Joj samo im ne sjedaj u taxi! Zivog ce te oguliti. Jos ako ne znas put, ja kad sam isao prosli put doslo nas je bruku zivu! Malo se raspitaj za gradski prijevoz i miran sihelp_desk wrote:Sljedece sedmice idem u BG, pa me zanima koji je najjeftiniji i najkorektniji taksi za prevoz od aerodroma do centra, i koliko ce me to kostati?
sarajevo-beograd
- stevan2712
#251 Re: sarajevo-beograd
-
mig
- help_desk
#253 Re: sarajevo-beograd
Da li prevoz do hotela Moskva kosta 1500 dinara, po prepaid modelu i da li se vozacu samo to placa, odnosno da li se kod njega kupuje kupon? Primaju li u BG eure, ili kao kod nas iskljucivo nacionalnu valutu?mig wrote:http://www.aviokarta.net/aerodromi/160- ... ola-tesla/help_desk wrote:Sljedece sedmice idem u BG, pa me zanima koji je najjeftiniji i najkorektniji taksi za prevoz od aerodroma do centra, i koliko ce me to kostati?
Transfer i taxi
-
mig
- respo
#255 Re: sarajevo-beograd
jel to zivis na surcinu ili novi bg tamo oko vojvodjanske ili si mozda zemunka 
- help_desk
#256 Re: sarajevo-beograd
Hvala mig! Nadam se da nece biti problema!
- respo
#257 Re: sarajevo-beograd
mockba ti je u centru samom
balkanska ulica
neko rece da kombi ide na slaviju jel
e sa slavije samo pravo ulicom kralja milana i neces fuliti moskvu imas jedno 2 bloka hodanja
a moskva je preko puta bezistana samo sa druge strane zgrade je koliko se sjecam ulaz
i to ti je najjeftiniji nacin da dodjes do moskve
ps. ili reci konkretno sta te zanima koja ulica napisem ti kako da stignes do nje
balkanska ulica
neko rece da kombi ide na slaviju jel
e sa slavije samo pravo ulicom kralja milana i neces fuliti moskvu imas jedno 2 bloka hodanja
a moskva je preko puta bezistana samo sa druge strane zgrade je koliko se sjecam ulaz
i to ti je najjeftiniji nacin da dodjes do moskve
ps. ili reci konkretno sta te zanima koja ulica napisem ti kako da stignes do nje
-
mig
- respo
#259 Re: sarajevo-beograd
sta je jesi u blokovima? 
- drndalo
#260 Re: sarajevo-beograd
Cijena iz centra po taximetru je oko 12eur.. ako je sa Novog beograda onda oko 8eur... sve zavisi odakle ides
Pink taxi 9803
Beogradski taxi 9801
Za taksi je preporuka da ih zoves, em imas popust 10% em si obezbjedjen od divljih taxija koji uzimaju 20, 30 pa i 50eur ljudima koji nisu iz grada...
Pink taxi 9803
Beogradski taxi 9801
Za taksi je preporuka da ih zoves, em imas popust 10% em si obezbjedjen od divljih taxija koji uzimaju 20, 30 pa i 50eur ljudima koji nisu iz grada...
-
radostan dan
#261 Re: sarajevo-beograd
Балада о Пишоњи и Жуги пред публиком
БЕОГРАД - Представа "Балада о Пишоњи и Жуги", по тексту Владимира Ђурђевића и у режији Владана Ђурковића, премијерно је изведена у сриједу увече на великој сцени "Атељеа 212", у копродукцији тог театра и Омладинског позоришта "Дадов", јавља Тањуг.
08.03.2012 11:47 | Мирна Пијетловић

Балада о Пишоњи и Жуги пред публиком
Публика је срдачним аплаузом наградила млади глумачки ансамбл, са Миланом Марићем и Николом Јовановићем у главним улогама.
Драма је инспирисана мотивима пјесама "Балада о Пишоњи и Жуги" и "Пишоња и Жуга у паклу дроге" популарног сарајевског бенда из 80-их година прошлог вијека "Забрањено пушења", а гост на премијери био је њихов аутор Сејо Сексон (Давор Сучић).
Комад је настао као студентски рад Ђурђевића, који је у међувремену дипломирао на Факултету драмских уметности у Београду. Представу у жанру мелодраме поставио је такође млади редитељ Ђурковић (25).
- Мотив за писање овог текста је био, пре свега, да на сцени оживе ликови који су већ толико година живи у мојој машти. Можда су ме помало и опседали, па сам осетио потребу да их избацим на сцену и поделим тај свој доживљај са редитељем, глумцима и на крају крајева са публиком. Као и сваки човек који се бави писањем, имао сам потребу да дам неко своје виђење тренутка који је битно утицао на наше судбине. Мислим да људи блиског система вредности истим очима гледају на свет, а систем вредности који је близак моме препознао сам у хумору "Надреалиста", као и у текстовима "Забрањеног пушења", које се баш те далеке деведесете распало. Ја се не бих прихватио драматизације ове приче да није тако - каже Ђурђевић.
