Ukidanje entitetskog glasanja.

Post Reply
herzog

Post by herzog »

belfy wrote:Zalis ze na gazenje po svojim postovima a ovdje si valjda liberalan? Hm, mozda "kulturnije" vrijedjanje (ako to postoji) nije za bananje ali koliko god bio
8)...белфи...хвала на подужој анализи...многе ствари које наводиш већ су одговорене пар пута....тако да нема потребе да се понављам ок?...

само ово горе што извлачим из твог поста....значи, ја се држим оне:''Са господом господски, са сељацима сељачки'' - ех, значи немој ми извлачити постове из контекста, односно, коректно би било да си и њихове постове укључио у цитат....значи , само слијед узрок - посљедица...ок? 8)
belfy

Post by belfy »

Da sam ukljucio i njihove postove ne bi sve stalo na jednu stranicu. Nije mi cilj bio izvrtati bilo sta. Uostalo, sve je unutar teme i to od 5. strane pa nadalje. Da sam ukljucio ono od 1-5 bilo bi jos barem trecina ovoga. No, iako si odgovorio na zadnji dio mogao si barem dati linkove sa odgovorima za koje kazes da postoje. Jesam rekao d rijetko kad odgovaram, ali ipak redovno citam forum, a ne sjecam se da sam negdje vidio odgovore na data pitanja. Baci barem linkove. Nocas imam vremena. :) Nije ni meni bilo lako sastaviti ovaj elaborat...
Drug Član

Post by Drug Član »

Twisted Kites wrote: pitaj se ko je zaista kriv za raspad jugoslavije?
ko je poceo siriti nacionalizam?
ko je zapocinjavao ratove ( u slo?hr?bih?kosovo?) ?? koga su bombardovale nato snage??
koliko je ratnih zlocinaca osudjeno u hagu i kojoj su "vojsci" prpadali za vrijeme rata?
znaci pusti se retorike,nadmudrivanja.. samo logika i zdrav razum

i na kraju ... pohvalio bih administraciju foruma za NEbanovanje dragog mi sugovornika..
Za raspad SFRJ krivicu snosi komunističko rukovodstvo bivše države koje je Ustavom iz 1974.republikama dalo državnost, a Srbiju podijelilo na tri nacionalne države, istovremeno "ostavljajući" 60% Srba van Srbije. Kad su se profesori Pravnog fakulteta u Bgd. drznuli da kritikuju taj ustav otjerani su sa fakulteta, a neki i na robiju. Tim aktom država, koja je jedina zarad opšte slovenskih interesa založila svoj suverenitet, se cijepa i potpuno nepotrebno se otvara srpsko nacionalno pitanje. Milošević jeste potpalio fitilj ukidanjem tog ustava, ali moraš priznati da je sada teško odgonetnuti šta je starije kokoš ili jaje. Jedni će se sjećati prvih ubijenih vojnika u Sloveniji i Hrvatskoj, dok će drugi izvlačiti neke druge stvari. Lično mislim da je nebitno. Meni se čini da je broj počinjenih zločina bio direktno proporcionalan sa količinom naoružanja kojom je strana koja čini zločin raspolagala. Pitanje je kako bi Srbi prošli da je situacija što se naoružanja tiče bila obratna. Doduše, i ovaj je film već viđen 1941, kad su komšije u npr.u s.Prebilovci u dolini Neretve sve koje su uhvatili (a uhvatili su 830 uglavnom žena, djece i staraca) pobacali u jamu u Šurmancima. Danas je ovo selo po drugi put u istom vijeku potpuno sravnjeno sa zemljom, groblje i spomen kosturnica uništeni, a kosti razbacane.
U ovom ratu su međutim Srbi počinili najviše zločina i to ničim ne može da se opravda, ljudi koji su činili zločine naprosto su zločinci i MORAJU odgovarati. Šta hoću da kažem, iz istog smo mi lonca ispali i nema genocidnoh naroda, ima samo zločinaca iz reda jednog,drugog i trećeg naroda. Ova premisa je valjda svima jasna, a ipak ovde se čuje toliko mržnje i zlobe, a onda u istom postu se govori o evropi i prosperotetu države, koja će valjda profunkcionisati nakon neke imaginarne operacije "Kijamet" :-)
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Eno, kaJe Dodik da rata nece biti...
Mahalac

Post by Mahalac »

