KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bubavi

Post by bubavi »

sto ste face pricati iza tudji ledja!!!

:D :D :D :D
RIZVA

Post by RIZVA »

moglo bi bit da je lakse umrit nego ljudima reci oprosti :D :D :D :-)
maccarona

Post by maccarona »

:( :( :( :( :( :( :( :( :(
zena21

Post by zena21 »

sinus majstore :kravata:

:lol: :lol: :lol:

nego hajmo @Ado i @sinus... niste se izjasnili glede teme :D
obuca

Post by obuca »

sinuse :)

ado ba sto mene citira sta ti je :D
bubavi

Post by bubavi »

Eh evo i mene,

Zar se sad i sala uzima za filozofiranje i trazenje neke solucije na problem??

PIta me " bubavi gdje si??" sto bi svak pitao kad nekoga vidi, a ja namjesto da kazem, tu sam, ili evo me, ja " pravilno odgovorio na pitanje" pa rekoh u Svici!

I sta se sad oko toga filozofira?? Jesam li ikoga uvrijedio? A to su one, koje imaju svoje favorite, ili mozda malo i lizge, uzimaju neke stvare bukvalno i onda nesto pametuju....

Zatim, ne mjesasj se u ono sto se tebe ne tice Ado... :D :D
spreca

Post by spreca »

Uh ovdje se nesto kuha a ja ovamo pobjego s Polikite :razz:

Imal gdje mira?svi naograjsali posle nove godine ili je to jos mahmurluk,uzmite ljudi rasola :lol: :lol: :lol:
bubavi

Post by bubavi »

ma jok, neke zene napadaju ljude, a drugi ljudi uzeli odbranu ti zena, a onda te ugrozene ljude se brane lol
obuca

Post by obuca »

ma bubi ne sikiraj se ti nis :D neJma svadje :)
Ado_Sarajevo

Post by Ado_Sarajevo »

sinus wrote:
Ado_Sarajevo wrote:
obuca wrote: mimo mimo nemoj da te okujem :D
Amnestija!!!! :x

Pričati o svakodnevnoj komunikaciji i uljudnom ponašanju,problem nepoznavanja bontona itekako je izražeo kod tebe,zna se da su tinejdžerske godine osjetljive, djeca ne trpe predike.Isto tako, djecu treba naučiti da nikome ne upadaju u riječ. U ovom slučaju, Ti nauči dvije stvari – pristojno slušaj sugovornika i potiskuj svoj ego (moraš znati!!! da ne možeš uvijek biti u centru pažnje i na prvom mjestu). Evo što trebaš imati na umu kad diskutuješ i komuniciraš na forumu : ljudima prilazi s poštovanjem,sve o lijepom ponašanju prema drugima i starijim,uvijek govori 'hvala', 'molim' i 'doviđenja',itd...

Da ne duljim,ne bih da ispadnem advokat osobi pod nikom mima@ (neces mi zamjeriti :-D) jer kad vidim niski stupanj emocionalne inteligencije (bubavi@) i bahato ponasanje,(citiram:"u Svici a gdje si ti?") ne mogu ostati ravnodusan spram amnestiji.
..........
Ado nećeš ni ti meni valjda zamjeriti na ovome što ću sada da napišem. Ali previše subjektivno gledaš i pišeš u svom postu. Zašto? Pa prvo zato što kritikuješ samo jednu osobu, a drugu si poštedio svake kritike iako je zaslužila mnogo više nego @bubavi, a drugo zato što uzimaš od napisanog samo ono što ti odgovara i daješ izjavljenom novo značenje koje možda i nije bilo ono što ti misliš ili želiš da predstaviš kao takvo (konkretno izjava " u Švici, a gdje si ti) i treće što se ne osvrćeš na cijeli razgovor, početak, kulminaciju i ne znam da li je bio kraj :D i uzroke i posljedice nego samo na jedan mali dio. Ja ne znam šta je ovdje bahato, pitanje postavljeno, dobijen odgovor i postavljeno kontra pitanje. Ne vidim u čemu je problem. Ali hajde to na stranu sad. Da si malo detaljnije pogledao (i ja naravno ne želim da budem ničiji advokat) ali kao što rekoh da si malo detaljnije pogledao mogao si vidjeti da su neki vrijeđali neke bez da je ovaj drugi uputio i jednu jedinu riječ tom nekome bilo dobru bilo lošu. Toliko o uljudnom ponašanju, toleranciji, bahatosti, umišljenosti, kulturi i čemu sve ne pojedinih ( svaka ćast izuzecima kojih ima naravno).

