Drug Član wrote:seiko22 wrote:
Nije, bolan, ovo ti je sto rece Bata Zivojinovic :"Sve cu , bre, da vas karam!"
p.s Tipican si "kosmopolita" u zastiti cetnistva!! Navaljujes na moj komentar, a bez da si procitao , u stvari, sta je bio taj komentar, tj. kako je doslo do istoga!! Kad cetnicija, nije imala respekta, ni prema mome bratu, ni mojoj snahi, Srpkinji, nego je tipicnim cetnickim, provincijalskim, potezom, zelio da omalovazi sve nas, uslijedi je odgovor koji ti citiras!! A, recenica, izvadjena iz konteksta, moze na razne nacine biti tumacena!! Tako da, i tebi ostavljam za pravo, da tumacis kako ti odgovara!!

Ako ja branim četništvo onda to rade svi Srbi, ali to onda više govori o tvojoj paranoji, nego što ima veze sa istinom. Nego nešto se meni čini da iz tvojih postova svugdje pomalo
viri handžar SS divizija.

e, vidim da se trudis, al pogresno!! Mi , ti brate, imamo 4 (evo i slovom -cetiri) Titove Partizanske Spomenice u familiji!! A sto mi je bila "koka" Vera, eh sta ces, nisu se chete nadale da ce sve to uduljiti!!
A umjesto sto osipas paljbu na mene, sto bolan malo ne pogledas oko sebe!!
Sinoc, na Senadovom "Centralnom Dnevniku", govori Nedzad Brankovic, i ubjedjuje onoga iz Sindikata Telecoma, onoga Bahtu, koji se protivi izdajnickom potezu Brankovica, injegovom nastojanju da i u drugi dio Bosne, dodje srpski telekom, ili ruski!! Pravda Brankovic prodaju telekoma teorijom, da on ima dobar plan, kako od te "lovine" da unaprijedi infrastrukturu, da pravi ceste, skole itd. i izmedju ostalog, pita on Bahtu :"A kako ce se napraviti Ferhadija, ako ne uzmemo ove pare od prodaje Telecoma!"
Ljudi, nisam mogao da vjerujem, da su ti "domaci zastitnici naroda" otisli tako daleko!! Umjesto da se tuzi Dodo i njegova rEPUBLIKA sRPSKA za rusenje iste, jer u B. Luci nije ni bilo fronta, i trazi nadoknada i placanje troskova obnove, vajni ministar Brankovic , prodaje Telecom Federacije, da i ukida jos jednu stabilnu firmu , da bi napravio Ferhadiju u B.Luci, i time jos jednom pomogao svojoj cetnickoj bratiji!! E aferim ministre!!