ja bih rado da odem kod neke zene doktora... ali ne znam ni jednu tako dobru..Kapri wrote:I prema menibutterfly_01 wrote:j.samo da nije ova Frljak i nemam bas neko dobro iskustvo sa njom.. neljubazna i drska je bila prema meni..
Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Moderator: anex
- butterfly_01
#251 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
-
safran
#252 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Ne znam da li misliš na privatnika ili na "državnog" ali ti najtoplije mogu preporučiti dr. Naimu Lokmić koja radi u DZ Saraj-polje. Veoma ljubazna i pristupačna, strpljivo objasni sve što te zanima. Jedino što moraš računati sa zakazivanjem termina 4-5 sedmica unaprijed.
Kad su privatnici u pitanju nemam baš puno iskustva - išla sam samo u Mehmedbašićevu kliniku isključivo radi pregleda od strane Maj(d)e Šlaković. Išla sam kod nje i ranije dok je radila u Zavodu. Po meni je odlična pa sam, kad je prešla raditi kod Mehmedbašića, radi nekih pregleda otišla isključivo njoj.
Kad su privatnici u pitanju nemam baš puno iskustva - išla sam samo u Mehmedbašićevu kliniku isključivo radi pregleda od strane Maj(d)e Šlaković. Išla sam kod nje i ranije dok je radila u Zavodu. Po meni je odlična pa sam, kad je prešla raditi kod Mehmedbašića, radi nekih pregleda otišla isključivo njoj.
-
seshica
#253 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Molim vas jel mi mozete napisati kontakte za Godinjaka i Divanovica. Hvala
- otherside
#254 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
za godinjaka ne znam a broj tel divanoviceve ordinacije je 033 641 666.seshica wrote:Molim vas jel mi mozete napisati kontakte za Godinjaka i Divanovica. Hvala
- aida-x
#255 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Da i ja napisem svoje misljenje: ja sam dugo isla kod Amre u Clarus i ona mi je vodila citavu trudnocu. Ljubazna je, nasmijana i ne pozuruje te, mozes se fino ispricati s njom. Na mamin nagovor usljed nekih komplikacija poslije trudnoce sam pocela ici kod dr. Vernesa Begovica i on mi je SUPER! Moram priznati da mi je i bolji od Amre. Nemam nikakva losa iskustva s njom ali kod Vernesa mi se svidja (pored strucnosti naravno) sto odmah nakon 2. pregleda zna svojim pacijentima ime, vrlo dobro pamti sta je bilo prosli put, vodi evidenciju o svemu i on je pored spec. ginekologije i akuserstva i ginekoloski citolog citolog.
I jos jedna stvar-ima najbolju opremu. Ja sam tako stidljive prirode i uvijek se sledim kad udjem u ordinaciju i ne znam od stida reci ni sta mi je al on ima tako prodoran stav "sve je to normalno" i osmijeh da zacas zaboravis stid.
Cula sam da on svojim stalnim pacijenticama kojima vodi trudnocu naplacuje jeftinije (3D naplacuje kao obicni ultrazvuk).
I jos jedna stvar-ima najbolju opremu. Ja sam tako stidljive prirode i uvijek se sledim kad udjem u ordinaciju i ne znam od stida reci ni sta mi je al on ima tako prodoran stav "sve je to normalno" i osmijeh da zacas zaboravis stid.
-
689908
#256 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
preporuka za zenskog ginekologa ?
-
safran
#257 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
privatnog ili državnog?689908 wrote:preporuka za zenskog ginekologa ?
-
689908
-
safran
#259 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
E onda ja mogu preporučiti dr. Majdu Šlaković - radi kod Mehmedbašića. Ja i dosta mojih kolegica sa njom imamo odlično iskustvo sa njom mada ćeš, kao i za svakog, naići i na negativan dojam. Od mene samo preporuka.689908 wrote:privatnog
-
689908
#260 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
gdje se nalazi,kakve su cijene itdsafran wrote:E onda ja mogu preporučiti dr. Majdu Šlaković - radi kod Mehmedbašića. Ja i dosta mojih kolegica sa njom imamo odlično iskustvo sa njom mada ćeš, kao i za svakog, naići i na negativan dojam. Od mene samo preporuka.689908 wrote:privatnog
-
safran
#261 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Nalazi se na Grbavici a za sve ostalo689908 wrote:gdje se nalazi,kakve su cijene itdsafran wrote:E onda ja mogu preporučiti dr. Majdu Šlaković - radi kod Mehmedbašića. Ja i dosta mojih kolegica sa njom imamo odlično iskustvo sa njom mada ćeš, kao i za svakog, naići i na negativan dojam. Od mene samo preporuka.689908 wrote:privatnog
http://mehmedbasic.ba/
- CherryLips
#262 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Koji ginekolog je dobar kada je u pitanju lijecenje infekcije? Je li Spahovic jos aktuelan?
