Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
teletrader wrote: PMSovi i slicni Kapelski Kresovi..
:-)
Ne znam mozhda ja kao skolovani automaticar sve posmatram kroz onu "A+B=C" bez kvadratnih korijena i sl. komplikacija,ali ako bih primjetio da si natakarena,ja bih te zaista pitao da li imas tehnickih problema (da potvrdim svoje sumnje jer je sasvim moguce da sam ja nesto rekao/ucinio) i ako bi potvrdno odgovorila,otisao bih u svoju sobu i citao Alan Fordove dok te ne prodje kriza.. :)
Bezuslovna pazhnja je nesto jako lijepo i fino,ali onda ako je previse pazhnje neki ispadnu mekusci,ako je premalo,prebacuje nam se da smo "Homo Balcanicusi"...gdje je tu kraj?
sve zavisi od zene....ja kad imam tehnickih problema raspilavim se i trazim njeznost, nisam nadrkana nego samo osjetljiva....da mi tako okrenes ledja i odes citati alan fordove, ne bi se fino proveli ni ti ni alan fordovi :D
hmmm... i beg to differ...

ako hoce da ide da cita, nek ide i nek cita... to je postenije nego da sjedi tu uz mene 'reda radi' a zlo mu od mene i mog prenemaganja, ako mi vec ne moze nista pomoci... plus, dosta zena ocekuje da musko valjda cita njihove misli, te se iz tog razloga upustaju u neke idiotske igrice tipa 'ja sam ok, sve je ok' a onda popizde i nadju se uvrijedjene kad on ode i cita alan ford... jer one zapravo hoce da on sam zeli da bude pored njih u tom trenu, i ne mogu prihvatiti cinjenicu da mu je alan ford zanimljiviji od raspekmezene hanume... a istovremeno od njega ocekuju da mu je sasvim ok sto bi ona radije isla u shopping a ne na utakmicu... mislim... :-) :-) :-) :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
mozda jest mozda nije wrote:sa muskarcem koji nema "muda"...i finito 8) ...
de sad fino pojasni zasto su kukavice i beskicmnjaci najgori oblik muskarca :D ja govorim, al' dzaba izgleda :lol:
hajmo klub osnovat :D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote:
teletrader wrote: PMSovi i slicni Kapelski Kresovi..
:-)
Ne znam mozhda ja kao skolovani automaticar sve posmatram kroz onu "A+B=C" bez kvadratnih korijena i sl. komplikacija,ali ako bih primjetio da si natakarena,ja bih te zaista pitao da li imas tehnickih problema (da potvrdim svoje sumnje jer je sasvim moguce da sam ja nesto rekao/ucinio) i ako bi potvrdno odgovorila,otisao bih u svoju sobu i citao Alan Fordove dok te ne prodje kriza.. :)
Bezuslovna pazhnja je nesto jako lijepo i fino,ali onda ako je previse pazhnje neki ispadnu mekusci,ako je premalo,prebacuje nam se da smo "Homo Balcanicusi"...gdje je tu kraj?
sve zavisi od zene....ja kad imam tehnickih problema raspilavim se i trazim njeznost, nisam nadrkana nego samo osjetljiva....da mi tako okrenes ledja i odes citati alan fordove, ne bi se fino proveli ni ti ni alan fordovi :D
hmmm... i beg to differ...

ako hoce da ide da cita, nek ide i nek cita... to je postenije nego da sjedi tu uz mene 'reda radi' a zlo mu od mene i mog prenemaganja, ako mi vec ne moze nista pomoci... plus, dosta zena ocekuje da musko valjda cita njihove misli, te se iz tog razloga upustaju u neke idiotske igrice tipa 'ja sam ok, sve je ok' a onda popizde i nadju se uvrijedjene kad on ode i cita alan ford... jer one zapravo hoce da on sam zeli da bude pored njih u tom trenu, i ne mogu prihvatiti cinjenicu da mu je alan ford zanimljiviji od raspekmezene hanume... a istovremeno od njega ocekuju da mu je sasvim ok sto bi ona radije isla u shopping a ne na utakmicu... mislim... :-) :-) :-) :-)
ne ne ne, nisam tako mislila....ja sam vrlo verbalna u svojim potrebama....kad trazim trazim otvoreno.... :D posto te moje potrebe nisu mjesecne nego mi se tako zalomi jednom u pola godine, nekad jednom u godini dana pa valjda ima mozga dovoljno da shvati da ako trazim bitno je.... :D zato volim klikerase, brzo kapiraju, ne treba im crtati..... :D a i grehota bi mi bila alen fordove zijaniti, trebace meni kasnije :D
danas

