Ustanite molim !!!!!!!! ZELJKO KOMSIC

Post Reply
Choban-Budala

Post by Choban-Budala »

ozbiljna wrote:
Parafin, zivio 100 godina. Docim, eno Lepog lezi na stomaku, ne moze da sjedi, jer je i njemu Zeljko car ucer'o do balcaka. Pogotovo ovim "I uvijek cu se za njih boriti" Sad se i ja osjecam da je RS moja. Hvala, Zeljko.
Prvo, borio se (fizicki za BiH), dok je Hare pare krao. Drugo, kakav dobar zaokret u BH politici s ovim "I RS je moja!" I inace, a pogotovo spram "Unitarne politike" pjesnika i bageriste Harisa Motke. Dzaba si, Lepi, srao godinama, zatrpa to Zeljko jednim potezom lijeve noge. Drugo, Zeljko je vazda bio pravi covjek na pravom mjestu i dok je bio Ambasador u Kostunistanu. Bravo Zeljko care, a mjesine nek' se poklope usima. Kostunjavi mi je i inace odvratan a Lepi nek uzme onaj portret iz cevabdzinice Zeljo, pa nek' s njim hoda po Turskoj i prica o krovnim zakonima, i to diplomatskim rjecnikom.
bosank_a

Post by bosank_a »

Da li se salje ono pisamce podrske ili ne ????
piskerernest

Post by piskerernest »

Rambo-Amadeus wrote:
piskerernest wrote:svaka čast čovjeku za kojeg sam glasao na izborima,samo je pitanje hoće te li svi vi koji ga sad podržavate glasati za njega na idućim izborima ili za svoje nacionalne vođe
ja cu za svog Harisa... :D :-) :oops:
e pa jebiga ,onda nam nema napretka
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

atko wrote:
Rambo-Amadeus wrote: nije lose...ovo bi moglo proci, samo bih ja ubacio malo vise konkretizacije tipa pitanje "Kad cemo za oruzje vise, dosta suplje, da im idemo jebat m.... cetnicku" ili tako nekako (cenzura je namjerna, ponovo :D )
Ti ko srbi, prvo pa za oruzje :lol:

Ovdje se daje podrska covjeku koji u prvi plan stavlja BiH i njene gradjane, i kome je ova BiH na prvom mjestu... osim toga do sad smo spavali mirno jer rata nije trebalo biti i za rat je trebalo dvoje ... bla bla bla... nema vise JNA to da naglasimo
Ma plase nas ratom od 1990. Niko ne zeli rat, nismo zeljeli ni 1992. godine, ali kada ti cetnik dodje na vrata onda je kasno. Jednom koga zmija ujede i na gustera gleda sa oprezom. Urpavo tako se i Zeljko ponio, drzva koja nije sprijecila genoci i koja je aktivno pomagala i ucestvovala u njemu je zasluzila ovakav ton. Da je srece sutra bi svi bili pred ambasadom Srbije i izrazili svoje negodovanje Kostinicinim izjavama. Ovo nije prvi put da ovakve i slicne izjave stizu sa one strane Drine. :x
piskerernest

Post by piskerernest »

bosank_a wrote:
piskerernest wrote:svaka čast čovjeku za kojeg sam glasao na izborima,samo je pitanje hoće te li svi vi koji ga sad podržavate glasati za njega na idućim izborima ili za svoje nacionalne vođe

Ja nisam do sada glasala ali sljedeci put glasam za njega!
a za koga si do sada glasala
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

atko wrote:
Rambo-Amadeus wrote: nije lose...ovo bi moglo proci, samo bih ja ubacio malo vise konkretizacije tipa pitanje "Kad cemo za oruzje vise, dosta suplje, da im idemo jebat m.... cetnicku" ili tako nekako (cenzura je namjerna, ponovo :D )
Ti ko srbi, prvo pa za oruzje :lol:

Ovdje se daje podrska covjeku koji u prvi plan stavlja BiH i njene gradjane, i kome je ova BiH na prvom mjestu... osim toga do sad smo spavali mirno jer rata nije trebalo biti i za rat je trebalo dvoje ... bla bla bla... nema vise JNA to da naglasimo
pa atko jaraniko, ne moze drugacije, sto ih covjek vise uvazava oni sve gori prema ovoj zemlji i ovom narodu (ostalim narodima),e pa ja ih vise stvarno ne mogu ni slusat ni smislit, kad se podju jos kurchit po raznim pitanjima te kako sam ja zapravo srbin :-) , te kako je odgovornost izjednacena, te ovo te ono, ma samo metak u celo pa svetom petru pjevaj, mater jebo svoju svinjogojsku...uh huja me uhvati opet, mogo bi ko Rambo sam do drine procistit teritoriju... :x :x :x :x :x :x
bosank_a

Post by bosank_a »

piskerernest wrote:
bosank_a wrote:

Ja nisam do sada glasala ali sljedeci put glasam za njega!
a za koga si do sada glasala
Pa nisam ni za koga, a sljedeci put cu za Komsica!

