[quote="testdriver"]ovo je stvarno največi apsurd koji sam čuo

, ajde frajeru reci ti mi meni jesi ikada sjeo u bar jedan kineski auto ili ga makar vidio uživo??? e pa prije svega da mi mogao nešto govoriti o njima moraš sjesti u njih, provozati ih,vidjeti možda pokoju kompaniju itd, ova tvoja glupost da euroatlanske integracije daju ocjene kinezima na euroncap testu,šta ih boga ti nato testira???

tolko si obrazovan da ni neznaš šta eu euroatlanske intergracije, šta se tiće testova koji auto ga nema? brillianse 3 kod idiade u španjolskoj, shanhguan po homolgacijskom propisu, great wall po standardima euroncap i c-ncap itd? pa ti sad meni reci koje se to vozilo prodaje po europi a da nema taj test? ajde daj mi molim te jedan primjer ako toliko pratiš sve ovo
onda jel sam ja negdje napisao ajde sad svi u salone kineza u europi ili u bih ili u moj salon kojeg niti nemam trenutno u bih??? nađi gdje sam ja to napisao, ja ovdje dajem informacije o kinezima za koje mogu tvrditi da su sigurne, pa šta je tebi mjerilo informacija??? evo npr hrvatski auto klub novi broj, oni su bili u kini, vozali ono šta dolazi u europu,u naslovu piše 10 modela a vozili 6

i zamisli ovo, na kraju su vozili i jedan great wall, i to novi monovolem s motorom od 120 ks kojeg great wall uopće nema u ponudi???

e stvarno svaka im čast, to može biti mjerilo prosječnom čitatelju o kineskoj autoindustriji,a da ti ne pričam koja sam sve čuda pročitao po nekih bh medijima o kineskim vozilima
ajde i više s tim marketingom e, jel ti znaš uopće šta znači marketing???? ja sam ovdje dobio oko 50 privatih poruka za informacije o kini, dosta i studenata koji tamo nisu bili, raznih ljudi koji bi željeli znati nešto više da ih uputim na web stranice itd...ja sam ovdje da bi dao i prenio što više informacija koje skupim o kineskim vozilima[/quote/)
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ja zbilja nemam potrebu da branim svoj kredibilitet ovdje i pred tobom. Po pitanju moga formalnog obrazovanja mislim da ti nisi kompetentan do o tome raspravljas.Glede poznavanja auto industrije, sto je za potrebe ovoga forumu vjerovatno i bitnije, tvoje informacije su u najmanju ruku neozbiljne kao i tvoj nacin prezentacije koji jasno govori o tvome obrazovanju. Kako drugacije objasniti tvoj stav da jedan kineski pick- up kome treba 18 sekundi da ubrza od 0-100km/h prihvatljiv , pa zaboga to su standardi iz 80-tih godina. Takoder tvoje stilske ilustracije tipa " ide dobro uzbrdo kada se zaleti" predocava tvoju strucnost i naobrazbu. Kratko i jasno, kineska auta su smece i tu se nema sta dodati niti oduzeti. Naposljetku pored nesumljive inferiornosti kineskih automobila postoje i "ostali" razlozi radi kojih ne bih kupovao proizvode kineske idustrije u koje bih ubrojio i katastrofalno stanje ljudskih prava u Kini stoga i nemam potrebu da svojim novcima podrzavam nastavak diktature koja se provodi u ovoj zemlji.