lady midnight wrote:jes' vala, a prva podnijela zahtjev bir vaktiledanas wrote:
al mi ne daju u evropu i dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mamu im exkluzivistichku
![]()
![]()
Koga biste od forumasha natakarili
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
samo se vi zajebajite sa turskom armijomanais_nin wrote:lady midnight wrote:jes' vala, a prva podnijela zahtjev bir vaktiledanas wrote:
al mi ne daju u evropu i dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mamu im exkluzivistichku
![]()
![]()
![]()
![]()
turska je uvijek bila privlacna destinacija....
za takarenje
- lady midnight
dje to, dje to, dje to ???anais_nin wrote:par stranica ranije je krenulo organizovano intelektualno takarenjedawn_upon_dawn wrote:ja sam za drustvance..(nemojte mi nekih prljavih asocijacija
na kraju bismo svi bili couples
) ... to bi bilo loodo... meni ljubav putuje kroz usi
... nekad i kroz stomak...
pa gdje dodje
![]()
knjigom do orgazma
![]()
![]()
evo ja preselila u novi stan i upravo trpam knjige u regale
-
_ambassador
quereis natacaros en las lenguas latinas? vale, yo hablo sexy latino nenas, alguna dispuesta para una sesion de natakarivanje??anais_nin wrote:micika wrote:maldito.....como puedespitt wrote: Demasiado tarde. Hay alguien yo adoro con todo el corazón![]()
![]()
Lo que yo siento se yama amor....una grande amor.....oh maria de guadalupe,ayuda me por favor....no puedo vivir sin jose pitt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vas dvoje ste loodi
![]()
sto ti je reci saFunsko takarenje
-
_ambassador
anais_nin wrote:ambasadore, ja se ne smijem izjasnjavati, rece mi opet da sam PIMP_ambassador wrote:....................
slabo skroz odvijanje ove teme....![]()
zainteresovani na ovom topicu bi se trebali latiti dernek.ba, kazu tamo sve ide brzo povoljno i efikasno:D
ne poznajem bas najbolje dostupni kadar forumashica, ovako na slijepo bi mogla svaka pasti, ali da izdvojim njih par.... treba mi mala pomoc. anais_nin, moze li mala uputa![]()
:
koju bi vrijedilo natakariti?ili: s kojom bi se valjalo takariti, onako, neobavezno i u tajnosti?
![]()
![]()
ja znam koga bih od zeMskinja takarila
i to ne samo za jednokratnu upotrebu
vazda si ti pimp bila
nego preporuci mi koga od tijeh zemskijeh, da probamo srecu
@ rasho: wozdra jare, ne nadam se nicemu posebnom, jbg sve je nekako nevino i stidno... da hoce naletit kakva sexy hip hoperka
u ovom dernek izgleda daleko napredniji nazalost
-
_ambassador
ovo je bio veoma nizak udarac za (neke) muskarceanais_nin wrote:pa naravno darlingmicika wrote:Smiju li se ozenjeni/udate igrati ove igre![]()
![]()
![]()
![]()
zenama je ovo igra maste....(nekim) muskarcima je ovo igra nade
![]()
![]()
![]()
- fantom slobode
Po meni je ovo istina koje neki muskarci ovdje nisu svjesni, ali sta ces kada im nista drugo ne preostaje, nego da se nadaju.Iako bih rekao da i nekim zenama daje makar laznu sliku licnog stanja.Ne treba biti toliko polno iskljuciv i zene su dobro ranjive kada su usamljene.Surogat, stvarnog zivota._ambassador wrote:ovo je bio veoma nizak udarac za (neke) muskarceanais_nin wrote:pa naravno darlingmicika wrote:Smiju li se ozenjeni/udate igrati ove igre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
anais, vrla moderatorice nasa... ismijah se posteno
stavi ovu temu pod „ne propusti“...ako ne poslusas - zaboravi nase takarenje
, pa cak i ono intelektualno

stavi ovu temu pod „ne propusti“...ako ne poslusas - zaboravi nase takarenje
- anais_nin
_ambassador wrote:ovo je bio veoma nizak udarac za (neke) muskarceanais_nin wrote:pa naravno darlingmicika wrote:Smiju li se ozenjeni/udate igrati ove igre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. nije stvar uvrede, svega mi, nego percepcije
-
rikardoreis
e, brate, mozda malo prestrogo sudis?...bar tako mislim, koliko vidim, vecina raje se samo dobro zeza i druzi, bez nekih vecih i ozbiljnijih uzivljavanja u mogucnosti o kojima ova tema govori...a, svako moguce upoznavanje, nebitno da li zbog veze ili prijateljstva, je nesto sasvim ok ako se dogodi...fantom slobode wrote:Po meni je ovo istina koje neki muskarci ovdje nisu svjesni, ali sta ces kada im nista drugo ne preostaje, nego da se nadaju.Iako bih rekao da i nekim zenama daje makar laznu sliku licnog stanja.Ne treba biti toliko polno iskljuciv i zene su dobro ranjive kada su usamljene.Surogat, stvarnog zivota._ambassador wrote:ovo je bio veoma nizak udarac za (neke) muskarceanais_nin wrote: pa naravno darlingzenama je ovo igra maste....(nekim) muskarcima je ovo igra nade
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
da i tebe dodam na V.I.P. listu?lady midnight wrote:dje to, dje to, dje to ???anais_nin wrote:par stranica ranije je krenulo organizovano intelektualno takarenjedawn_upon_dawn wrote:ja sam za drustvance..(nemojte mi nekih prljavih asocijacija
na kraju bismo svi bili couples
) ... to bi bilo loodo... meni ljubav putuje kroz usi
... nekad i kroz stomak...
