N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dead Man Walking

#251 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Dead Man Walking »

Mobile_Disco wrote:
The 51st State wrote:zar nije ona "ko vidi lice nindze umrece u najstrasnijim mukama" :D i da vidimo se 8-)
Jest jest tako je.. kidamo se od smijega :roll: Sta sad mi moramo da pravdamo svaki nas korak? Gledajte u svoju avliju, a nas pustite na miru!

Brate dragi potpuno si u pravu. Ovo nije smijesno, ovo je zalost. Koji li je mozak smislio ove komandose? :roll:
Epitop

#252 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

Sretno nam danas, pa kakav god rezultat da bude samo neka Čelik pobijedi. :lol:
_tulumba_

#253 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by _tulumba_ »

Epitop wrote:Sretno nam danas, pa kakav god rezultat da bude samo neka Čelik pobijedi. :lol:
Amin! :D
Epitop

#254 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

Slaba utakmica Čelika, Sarajevo malo bolje možda 60%:40%. Ne znam samo ko će gledati ovu PL sad kad budu utakmice u prenosu na BHT-u, jedva se gledaju uživo na stadionu.
Jedino što je bilo gore od utakmice je naše navijanje. Horde nisu bile loše, ali imali su i oni boljih izdanja.
Samo šteta izgubljenog dana, ali naviklo se godinama gubiti živce tako da nije ni ovo ništa novo.
Baltazar_khan

#255 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Baltazar_khan »

Kako samo smiješno i ofirno zvuči pokušaj kopiranja navijača Liverpoola kad pjevaju "You'll Never Walk Alone" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mnogo ste jaki, nema šta :lol: :D
Gandalf

#256 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

'bem ti bloudekovu agresivnu igru :oops:
brazzo19

#257 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by brazzo19 »

robijasi danas ..... najavili 10 (deset) autobusa dva dosla u vrh glave ih 250 bilo navijali jedno pol s prekidima pogotovo kada su vidjeli svoj barjak na sjeveru ni to prvo pol nisu odradili skroz drugo poluvrijeme nisu uposte navijali sve u svemu velika 0

p.s gdje vam je barjak ??

p.s.s Sabane vrati balvane !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eborg

#258 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

brazzo19 wrote:robijasi danas ..... najavili 10 (deset) autobusa dva dosla u vrh glave ih 250 bilo navijali jedno pol s prekidima pogotovo kada su vidjeli svoj barjak na sjeveru ni to prvo pol nisu odradili skroz drugo poluvrijeme nisu uposte navijali sve u svemu velika 0

5 autobusa + kombiji + automobili + studenti...
veliki_ah

#259 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by veliki_ah »

a i barjak je pao junacki nema sta.. mene bi bilo sitd iznijet ga na tribinu da sam ga tako uzeo..
a bilo je 5 buseva, 7 kombija, plus desetci auta i studenata..
Epitop

#260 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

veliki_ah wrote:a i barjak je pao junacki nema sta.. mene bi bilo sitd iznijet ga na tribinu da sam ga tako uzeo..
Šta je to bilo sinoč, ja tek kad smo se vraćali u Ze saznao da je neko uzeo zastavu?
brazzo19

#261 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by brazzo19 »

Eborg wrote:
brazzo19 wrote:robijasi danas ..... najavili 10 (deset) autobusa dva dosla u vrh glave ih 250 bilo navijali jedno pol s prekidima pogotovo kada su vidjeli svoj barjak na sjeveru ni to prvo pol nisu odradili skroz drugo poluvrijeme nisu uposte navijali sve u svemu velika 0

5 autobusa + kombiji + automobili + studenti...

ovako posto ste prolazili pored mene vidio sam koliko vas je proslo prosla su 2 DVA AUTOBUSA doduse puna ali SAMO DVA AUTOBUSA tako da tu pricu oko 5 autobusa pricajte nekom drugom jer pod pratnjom na jug ste dosli sa dva busa da je bilo 5 buseva i jos auta kombija bicikala motora aviona bilo bi vas 500 a ne u vrh glave 250 ..... barjak je pao kako je pao uglavnom nije vam uzet u sarajevu nego u vasem gradu zenici znaci vasa bruka i sto niste navijali citavo drugo nije mi jasno i jel saban vratio balvane :lol: :lol:
Epitop

#262 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

Smiri se malo bilo je 5 autobusa 5-6 kombija i došlo jos ljudi sa autima, a druga je priča što nismo navijali i to niko i ne krije da smo bili loši. Ti što si vidio dva busa to je zbog toga što su nas u Vogošći razdvojili prva 2 busa, pa druga 2, pa onda zadnji bus i kombiji.
sasa_t

#263 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sasa_t »

Ne mogu da vjerujem da jos uvijek neko prati ovu prelosu ligu i sto je jos gore prepucava se oko nje... i onda se pitamo sto nam je drzava u kurcu. Kakvi drzavljani takva drzava :sax:
brazzo19

#264 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by brazzo19 »

