Amazonko slazem se inace s tvojim stavovima, ali nisi upravu sada.Amazonka27 wrote:ti naucio 150 pitanja i sudis o kvalitetu 1.500 studenata ekonomije...Mene to niti zanima niti se vidim u takvom poslu. Moje opredjeljenje je ekonomija/informatika... = razvoj informacionih sistema i tehnologije. Ne zanima me ni bankartsvo, ni maketing, ni menadzment ni turizam ni revizija...a vjerujem da ni te studente sa tih odsjeka ne zanima moj poziv. Vjeruj mi ...ekonomija je puno vise od 150 pitanja americhke knjige.
elem da se vratimo koliko toliko na temu.
Nemojte ochekivati da vas dijete od 18 godina...koje je ove godine upisalo fakultet - shvate o cemu vi, mi, oni prichaju...nisu svjesni situacije...mogu se malo nazestiti, nasrditi...ali ne znaju...njihovi zivotni problemi nisu usmjereni ka politici...
Globalizacija jednostavno poklapa svijet, i ako tebe nezanima sta je S&P, Dow Jones, NASDAQ, itd, itd, jednostavno se neces uklopiti u globalizacijski sistem.
Evo neku noc sam bio na predavanju iz nuklearne proliferacije a pola predavanja proslo u raspravi o berzama!