Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post Reply
doktor30

#251 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by doktor30 »

gospodar kuglastih munja wrote:
doktor30 wrote:toliko o popularnosti stranke dane stanovica :D
I Sefera Halilivica ! :evil: :mrgreen: :lol:

Sefer je institucija!

p.s. uhvati se ti tvojih ratnih zlocinaca blaskica, brale, tute, stele i ostale ultrafasisticke bande koju podrzavas.
gospodar kuglastih munja

#252 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by gospodar kuglastih munja »

doktor30 wrote:
doktor30 wrote:toliko o popularnosti stranke dane stanovica :D
I Sefera Halilivica ! :evil: :mrgreen: :lol:

Sefer je institucija!

p.s. uhvati se ti tvojih ratnih zlocinaca blaskica, brale, tute, stele i ostale ultrafasisticke bande koju podrzavas.
Gdje ? Molim citiraj !

I evo vec drugi put ti ponavljam, ja sam bosanac i ja zagovaram R BiH, gradjansku drzavu. Jel`ti sad jasno DOKTORE ?
doktor30

#253 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by doktor30 »

da zagovaras RBiH, za sta se recimo od pocetka zalaze BPS, onda ne bi pricao gluposti pod jedan, a pod dva, ocigledno forsiras ustashke ratne zlikovce!
Ivan92

#254 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by Ivan92 »

doktor30 wrote:da zagovaras RBiH, za sta se recimo od pocetka zalaze BPS, onda ne bi pricao gluposti pod jedan, a pod dva, ocigledno forsiras ustashke ratne zlikovce!
Ako se po jutru dan poznaje onda Bosnjaka u BiH ima onoliko koliko ih je glasalo za BPS ili recimo BOSS.

A posto je 99% muslimana glasalo za stranke cije ime pocinje sa "S", recimo SDS, SNSD, SDP, SDA, SBiH, ocito je da se radi o Srbima-muslimanima. Kao sto se da vidjeti u pralamentu vecu bitku za legalizaciju Karadzicvih zlocinackih ciljeva vode Srbo-muslimanske stranke SBiH, SDA i SDP nego i sam SDS.
suncica24

#255 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by suncica24 »

Ivan92 wrote:
doktor30 wrote:da zagovaras RBiH, za sta se recimo od pocetka zalaze BPS, onda ne bi pricao gluposti pod jedan, a pod dva, ocigledno forsiras ustashke ratne zlikovce!
Ako se po jutru dan poznaje onda Bosnjaka u BiH ima onoliko koliko ih je glasalo za BPS ili recimo BOSS.

A posto je 99% muslimana glasalo za stranke cije ime pocinje sa "S", recimo SDS, SNSD, SDP, SDA, SBiH, ocito je da se radi o Srbima-muslimanima. Kao sto se da vidjeti u pralamentu vecu bitku za legalizaciju Karadzicvih zlocinackih ciljeva vode Srbo-muslimanske stranke SBiH, SDA i SDP nego i sam SDS.
Ivane, "dragi", ko tebi puni glavu?
Blago nama s takvim ko ti!
:roll:
Ivan92

#256 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by Ivan92 »

suncica24 wrote:
Ivan92 wrote:

Ivane, "dragi", ko tebi puni glavu?
Blago nama s takvim ko ti!
:roll:
Budimo realni! Ko je legalizovao preksinoc Karadzicevu zlocinacku policiju: SDS ili SBiH? Nije vazno sta ko kaze (laze) vec sta prakticno uradi.
suncica24

#257 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by suncica24 »

Malo slabo cujes!
Kad se vec pravis pametan, hajde sad napisi ko nije?
:oops:
doktor30

#258 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by doktor30 »

BPS je io protiv, kao i SDP i SDA. prema tome, ivane li ivane
politicar

#259 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by politicar »

Osnivanje nekih novih stranaka je glupost.imamo ih i previse.Danis Tanovic se vratio u BIH pa uvidio da se od filma ne moze zivjeti pa krenuo u politiku da zaradi sta novca za zivot i to luksuzan zivot.Sutra da ta stranka dodje na vlast nece nista uraditi posebno za gradjane.U ovakvom ustavu se ne moze nista uraditi,a Danis Tanovic nema politickog iskustva.Kad dodik kaze ja to necu Nasa stranka moze samo slagati ramenimai nista ne moze uciniti.Dodik bi i Tanovica i Bajica zedne bi preveo preko vode a oni ne bi ni primjetili.Sto bas ne moze sa danasnjim politicarima Bosnjacima osim naravno sa Silajdzicem.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#260 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by Truba »

:lol: :lol: :lol: :lol:
muskox

#261 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by muskox »

politicar wrote:Osnivanje nekih novih stranaka je glupost.imamo ih i previse.Danis Tanovic se vratio u BIH pa uvidio da se od filma ne moze zivjeti pa krenuo u politiku da zaradi sta novca za zivot i to luksuzan zivot.Sutra da ta stranka dodje na vlast nece nista uraditi posebno za gradjane.U ovakvom ustavu se ne moze nista uraditi,a Danis Tanovic nema politickog iskustva.Kad dodik kaze ja to necu Nasa stranka moze samo slagati ramenimai nista ne moze uciniti.Dodik bi i Tanovica i Bajica zedne bi preveo preko vode a oni ne bi ni primjetili.Sto bas ne moze sa danasnjim politicarima Bosnjacima osim naravno sa Silajdzicem.
Vjeruj mi da ni Dodik nebi dugo ostao na vlasti u rs, kad bi narod u federaciji izabrao Nasu stranku ili bilo koju drugu nenacionalisticku stranku.