Srbi u manjem entitetu pa i ovaj nas hersog se varaju bar po misljenju mnogih s kojima ja zivim da mi kao zelimo neko prisajedinjenje s njima ili zblizavanje. Ne, potpuno pogresno, ako ne ranije onda poslije ove agresije svima nam je jasno ko su i sta su nase "komsije" spremne i kakvog su tog genetskog koda ljudi. To je nazalost proizvelo mnoge kontraproduktivne tendencije i kod nas samih.
Mene ove Lajcakove mjere raduju utoliko jer mi izgledaju kao napokon omogucavanje boljeg prosperiteta i buducnosti nas u FBIH pa sa nama i ostalih u RBIH. A sto se mene tice hercog i njegovi su mi drazi tamo negdje, nek su na okupu i na oku, draze mi je tako samo ne mozete valjda ocekivati da mozete vjecno pod-ebavati sve ostale i blokirati svojom guslarskom kulturom, ucjenjivati prisustvom, prijetiti vojvodstvom prljati prisustvom, kao sto to trenutno cini ovdje mnogoprisutni vojvoda hercog.

Eh ako za 30-ak godina ekonomija ucini svoje, super, samo moji ce i tada znati gdje radare treba usmjeriti, znaci ja sam za dobrosusjedske odnose 8)
Drug Član

Post by Drug Član »

seiko22 wrote: Ama bolan, ima tu razlike!! Ovo o cemu ja govorim je "consensual", ako kapiras sta je, ako ne, mogu objasniti!! :D :D
I know very well what does consensual mean, but I also know what hate speech and hatred is.
Drug Član

Post by Drug Član »

Mahalac wrote:Srbi u manjem entitetu pa i ovaj nas hersog se varaju bar po misljenju mnogih s kojima ja zivim da mi kao zelimo neko prisajedinjenje s njima ili zblizavanje. Ne, potpuno pogresno, ako ne ranije onda poslije ove agresije svima nam je jasno ko su i sta su nase "komsije" spremne i kakvog su tog genetskog koda ljudi. To je nazalost proizvelo mnoge kontraproduktivne tendencije i kod nas samih.
Mene ove Lajcakove mjere raduju utoliko jer mi izgledaju kao napokon omogucavanje boljeg prosperiteta i buducnosti nas u FBIH pa sa nama i ostalih u RBIH. A sto se mene tice hercog i njegovi su mi drazi tamo negdje, nek su na okupu i na oku, draze mi je tako samo ne mozete valjda ocekivati da mozete vjecno pod-ebavati sve ostale i blokirati svojom guslarskom kulturom, ucjenjivati prisustvom, prijetiti vojvodstvom prljati prisustvom, kao sto to trenutno cini ovdje mnogoprisutni vojvoda hercog.

Eh ako za 30-ak godina ekonomija ucini svoje, super, samo moji ce i tada znati gdje radare treba usmjeriti, znaci ja sam za dobrosusjedske odnose 8)
Sva sreća pa većina Bošnjaka koje znam ne misle ovako!
el flaco

Post by el flaco »

Drug Član wrote:
ko je zapocinjavao ratove ( u slo?hr?bih?kosovo?) ?? koga su bombardovale nato snage??
koliko je ratnih zlocinaca osudjeno u hagu i kojoj su "vojsci" prpadali za vrijeme rata?

