most peljesac

Locked
ibro dirka

Post by ibro dirka »

@mali mish zvani alfons
Znaci em jadni gmaz i sitni ppk, em mali mis, a lafo sajber hrabar. Interesantan krizanac. Ne brini, nicim ne iznenadjujes.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote:@mali mish zvani alfons
Znaci em jadni gmaz i sitni ppk, em mali mis, a lafo sajber hrabar. Interesantan krizanac. Ne brini, nicim ne iznenadjujes.
Uuuu sto ga nabroja frajer... :D Jesi jebeeeen, usroooo sam se oca m'... :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Pa malim misevima i ne treba puno, ta ti zato vjerovatno i stoji. Dojavi, sine, imas opciju na stolu. Ili smijes samo ovako na internetu, misicu mali? To bi bar pojasnilo i sve tvoje komplekse koje ti do sada dijagnosticirasmo.
ticoroman

Post by ticoroman »

Citam o mostu na netu, i kako sam shvatio nece biti autoput preko njega nego samo dvije trake (jedna u svakom pravcu). Radi se naravno o novcu, ali "steta" je praviti tako ogroman i znacaj most a ne napraviti autoput (cetiri trake) preko njega.

Ako sam dobro shvatio.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Da nastave auto cestu, pojelo bi dobar dio i Peljesca i poslije obalnog zaledja, a turizam... Jednostavno vrlo glupo "rjesenje", kako god okrenes.
Last edited by ibro dirka on 24/10/2007 21:49, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote:Pa malim misevima i ne treba puno, ta ti zato vjerovatno i stoji. Dojavi, sine, imas opciju na stolu. Ili smijes samo ovako na internetu, misicu mali? To bi bar pojasnilo i sve tvoje komplekse koje ti do sada dijagnosticirasmo.
Pa ko sto reko, usro sam se sav, evo ne znam sta cu :D zovem tatu :D

Dijagnosticirasmo ? Ti to poceo o sebi pricat u mnozini ? :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Nisam jedini koji je to ustanovio, a slobodno zovi i tatu kada si vec navikao. :wink: Samo dojavi te generalije, inace moze neko pomisliti da si jos manji mis nego sto jesi.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote:Nisam jedini koji je to ustanovio, a slobodno zovi i tatu kada si vec navikao. :wink: Samo dojavi te generalije, inace moze neko pomisliti da si jos manji mis nego sto jesi.
Nisi jedini ? Tebi je gore neg sto sam mislio :D

Sta te zanima od generalija, da napravim spisak ?
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Ma sta god dovoljno za identifikaciju i kontakt, da znam na kom odjeljenju da te posjetim pa da vidim jesi li i oci u oci tako drcan i brz u spominjanju familije :wink: Da si i tako zasigurno sitni papak i jadnik, vec je sasvim neupitno.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote:Ma sta god dovoljno za identifikaciju i kontakt, da znam na kom odjeljenju da te posjetim pa da vidim jesi li i oci u oci tako drcan i brz u spominjanju familije :wink: Da si i tako zasigurno sitni papak i jadnik, vec je sasvim neupitno.
Ako ti je sto kila i 186 cm sitno, onda sam sitan... :D Izvini Celo, nisam te prepozno :D
brk

Post by brk »

"Prijateljima u BiH poručujemo kako ovaj most nije protiv BiH, nego on znači prije svega dobitak za Hrvatsku i neće smetati nikome tko bude želio ići brodom u Neum", rekao je Sanader otvarajući radove.

Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader u Brijesti na poluotoku Pelješcu označio JE početak radova na izgradnji mosta kopno - Pelješac, poručivši kako taj projekt nije usmjeren ni protiv koga, nego je to projekt za hrvatsko teritorijalno povezivanje, za revitalizaciju poluotoka Pelješca i otoka koji mu gravitiraju.

Ovaj most gradimo ne samo zato da izvučemo naš hrvatski jug iz izolacije, već zato jer je došlo vrijeme da se Hrvatska teritorijalno poveže, naglasio je Sanader.

Našim prijateljima u BiH poručujemo kako ovaj most nije protiv BiH, nego ovaj most znači prije svega dobitak za Hrvatsku i neće smetati nikome tko bude želio ići brodom u Neum, poručio je Sanader. Poštovali smo prava Hrvatske da poveže svoja dva teritorija, Komarnu i Pelješac, a poštovali smo i pravo BiH za nesputan prolaz, naglasio je premijer Sanader dodajući kako, kad je riječ o hrvatskim teritorijalnim vodama, o tome nećemo s nikim pregovarati.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Alfons Kauders wrote:
ibro dirka wrote:Ma sta god dovoljno za identifikaciju i kontakt, da znam na kom odjeljenju da te posjetim pa da vidim jesi li i oci u oci tako drcan i brz u spominjanju familije :wink: Da si i tako zasigurno sitni papak i jadnik, vec je sasvim neupitno.
Ako ti je sto kila i 186 cm sitno, onda sam sitan... :D Izvini Celo, nisam te prepozno :D
Pa i krmak moze biti sitni papak, sta te sada zbunjuje? Samo sine dojavi, nema nikakvih problema i da si jad od 300 kila zive vage.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

brk wrote:"Prijateljima u BiH poručujemo kako ovaj most nije protiv BiH, nego on znači prije svega dobitak za Hrvatsku i neće smetati nikome tko bude želio ići brodom u Neum", rekao je Sanader otvarajući radove.

Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader u Brijesti na poluotoku Pelješcu označio JE početak radova na izgradnji mosta kopno - Pelješac, poručivši kako taj projekt nije usmjeren ni protiv koga, nego je to projekt za hrvatsko teritorijalno povezivanje, za revitalizaciju poluotoka Pelješca i otoka koji mu gravitiraju.

Ovaj most gradimo ne samo zato da izvučemo naš hrvatski jug iz izolacije, već zato jer je došlo vrijeme da se Hrvatska teritorijalno poveže, naglasio je Sanader.

Našim prijateljima u BiH poručujemo kako ovaj most nije protiv BiH, nego ovaj most znači prije svega dobitak za Hrvatsku i neće smetati nikome tko bude želio ići brodom u Neum, poručio je Sanader. Poštovali smo prava Hrvatske da poveže svoja dva teritorija, Komarnu i Pelješac, a poštovali smo i pravo BiH za nesputan prolaz, naglasio je premijer Sanader dodajući kako, kad je riječ o hrvatskim teritorijalnim vodama, o tome nećemo s nikim pregovarati.
Znaci ako tri put ponovi istu demagosku, ispraznu glupost, neko treba da mu u ushicenju povjeruje i kaze "Ma gradi, samo nek nije usmjeren protiv nas"?

Ako nasi politicari imaju imalo pameti, sto jeste upitno, i te kako ce morati pregovarati, cak i da se napokon zvanicno utvrdi da se radi o "hrvatskim teritorijalnim vodama".
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote:
Alfons Kauders wrote:
Pa i krmak moze biti sitni papak, sta te sada zbunjuje? Samo sine dojavi, nema nikakvih problema i da si jad od 300 kila zive vage.
Pa dobro, pokusacu izgubit koju kilu, imao sam i vise. :D Jebeno je pazit na kilazu kad se udje u cetvrtu deceniju, vidices kad odrastes. :D

Nego, ja sad gledam, nisi ni ti javio ko si i sta si, ni gdje je megdan, :D ja kontam ti frajer vec organizovo, pa cekas da se odazovem, a nidje poruke... :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Pa ti si sajber hrabar (de skrati tu suplju, ziv bio, mrsko mi citat gluposti), spominjes familije i tako, pa je osnovni red da dojavis generalije kad vec stojis iza toga.

Ili ti i to treba crtati? Prije je da si se kao pravi mali mis koji je lafo hrabar samo na internetu fakat usr'o, a tu ti nijedan smajli ipak ne moze pomoci. :wink:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote: Znaci ako tri put ponovi istu demagosku, ispraznu glupost, neko treba da mu u ushicenju povjeruje
Zar ti nije tako sef dobio izbore ? :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Glup si, to si vec dokazao, a evo sada si dokazao i da si jedan obicni, mali, cyber mis. Zato, jadnice, odj... u skokovima, a mozda se jednom i ovako bumo sreli pa mozda sta i napokon naucis :wink:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote:Pa ti si sajber hrabar (de skrati tu suplju, ziv bio, mrsko mi citat gluposti), spominjes familije i tako, pa je osnovni red da dojavis generalije kad vec stojis iza toga.
Nema reda s vama. Da ima, nikad ti ne bi rekao ono sto jesam. Da moderacija radi svoj posao davno bi te sutnula, ali te haman ostavljaju ovdje kao svojevrsnu dvorsku ludu. S hajvanima hajvanski, vi drugo i ne poznajete.
Ili ti i to treba crtati? Prije je da si se kao pravi mali mis koji je lafo hrabar samo na internetu fakat usr'o, a tu ti nijedan smajli ipak ne moze pomoci. :wink:

Care moj
Ti fakat ocekujes da ti ja dam svoje ime i prezime ? Si ti normalan matere ti ? Nisam ja bolan neki balavac da se ja ganjam po gradu s djecom i bijem, da se sramotim. Mene je to isfuralo prije 15 godina legendo, osim par situacija kad sam se nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme, kraj pijane i nafurane djecurlije. A ti svoje hormone negdje drugo ispucavaj.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote:Glup si, to si vec dokazao, a evo sada si dokazao i da si jedan obicni, mali, cyber mis. Zato, jadnice, odj... u skokovima, a mozda se jednom i ovako bumo sreli pa mozda sta i napokon naucis :wink:
Ako se sretnemo, mozda i naucim ponesto... O kvalteti tvojih plombi.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Alfons Kauders wrote:
ibro dirka wrote:Pa ti si sajber hrabar (de skrati tu suplju, ziv bio, mrsko mi citat gluposti), spominjes familije i tako, pa je osnovni red da dojavis generalije kad vec stojis iza toga.
Nema reda s vama. Da ima, nikad ti ne bi rekao ono sto jesam. Da moderacija radi svoj posao davno bi te sutnula, ali te haman ostavljaju ovdje kao svojevrsnu dvorsku ludu. S hajvanima hajvanski, vi drugo i ne poznajete.

