kako ovaj x20 u comtradeu...42 inca-1269,a 50 inca -1419km???
samo 150 km razlika?
http://www.comtradeshop.ba/Products/Pro ... spx?gid=60
Moderator: Benq
I ovo je (nerealno) previsoka cijena ako je isti televizor velicine 42" 1000 KM jeftiniji u Robotu.. Mora to ici 3-4 stoje ispod. Ako saznas da se gdje pojavi za oko 2 i po milje, javi.Dady wrote:http://www.saturn-mo.ba/index-1.html
P50G20ES 2899KM
Dakle ipak je ispod 3 milje, po oznaci je ovo model u srebrnoj boji, iako je slika za crni model.
To gdje da kupiš ,sve je u 5 deka, ali prvo ti razmisli sto bi skupo platio LED TV, jer to je zapravo LCD samo sa LE diodama kao pozadinskim osvjetljenjem, dok "obicni" LCD ima fluo cijevi.U redu, ti su TV-i tanji, ali neki bitan napredak u kvaliteti slike ne daju, a kostaju pravi bogatstvo!Hasharijast wrote:Gdje je napovoljnije u BiH kupiti 40" LED TV od nekih od renomiranih TV proizvodjaca kao sto su Samsung, Sony, Panasonic, Philips itd? U tehnomagu sam nasao 40" Samsung UE40B7000 za 2,500 KM ali me interesuje da li neko zna za povoljniju ponudu?
Ovdje ima dosta veliki izbor.Hasharijast wrote:Gdje je napovoljnije u BiH kupiti 40" LED TV od nekih od renomiranih TV proizvodjaca kao sto su Samsung, Sony, Panasonic, Philips itd? U tehnomagu sam nasao 40" Samsung UE40B7000 za 2,500 KM ali me interesuje da li neko zna za povoljniju ponudu?

Tom LCD-u je odziv 8 ms sto i nije neki rezultat. Takodjer osvjezenje slike nije trazenih 100 Hz.StupskaBitanga wrote:E trebam odgovor
Dobio sam nekakav katalog tehničke robe i zanima me ovaj Sony
Rezolucija 1920x1080
Dinamički kontrast 60 000:1
Kut gledanja 178
DVB-S2 Satellite TV Tuner
4x HDMI
DVB T/C/S
117cm
i uz njega se dobije Blue Ray
1999KM
ako se ko razumije nek mi kaže valjal ovo
Nani, GIGANTE!!! Dobro došao na forum "sarajevo-x"!!!Nani HD Guru wrote:LCD-ovi imaju manju pokretnu rezoluciju od plasmi, tako da je savjet da idite na Samsungove i Panasonicove plasme ako zelite najbolje izvuci iz brzih scena pogotovo kod Full HD sadržaja.
Technomarket je jedna velika skupina neznalica koji zele da uvale proizvode po sklupljim cijenama, nazalost. Međutim nije sve tako crno.
Neke firme imaju dosta bolje cijene nego u HR.
Ako smijem ja odgovriti, a ako ti je ova cijena za Samsung tačna, onda bi moj izbor bio Panasonic TX-P42G20, jer je odličan, fenomelan, a jeftiniji preko 400 KM..Haris033 wrote:Nani, GIGANTE!!! Dobro došao na forum "sarajevo-x"!!!Nani HD Guru wrote:LCD-ovi imaju manju pokretnu rezoluciju od plasmi, tako da je savjet da idite na Samsungove i Panasonicove plasme ako zelite najbolje izvuci iz brzih scena pogotovo kod Full HD sadržaja.
Technomarket je jedna velika skupina neznalica koji zele da uvale proizvode po sklupljim cijenama, nazalost. Međutim nije sve tako crno.
Neke firme imaju dosta bolje cijene nego u HR.![]()
Kad si već ovdje, može li jedno pitanje???
Jaran hoće da kupi TV i dvoumi se između plasmi Panasonic TX-P42X20E, Panasonic TX-P42G20, te nekakve Samsung Lcd Led tv (ne znam model, a kosta oko 2.500,00 KM), pa me zanima šta mu ti preporučuješ??? Hvala
Btw, kralj si!!!![]()
![]()
Naravno da možeš odgovoriti...udrch wrote:[Ako smijem ja odgovriti, a ako ti je ova cijena za Samsung tačna, onda bi moj izbor bio Panasonic TX-P42G20, jer je odličan, fenomelan, a jeftiniji preko 400 KM..
UPS..nadam se da se nisam obrukoHaris033 wrote:Naravno da možeš odgovoriti...udrch wrote:[Ako smijem ja odgovriti, a ako ti je ova cijena za Samsung tačna, onda bi moj izbor bio Panasonic TX-P42G20, jer je odličan, fenomelan, a jeftiniji preko 400 KM..Ma, znam i ja da je Panasonic bolji jer već 6 mjeseci imam TX-P42G10, al' sam tražio Nanijevo mišljenje, jer je on ipak glavni u regiji i jedan od rijetkih koji posjeduje kompletnu opermu za testiranje televizora... Zahvaljujući njemu sam se i odlučio za pomenutu telku i nisam se sekunde pokajao... Čak šta više....prezadovoljan sam odnosom uloženo - dobijeno...!!!
Prosvijetli nas, molim te.ivan.misic wrote:Osobno koristim LCD, jer je spojen na računalo radi gledanja filmova. Kako su sada kvalitetom u rangu s plazmom ne vidim razloga zašto ne preferirati LCD upravo zbog bolje i čistije slike.
nije u suprotnosti sa ovimivan.misic wrote:Kako su sada kvalitetom u rangu s plazmom
Ili si htio reci da su upravo premasili plazmu ?ivan.misic wrote: ne vidim razloga zašto ne preferirati LCD upravo zbog bolje i čistije slike.
Eto, koliko sam ja cuo u Tehno marketima je akcija za Sony i Samsung LCD do 10.juna, plus dobije se 5 godina garancijeDady wrote:Ma dobro ljudi ima li kakvih akcija i popusta? Je li se to kod nas ne gleda SP?
Ima u Imtecu 42x20 za 1099 KM.Dady wrote:Ma dobro ljudi ima li kakvih akcija i popusta? Je li se to kod nas ne gleda SP?
Ne znam je li neko pokušao naći ovaj tv na Internetu. Ako ukucate u Google i stavite da pretraži stranice iz BiH, dobiju se samo postovi od Haris033Haris033 wrote:Naravno da možeš odgovoriti...udrch wrote:[Ako smijem ja odgovriti, a ako ti je ova cijena za Samsung tačna, onda bi moj izbor bio Panasonic TX-P42G20, jer je odličan, fenomelan, a jeftiniji preko 400 KM..Ma, znam i ja da je Panasonic bolji jer već 6 mjeseci imam TX-P42G10, al' sam tražio Nanijevo mišljenje, jer je on ipak glavni u regiji i jedan od rijetkih koji posjeduje kompletnu opermu za testiranje televizora... Zahvaljujući njemu sam se i odlučio za pomenutu telku i nisam se sekunde pokajao... Čak šta više....prezadovoljan sam odnosom uloženo - dobijeno...!!!
Ima taj TV.Rimad wrote: Ne znam je li neko pokušao naći ovaj tv na Internetu. Ako ukucate u Google i stavite da pretraži stranice iz BiH, dobiju se samo postovi od Haris033![]()