Nadam se da nećeš zahaturiti zbog ovog :D
Nema potreba,mislim da smo ja i Ti dva različita svijeta.Budući da se komunikacija između mene i Tebe najvećim dijelom odvija pomoću pisanja i citanja (sva sreća!), naglasak ću ipak staviti na dijelove citanja.Iskrena komunikacija s nekim znači da su naše misli, osjećaji, djela i riječi koje idu na forum usuglašeni.Ako nisu,slijedi primjer tipičnog komunikacijskog nesporazuma zbog nemogućnosti direktnog i verbalnog izražavanja vlastitih osjećaja, potreba i želja (ovaj put između mene i Tebe).

off topic,necu vise :)
bubavi

Post by bubavi »

obuca wrote:ma bubi ne sikiraj se ti nis :D neJma svadje :)
:kiss:
obuca

Post by obuca »

ado komunikolog :D

nego jel ovo bi prikrivena, otvorena il neka deseta vrsta komunikejsena :D

bubi :)
Ado_Sarajevo

Post by Ado_Sarajevo »

bubavi wrote:Eh evo i mene,

Zar se sad i sala uzima za filozofiranje i trazenje neke solucije na problem??

PIta me " bubavi gdje si??" sto bi svak pitao kad nekoga vidi, a ja namjesto da kazem, tu sam, ili evo me, ja " pravilno odgovorio na pitanje" pa rekoh u Svici!

I sta se sad oko toga filozofira?? Jesam li ikoga uvrijedio? A to su one, koje imaju svoje favorite, ili mozda malo i lizge, uzimaju neke stvare bukvalno i onda nesto pametuju....

Zatim, ne mjesasj se u ono sto se tebe ne tice Ado... :D :D
:-D
sinus

Post by sinus »

zena21 wrote:sinus majstore :kravata:

Teško se izjasniti za ovu temu mnogo je kompleksna :D jer refernece nemam napismeno, kao ni pisma preporuke :D Tako da šta god kažem neće biti uvjerljivo.

Hajd evo ja ću reći da nisam ni dobar ni skroz loš jer ipak znam gdje se šta nalazi :D :D
bubavi

Post by bubavi »

Ado ;-) :sax:
bubavi

Post by bubavi »

sinus wrote:

Teško se izjasniti za ovu temu mnogo je kompleksna :D jer refernece nemam napismeno, kao ni pisma preporuke :D Tako da šta god kažem neće biti uvjerljivo.

Hajd evo ja ću reći da nisam ni dobar ni skroz loš jer ipak znam gdje se šta nalazi :D :D
A sta ako se u uzbuni pogresis cilja? lol :D :D
sinus

Post by sinus »

bubavi wrote:
sinus wrote:

Onda samo kažem da sam se malo šalio :D
bubavi

Post by bubavi »

sinus wrote:
bubavi wrote:
sinus wrote: Teško se izjasniti za ovu temu mnogo je kompleksna :D jer refernece nemam napismeno, kao ni pisma preporuke :D Tako da šta god kažem neće biti uvjerljivo.

Onda samo kažem da sam se malo šalio :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ado_Sarajevo

Post by Ado_Sarajevo »

sinus wrote:

Podrzavam sve što je gore napisano.... :)
karanana

#270 Re: KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???

Post by karanana »

besana wrote:
puki wrote:Shvrljajuchi po temama na forumu naletih na punu onih "JA MOGU UVIJEK", ali me interasuje koliko mislite da ste dobri u sexu, i sta smatrate dobrim sexom??? :D :D :D
Šta dobra? Odlična 8-) ako treba ostaviću brojeve telefona...bivših...pa ih pitajte...molim lijepo :D ili da navedem par primjera? :lol:
Postujem i bivse i sadasnje i sve to.... Ali ja ne vjerujem da je grah dobar dok ja ne umochim u njega i sam dadnem tu ocjenu.
zena21

Post by zena21 »

sinus wrote:

jel to ukljucuje i G tacku :D
sinus

Post by sinus »

zena21 wrote:
sinus wrote:

jel to ukljucuje i G tacku :D
E trebao sam se ujesti za jezik kad sam rekao da znam gdje se šta nalazi :D

Znam ove vidljive stvari, a za G tacku ne mogu to dokazati :D ali mislim da je to ono malo ko kakva izraslina veličine slijepljene žvake :D
bubavi

#273 Re: KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???

Post by bubavi »

besana wrote:
puki wrote:Shvrljajuchi po temama na forumu naletih na punu onih "JA MOGU UVIJEK", ali me interasuje koliko mislite da ste dobri u sexu, i sta smatrate dobrim sexom??? :D :D :D
Šta dobra? Odlična 8-) ako treba ostaviću brojeve telefona...bivših...pa ih pitajte...molim lijepo :D ili da navedem par primjera? :lol:

Eh kad procitam ovakve stvare sa strane zena onda se normalno pitanja postavlja:

Sto te nisu sacuvali ako si toliko dobra koka?
Ili sto si ih bacila ako su ti momci iz pocetka bili privlacljivi?
Predpostavka: Ili si neozbiljna pa i neznas birat zrtve ili se malo puno furas lol :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Kolegice anais, ne bi mi mrsko :D pomoci :D
klikere nastavite igrati http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=25 TUJ
Hvala
danas

Post by danas »

mIRCerka wrote:Kolegice anais, ne bi mi mrsko :D pomoci :D
klikere nastavite igrati http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=25 TUJ
Hvala
sjooooo pa sto maknu.... :D :D :D :D
Post Reply