A ovo za iskustvo... pogledaj matereti na jednom drugom topicu (Pod nazivom: "Jadna li nam majka" :D ) imas objasnjeno sta su aktuelni bh. politicari po struci. Pa mi nakon toga odgovori kako neki veterinar ili ljekar moze imati vise politickog iskustva od redatelja.

Covjek koji je patriota (a to sigurno znamo da jeste) zna da nacionalizam i ostale razne gluposti nece pomoci gradjanima BiH do boljeg zivota.
mladoliki

#262 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by mladoliki »

Ako Danis Tanović individualno nema političkog iskustva, postoji puno ljudi koji su u tom projektu koji imaju iskustva. Vjerujem da mnogi koji pišu o političkim iskustvima sami nikada nisu učinili ništa da promjene svoje političko mikrookruženje i da o političkoj organizaciji nemaju blage veze.
Nasa stranka će se definitivno izboriti za svoje mjesto pod suncem BiH, na veliku žalost onih kojima je dobro i koji ne bi ništa mijenjali ili bi čekali da postojeće stranačke garniture nešto promijene za jedno 3000 godina. Straha od promjena može biti samo kod onih kojima je danas dobro i kod onih koji nemaju petlju da se pomjere i ulože dio sebe da bi nam općenito bilo bolje. Ovi drugi su tipične Bošnje, kafa, cigara, kafana i mahalska priča: vidi njih- čuj režiser u politici, nek`on filmove snima šta će on nama o politici pričati, nemaju oni iskustva, Srbin im predsjednik, čuj naša stranka itd.
Želim svu sreću Bajiću i ostalima, trebaće im je dosta s obzirom na to kakav smo mi zaostao i primitivan narod.
liberte

#263 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by liberte »

Tacno je da tamo ima dosta ok ljudi, ali ako iz cijele price stoje dva poprilicno upitna moralna i svaka druga kredibiliteta poput Senada Pecanina i Fadila Sere, mislim da ce na kraju izvorno dobra ideja vjerovatno propasti.
Sve ce to vjerovatno sliciti Pokretu za promjene. Velike najave i pompe i na kraju ne predju izborni prag zato sto nase zivotinje vise vole vladajuce nacionaliste :x
krmenadla

#264 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by krmenadla »

Ja cu glasati za sve Danisovo, ma i gace s guzice cu mu dati ako treba.

Jednostavno mu vjerujem, i znam da ce nesto pozitivno i golemo uraditi. To treba i podrzati.
Fair Life

#265 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by Fair Life »

Doktore...

Mislim da bi se Sefer rasplakao od tuge kad bi znao da ga ti na ovakav nacin branis.
laku noć

#266 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by laku noć »

krmenadla wrote:Ja cu glasati za sve Danisovo, ma i gace s guzice cu mu dati ako treba.

Jednostavno mu vjerujem, i znam da ce nesto pozitivno i golemo uraditi. To treba i podrzati.
Uradio bi on kad bi cenzus bio "17 glasova" :lol:
gospodar kuglastih munja

#267 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Nasa Stranka bi se trebala vrlo jasno izjasniti za koju Bosnu se zalaze, za ovu njihovu krezavu srednjovjekovnu ili za modernu i funkcionalnu R BiH koju smo i registrovali u UN. ? Ovako, bar ponekim najavama, podrzace ono sto valja, sto funkcionise lokalno ?. To mi lici isto kao kad bi rekli da ce podrzati dr.Mengela samo zato sto je dobar i strucan doktor, ne ulazeci u to STA on to radi.

Oni vise lice na neku bezlicnu grupu koja eto hoce da pomogne jednokratno u nekim procesima da ide malo bolje u drustvu, kao radne brigade za izgradju pruge Samac-Sarajevo. Valjda bi se trebali izjasniti u kakvom sistemu zele djelovati, za koje standarde se zalazu. Ja ne mogu dati nekom moj glas samo zato sto je lijep i mlad.
liberte

#268 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by liberte »

krmenadla wrote:Ja cu glasati za sve Danisovo, ma i gace s guzice cu mu dati ako treba.

