djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cHupjahalic@
................................
Last edited by cHupjahalic@ on 16/06/2009 23:31, edited 1 time in total.
- cHupjahalic@
- profi25
pa cujem da cure pricaju na ovako neku temu i porede nase i tamo neke.... ....
mozda djevojkama nasi izgledaju kao papci, jer oblace trenerke ili farmerke staaaare i jednu te istu jaknu godinama
voze golfa2 i ne izvode ih ne znam ti kuda
ali to je dio standarda i to su obicni muskarci
a to je njima valjda ispod nivoa
e sada sto djevojke sve vise zele neke manipulatore, sarmantne i samopouzdane menadzere
koji voze skupe automobile, naparfemisani armanijem, friz ko u Bekama i izvode ih gdje nikada nisu bile......
pa drage moje ne znam koliko ste vi zaista nivo da sve ganjate tako nesto, jer svaka obicna sluzbenica bi htjela tako nekog lafca...
a vjerujte ima i francuza celavih, nervoznih, sa debelim stomakom
mozda djevojkama nasi izgledaju kao papci, jer oblace trenerke ili farmerke staaaare i jednu te istu jaknu godinama
e sada sto djevojke sve vise zele neke manipulatore, sarmantne i samopouzdane menadzere
pa drage moje ne znam koliko ste vi zaista nivo da sve ganjate tako nesto, jer svaka obicna sluzbenica bi htjela tako nekog lafca...
a vjerujte ima i francuza celavih, nervoznih, sa debelim stomakom
- Dirty Harry
Ma evo vas se usafunjo od pisanja, jos rekabu da copnem ... i sve potmansulesavic wrote:Uh, kol'ko se ispisaste...
- cHupjahalic@
- cHupjahalic@
- cHupjahalic@
Last edited by cHupjahalic@ on 16/06/2009 23:32, edited 1 time in total.
-
ifbbpro
#263 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Ja sam ti, ono tipa, Antonio Banderasmahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih
a o izgledu tj ljepoti bolje da ne komentarisem
ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!
Za druge ne znam
-
_LoLiTa_
#264 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Ne pretjerujes! Totalno si u pravu!mahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih
ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!
Drago mi je sto je neko zapoceo pricu i na ovu temu.
- pitt
#265 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
zasto ja mislim ti sada pricas sama sa sobom?_LoLiTa_ wrote:Ne pretjerujes! Totalno si u pravu!mahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
Drago mi je sto je neko zapoceo pricu i na ovu temu.
- cHupjahalic@
#267 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
- cHupjahalic@
-
sulesavic
Evo i prijevodaDena wrote: Podsjeti me na pravo dobar clanak[/img]
Dopisivanje izmeðu tajnovite ¾ene koja tra¾i mu¾a koji godi¹nje zaraðuje vi¹e od 500 tisuæa dolara i neidentificiranog bankara sa Wall Streeta pro¹irilo se ovih dana po amerièkim e-mailovima.
Ona je “spektakularno lijepa”, ima 25 godina i ¾eli se udati. Jedini je uvjet da potencijalni mlado¾enja zaraðuje vi¹e od...
500.000 amerièkih dolara godi¹nje, pi¹e u oglasu anonimne udavaèe koji je objavila na internetskoj stranici Craigslist tra¾eæi savjet kako pronaæi bogatog mu¾a.
“Znam kako to zvuèi, ali pomislite da je milijun dolara godi¹nje za srednju klasu u New Yorku, tako da uopæe ne mislim da pretjerujem”, napisala je 25-godi¹njakinja opisav¹i se spektakularno lijepom. Dodala je i da veæ ima iskustva s poslovnim mu¹karcima koji u prosjeku zaraðuju izmeðu 200.000 i 250.000 dolara, ali taj je iznos, kako pi¹e, “neæe dovesti u Central Park West”. Oèekivano je na kraju u oglasu zavapila “gdje se nalaze bogati slobodni mu¹karci?”. I ubrzo je dobila odgovor. Misteriozni bankar javio se na oglas tvrdeæi kako ispunjava financijski uvjet anonimne Newyorèanke nudeæi joj analizu njezina “lo¹eg poslovnog plana”.
“Tvoj izgled æe izblijedjeti, a moj novac æe vjerojatno biti do vjeènosti... Zapravo, vrlo je vjerojatno da æe se moj prihod poveæavati, a jo¹ je sigurnije da ti neæe¹ postajati ljep¹a. Stoga, ekonomski govoreæi, ti si obescjenjujuæa imovina, a ja sam imovina koja zaraðuje. Dopusti da ti objasnim; ima¹ 25 godina i vjerojatno æe¹ prilièno zgodna ostati sljedeæih pet godina, ali svake godine sve manje. Zato nije dobar posao ‘kupiti te’ (to je ono ¹to tra¾i¹) pa æu te radije unajmiti”, odgovorio je anonimni bankar s Wall Streeta.
-
_LoLiTa_
Ruku na srce, volim ja nase muskarce vise nego se hljeba najesti, ali istina je da se generalno kao nacija MALO i slabo kupamo. Ne samo muski, i zene isto tako. Ali kad smo vani u guzvi, nekako fakat cesce osjetim muske da vonjaju... Mozda se ne briju ispod pazuha 
- cHupjahalic@
Last edited by cHupjahalic@ on 16/06/2009 23:33, edited 1 time in total.