17. februar 15 h Kosovo free !!!
- fantom slobode
Fali guslarska pratnja ovo ni Filip Visnjic ne bi smislio.To ti za dnevu upotrebu onim neutjesnim ispred ambasade USA u BG.Shoba wrote:bivse yu republike:Elma.a wrote:Kakve veze imaju RS i Kosovo????
imali iko ziv da mi pojasni malo ovo, fakat ne kontam....![]()
Srbija....Bosna
po UN-u, samo su republike prepoznate kao samostalne drzave
Srbija...Bosna
Rat u Bih...Rat na Kosovu
BIH je dobila RS kao pokrajinu......Srbija je vec imala Kosovo kao pokrajinu
RS nije drzava.....sto bi Kosovo bila drzava
-
Elma.a
Shoba wrote:bivse yu republike:Elma.a wrote:Kakve veze imaju RS i Kosovo????
Srbija....Bosna
Srbija...Bosna
RS nije drzava.....sto bi Kosovo bila drzava
BIH je silom prilika dobila RS kao entitet.....ja opet tu ne vidim vezu Kosova sa RS-om
-
Shoba
Srbija je nezavisna drzava, i u ustavu Srbije pise da niko nema pravo na odcjepljenje, kao sto pise u ustavu BiH da RS nema pravo na odcjepljenje.....kapish?Elma.a wrote:Shoba wrote:bivse yu republike:Elma.a wrote:Kakve veze imaju RS i Kosovo????
Srbija....Bosna
Srbija...Bosna
RS nije drzava.....sto bi Kosovo bila drzava![]()
opet ne kontam....
BIH je silom prilika dobila RS kao entitet.....ja opet tu ne vidim vezu Kosova sa RS-om
- fantom slobode
To je 6 % Srba unutar granica.hik-meta wrote:sta sipcima znaci ovih 6 zvjezdica iznad karte kosova?
-
xxxVedoxxx
Nisam ja care iz Sandzaka..Shoba wrote:Solucija:xxxVedoxxx wrote:Sorry i tebi care...ti se i dalje nadas da ce BiH biti kakva je nekad bila..e u toj nadi mozes samo da umres..Shoba wrote: sorry, tebi izgleda pase nezavisnost svega sto se krece...bujrum, pusti onda i RS iz bosne ko sto pustas Kosovo iz srbije
Sto se tice RS neka ide ali odmah neka posalju Sandzak nazad i sretno im bilo..
Kao da ne znate ko su srbi..
Ti nazad u Sandzak
Imam i ja jednu soluciju za tebe..
Nazad u vrijeme WWI pa zagrli se sa bratijom,popij koju sljivovicu i ne boj se nece ti se nista desiti
Nazad u vrijeme WWII pa zagrli se sa bratijom,popij koju sljivovicu i ne boj se nece ti se nista desiti
Nazad u vrijeme "gradjanskog rata"(barem je takav bio ako je vjerovat na rijec "bratiji)", pa zagrli se sa bratijom,popij koju sljivovicu i ne boj se nece ti se nista desiti
Samo pazi nemoj da ti sviraju trube na veselju..ponekad se znaju zanijeti sa trubama pa grkljan prerezati..
Ni gusle nisu preporucljive..tada testerom rezu..nego samo Ceca neka drma..
PS. nemoj ni da se valjas u blatu kao bratija..
-
Shoba
guslarska pratnja? e nabijem ti tu pratnju znas gdje.....fantom slobode wrote:Fali guslarska pratnja ovo ni Filip Visnjic ne bi smislio.To ti za dnevu upotrebu onim neutjesnim ispred ambasade USA u BG.Shoba wrote:bivse yu republike:Elma.a wrote:Kakve veze imaju RS i Kosovo????
Srbija....Bosna
Srbija...Bosna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- fantom slobode
Dragi ti bi samo da selis i da nesto pricas o dijelu teritorije BiH.Budi sretan sto se jos malo tako zove, kako bi ih ti vodio, ne bi nidokle dogurali.Cestitaj dragim stanovnicima Kosova nezavisnu drzavu, proveseli se malo sa ljudima, nemoj da se sekiras bezveze, osim za one tamo u Beogradu, sto ih malo probudise iz sna.Kosovo je lijepo, nadam se da ces otici da ga posjetis.Shoba wrote:Srbija je nezavisna drzava, i u ustavu Srbije pise da niko nema pravo na odcjepljenje, kao sto pise u ustavu BiH da RS nema pravo na odcjepljenje.....kapish?Elma.a wrote:Shoba wrote: bivse yu republike:
Srbija....Bosna
Srbija...Bosna
opet ne kontam....
-
fukara_tz
Da malo poguramo anketu
Welt Online
Treba li Evropa da prizna Kosovo
http://www.welt.de/politik/article16852 ... sionid=3A4
45% Ja
55% Nein
Aktuell: 2025 Stimmen
Welt Online
Treba li Evropa da prizna Kosovo
http://www.welt.de/politik/article16852 ... sionid=3A4
45% Ja
55% Nein
Aktuell: 2025 Stimmen
-
Shoba
taj anti-srpski sovinizam prosipaj negdje drugo, ovo je gradjanski forum. Da to rekao 93-ce u mojoj jedinici u kojoj je bilo 20% Srba, dobio bi metak u glavu...xxxVedoxxx wrote:Nisam ja care iz Sandzaka..Shoba wrote:Solucija:xxxVedoxxx wrote: Sorry i tebi care...ti se i dalje nadas da ce BiH biti kakva je nekad bila..e u toj nadi mozes samo da umres..