У фокусу је прича о два момка, најбоља другара из сарајевског предграђа, у вријеме пред распад СФРЈ. Они су различитих националности, али тога нису свјесни. Свађају се само око фудбалских клубова за које навијају, а заједнички сањају одлазак на море, дјевојке и провод. Снови им се, као што је познато из пјесме "Забрањеног пушења", неће остварити.
Ансамбл
У представи играју и Тамара Драгићевић, Михаило Лаптошевић, Иван Зекић, Милена Живановић, Урош Јовчић, као и Зоран Цвијановић. Сценографију је креирала Марија Калабић, костиме Драгица Лаушевић, а музику је компоновала Ирена Поповић.
-
radostan dan
- mirnisan
#263 Re: sarajevo-beograd
gdje nociti u beogradu a da je pristojan smjestaj,naravno i povoljna cijena ? recimo da se jedno nocenje uklopi u 15-20€ 
-
radostan dan
#264 Re: sarajevo-beograd
Sad bi ti mogli pomoći Mig i Irvinx, ali nema ih...probaj sa Stupskom bitangom, on je bio prošle godine tamo.
- mirnisan
#265 Re: sarajevo-beograd
nije hica,mozda i navrate.planiram putovati tek krajem maja.
do tada svaka informacija moze biti od koristi. 
- perfect_guy
#266 Re: sarajevo-beograd
http://www.chilltonhostel.com/mirnisan wrote:gdje nociti u beogradu a da je pristojan smjestaj,naravno i povoljna cijena ? recimo da se jedno nocenje uklopi u 15-20€
za chillton2 znam da su zajednička kupatila. Hostel kao hostel je OK.
- mirnisan
#267 Re: sarajevo-beograd
trebao bi mi neki manji hotelcic vodim ljude koji imaju preko 60 godina.hostel je vise za omladinu.ili se varam?perfect_guy wrote:http://www.chilltonhostel.com/mirnisan wrote:gdje nociti u beogradu a da je pristojan smjestaj,naravno i povoljna cijena ? recimo da se jedno nocenje uklopi u 15-20€
- perfect_guy
#268 Re: sarajevo-beograd
eh to si odmah trebao rećimirnisan wrote:trebao bi mi neki manji hotelcic vodim ljude koji imaju preko 60 godina.hostel je vise za omladinu.ili se varam?perfect_guy wrote:http://www.chilltonhostel.com/mirnisan wrote:gdje nociti u beogradu a da je pristojan smjestaj,naravno i povoljna cijena ? recimo da se jedno nocenje uklopi u 15-20€
-
radostan dan
- biserna zvoncica
#270 Re: sarajevo-beograd
imas li para dovoljno? 
-
radostan dan
#271 Re: sarajevo-beograd
Pare nisu problem, para nema...
-
sanjinho
#272 Re: sarajevo-beograd
imal ista od nocnog prevoza??? ja koliko vidim niti iz sa niti iz i.sa ima nocni prevoz. molim infooo pls!
-
Silent.Hunter
#273 Re: sarajevo-beograd
Imaš iz Lukavice u 22h. Kondorsanjinho wrote:imal ista od nocnog prevoza??? ja koliko vidim niti iz sa niti iz i.sa ima nocni prevoz. molim infooo pls!
Povratna je 65KM, a ova obicna je 40 KM
Ja sam išao u augustu, tako da bi trebalo i dalje biti ovako
Stranica im je hakovana tako da ne mogu provjeriti
Najbolje ti je nazovi autobusku stanicu Lukavicu pa njih pitaj
-
sanjinho
#274 Re: sarajevo-beograd
u koliko dodje bus u beograd? jer ja imam let u 5:30 ujutru sa aerodroma u bg-uSilent.Hunter wrote:Imaš iz Lukavice u 22h. Kondorsanjinho wrote:imal ista od nocnog prevoza??? ja koliko vidim niti iz sa niti iz i.sa ima nocni prevoz. molim infooo pls!
- kokuz_sa
#275 Re: sarajevo-beograd
ja dosao u 6h u bgd..tad izasao na onoj stanici im iz busasanjinho wrote:u koliko dodje bus u beograd? jer ja imam let u 5:30 ujutru sa aerodroma u bg-uSilent.Hunter wrote:Imaš iz Lukavice u 22h. Kondorsanjinho wrote:imal ista od nocnog prevoza??? ja koliko vidim niti iz sa niti iz i.sa ima nocni prevoz. molim infooo pls!