Vjerujem mu i ja. Pogotovo da pravi dobre filmove. Jos kad bi Danis stvarno bio u BiH i bio Predsjednik stranke a neki Bojan Bajic, mozda bi mogli nesto i ocekivati.
Nazalost, Nasa Stranka sa Bojanom Bajicem na celu, Senadom Pecaninom i Fadilom Serom u sjeni, nece puno od Rudog dobaciti......
Steta sve u svemu...... :sad:
politicar

#269 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by politicar »

Muskox.Ljekar ili veterinar su mozda dugo u politici pa imaju tog iskustva.Znaju kako se treba postaviti u odredjenoj situaciji,sta reci i sta uraditi.Danis nema nikako tog iskustva i nema pojma kako se kad postaviti i sta uraditi.Dodik bi bio na vlasti u rs i kad bi pobijedila nasa stranka u federaciji.U periodu 2000-2002 na vlasti u federaciji je bio SDPnenacionalna stranka a u rs su bili SDS i PDP.Danis samo hoce da iskoristi oskara i svoju popularnost kako bi dosao na vlast i ostvario svoje licne interese.
and

#270 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by and »

politicar wrote:Muskox.Ljekar ili veterinar su mozda dugo u politici pa imaju tog iskustva.Znaju kako se treba postaviti u odredjenoj situaciji,sta reci i sta uraditi.Danis nema nikako tog iskustva i nema pojma kako se kad postaviti i sta uraditi.Dodik bi bio na vlasti u rs i kad bi pobijedila nasa stranka u federaciji.U periodu 2000-2002 na vlasti u federaciji je bio SDPnenacionalna stranka a u rs su bili SDS i PDP.Danis samo hoce da iskoristi oskara i svoju popularnost kako bi dosao na vlast i ostvario svoje licne interese.
šta mene briga ko je na vlasti u rs-u ako npr.naša stranka u federaciji omogući neki prosperitet i bolji život?
za život nije dovoljno iskustvo već treba i pameti i obraza.oni najiskusniji u našoj zemlji-penzioneri žive najlošije.
kakve vizije o prometu i komunikacijama može imati jedan ljekar?
gospodar kuglastih munja

#271 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

and wrote:
politicar wrote:Muskox.Ljekar ili veterinar su mozda dugo u politici pa imaju tog iskustva.Znaju kako se treba postaviti u odredjenoj situaciji,sta reci i sta uraditi.Danis nema nikako tog iskustva i nema pojma kako se kad postaviti i sta uraditi.Dodik bi bio na vlasti u rs i kad bi pobijedila nasa stranka u federaciji.U periodu 2000-2002 na vlasti u federaciji je bio SDPnenacionalna stranka a u rs su bili SDS i PDP.Danis samo hoce da iskoristi oskara i svoju popularnost kako bi dosao na vlast i ostvario svoje licne interese.
šta mene briga ko je na vlasti u rs-u ako npr.naša stranka u federaciji omogući neki prosperitet i bolji život?
za život nije dovoljno iskustvo već treba i pameti i obraza.oni najiskusniji u našoj zemlji-penzioneri žive najlošije.
To si ti vec preselio RS u Srbiju dok te ne interesuje kako se zivi u citavoj drzavi. Cudno ? To je ta muslimanska SDA politika, daj sta das.
and

#272 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by and »

and wrote:
To si ti vec preselio RS u Srbiju dok te ne interesuje kako se zivi u citavoj drzavi. Cudno ? To je ta muslimanska SDA politika, daj sta das.
slabo si ti to nešto skontao?
evo malo jednostavnije.u federaciji imaš stranku koja umjesto da stalno priča o nebulozama i glupostima od energopetrola napravi respektabilnu firmu koja onda kupi u rs-u rafineriju u brodu.to je ta politika?
gospodar kuglastih munja

#273 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

and wrote:
evo malo jednostavnije.u federaciji imaš stranku koja umjesto da stalno priča o nebulozama i glupostima od energopetrola napravi respektabilnu firmu koja onda kupi u rs-u rafineriju u brodu.to je ta politika?
A sto bi ti politicari nastojali da kupe jednu firmu u jednoj te istoj drzavi ? Zar je vazno gdje se nalazi u RS ili Fedraciji. Zar ne vidis da ti to dozivljavas kao dvije drzave, mi i oni. :mrgreen: :lol: :lol:
and

#274 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by and »

and wrote:
A sto bi ti politicari nastojali da kupe jednu firmu u jednoj te istoj drzavi ? Zar je vazno gdje se nalazi u RS ili Fedraciji. Zar ne vidis da ti to dozivljavas kao dvije drzave, mi i oni. :mrgreen: :lol: :lol:
ja o ekonomiji ti opet o bajkama :D
katarina_kosaca

#275 Re: Danis Tanovic i Osnivacka skupstina Nase stranke

Post by katarina_kosaca »

Posve sam sigurna da iza ove stranke stoji meni jedan jako poznat covjek, univerzitetski profesor i veliki kriticar bh drustva.

Vjerujem kako ce se uskoro pojaviti uz Tanovica i njegovu ekipu intelektualaca.
Post Reply