i na kraju ... pohvalio bih administraciju foruma za NEbanovanje dragog mi sugovornika..
Za raspad SFRJ krivicu snosi komunističko rukovodstvo bivše države koje je Ustavom iz 1974.republikama dalo državnost, a Srbiju podijelilo na tri nacionalne države, istovremeno "ostavljajući" 60% Srba van Srbije. Kad su se profesori Pravnog fakulteta u Bgd. drznuli da kritikuju taj ustav otjerani su sa fakulteta, a neki i na robiju. Tim aktom država, koja je jedina zarad opšte slovenskih interesa založila svoj suverenitet, se cijepa i potpuno nepotrebno se otvara srpsko nacionalno pitanje. Milošević jeste potpalio fitilj ukidanjem tog ustava, ali moraš priznati da je sada teško odgonetnuti šta je starije kokoš ili jaje. Jedni će se sjećati prvih ubijenih vojnika u Sloveniji i Hrvatskoj, dok će drugi izvlačiti neke druge stvari. Lično mislim da je nebitno. Meni se čini da je broj počinjenih zločina bio direktno proporcionalan sa količinom naoružanja kojom je strana koja čini zločin raspolagala. Pitanje je kako bi Srbi prošli da je situacija što se naoružanja tiče bila obratna. Doduše, i ovaj je film već viđen 1941, kad su komšije u npr.u s.Prebilovci u dolini Neretve sve koje su uhvatili (a uhvatili su 830 uglavnom žena, djece i staraca) pobacali u jamu u Šurmancima. Danas je ovo selo po drugi put u istom vijeku potpuno sravnjeno sa zemljom, groblje i spomen kosturnica uništeni, a kosti razbacane.
U ovom ratu su međutim Srbi počinili najviše zločina i to ničim ne može da se opravda, ljudi koji su činili zločine naprosto su zločinci i MORAJU odgovarati. Šta hoću da kažem, iz istog smo mi lonca ispali i nema genocidnoh naroda, ima samo zločinaca iz reda jednog,drugog i trećeg naroda. Ova premisa je valjda svima jasna, a ipak ovde se čuje toliko mržnje i zlobe, a onda u istom postu se govori o evropi i prosperotetu države, koja će valjda profunkcionisati nakon neke imaginarne operacije "Kijamet" :-)
Eh moj clan, upravo se ti sad uvlacis u ono ko je stariji kokos ili jaje. Priznajes cinjenicu da je Milosevic rusenjem Ustava SFRJ srusio Jugoslaviju.....opravdanje Ustav se nije dopadao Srbima :?

Sad cemo opet poceti ko je stariji kokos ili jaje, ja smatram da Jugoslaviju nikad nije trebalo ni stvarati. Ostale narode niko nije pitao sta o tome misle kad su velike sile stvarale Kraljevinu SHS. Onda bi se moglo reci da za mene nije bio samo nelegitiman Ustav vec i drzava koja je stvorena necijom tudjom voljom.

I tako mozemo u nedogled...kokos...jaje...kokos...jaje...

Cinjenica... politika Beograda je srusila SFRJ rusenjem njenog Ustava a Ustav je temelj drzave...

Politika Beograda je uvlacenjem BiH u rat protiv Hrvatske prisilila druga dva naroda da iskoriste svoje pravo i izglasaju nezavisnost BiH....pravo koje su ostvarile sve bivse republike SFRJ...pa i ona "dva oka u glavi".

Srbi nisu bili spremni ni na kakav kompromis, glatko su odbacili prijedlog Izedbegovic - Gligorov po kojem bi Jugoslavija ostala u njenim granicama a po kojem bi SAMO Hrvatska i Slovenija imale pravo na konfederalne veze.

itd.itd.itd.
lora

Post by lora »

[quote="Area_51"]

Kao trece, bice interesantno sta ce reci oni koji su oborili Aprilski paket izmjena Ustava, posebno Haris, gdje cemo testirati njihovu mogucu dvolicnost, da sad ovo podrze, a zdusno su ga svojevremeno obarali. Tihic danas vec na to ukazuje, dok SDP neopravdano suti. Barem oni imaju sansu da kazu da su snage koje su obarale Aprilski paket, napokon porazene, nametanjem rjesenja iz tog Paketa od strane Visokog predstavnika.

SDP ne šuti neopravdano, čak štaviše SDP se još sinoć oglasio.
U saopštenju se ukratko navodi da su ove odluke više upozorenje i test za nefunkcionalnu aktualnu vlasti, a ne konkretan čin.
SDP smatra kako nametanje izmjena Zakona o Vijeću ministara BiH, koji je predstavljao samo mali segment prošlogodišnjeg aprilskog paketa ustavnih amandmana, pokazuje i dokazuje neprocjenjivu štetu koja je nanesena BiH i njenim građanima neusvajanjem ovog paketa.
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

Drug Član wrote:
seiko22 wrote: Ama bolan, ima tu razlike!! Ovo o cemu ja govorim je "consensual", ako kapiras sta je, ako ne, mogu objasniti!! :D :D
I know very well what does consensual mean, but I also know what hate speech and hatred is.
ama, nemas Ti pojma!! :D :D
Topla voda

Post by Topla voda »

mrsko mi citati.
sta kaze turcin?
jesul se ukopali?
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

lora wrote:
Area_51 wrote:

Kao trece, bice interesantno sta ce reci oni koji su oborili Aprilski paket izmjena Ustava, posebno Haris, gdje cemo testirati njihovu mogucu dvolicnost, da sad ovo podrze, a zdusno su ga svojevremeno obarali. Tihic danas vec na to ukazuje, dok SDP neopravdano suti. Barem oni imaju sansu da kazu da su snage koje su obarale Aprilski paket, napokon porazene, nametanjem rjesenja iz tog Paketa od strane Visokog predstavnika.