Nego jel' se salje ili ne salje sad se svi usutili
Drvosjeca iz Dejcica

Mail sa sljedecim sadrzajem poslat na [email protected]. :)
Postovani Predsjednice,

Napokon se pojavio neko ko ima hrabrost da potencijalnim agresorima odgovori jezikom koji oni razumiju.
Sa ljudima poput Vas vjera u nasu jedinu domovinu, domovinu svih Bosanaca i Hercegovaca, je jaca i ljudi poput Vas nas cine ponosnim.

S nadom da ostanete dosljedni Vasim izjavama,

Ucesnici Sarajevo-x formuma
A ti ibraga u svoje ime posalji mail izvinjenja Kostunici i Dodiku. :D
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 26/10/2007 23:31, edited 1 time in total.
stochar

Post by stochar »

Ovo mi je ludilo:

Kad te rekli da Kostunica moze dobiti i po prstima i po nosu, niste naravno mislili na fizicki obracun?
- Nista nije iskljuceno!

prejako!
Ivy

Post by Ivy »

International Herald Tribune
Serbian nationalists ratchet up rhetoric on Bosnia as decision on Kosovo's fate looms

The Associated Press
Friday, October 26, 2007

BELGRADE, Serbia: Facing a possible loss of Kosovo, Serbian nationalists are reigniting tensions in the Balkans, sending out dark hints about coming to the aid of their Serb brethren in Bosnia — a prospect that could unleash a new wave of ethnic violence of the kind that swept through the region in the 1990s.

Serbian Prime Minister Vojislav Kostunica and his nationalist followers have launched a campaign against the international administrator for neighboring Bosnia, accusing him of seeking to dissolve the Serb mini-state carved out in a 1995 peace agreement.

The followers of late President Slobodan Milosevic have gone even further, saying that if Serbia's breakaway Kosovo province becomes independent, Serbia should respond by recognizing the Republika Srpska — the Bosnian Serb-controlled half of Bosnia.

"A referendum in Republika Srpska for its joining Serbia is inevitable," said Tomislav Nikolic, the leader of the increasingly powerful Serbian ultranationalists.

Any attempt by Belgrade to win independence for the Bosnian Serbs would likely trigger renewed bloodshed in Bosnia, where an estimated 100,000 people have died and millions were displaced in the 1992-95 war that pitted Bosnian Serbs against its Muslims and Croats — the worst carnage in Europe since World War II.

Nikolic added that if secessionist Kosovo Albanians declare independence as expected in December, Serbia must sever diplomatic ties with the West and impose an economic blockade on Kosovo.

The southern province of Kosovo formally remains part of Serbia, but has been run by the United Nations and NATO since the end of the 1999 war between ethnic Albanian separatists and Milosevic's forces.

Kosovo's fate is currently being negotiated at internationally brokered talks, which have been deadlocked because of the deeply opposing stands of Serbia, which wants to at least formally keep the province within its borders, and Kosovo's ethnic Albanian majority, which wants nothing short of independence.

Kostunica said proposals by Slovak administrator Miroslav Lajcak for strengthening Bosnia's joint, multi-ethnic parliament and other state bodies amounted to "the policies of force" seeking to alter the Dayton Peace Accords that ended the three-year bloodshed.

He said that "the preservation" of Kosovo and the Bosnian Serb mini-state are Serbia's "priority goals," and added that international policies in Bosnia and Kosovo were "jeopardizing essential interests of the Serb people."

Bosnian officials denounced Kostunica's apparent attempts to link the fate of Kosovo with Bosnia.

Bosnia's Croat co-President Zeljko Komsic said that Kostunica's statements "finally reveal Belgrade's murky political games toward Bosnia." In unusually harsh language, Komsic said that Kostunica "should keep his hands off Bosnia, or his fingers and his nose could be broken."

Kostunica's spokesman Srdjan Djuric said Komsic's comments were "primitive and warmongering."

Lajcak said that his new rules are designed to prevent Bosnia's lawmakers and ministers from blocking reforms simply by not attending sessions of Parliament or government meetings. The new rules change the way a quorum is calculated by counting ministers and lawmakers who attend, rather than including those who do not.