Ti nazad u Sandzak
Imam i ja jednu soluciju za tebe..
Nazad u vrijeme WWI pa zagrli se sa bratijom,popij koju sljivovicu i ne boj se nece ti se nista desiti
Nazad u vrijeme WWII pa zagrli se sa bratijom,popij koju sljivovicu i ne boj se nece ti se nista desiti
Nazad u vrijeme "gradjanskog rata"(barem je takav bio ako je vjerovat na rijec "bratiji)", pa zagrli se sa bratijom,popij koju sljivovicu i ne boj se nece ti se nista desiti
Samo pazi nemoj da ti sviraju trube na veselju..ponekad se znaju zanijeti sa trubama pa grkljan prerezati..
Ni gusle nisu preporucljive..tada testerom rezu..nego samo Ceca neka drma..
PS. nemoj ni da se valjas u blatu kao bratija..
- scooter21ba
hoce li biti besplatnih kolaca i kifli u radnjama danas 
i bas me zanima slavi li gasi u zatvoru neovisnost
ajmo sada svima gratis droge u zatvoru slavimo nezavisnost
-
Shoba
sorry...zoom66 wrote:shoba, primiri..Shoba wrote:Solucija:xxxVedoxxx wrote: Sorry i tebi care...ti se i dalje nadas da ce BiH biti kakva je nekad bila..e u toj nadi mozes samo da umres..
Ti nazad u Sandzak
xxxVedoxxx banned..
-
Elma.a
vidim kako nema pravo.....Shoba wrote:Srbija je nezavisna drzava, i u ustavu Srbije pise da niko nema pravo na odcjepljenje, kao sto pise u ustavu BiH da RS nema pravo na odcjepljenje.....kapish?Elma.a wrote:Shoba wrote: bivse yu republike:
Srbija....Bosna
Srbija...Bosna
opet ne kontam....
- fantom slobode
Gashi je iz Kaknja, a sto ne bi slavio, rodila se nova drzava, prijateljska.Oni nas nikada nece napasti.Valjda sta i podijeli, obicaj je, treba malo prosnjuhati po gradu.scooter21ba wrote:hoce li biti besplatnih kolaca i kifli u radnjama danas
-
Shoba
ni Srbi u BiH nisu imali pravo da prave oruzani ustanak i pobunu protiv drzave, pa su ipak napravili...Elma.a wrote:vidim kako nema pravo.....Shoba wrote:Srbija je nezavisna drzava, i u ustavu Srbije pise da niko nema pravo na odcjepljenje, kao sto pise u ustavu BiH da RS nema pravo na odcjepljenje.....kapish?Elma.a wrote:![]()
opet ne kontam....
BIH je silom prilika dobila RS kao entitet.....ja opet tu ne vidim vezu Kosova sa RS-om![]()
- bijelo_dugme
Imali kakvi nereda u RS?
- fantom slobode
Ma to ti je agresija Srbije moj Shoba.Shoba wrote:ni Srbi u BiH nisu imali pravo da prave oruzani ustanak i pobunu protiv drzave, pa su ipak napravili...Elma.a wrote:vidim kako nema pravo.....Shoba wrote: Srbija je nezavisna drzava, i u ustavu Srbije pise da niko nema pravo na odcjepljenje, kao sto pise u ustavu BiH da RS nema pravo na odcjepljenje.....kapish?![]()
- max_power
Neznam zasto nebi dali Kosovu nezavisnost. Ja za ovih 7-8 godina od kraja rata nisam cuo da tamo postoji neko ko je za suzivot. Srbi i Albanci imaju totalno razlicite stavove, samo se slazu u tome da nece vise da zive jedni sa drugima, ako je tamo ikad i postojao istinski suzivot, kao kod nas u BiH na primjer.
- bijelo_dugme
Evo zivotinje napadaju americki ambasad u beogradu:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyhete ... 1859053.ab
(Prvo 10sek reklama kasnije film iz beograda)
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyhete ... 1859053.ab
(Prvo 10sek reklama kasnije film iz beograda)
-
kijameta
Bacene dvije bombe.Pa malo je to za 'mocne Srbende' .Malo su dvije bombe za 'cetvrtu silu na svetu'. Dvije bombe u Sarajevu bacaju maloljetni delikventi kada se tale za zvake.Po obicaju opet se podvio rep medzu noge i oni bi da se 'odcepljuju' iz BosneKontra.ba(s) wrote:Evo gledam na RTS-u da su krenula "desavanja naraoda" u Beogradu, protesti ispred ambasade SAD-a, bacene dvije bombe u Kosovskoj Mitrovici...
Hmm..cini mi se da ovo nece proci bas tako mirno