SDP ne šuti neopravdano, čak štaviše SDP se još sinoć oglasio.
U saopštenju se ukratko navodi da su ove odluke više upozorenje i test za nefunkcionalnu aktualnu vlasti, a ne konkretan čin.
SDP smatra kako nametanje izmjena Zakona o Vijeću ministara BiH, koji je predstavljao samo mali segment prošlogodišnjeg aprilskog paketa ustavnih amandmana, pokazuje i dokazuje neprocjenjivu štetu koja je nanesena BiH i njenim građanima neusvajanjem ovog paketa.
upravo tako, i jedino ispravno, veoma malog segmenta "Aprilskog paketa", koji cak sta vise, nije ni formulisao promjene u Vijecu Ministara na ovakav nacin, kako je to Lajci uradio, te zbog cega nije mogao biti ni prihvacen, jer je po njemu, tj. propalom paketu, entitetsko glasanje bilo jos vise ojacano, a ne , kao u Lajcakovom slucaju, oslabljeno! To je razlika!! Ali , "lesinari" iz svojih jazbina samo vrebaju momenat da sebi dograbe komadic umiruceg plijena!! !! Oni ne gledaju interes Bosne i Hercegovine kao drzave, oni samo gledaju sta da "usicare" za sebe!
SRAMITE SE , gospodo politicari!!
Najbolje vam je rekao Lajci :"Da cete morati dolaziti na sjednice, tj SVOJA RADNA MJESTA, koja su VEOMA DOBRO PLACENA!", a ja bih da dodam :
"PA, LAJCI , BRATE, ZA DOBROBIT OVE DRZAVE, I SVIH NJENIH GRADJANA, DONESI DEKRET I PREPOLOVI GOSPODI PRIMANJA!!"
Kakvi prepolovi, ukini 90%, pa da vidimo onda sta ce uraditi!! :x :x
Drug Član

Post by Drug Član »

seiko22 wrote:
Drug Član wrote:
Jel' ti to,maaajketi najjači argument što imaš!? Mišljenja su ko šupci svi ih imaju! :lol:
herzog

Post by herzog »

belfy wrote:Da sam ukljucio i njihove postove ne bi sve stalo na jednu stranicu. Nije mi cilj bio izvrtati bilo sta. Uostalo, sve je unutar teme i to od 5. strane pa nadalje. Da sam ukljucio ono od 1-5 bilo bi jos barem trecina ovoga. No, iako si odgovorio na zadnji dio mogao si barem dati linkove sa odgovorima za koje kazes da postoje. Jesam rekao d rijetko kad odgovaram, ali ipak redovno citam forum, a ne sjecam se da sam negdje vidio odgovore na data pitanja. Baci barem linkove. Nocas imam vremena. :) Nije ni meni bilo lako sastaviti ovaj elaborat...
...потрудићу се....ако ме не банују 8)...заслужујеш ....само ја немам времена вечерас за елаборирање....8)...нешто морам завршити...8)
Topla voda

Post by Topla voda »

i sta kaze turcin?
imal ko da mi preprica?
seiko22

Post by seiko22 »

Drug Član wrote:
seiko22 wrote:
Drug Član wrote: I know very well what does consensual mean, but I also know what hate speech and hatred is.
Jel' ti to,maaajketi najjači argument što imaš!? Mišljenja su ko šupci svi ih imaju! :lol:
Nije, bolan, ovo ti je sto rece Bata Zivojinovic :"Sve cu , bre, da vas karam!" :lol: :lol:
p.s Tipican si "kosmopolita" u zastiti cetnistva!! Navaljujes na moj komentar, a bez da si procitao , u stvari, sta je bio taj komentar, tj. kako je doslo do istoga!! Kad cetnicija, nije imala respekta, ni prema mome bratu, ni mojoj snahi, Srpkinji, nego je tipicnim cetnickim, provincijalskim, potezom, zelio da omalovazi sve nas, uslijedi je odgovor koji ti citiras!! A, recenica, izvadjena iz konteksta, moze na razne nacine biti tumacena!! Tako da, i tebi ostavljam za pravo, da tumacis kako ti odgovara!! :-D
bhxxl