-
ifaufa
#263 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Pitanje za dame koje su imale ili imaju iskustva sa virusom HPV. Redovno radim preglede i papa test(svaka 4 mjeseca), do sada sam uradila 15 papa testova kod dr. Nejre Pašić, sto se tiče nje kao osobe ona je stvarno ljubazna i jako njezna osoba i meni je sve do sada fino i detaljno objasnila. Do sada nisam planirala trudnocu, tako da ne znam kakva je u tom polju, ali je meni rekla da kad budem planirala sta treba da radim i o cemu da vodim racuna. Svaki nalaz je do sada bio uredu, ali predzadnjem su mi se pokazale abnormalne promjene, i njena preporuka je bila da uradim hpv test. Ja sam to uradila, nazalost bio je pozitivan i to visokorizicni... Kao i svi nisam mogla da vjerujem jer je do tada sve bilo uredu..ona mi je rekla da je na tom papa testu pokazao cin 1, i da treba da pratim i radim na imunitetu kako se to ne bi pogorsalo. Propisala mi je vaginalete, tablete za imunitet, caj.. i ja sam sve to radila i radim i dalje, u stalnoj sam potrazi za necim novim sto bi mi pomoglo. I meni se do sada kantarionovo ulje i kunica pokazalo kao najbolja varijanta. Zadnji pap test pokazao je Ascus povezan sa upalo. Pa da pitam koliko je i da li je HPV stetan za trudnocu, da li moze bebi nesto da se desi, i da li njegovo prisustvo otezava zacece? Nejra mi je rekla da ne, da je hpv virus koji se pojavi zbog slabog imuniteta i nazalost kad se jednom dobije ne moze se ižljeciti, ali se moze dobrim imunitetom postici da ostane pod kontrolom...Takođe mi je rekla da imam matericu "prema nazad" njen izraz..ne znam sta to znaci ali mi je rekla da ako bog da kad budem trudna da cu morati uzimati neke pilile da se materica "podigne"..Pitam jer počinjem planirati trudnocu pa me zaista strah, a da ne kazem da sam "klonula duhom" od kako se ovo desilo...Sada treba da radim papa test ponovo i pregled, pa trazim drugog doktora/doktoricu..preporucili su mi dr. Mehmedbasica..kazu da je fin...ne bi htjla doktora koji ce da me tjesi i govori kako je to sve ok..pa eto ako neko ima iskustva sa hpv-om, i trudnocom sa tim virusom, bila bih zahvalana na odgovoru.
-
ufff
#264 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
dajte kakvu preporuku za zenskog ?
-
bajaderica
#265 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Dr Nidzara Abadzic www.abadzic.ba, "drzavni" dr Jasminka Cehajic - Otoka. Eto.....