Post by danas »

a ja cu opet reci, ne trazim mu nikad nista osim istine, i da budemo nacisto uvijek, da budemo ono sto jesmo, da se ne pretvaramo ni on ni ja... :)

ako vidi da sam bolesna ili da mi je tesko, ili bilo sta -- sam zna i sam odlucuje sta mu je raditi... i sta god da uardi, znam da to nije jer je osjecao ikakav pritisak sa moje strane... naravno, isto vazi i za mene...
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

budi ono sto jesi...a ako zatreba, i ono sto nisi
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:a ja cu opet reci, ne trazim mu nikad nista osim istine, i da budemo nacisto uvijek, da budemo ono sto jesmo, da se ne pretvaramo ni on ni ja... :)

ako vidi da sam bolesna ili da mi je tesko, ili bilo sta -- sam zna i sam odlucuje sta mu je raditi... i sta god da uardi, znam da to nije jer je osjecao ikakav pritisak sa moje strane... naravno, isto vazi i za mene...
ne svidja mi se to "sam zna".... :D nekad zna, a nekad ne zna....ja se ne volim igrati vidovnjaka... :D da, sa rijetkim ljudima instinktivno znamo sta onoj drugoj strani u tom momentu treba, ali brate ja ne volim te igrice "pogadjaj" mi misli....posebno kad su velike stvari u pitanju, ili promjene raspolozenja...naravno da nije nista pod moranje....ni ja ne volim kad nesto moram....i sumnjam da bih bila s nekim ko me stavlja u tu situaciju da nesto MORAM.... :D

ali meni to neko ko folira da ti uvazava potrebe, tj pretvara se mu nije mrsko, a mrsko mu, i neko ko te uopste ne uzima u obzir dodje na isto.... :D no me interesa.... :D nema potrebe peglati se ni s jednim ni s drugim....
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Sto ono kazu, naucila sam vremenom da izaberem bitke koje su mi vazne, sitnice su davno prestale da me tangiraju :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
danas wrote:a ja cu opet reci, ne trazim mu nikad nista osim istine, i da budemo nacisto uvijek, da budemo ono sto jesmo, da se ne pretvaramo ni on ni ja... :)

ne svidja mi se to "sam zna".... :D nekad zna, a nekad ne zna....ja se ne volim igrati vidovnjaka... :D da, sa rijetkim ljudima instinktivno znamo sta onoj drugoj strani u tom momentu treba, ali brate ja ne volim te igrice "pogadjaj" mi misli....posebno kad su velike stvari u pitanju, ili promjene raspolozenja...naravno da nije nista pod moranje....ni ja ne volim kad nesto moram....i sumnjam da bih bila s nekim ko me stavlja u tu situaciju da nesto MORAM.... :D

ali meni to neko ko folira da ti uvazava potrebe, tj pretvara se mu nije mrsko, a mrsko mu, i neko ko te uopste ne uzima u obzir dodje na isto.... :D no me interesa.... :D nema potrebe peglati se ni s jednim ni s drugim....
ja samo znam da radije biram onoga ko nije skontao i nema ga, nego onoga koji takodje nije skontao sta mi treba u tom momentu ali je tu 'reda radi' i jer sam mu ja rekla da mi treba... koji cu se qua privijat uz njega ako on koluta ocima i gleda na sat... bolje je i postenije i za mene i za njega da u drugoj sobi cita alan ford...
anais_nin

Post by anais_nin »

Lucy01 wrote:Sto ono kazu, naucila sam vremenom da izaberem bitke koje su mi vazne, sitnice su davno prestale da me tangiraju :D
prisajsli :D
black

