Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma kontam da mislis na Mediacentar u Kolodvorskoj, pa reko nidje veze da je u njihovom vlasnistvu
b@tto,
ja sam uz hadzijahica mogo zaspat i dok gledam finale svjetskog prvenstva sjecam se '98 prenosio on prvo poluvrijeme, a baho drugo. i sad u prvom, zabi Zidane go glavom a sead mrtav hladan..."....i...da...to je gol....francuska vodi 1:0..." ko da prenosi kadetsku kantonalnu ligu a ne finale svjetskog
arze,
sjecam se, taj lik je bio zamjena, ocito veze nema sa komentarisanjem, nikad prije ni poslije nije se cuo na tv igrali lakersi i minesotta "zaLJepio mu bananu", pa jedna u Vugdalicevom stilu "A.C. Green je prosao kroz odbranu Wolvesa kao vruc noz kroz puter" zapisivao sam komentare na toj utakmici pa tako znam "Baš se Shaquille O'Neal zašto se zato što se i on" "Fox ništa idu za Garnetta evo ga ide ohhhh" "u Target Centru su samo rekli OAARRGH ne toooo" "McHale ne čačkaj nos" ....
haha ja neznam koje su u to vrijeme bile popularne droge al bio je na nekim opakim....oooooooaaahhh.....vaouhhhhhhh........buaaaaaaahhhhh...pazi eto ga dolazi..hahah ono cak u onom periodu ni cuveni Muslić nije mogao izgovorit(taj strucnjak je bio musliceva zamjena samo jednom i nikad vise kolk.ja znam)
99% sam siguran da se radi o Vedranu Peršiću koji je kao nešto malo igrao košarku iza samog rata (u ekipi Sarajevo Citrus) a sad je ja mislim neka fela u OHR-u ili OSCE-u...
P.S. Evo nije više u OHR-u ali mislim da je to bio on (sjećam se ovog "ne čačkaj nos Kevine")
hahahaha joj da je gledat snimak te tekme đe lik loopa nenormalnooooooo....
Sjecam se i jednog All Stara kad se tadasnji komentator Muslić probudi u sred All Stara kad odjednom onako pospan: "U picku materinu jesam zaspo"..."i polaganje pippena"
pa vodio je on onaj "upitnik" na tv99,noge na stolu i vodi program..zeza neka...a radio je ko klinac jos na vratima u ..kako se zvalo ono u ratu pored kina radnik...nesto ko akses..aksus..asis ...il nesto tako..
arze wrote:hahahaha joj da je gledat snimak te tekme đe lik loopa nenormalnooooooo....
Sjecam se i jednog All Stara kad se tadasnji komentator Muslić probudi u sred All Stara kad odjednom onako pospan: "U picku materinu jesam zaspo"..."i polaganje pippena"
ne sjecam se toga a gledao sam svaki all star od rata naovamo koji je imao prenos u BiH
ali se sjecam provale Rusmira Nefica na OBN kad su NBA prenosili, i tokom citave utakmice imali problema sa satelitom. bio timeout, pustili one jingleove a zaboravili iskljucit mikrofone, kad nefic u po frke "Vidi sad dobre slike u picku materinu"
arze wrote:hahahaha joj da je gledat snimak te tekme đe lik loopa nenormalnooooooo....
ne sjecam se toga a gledao sam svaki all star od rata naovamo koji je imao prenos u BiH
ali se sjecam provale Rusmira Nefica na OBN kad su NBA prenosili, i tokom citave utakmice imali problema sa satelitom. bio timeout, pustili one jingleove a zaboravili iskljucit mikrofone, kad nefic u po frke "Vidi sad dobre slike u picku materinu"
Vugdalić: Sjećamo se kad je Couto prije 4 godine u dresu Valensije u onom polufinalu Lige Šampiona dobio crveni karton... Hadžić: Mislim ipak da se nije radilo o ovom igraču... Vugdalić: Ma uzećemo da jeste (i nastavi pričat o tom polufinalu )
(treba li napomenut da Fernando Couto nikad u životu nije zaigrao za Valensiju)
Postovani gledaoci 18. minut utakmice Parma Inter, 18.maj, danas je rodjendan nasem reziseru Sretan rodjendan....hahahahahaha........ ........u Manchesteru se pila kisela nije bilo nista konkretno.....hahahahahhahahahahaaahahhahahahahahahahahhaahh
cyprus wrote:Vugdalić: Sjećamo se kad je Couto prije 4 godine u dresu Valensije u onom polufinalu Lige Šampiona dobio crveni karton... Hadžić: Mislim ipak da se nije radilo o ovom igraču... Vugdalić: Ma uzećemo da jeste (i nastavi pričat o tom polufinalu )
(treba li napomenut da Fernando Couto nikad u životu nije zaigrao za Valensiju)
al što u sred prenosa zadnjeg kola italijanskog prvenstva u više navrata jasno i britko naruži naš fudbalsko-nogometni savez... svaka mu čast i za to
moja mama je sticajem okolnosti prvi put gledala prenose dok on komentariše... žena se isčuđavala svakih 30ak sekundi... kao šta ovaj priča... kakav sir će dijeliti... ko je tić... i slično
p.s. sad se sjetih pa da dodam... šteta što autor teme nije se sjetio da postavi anketu... ono:
komentarisanje Vugdalića:
- izvrsno
- zanimljivo
- loše
- odvratno
ili slično... bilo bi zanimljivo vidjeti rezultate
Last edited by van Basten on 19/05/2008 01:59, edited 1 time in total.
splendid wrote:zamislite tek da pocne komentarisati utakmice NBA lige, ODRON
Prenosio je prošle godine jednu utakmicu finala kada im je puko prenos uživo iz USA. I to sav pospan nikakav, valjda ga probudili šuti, šuti, pa lupi ime igrača
Prenosio je prošle godine jednu utakmicu finala kada im je puko prenos uživo iz USA. I to sav pospan nikakav, valjda ga probudili šuti, šuti, pa lupi ime igrača
jeste , sjecam se
zar nije parmalat propo? koliko znam, parmu odavno ne drze oni mljekari
jeste , sjecam se
zar nije parmalat propo? koliko znam, parmu odavno ne drze oni mljekari
Pa zar od njega ocekujes da zna za takve sitnice o klubovima cije meceve komentarise? Tip je glup ko noc!