Care moj
Ti fakat ocekujes da ti ja dam svoje ime i prezime ? Si ti normalan matere ti ? Nisam ja bolan neki balavac da se ja ganjam po gradu s djecom i bijem, da se sramotim. Mene je to isfuralo prije 15 godina legendo, osim par situacija kad sam se nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme, kraj pijane i nafurane djecurlije. A ti svoje hormone negdje drugo ispucavaj.
Pa ocito si toliki papak da te to jos nije isfuralo, a sa papcima se samo tako i moze. Sto se tice moderacije, da pociste to malo papaka i priglupih pekinezera i ostalih lajavaca kakav si i sam, ovaj forum bi dobro hajrovao.

Znaci, sve u svemu, ipak ostajes jadnik, mali mis i to one priglupe sorte. Takav ces biti i sa sezdeset u guzici (i godina, izmedju ostalog, ovo ostalo si vjerujem vec nabrao :wink:).
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Alfons Kauders wrote:
ibro dirka wrote:Glup si, to si vec dokazao, a evo sada si dokazao i da si jedan obicni, mali, cyber mis. Zato, jadnice, odj... u skokovima, a mozda se jednom i ovako bumo sreli pa mozda sta i napokon naucis :wink:
Ako se sretnemo, mozda i naucim ponesto... O kvalteti tvojih plombi.
Pa hajde Rambo to malo ubrzaj, dojavi te generalije. Mada zenski polni organ ostaje zenski polni organ, bez obzira na predjeni put i godine, mada se malo vise, onako bas, cuje.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote: Pa ocito si toliki papak da te to jos nije isfuralo, a sa papcima se samo tako i moze. Sto se tice moderacije, da pociste to malo papaka i priglupih pekinezera i ostalih lajavaca kakav si i sam, ovaj forum bi dobro hajrovao.

Znaci, sve u svemu, ipak ostajes jadnik, mali mis i to one priglupe sorte. Takav ces biti i sa sezdeset u guzici (i godina, izmedju ostalog, ovo ostalo si vjerujem vec nabrao :wink:).
Isfuralo me, vjeruj mi, al' opet sam zivcan i osjetljiv na hajvane svake vrste.

Nek me baniraju, zaboli me, ionako im je forum odavno u kurcu. :D

Da ti dam telefon, pa da se cujemo ? Da vidimo taj frajerluk na djelu.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Alfons Kauders wrote:
ibro dirka wrote: Pa ocito si toliki papak da te to jos nije isfuralo, a sa papcima se samo tako i moze. Sto se tice moderacije, da pociste to malo papaka i priglupih pekinezera i ostalih lajavaca kakav si i sam, ovaj forum bi dobro hajrovao.

Ma stipu telefonske hrabrosti, mada vjerujem da te sluzi skoro pa kao i ova sajber. Daj dojavi sta interesantnije da ispitamo kakav si oci u oci. Ili ti je sljedeca vadiona yahoo IM, sta li vec?
and

Post by and »

brk wrote:"Prijateljima u BiH poručujemo kako ovaj most nije protiv BiH, nego on znači prije svega dobitak za Hrvatsku i neće smetati nikome tko bude želio ići brodom u Neum", rekao je Sanader otvarajući radove.

niko ne osporava hrvatskoj da poveze svoje teritorije,ali preko svoje teritorije.
posto na tom mjestu nije zavrseno razgranicenje,zasto sanader sebi uzima pravo da odlucuje kome to pripada.znaci on unaprijed presudjuje da je to teritorij hrvatske.bezobrazno.
ako se kasnije ispostavi da taj dio pripada bih i da hrvatska nema pravo graditi most nasi politicari trebaju reci rusi,kao odgovor na sanaderovu bahatost.
kazu da hrvatska nema nijedan dokument kojim potvrdjuje da veliki i mali skolj pripadaju hrvatskoj,da cak i u nekom dokumentu koji su potpisali izetbegovic i tudjman stoji da oni pripadaju bih bas kao i u dokumentima pomorskog zavoda iz splita.
ako nema dogovora spor se rjesava sudskim putem.ako se krene graditi mislim da se mora zaustaviti gradnja do zavrsetka spora.
u tom slucaju sanader za malo para dobi puno glasova????
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote:
Alfons Kauders wrote:

Ma stipu telefonske hrabrosti, mada vjerujem da te sluzi skoro pa kao i ova sajber. Daj dojavi sta interesantnije da ispitamo kakav si oci u oci. Ili ti je sljedeca vadiona yahoo IM, sta li vec?
Daj onda ti telefon da dogovorimo. :D
Locked