Nemas ti pojma . Mislio si na laziale .strong69 wrote:Sjecam se B. Polja. Ali ti mijesas pojmove. Romanisti su vecinski po opredjeljenju fasisti i to ce ti potvrditi i navijaci Rome. Nista neobicno za Italiju gdje su navijaci vecine klubova osim nekih regiona vecinski opredjeljeni kao fasisti.veliki štrumf wrote:Hej,a,sjećatel' se vas dvojica Bilinog polja i utakmice BiH-Norveška,kada je publika "zasluženo","izviždala" Carew-a,a,nešto slično se dogodilo i u nedjelju u slučaju Balotelija u Milanu???!!!Provokacija nije da nije bilo u oba slučaja,jel'da?I,onda , znači po toj logici svi navijači koji vole svoju ekipu i bodre je srčano i koji se zbog toga nerviraju(jer im je stalo)i , ponekad poneseni strašću neprimjereno odreagiraju,su fašisti ili rasisti pa,bilo da se to dogodi u Milanu ili Zenici!Niđe veze jel'da??
U sustini, mene briga za to. Za mene postoji jedan klub a on nije iz Italije nego iz BiH. Ove mogu da simpatisem i to je maximum.
Joj kakvih zvjezda ovdje ima . Roma je ovu sezonu mora s epriznati igrala lose posebno u odbrani . Medju prve tri ekipe koje su primile najvise golova . Problem lezi u sljedem .
Spaleti je izgleda umoran od Rome i treba ga zamjeniti
Juan je skoro cijelo vrijeme povrijedjen ( skoro svaku utakmicu smo dobili kad je on igro) a Mexes je cesto iskljucen zbog kartona . Takodjer problemi sa bekovima , ceste povrede a i Spaletijevi ljubimci ( Casetti ) nisu odrasli Rominoj igri .
Totalno van forme Perotta ( tek sad se probudio ) Tadei pa i Pizaro je oscilirao dosta . Protiv Intera najbolji a na sljedecoj utakmici neprimjetan . Aquilani povrijedjen nonstop , navodno sad je operisao koljeno .
Slab golman . Brazil nikad nije imao specijalno dobre golmane a Roma ima dva odnosno tri brazilca
Vucinic je takodjer imao dosta povreda pa je i napad na dosta utakmica zatajio . Baptista se jos nije snasao kao ni Menez
Totti je igrao dosta dobro mada je Spaleti stavljao u tim i igro povrijedjen . DDR je bio standardan kao i Rise . Mislim da se ekipa mora promjeniti i dovesti par kvalitetnih igraca . Kontaktirali su i Dzeku i Ibisevica ali ne vjerujem da zele igrati u ekipi koja nece nastupiti u CL
Prestoji odlucujuci mec protiv Milana . ne smijemo izgubiti