Epitop wrote:Smiri se malo bilo je 5 autobusa 5-6 kombija i došlo jos ljudi sa autima, a druga je priča što nismo navijali i to niko i ne krije da smo bili loši. Ti što si vidio dva busa to je zbog toga što su nas u Vogošći razdvojili prva 2 busa, pa druga 2, pa onda zadnji bus i kombiji.

moze onda to bit ja sam vidio 2 busa kako ulaze prema jugu :D ulg za pet buseva i kombije nekako mi mal broj ljudi na jugu :-D a sto se tice navijanja stvarno lose prelose
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#265 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by -LIBERO- »

sasa_t wrote:Ne mogu da vjerujem da jos uvijek neko prati ovu prelosu ligu i sto je jos gore prepucava se oko nje... i onda se pitamo sto nam je drzava u kurcu. Kakvi drzavljani takva drzava :sax:
Ok intelektualac,hajd'sada razguli sa tema o BH Ligi,i klubovima iz te lige.

Objektivno,niste ni bili tako prelosi,mozda malo bezopasni,ali u sutini ni jedna od ekipa nije nesto briljirala.
Recimo da je sve bilo u nivou nase lige :D
Sto se tice Robijasa..zar se niste izmirili,kakvo je ovo izdanje :sad: ne zelim da likujem,ili nesto provociram,ali ovo je prelose,u svim segmentima
Van Halen

#266 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Van Halen »

Čestitke objema grupama na fer i korektnom navijanju u najvećem dijelu utakmice. Pjevanje himne BiH od strane Hordi su podržali i Robijaši i to treba istaći.
Fordas

#267 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Fordas »

Bilo je 5 autobusa iz zenice, bili su parkirani ispod juga i mogli su se lijepo vidjeti. Robijasa sve ukupno oko 500 sto je jako fina cifra ya nase prilike
ibizza

#268 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ibizza »

4 autobusa,jedan polu autobus(star ko grcka),jedan ili dva kombija VW,3-4 obicna auta...to sam ja vidio kad sam dolazio na utakmicu...
Twinklminkelson

#269 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Twinklminkelson »

ja mislim da je bilo jos jedno auto :D
veliki_ah

#270 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by veliki_ah »

Epitop wrote:
veliki_ah wrote:a i barjak je pao junacki nema sta.. mene bi bilo sitd iznijet ga na tribinu da sam ga tako uzeo..
Šta je to bilo sinoč, ja tek kad smo se vraćali u Ze saznao da je neko uzeo zastavu?
Ukradena iz auta (razbijeno staklo) sa parkinga jednog objekta pored zenice u kasnim satima..

Sto se tice robijasa, dobitak je organizacija gostovanja, dakle, niti jedan incident ili problem, autobusi bez ikakvih ostecenja, sto ce u mnogome pomoci za buducnost. Dobitak je i da se nije odgovaralo na glupe i idiotske provokacije i pjesme pitara. Navijanje, nasa stara boljka koseva, i nema opravdanja za to.. Navijalo se koliko se moglo, ali bice bolje..
cico x

#271 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by cico x »

Van Halen wrote:Čestitke objema grupama na fer i korektnom navijanju u najvećem dijelu utakmice. Pjevanje himne BiH od strane Hordi su podržali i Robijaši i to treba istaći.
kako su to robijasi podrzali,sutnjom ?

veliki_ah wrote: Navijanje, nasa stara boljka koseva, i nema opravdanja za to.. Navijalo se koliko se moglo, ali bice bolje..
e bolan pa niste se oglasili u 2 pol. !!! cuj bice bolje?
ili vam je to neki ze-do fazon bio?
Eborg

#272 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

cico x wrote:
Van Halen wrote:Čestitke objema grupama na fer i korektnom navijanju u najvećem dijelu utakmice. Pjevanje himne BiH od strane Hordi su podržali i Robijaši i to treba istaći.

veliki_ah wrote: Navijanje, nasa stara boljka koseva, i nema opravdanja za to.. Navijalo se koliko se moglo, ali bice bolje..
Bio je aplauz...
Mobile_Disco

#273 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

Eborg wrote:
cico x wrote:

Bio je aplauz...
Sta im se pravdas? Pusti ih ba.. Sta god da uradis oni ce izmislit´nesto negativno..
Gandalf

#274 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Meni su najsmješniji ovi likovi što opsjedaju temu Čelik a k'o fol neki žestoki pitari :mrgreen: Neće da priznaju da im je Čelik zakletva - Kada dođe Čelik tek tada na Koševo dođe 3-4000 ljudi - do dolaska Čelika za čitavu godinu ne bude ni 300 ljudi sa redarima :lol:
Baltazar_khan

#275 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Baltazar_khan »

Gandalf wrote:Meni su najsmješniji ovi likovi što opsjedaju temu Čelik a k'o fol neki žestoki pitari :mrgreen: Neće da priznaju da im je Čelik zakletva - Kada dođe Čelik tek tada na Koševo dođe 3-4000 ljudi - do dolaska Čelika za čitavu godinu ne bude ni 300 ljudi sa redarima :lol:
Izvini, ali vi ste za nas jedan obični provincijski klub :oops:
Post Reply