Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slaba utakmica Čelika, Sarajevo malo bolje možda 60%:40%. Ne znam samo ko će gledati ovu PL sad kad budu utakmice u prenosu na BHT-u, jedva se gledaju uživo na stadionu.
Jedino što je bilo gore od utakmice je naše navijanje. Horde nisu bile loše, ali imali su i oni boljih izdanja.
Samo šteta izgubljenog dana, ali naviklo se godinama gubiti živce tako da nije ni ovo ništa novo.
robijasi danas ..... najavili 10 (deset) autobusa dva dosla u vrh glave ih 250 bilo navijali jedno pol s prekidima pogotovo kada su vidjeli svoj barjak na sjeveru ni to prvo pol nisu odradili skroz drugo poluvrijeme nisu uposte navijali sve u svemu velika 0
brazzo19 wrote:robijasi danas ..... najavili 10 (deset) autobusa dva dosla u vrh glave ih 250 bilo navijali jedno pol s prekidima pogotovo kada su vidjeli svoj barjak na sjeveru ni to prvo pol nisu odradili skroz drugo poluvrijeme nisu uposte navijali sve u svemu velika 0
a i barjak je pao junacki nema sta.. mene bi bilo sitd iznijet ga na tribinu da sam ga tako uzeo..
a bilo je 5 buseva, 7 kombija, plus desetci auta i studenata..
veliki_ah wrote:a i barjak je pao junacki nema sta.. mene bi bilo sitd iznijet ga na tribinu da sam ga tako uzeo..
Šta je to bilo sinoč, ja tek kad smo se vraćali u Ze saznao da je neko uzeo zastavu?
brazzo19 wrote:robijasi danas ..... najavili 10 (deset) autobusa dva dosla u vrh glave ih 250 bilo navijali jedno pol s prekidima pogotovo kada su vidjeli svoj barjak na sjeveru ni to prvo pol nisu odradili skroz drugo poluvrijeme nisu uposte navijali sve u svemu velika 0
p.s gdje vam je barjak ??
p.s.s Sabane vrati balvane !!!!!!
5 autobusa + kombiji + automobili + studenti...
ovako posto ste prolazili pored mene vidio sam koliko vas je proslo prosla su 2 DVA AUTOBUSA doduse puna ali SAMO DVA AUTOBUSA tako da tu pricu oko 5 autobusa pricajte nekom drugom jer pod pratnjom na jug ste dosli sa dva busa da je bilo 5 buseva i jos auta kombija bicikala motora aviona bilo bi vas 500 a ne u vrh glave 250 ..... barjak je pao kako je pao uglavnom nije vam uzet u sarajevu nego u vasem gradu zenici znaci vasa bruka i sto niste navijali citavo drugo nije mi jasno i jel saban vratio balvane
Smiri se malo bilo je 5 autobusa 5-6 kombija i došlo jos ljudi sa autima, a druga je priča što nismo navijali i to niko i ne krije da smo bili loši. Ti što si vidio dva busa to je zbog toga što su nas u Vogošći razdvojili prva 2 busa, pa druga 2, pa onda zadnji bus i kombiji.
Ne mogu da vjerujem da jos uvijek neko prati ovu prelosu ligu i sto je jos gore prepucava se oko nje... i onda se pitamo sto nam je drzava u kurcu. Kakvi drzavljani takva drzava
Epitop wrote:Smiri se malo bilo je 5 autobusa 5-6 kombija i došlo jos ljudi sa autima, a druga je priča što nismo navijali i to niko i ne krije da smo bili loši. Ti što si vidio dva busa to je zbog toga što su nas u Vogošći razdvojili prva 2 busa, pa druga 2, pa onda zadnji bus i kombiji.
moze onda to bit ja sam vidio 2 busa kako ulaze prema jugu ulg za pet buseva i kombije nekako mi mal broj ljudi na jugu a sto se tice navijanja stvarno lose prelose
sasa_t wrote:Ne mogu da vjerujem da jos uvijek neko prati ovu prelosu ligu i sto je jos gore prepucava se oko nje... i onda se pitamo sto nam je drzava u kurcu. Kakvi drzavljani takva drzava
Ok intelektualac,hajd'sada razguli sa tema o BH Ligi,i klubovima iz te lige.
Objektivno,niste ni bili tako prelosi,mozda malo bezopasni,ali u sutini ni jedna od ekipa nije nesto briljirala.
Recimo da je sve bilo u nivou nase lige
Sto se tice Robijasa..zar se niste izmirili,kakvo je ovo izdanje ne zelim da likujem,ili nesto provociram,ali ovo je prelose,u svim segmentima
Čestitke objema grupama na fer i korektnom navijanju u najvećem dijelu utakmice. Pjevanje himne BiH od strane Hordi su podržali i Robijaši i to treba istaći.
Bilo je 5 autobusa iz zenice, bili su parkirani ispod juga i mogli su se lijepo vidjeti. Robijasa sve ukupno oko 500 sto je jako fina cifra ya nase prilike
veliki_ah wrote:a i barjak je pao junacki nema sta.. mene bi bilo sitd iznijet ga na tribinu da sam ga tako uzeo..
Šta je to bilo sinoč, ja tek kad smo se vraćali u Ze saznao da je neko uzeo zastavu?
Ukradena iz auta (razbijeno staklo) sa parkinga jednog objekta pored zenice u kasnim satima..
Sto se tice robijasa, dobitak je organizacija gostovanja, dakle, niti jedan incident ili problem, autobusi bez ikakvih ostecenja, sto ce u mnogome pomoci za buducnost. Dobitak je i da se nije odgovaralo na glupe i idiotske provokacije i pjesme pitara. Navijanje, nasa stara boljka koseva, i nema opravdanja za to.. Navijalo se koliko se moglo, ali bice bolje..
Van Halen wrote:Čestitke objema grupama na fer i korektnom navijanju u najvećem dijelu utakmice. Pjevanje himne BiH od strane Hordi su podržali i Robijaši i to treba istaći.
kako su to robijasi podrzali,sutnjom ?
veliki_ah wrote: Navijanje, nasa stara boljka koseva, i nema opravdanja za to.. Navijalo se koliko se moglo, ali bice bolje..
e bolan pa niste se oglasili u 2 pol. !!! cuj bice bolje?
ili vam je to neki ze-do fazon bio?
Van Halen wrote:Čestitke objema grupama na fer i korektnom navijanju u najvećem dijelu utakmice. Pjevanje himne BiH od strane Hordi su podržali i Robijaši i to treba istaći.
veliki_ah wrote: Navijanje, nasa stara boljka koseva, i nema opravdanja za to.. Navijalo se koliko se moglo, ali bice bolje..
Bio je aplauz...
Sta im se pravdas? Pusti ih ba.. Sta god da uradis oni ce izmislit´nesto negativno..
Meni su najsmješniji ovi likovi što opsjedaju temu Čelik a k'o fol neki žestoki pitari Neće da priznaju da im je Čelik zakletva - Kada dođe Čelik tek tada na Koševo dođe 3-4000 ljudi - do dolaska Čelika za čitavu godinu ne bude ni 300 ljudi sa redarima
Gandalf wrote:Meni su najsmješniji ovi likovi što opsjedaju temu Čelik a k'o fol neki žestoki pitari Neće da priznaju da im je Čelik zakletva - Kada dođe Čelik tek tada na Koševo dođe 3-4000 ljudi - do dolaska Čelika za čitavu godinu ne bude ni 300 ljudi sa redarima
Izvini, ali vi ste za nas jedan obični provincijski klub