-
blugirl
#266 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Prije svega, bjezi od Nejre Pasic brzinom svjetlostiifaufa wrote:Pitanje za dame koje su imale ili imaju iskustva sa virusom HPV. Redovno radim preglede i papa test(svaka 4 mjeseca), do sada sam uradila 15 papa testova kod dr. Nejre Pašić, sto se tiče nje kao osobe ona je stvarno ljubazna i jako njezna osoba i meni je sve do sada fino i detaljno objasnila. Do sada nisam planirala trudnocu, tako da ne znam kakva je u tom polju, ali je meni rekla da kad budem planirala sta treba da radim i o cemu da vodim racuna. Svaki nalaz je do sada bio uredu, ali predzadnjem su mi se pokazale abnormalne promjene, i njena preporuka je bila da uradim hpv test. Ja sam to uradila, nazalost bio je pozitivan i to visokorizicni... Kao i svi nisam mogla da vjerujem jer je do tada sve bilo uredu..ona mi je rekla da je na tom papa testu pokazao cin 1, i da treba da pratim i radim na imunitetu kako se to ne bi pogorsalo. Propisala mi je vaginalete, tablete za imunitet, caj.. i ja sam sve to radila i radim i dalje, u stalnoj sam potrazi za necim novim sto bi mi pomoglo. I meni se do sada kantarionovo ulje i kunica pokazalo kao najbolja varijanta. Zadnji pap test pokazao je Ascus povezan sa upalo. Pa da pitam koliko je i da li je HPV stetan za trudnocu, da li moze bebi nesto da se desi, i da li njegovo prisustvo otezava zacece? Nejra mi je rekla da ne, da je hpv virus koji se pojavi zbog slabog imuniteta i nazalost kad se jednom dobije ne moze se ižljeciti, ali se moze dobrim imunitetom postici da ostane pod kontrolom...Takođe mi je rekla da imam matericu "prema nazad" njen izraz..ne znam sta to znaci ali mi je rekla da ako bog da kad budem trudna da cu morati uzimati neke pilile da se materica "podigne"..Pitam jer počinjem planirati trudnocu pa me zaista strah, a da ne kazem da sam "klonula duhom" od kako se ovo desilo...Sada treba da radim papa test ponovo i pregled, pa trazim drugog doktora/doktoricu..preporucili su mi dr. Mehmedbasica..kazu da je fin...ne bi htjla doktora koji ce da me tjesi i govori kako je to sve ok..pa eto ako neko ima iskustva sa hpv-om, i trudnocom sa tim virusom, bila bih zahvalana na odgovoru.
-
ufff
#267 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
hvala na preporuci , fkt je super,sve najbajaderica wrote:Dr Nidzara Abadzic http://www.abadzic.ba, "drzavni" dr Jasminka Cehajic - Otoka. Eto.....
-
LeeLooSA
#268 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Ima li neko iskustva sa dokroticom Aidom Tabori? Svaki kometar je dobrodosao! Hvala!
- otherside
#269 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
pogledaj zadnje postove na temi trudnjace i porodilje online, neko je nju spomenuo.LeeLooSA wrote:Ima li neko iskustva sa dokroticom Aidom Tabori? Svaki kometar je dobrodosao! Hvala!
-
zvrk
#270 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
kazu da se na osnovu rejtinga na forumima - formiraju "cijene" odredjenih ginekologa
pa eto, ako nista, nek vas raduje sto prate vasa misljenja i stavove
meni je u DZ otoka dr muratagic kucanovic ok skroz. jest da se moras stoljece prije zakazati, ali nema tegobe u zeni
pa eto, ako nista, nek vas raduje sto prate vasa misljenja i stavove
meni je u DZ otoka dr muratagic kucanovic ok skroz. jest da se moras stoljece prije zakazati, ali nema tegobe u zeni
- VenomousV
#271 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
zvrk wrote:
ona mi je bila super ali sam sad presla privatno kod hadziomerovica
- limunada25
#272 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Ovdje niko nista nije napisao o dr. Sabina Cengic, a cula sam da je ona dobra. Pa ako je neko bio nek isprica iskustva. Hvala
- badalpur
#273 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
I kakav ti je hadziomerovic? Blizu mi je poslu pa bih mogla skoknuti ako iole valja.VenomousV wrote:zvrk wrote:
ona mi je bila super ali sam sad presla privatno kod hadziomerovica
- VenomousV
#274 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
valja
jako fin ciko, pristupacan, njezan, odgovara na pitanja itd
jako fin ciko, pristupacan, njezan, odgovara na pitanja itd
-
nikala
#275 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Pozdrav svima, interesuje me vase misljenje o dr. Hadziomerovicu, idem kod njega vec 2 god.ljubazan je, nalazi su mi uredni, osim manje ranice na grlicu, posle porodjaja se pojavila... Dr kaze da to nije nista, papa je uredan a citolog kod njega je Ana Tomić Č. Molim vas za iskustva o njemu jer vidim da ga na forumu niko ne spominje, ja sam od starijih gospodja cula sve pohvale ali bi znacilo vaše mišljenje. pozdrav i unaprijed hvala!!!