Post by bhxxl »

herzog wrote: ...потрудићу се....ако ме не банују 8)...заслужујеш ....само ја немам времена вечерас за елаборирање....8)...нешто морам завршити...8)
ja mislio ti zauzet gledanjem u ogledalo . raja ajde da skupimo kes i da kolegu posaljemo da uradi DNA test da ga rijesimo dilema.vidis kako je kezman se uklopio u fenerbahce nije krv voda.
Drug Član

Post by Drug Član »

seiko22 wrote:
Nije, bolan, ovo ti je sto rece Bata Zivojinovic :"Sve cu , bre, da vas karam!" :lol: :lol:
p.s Tipican si "kosmopolita" u zastiti cetnistva!! Navaljujes na moj komentar, a bez da si procitao , u stvari, sta je bio taj komentar, tj. kako je doslo do istoga!! Kad cetnicija, nije imala respekta, ni prema mome bratu, ni mojoj snahi, Srpkinji, nego je tipicnim cetnickim, provincijalskim, potezom, zelio da omalovazi sve nas, uslijedi je odgovor koji ti citiras!! A, recenica, izvadjena iz konteksta, moze na razne nacine biti tumacena!! Tako da, i tebi ostavljam za pravo, da tumacis kako ti odgovara!! :-D
Ako ja branim četništvo onda to rade svi Srbi, ali to onda više govori o tvojoj paranoji, nego što ima veze sa istinom. Nego nešto se meni čini da iz tvojih postova svugdje pomalo viri handžar SS divizija.
Fair Life

Post by Fair Life »

Drug Član wrote:
seiko22 wrote:Nije, bolan, ovo ti je sto rece Bata Zivojinovic :"Sve cu , bre, da vas karam!" :lol: :lol:
Ako ja branim četništvo onda to rade svi Srbi, ali to onda više govori o tvojoj paranoji, nego što ima veze sa istinom. Nego nešto se meni čini da iz tvojih postova svugdje pomalo viri handžar SS divizija.
Image
osa

Post by osa »

Drug Član wrote:

kud ste se selili van srbije tko vas je zvao.
MA DAJ...

Post by MA DAJ... »

herzog wrote:
РС неће дизати оружану побуну, али хоће демократску

БИЈЕЉИНА, 20. ОКТОБРА (СРНА) - Република Српска /РС/ неће након најновијих одлука високог представника у БиХ Мирослава Лајчака дизати никакву оружану побуну, али ће сигурно дићи демократску побуну против несумњиве диктатуре која се проводи у Српској, изјавио је данас у Слобомиру предсједник Владе РС Милорад Додик.

"То је безочна примјена силе господина Лајчака у политици", нагласио је Додик и оцијенио да су посљедње мјере довеле до потпуно "дегутантне ситуације" за коју РС, како је навео, ипак има механизме.

Премијер Српске је оцијенио да Лајчак има намјеру да направи друштво са вриједностима у име међународне заједнице и да преда БиХ у доминацију муслимана, односно Бошњака у свим институцијама, а то је, како је констатовао, дестабилизирајуће и није одрживо за БиХ.

"Немамо намјеру да будемо подршка таквом концепту", рекао је Додик напомињући да је јучерашња Лајчакова одлука најбезочније кршење Дејтонског споразума које није учинио ниједан досадашњи високи представник.

Додик је рекао да Мирослав Лајчак сада може да приступи смјенама било кога.

"Ја се не бојим и нећемо се помирити са овим одлукама. Можда они рачунају на велику силу или полтроне", рекао је премијер Додик и најавио да ће СНСД сутра изаћи са својим програмом мјера и потврдити да је "њихова грешка што нас нису схватили веома озбиљно".

Премијер РС потврдио је да су најновије мјере које је предузео Лајчак "мимо Устава" и да "уносе једну нову праксу у БиХ" што, како је рекао, нама у БиХ и РС показује да се међународна заједница служи преварама.

