normalni clanovima
-
pudlica
#273 Re: Navijačke skupine........
Fiore wrote:Smesno ., smesni ste pravo.. jel me razumes..
X3 CEBER
i za onog gore "ima nas vise od kineza..."
-
nikad_izvini
#274 Re: Navijačke skupine........
Iz svake tvoje rečenice kompleksi izbijajusavrseni krug wrote:oo ev nas ope'nikad_izvini wrote:Čelik je seljačka ekipa samo tebi to nije jasnosavrseni krug wrote: eto vidis na kraju smo se slozili
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sigurno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije da si sam,ima vas par hiljada
![]()
Al polako,možda dođeš tobe.Mada,čisto sumnjam u to,al nada umire posljednja![]()
Ne čitam Havaz![]()
A o neregularnosti u Zenici i ptičice na grani cvrkuću
Negdje na grani a nekome u glavi
![]()
Nego vidim,mnogo mi pričaš o tlačenju(na moj jedan post,tvojih desetak "tlačenja".Kažu da to žrtve rade.Pa eto,ako ti nije problem,olakšaj si dušuStadion,forum,ljepota jedna
![]()
Nadam se da ti je lakše
![]()
Ako nije,idi na rugby na B. Polje,ups,fudbalAko budeš dobar možda zaigraš u ekipi
Imaš sve potrebne nedostatke,ovaj,karakteristike
![]()
![]()
e nek si nam ti rekao i meni i nama jos par hiljada i sad nam je sve jasnooooo ti svetosti kulture , gradjanstva iz velikoga grada
![]()
![]()
joj fakat je ruzno kad covjek ponese traume na forum svi mu nesto seljaci,vakvi nakvi![]()
![]()
i opet si me razveselio svojim iskustvima u postavljanju scene za s.kupusovica,![]()
i zato ti i kazes slobodno nam reci jos,nemoj da se stidis, ispusi se makar ovde kad vec nigdje drugi ne mozes
![]()
![]()
![]()
![]()
mozda ti i te pticice u glavi pocnu pjevati neku drugu pjesmu,manje traumatiziranuvise ljepsu,s vise ljubavi
bolan
![]()
![]()
![]()
nego havaz u rukice i vidi sta ti 'oroskop kaze za danas,izaci iz kuce pa biti tlacen na svakom koraku![]()
ili ostati doma pa frustraciju istresati na saxu
![]()
mene ako pitas bolja ti je ova druga opcija,ja budem mnogo sretniji kad si tu![]()
![]()
![]()
Havaz ne čitam,da ti nacrtam ??
Ako ne ide par leponeksa i haldola,možda ti bude bolje
PS Traume treba podijeliti sa okolinom
- savrseni krug
#275 Re: Navijačke skupine........
@nikad_izvini
oo pa vidim i terapiju znas
pa da ti strucno lice jos propise ladiomil uz leponex,vjeruj mi kaze moja nauka, za takve kao ti idealno
nego drugi put daj kakav valjan argument mimo havaza i ptica ti u glavi traumatiziranih
i ne nalazim ja sebe, ja sam tebe nasao
i odkad si tu puno su mi dani zabavniji
i ljepsi
nego malo vise sexa i malo manje havaza i naravno terapiju koju je doktor propisao i mozda al mozda i traume budu manje bolne
i da slobodno podjeli s nama
jako je zabavnoooo

[/quote]Iz svake tvoje rečenice kompleksi izbijajuJa sam rekao i argumentovao da je Čelik seljačka ekipa zbog suđenja,seljačko-krkANSKE RUGBY IGRE,laktanja,poništenih golova i sumnjivih penala.To što se ti nalaziš da si seljak nije moj problem.Komplekse liječiti ako možeš
![]()
![]()
![]()
Mada sumnjam u to.Nisi ti za to sposoban
![]()
Havaz ne čitam,da ti nacrtam ??![]()
Opet ti o tlačenju.To je psihologija žrtve
Mentalne?? Vidim da si se baš našao u tome.Da pokrenem akciju,liječenje @savršene žrtve na rugby terenu B. Polja
![]()
![]()
Ako ne ide par leponeksa i haldola,možda ti bude bolje![]()
![]()
![]()
![]()
PS Traume treba podijeliti sa okolinomDe reci nam,šta te još mori?
oo pa vidim i terapiju znas
pa da ti strucno lice jos propise ladiomil uz leponex,vjeruj mi kaze moja nauka, za takve kao ti idealno
nego drugi put daj kakav valjan argument mimo havaza i ptica ti u glavi traumatiziranih
i odkad si tu puno su mi dani zabavniji
nego malo vise sexa i malo manje havaza i naravno terapiju koju je doktor propisao i mozda al mozda i traume budu manje bolne
i da slobodno podjeli s nama
jako je zabavnoooo