Post by black »

Lucy01 wrote:Sto ono kazu, naucila sam vremenom da izaberem bitke koje su mi vazne, sitnice su davno prestale da me tangiraju :D
sitnice cine zivot :oops: :D
lady midnight

Post by lady midnight »

@danas&anais
turite i mene u inicijativni odbor tog kluba :oops: uh koja ce zabava to biti :D

da dodam josh da ja nikad ne bih mogla biti sa nekim ko ne moRe hercegovke :P:D poBITI se s dotichnim je vec neshto sasvim drugo :D
sa kukavicama (onima koje je danaska tako precizno secirala u svojim postovima na ovoj temi :kiss: ) chak i to bi ishlo vec tezhe, jer postavlja se problem: kako slomti kichmu beskichmenjaku :? :D

inache ne bih mogla biti s nekim ko se boji priznati istinu o samom sebi - meni su puno drazhi shoveni koji priznaju da su to shto jesu (evo, recimo ja mislim da ovaj karabaja koliko god se trudio da ispadne debil u sushtini nije nimalo losh :D:D) nego oni prikriveni koji se godinama pretvaraju da su "emancipovani", da bi im na kraju puko film a oni spucali za tajland da trazhe zhenu svog zhivota, jer tamo zhene navodno "bolje shvataju" mushkarce (valjda zato shto rijetko razumiju shta prichaju :D)

a malo poteshko bi bilo i sa prelivodama :D da pojasnim analogijom iz oblasti nacionalne geografije - to ti je isto ko kad si izmedju bosne i hercegovine, pa chas tamo, chas 'vamo, a ustvari ni tamo ni 'vamo :P:D:D
Last edited by lady midnight on 23/10/2007 21:54, edited 1 time in total.
black

Post by black »

a dje ste vi u svemu tome :oops: :D :P
talijan

Post by talijan »

black wrote:
:thumbup:
danas

Post by danas »

black wrote:a dje ste vi u svemu tome :oops: :D :P
ja u svakom postu kazem opet i opet -- kako njemu, tako i meni :wink:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

ne samo da nisam los, cakstavise, ja sam fenomenalan, maltene fantastican
danas

Post by danas »

karabaja-x wrote:ne samo da nisam los, cakstavise, ja sam fenomenalan, maltene fantastican
samo te jebe taj jebenhausen... :oops: :D
black

Post by black »

karabaja-x wrote:ne samo da nisam los, cakstavise, ja sam fenomenalan, maltene fantastican
i jako skroman :D
karabaja-x

Post by karabaja-x »

black wrote:
drzim se onoga "voli sebe da bi te drugi voljeli," nadam se samo da nisam pretjerao
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

black wrote:
Sitnicarima-slazem se :D .
danas

Post by danas »

Lucy01 wrote:
black wrote:
lucynda je grandiozna :D
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

karabaja-x wrote:
black wrote:
drzim se onoga "voli sebe da bi te drugi voljeli," nadam se samo da nisam pretjerao
i izgleda onog, hvali se glavo kad vec niko nece da te pohvali..
black

Post by black »

danas wrote:
Lucy01 wrote:
black wrote: sitnice cine zivot :oops: :D
lucynda je grandiozna :D
jeste u predjelu grudnog kosha :oops: :D (chudo nije odavno to naglasila) :P
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

black wrote:
jeste u predjelu grudnog kosha :oops: :D (chudo nije odavno to naglasila) :P
A zena, jelTe, ne moze biti nigdje drugo grandiozna, ako je tu grandiozna :D
karabaja-x

Post by karabaja-x »

Arslan wrote:
karabaja-x wrote:
black wrote: i jako skroman :D
a i one, idem cestom ispala mi cuna, niko o njoj ne vodi racuna
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

karabaja-x wrote:
Arslan wrote:
karabaja-x wrote: drzim se onoga "voli sebe da bi te drugi voljeli," nadam se samo da nisam pretjerao
a i one, idem cestom ispala mi cuna, niko o njoj ne vodi racuna
vazno je da si ti primjetio da je ispala..
Post Reply