Bosnia's Serbs have often blocked proposed laws by not attending meetings. In general, Bosnian Serbs have objected to the strengthening of Bosnia's central institutions, preferring instead to strengthen ties with neighboring Serbia.

U.N. Secretary-General Ban Ki-moon reiterated his support for Lajcak's measures and said in a statement that he "is concerned about recent political developments" in Bosnia.
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Mail sa sljedecim sadrzajem poslat na [email protected]. :)
Postovani Predsjednice,

Napokon se pojavio neko ko ima hrabrost da potencijalnim agresorima odgovori jezikom koji oni razumiju.
Sa ljudima poput Vas vjera u nasu jedinu domovinu, domovinu svih Bosanaca i Hercegovaca, je jaca i ljudi poput Vas nas cine ponosnim.

znaci nista od poziva na oruzje :roll: :-) :D
seln

Post by seln »

stochar wrote:Ovo mi je ludilo:

Kad te rekli da Kostunica moze dobiti i po prstima i po nosu, niste naravno mislili na fizicki obracun?
- Nista nije iskljuceno!

prejako!
plus ili minus?
Drvosjeca iz Dejcica

Rambo-Amadeus wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Mail sa sljedecim sadrzajem poslat na [email protected]. :)
Postovani Predsjednice,

Citaj izmedju redova... 8-) :D
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 26/10/2007 23:34, edited 1 time in total.
bosanska rijec

Post by bosanska rijec »

e ovakvi su pripadnci Armije R Bosne i Hercegovine , podrska i njemu i Harisu

Image

a ovi preko drine pa oni su ... ma nisu vrijedni pomena gade se oni sami sebi... evo i dodik isti ko oni , valjda ga nampupaju ti isti preko drine, mahnit cojo lupa ko maksim po diviziji ,odlijepio totalno :zzzz:

a posebna je prica sto se ovdje na forumu, svasta baljezga i ubacenih svakakvih tipova, te ne voli sarajevo Zeljka , te ovaj ovakav te ovaj onakav , kako vam samo nije mrsko ... :-)
stochar

Post by stochar »

Image
"Mi nismo zaboravili Koštunicina hodanja po BiH s kalašnjikovom u ruci. Kada neko takav nakon 15 godina ponavlja prijetnje da će praviti probleme u mojoj kući, svaka diplomatska komunikacija je suvišna i nepotrebna."
(Željko Komšić, zlatni ljiljan)
Image
Last edited by stochar on 26/10/2007 23:37, edited 1 time in total.
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Rambo-Amadeus wrote:
Citaj izmedju redova... 8-) :D
:faraon1: :faraon1: :faraon1: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
jos da su ljiljani na zastavi...ali nije bitno, bitna je sustina a to je Republika BiH, sto nas onda vodi do Sefera... :-) :-) :-)

ps. kad sam vec kod njega, nisu ni njegovi stavovi za odbacit, ja mislim da bi on bio prvi za realizaciju ove (ratne) opcije...
stochar

Post by stochar »

kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

stochar wrote:Image
"Mi nismo zaboravili Koštunicina hodanja po BiH s kalašnjikovom u ruci. Kada neko takav nakon 15 godina ponavlja prijetnje da će praviti probleme u mojoj kući, svaka diplomatska komunikacija je suvišna i nepotrebna."
(Željko Komšić, zlatni ljiljan)
Image

jel ono iza komsica pored bih i ustaska zastava?

jest. cini se da jest.
bosank_a

Post by bosank_a »

Hvala :)
bosank_a

Post by bosank_a »

@Kozmo to je paravan, paravanu jedan :lol:
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

InfraRedRidinghood wrote:Tema očišćena!
E vala, i ti imas posla - ukinu 6 stranica sranja. :D A mozemo i mi sr.. :-)
Fair Life

Post by Fair Life »

InfraRedRidinghood wrote:Sinoć ste prebacili olimpijsku normu. :D

Ibro i onaj jurišnik glavom platiše tu zajebanciju. :D
LaHka im zemlja ilovaca...
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Čini mi se da će Željko na Zamisli Srbiju još malo dobiti i svoj fan klub.. :D

http://www.zamislisrbiju.org/forum/view ... sc&start=0
Area_51

Post by Area_51 »

InfraRedRidinghood wrote:Sinoć ste prebacili olimpijsku normu. :D

Ibro i onaj jurišnik glavom platiše tu zajebanciju. :D
Molim moderatore vratite Ibru, s njim se uopce ne slazem, nekad malo pretjera ponese ga, ali forum nece biti isti bez njega.
bosank_a

Post by bosank_a »

Molim ako ti nedostaje druzite se privat :D
Post Reply