pa gdje dodje
![]()
knjigom do orgazma
![]()
![]()
:D
evo ja preselila u novi stan i upravo trpam knjige u regalevaljda se nadje koja da valja
![]()
![]()
:D:D
- anais_nin
tvoja zelja, meni.....rikardoreis wrote:anais, vrla moderatorice nasa... ismijah se posteno![]()
stavi ovu temu pod „ne propusti“...ako ne poslusas - zaboravi nase takarenje, pa cak i ono intelektualno
![]()
- fantom slobode
Zato i napisah da se to desava nekima.Naravno da su druzenje i komunikacija dobra stvar.Ali neki nikada ne naprave dalji korak, sve ostaje samo na surogatu.rikardoreis wrote:e, brate, mozda malo prestrogo sudis?...bar tako mislim, koliko vidim, vecina raje se samo dobro zeza i druzi, bez nekih vecih i ozbiljnijih uzivljavanja u mogucnosti o kojima ova tema govori...a, svako moguce upoznavanje, nebitno da li zbog veze ili prijateljstva, je nesto sasvim ok ako se dogodi...fantom slobode wrote:Po meni je ovo istina koje neki muskarci ovdje nisu svjesni, ali sta ces kada im nista drugo ne preostaje, nego da se nadaju.Iako bih rekao da i nekim zenama daje makar laznu sliku licnog stanja.Ne treba biti toliko polno iskljuciv i zene su dobro ranjive kada su usamljene.Surogat, stvarnog zivota._ambassador wrote: ovo je bio veoma nizak udarac za (neke) muskarce![]()
![]()
- anais_nin
najbolje da dash oglas u agenciji "spajamo domace" i cekas da ti se javi neka sexy hiphoperka raspolozena za takarenje_ambassador wrote:
vazda si ti pimp bila, kad stalno visis na sex temama...
nego preporuci mi koga od tijeh zemskijeh, da probamo srecu
@ rasho: wozdra jare, ne nadam se nicemu posebnom, jbg sve je nekako nevino i stidno... da hoce naletit kakva sexy hip hoperka![]()
![]()
u ovom dernek izgleda daleko napredniji nazalost![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
the unthinkable would happenanais_nin wrote:da i tebe dodam na V.I.P. listu?lady midnight wrote:dje to, dje to, dje to ???anais_nin wrote: par stranica ranije je krenulo organizovano intelektualno takarenje![]()
knjigom do orgazma
![]()
![]()
evo ja preselila u novi stan i upravo trpam knjige u regalevaljda se nadje koja da valja
![]()
![]()
uh koji bi tu intelektualni orgazmi padali
- lady midnight
chuj kojianais_nin wrote:da i tebe dodam na V.I.P. listu?lady midnight wrote:dje to, dje to, dje to ???anais_nin wrote: par stranica ranije je krenulo organizovano intelektualno takarenje![]()
knjigom do orgazma
![]()
![]()
![]()
![]()
ako me ovo kvalifikuje za VIPlistu - bujrum
-
rashomon
na ovoj temi su sve sami niski udarci_ambassador wrote:ovo je bio veoma nizak udarac za (neke) muskarceanais_nin wrote:pa naravno darlingmicika wrote:Smiju li se ozenjeni/udate igrati ove igre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti se samo potrudi da ti je dignut
to
ako fakat hoćeš
obzirom na to da su ružne koke, ja bih preporučio i da zažmiriš
ako naleti i koji frajer, nećeš to primjetit'
rupa ka' rupa
- lady midnight
hocemo li sinkronizovanodawn_upon_dawn wrote:the unthinkable would happenanais_nin wrote:da i tebe dodam na V.I.P. listu?lady midnight wrote: dje to, dje to, dje to ???:D
![]()
![]()
![]()
:D idem i ja svoj regal s knjigama slagati
![]()
![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
ok, kontam sta govoris, ima tu svasta nesta...a kod nekih je razlog daljina, da nije tog - vise bi upoznavanja bilo... ev' znam par forumasa iz sarajeva koji su izlazili skupa i izlaze i sada...fantom slobode wrote:Zato i napisah da se to desava nekima.Naravno da su druzenje i komunikacija dobra stvar.Ali neki nikada ne naprave dalji korak, sve ostaje samo na surogatu.rikardoreis wrote:e, brate, mozda malo prestrogo sudis?...bar tako mislim, koliko vidim, vecina raje se samo dobro zeza i druzi, bez nekih vecih i ozbiljnijih uzivljavanja u mogucnosti o kojima ova tema govori...a, svako moguce upoznavanje, nebitno da li zbog veze ili prijateljstva, je nesto sasvim ok ako se dogodi...fantom slobode wrote: Po meni je ovo istina koje neki muskarci ovdje nisu svjesni, ali sta ces kada im nista drugo ne preostaje, nego da se nadaju.Iako bih rekao da i nekim zenama daje makar laznu sliku licnog stanja.Ne treba biti toliko polno iskljuciv i zene su dobro ranjive kada su usamljene.Surogat, stvarnog zivota.
u mom slucaju, jako malo raje je iz mostara na ovom forumu...cim ispadne neko da mi se svidi iz mostara (ne mislim na takarenje
- lady midnight
ja takviJEh ne vidim... mozhda su se sakrile iza kakve daskedanas wrote:sve same feministkinje i lezbache Vodje![]()
![]()
![]()
![]()
- chinese_water
ja bih natakario Selmu Bajrami, ako je ima na forumu... neka se javi