hmmm... i beg to differ...anais_nin wrote:sve zavisi od zene....ja kad imam tehnickih problema raspilavim se i trazim njeznost, nisam nadrkana nego samo osjetljiva....da mi tako okrenes ledja i odes citati alan fordove, ne bi se fino proveli ni ti ni alan fordoviteletrader wrote: PMSovi i slicni Kapelski Kresovi..
![]()
Ne znam mozhda ja kao skolovani automaticar sve posmatram kroz onu "A+B=C" bez kvadratnih korijena i sl. komplikacija,ali ako bih primjetio da si natakarena,ja bih te zaista pitao da li imas tehnickih problema (da potvrdim svoje sumnje jer je sasvim moguce da sam ja nesto rekao/ucinio) i ako bi potvrdno odgovorila,otisao bih u svoju sobu i citao Alan Fordove dok te ne prodje kriza..
Bezuslovna pazhnja je nesto jako lijepo i fino,ali onda ako je previse pazhnje neki ispadnu mekusci,ako je premalo,prebacuje nam se da smo "Homo Balcanicusi"...gdje je tu kraj?
ako hoce da ide da cita, nek ide i nek cita... to je postenije nego da sjedi tu uz mene 'reda radi' a zlo mu od mene i mog prenemaganja, ako mi vec ne moze nista pomoci... plus, dosta zena ocekuje da musko valjda cita njihove misli, te se iz tog razloga upustaju u neke idiotske igrice tipa 'ja sam ok, sve je ok' a onda popizde i nadju se uvrijedjene kad on ode i cita alan ford... jer one zapravo hoce da on sam zeli da bude pored njih u tom trenu, i ne mogu prihvatiti cinjenicu da mu je alan ford zanimljiviji od raspekmezene hanume... a istovremeno od njega ocekuju da mu je sasvim ok sto bi ona radije isla u shopping a ne na utakmicu... mislim...