"Када су проширивали Савјет министара БиХ онда су рекли да ће се повећати квота потребна за већину са један на два, а сада безочно укидају ту квоту не водећи рачуна о претходним обећањима", подсјетио је Додик, нагласивши да се зато на ове потезе може гледати једино као на превару.

Оцијенивши да је "господин Лајчак можда био неинформисан", Додик је упозорио да је високи представник морао да зна да се Савјет министара БиХ ширио са бројем министарстава зато што је био договор да буде повећана квота неопходна за већину у Савјету министара БиХ што је он јуче својом одлуком укинуо.

Он је додао да БиХ, прије свега РС и Срби, као и он лично убудуће морају да воде рачуна о тим "квазидоговорима, јер је постало очигледно да они не важе".

"Нема разлога да и ми који смо учествовали у свему томе поштујемо договоре уколико то не чини неко други. Овдје је урушен један могући и вјерујући модел за договор у БиХ, а то је комромис и консензус", рекао је Додик.

Он је упозорио да у овом тренутку он лично не смије бити неопрезан и дозволити да већ данас међународна заједница покуша да смири ситуацију, јер БиХ више неће изгледати као што је изгледала.

"Наше повјерење у институције БиХ значајно је урушено, прије свега у међународну заједницу и ОХР. Осјећам да је господин Лајчак `навучен` на једну лошу причу бирократа који годинама сједе у ОХР и разним канцеларијама међународне заједнице", рекао је Додик.

Високи представник Мирослав Лајчак јуче је наметнуо одлуку о измјенама и допунама Закона о Савјету министара БиХ, од Парламентарне скупштине БиХ затражио да измијени пословник о раду оба дома, а политичке лидере позва да успоставе механизам са циљем боље координације реформских процеса.

Главне промјене односе се на правило кворума на сједницама Савјета министара БиХ, тако да овај орган може одржати сједницу кад год је присутна већина његових чланова.

Лајчак је упутио и инструкције заједничком Колегијуму Парламентарне скупштине БиХ према којима до 1. децембра морају бити усвојене измјене и допуне пословника о раду оба дома парламента БиХ.

Sta znaci slobomir???Sta je to :?
sekiracija

Post by sekiracija »

Koliko ja mogu da razumijem ,Lajcek je rekao GLASANJA MORA BITI :D
sekiracija

Post by sekiracija »

.[/quote]
Image[/quote]

Vidi vlaha sto viri :lol:
seiko22

Post by seiko22 »

Drug Član wrote:
seiko22 wrote:
:lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: e, vidim da se trudis, al pogresno!! Mi , ti brate, imamo 4 (evo i slovom -cetiri) Titove Partizanske Spomenice u familiji!! A sto mi je bila "koka" Vera, eh sta ces, nisu se chete nadale da ce sve to uduljiti!! :D
A umjesto sto osipas paljbu na mene, sto bolan malo ne pogledas oko sebe!!
Sinoc, na Senadovom "Centralnom Dnevniku", govori Nedzad Brankovic, i ubjedjuje onoga iz Sindikata Telecoma, onoga Bahtu, koji se protivi izdajnickom potezu Brankovica, injegovom nastojanju da i u drugi dio Bosne, dodje srpski telekom, ili ruski!! Pravda Brankovic prodaju telekoma teorijom, da on ima dobar plan, kako od te "lovine" da unaprijedi infrastrukturu, da pravi ceste, skole itd. i izmedju ostalog, pita on Bahtu :"A kako ce se napraviti Ferhadija, ako ne uzmemo ove pare od prodaje Telecoma!"
Ljudi, nisam mogao da vjerujem, da su ti "domaci zastitnici naroda" otisli tako daleko!! Umjesto da se tuzi Dodo i njegova rEPUBLIKA sRPSKA za rusenje iste, jer u B. Luci nije ni bilo fronta, i trazi nadoknada i placanje troskova obnove, vajni ministar Brankovic , prodaje Telecom Federacije, da i ukida jos jednu stabilnu firmu , da bi napravio Ferhadiju u B.Luci, i time jos jednom pomogao svojoj cetnickoj bratiji!! E aferim ministre!!
mahta

Post by mahta »

Jebemo savez,jebemo vladu
Ginemo za njih,a oni nas kradu
Jer izdaja to je,njihova furka
Hajmo ih rusit,dize se buka:
Gazi sve cetnike,sve su to pickice!!!
Gazi sve cetnike,sve su to pickice!!!
Post Reply