Koga biste od forumasha natakarili

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

Post by anais_nin »

lady midnight wrote:
danas wrote:
al mi ne daju u evropu i dalje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jes' vala, a prva podnijela zahtjev bir vaktile :lol: :lol: :lol: mamu im exkluzivistichku :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: turska je uvijek bila privlacna destinacija.... :oops: za takarenje :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
lady midnight wrote:
danas wrote:
al mi ne daju u evropu i dalje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jes' vala, a prva podnijela zahtjev bir vaktile :lol: :lol: :lol: mamu im exkluzivistichku :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: turska je uvijek bila privlacna destinacija.... :oops: za takarenje :D
samo se vi zajebajite sa turskom armijom :D razbicemo vas ko PKK :oops: :oops: :D
lady midnight

Post by lady midnight »

anais_nin wrote:
dawn_upon_dawn wrote:ja sam za drustvance.. :D (nemojte mi nekih prljavih asocijacija :D na kraju bismo svi bili couples :D) ... to bi bilo loodo... meni ljubav putuje kroz usi :D ... nekad i kroz stomak... :D pa gdje dodje :D
par stranica ranije je krenulo organizovano intelektualno takarenje :lol: :D knjigom do orgazma :lol: :lol: :lol:
dje to, dje to, dje to ??? :D:D
evo ja preselila u novi stan i upravo trpam knjige u regale :D valjda se nadje koja da valja :oops: :oops: :D:D:D
_ambassador

Post by _ambassador »

anais_nin wrote:
micika wrote:
pitt wrote: Demasiado tarde. Hay alguien yo adoro con todo el corazón :roll: :D :-)
maldito.....como puedes :? Lo que yo siento se yama amor....una grande amor.....oh maria de guadalupe,ayuda me por favor....no puedo vivir sin jose pitt :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vas dvoje ste loodi :D
sto ti je reci saFunsko takarenje :oops:
quereis natacaros en las lenguas latinas? vale, yo hablo sexy latino nenas, alguna dispuesta para una sesion de natakarivanje?? :D:D
_ambassador

Post by _ambassador »

anais_nin wrote:
_ambassador wrote:....................
slabo skroz odvijanje ove teme.... :roll:
zainteresovani na ovom topicu bi se trebali latiti dernek.ba, kazu tamo sve ide brzo povoljno i efikasno :D:D

ne poznajem bas najbolje dostupni kadar forumashica, ovako na slijepo bi mogla svaka pasti, ali da izdvojim njih par.... treba mi mala pomoc. anais_nin, moze li mala uputa :? :D :

koju bi vrijedilo natakariti? :D ili: s kojom bi se valjalo takariti, onako, neobavezno i u tajnosti? :D
ambasadore, ja se ne smijem izjasnjavati, rece mi opet da sam PIMP :lol: :lol: :lol: ja znam koga bih od zeMskinja takarila :D i to ne samo za jednokratnu upotrebu :D

vazda si ti pimp bila :D , kad stalno visis na sex temama...

nego preporuci mi koga od tijeh zemskijeh, da probamo srecu :D

@ rasho: wozdra jare, ne nadam se nicemu posebnom, jbg sve je nekako nevino i stidno... da hoce naletit kakva sexy hip hoperka :roll: :D

u ovom dernek izgleda daleko napredniji nazalost :( :D
_ambassador

Post by _ambassador »

anais_nin wrote:
micika wrote:Smiju li se ozenjeni/udate igrati ove igre :roll: :oops: :-) :D :zzzz:
pa naravno darling :D zenama je ovo igra maste....(nekim) muskarcima je ovo igra nade :lol: :lol: :lol: :D
ovo je bio veoma nizak udarac za (neke) muskarce :roll: :D :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

_ambassador wrote:
anais_nin wrote:
micika wrote:Smiju li se ozenjeni/udate igrati ove igre :roll: :oops: :-) :D :zzzz:
pa naravno darling :D zenama je ovo igra maste....(nekim) muskarcima je ovo igra nade :lol: :lol: :lol: :D
Po meni je ovo istina koje neki muskarci ovdje nisu svjesni, ali sta ces kada im nista drugo ne preostaje, nego da se nadaju.Iako bih rekao da i nekim zenama daje makar laznu sliku licnog stanja.Ne treba biti toliko polno iskljuciv i zene su dobro ranjive kada su usamljene.Surogat, stvarnog zivota.
rikardoreis

Post by rikardoreis »

anais, vrla moderatorice nasa... ismijah se posteno :)

stavi ovu temu pod „ne propusti“...ako ne poslusas - zaboravi nase takarenje :D , pa cak i ono intelektualno :P :D
anais_nin

Post by anais_nin »

_ambassador wrote:
anais_nin wrote:
:lol: :D nisam ja nikog prozivala :D 'al zar nije tako kako sam rekla? :D
P.S. nije stvar uvrede, svega mi, nego percepcije :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

fantom slobode wrote:
_ambassador wrote:
anais_nin wrote: pa naravno darling :D zenama je ovo igra maste....(nekim) muskarcima je ovo igra nade :lol: :lol: :lol: :D
Po meni je ovo istina koje neki muskarci ovdje nisu svjesni, ali sta ces kada im nista drugo ne preostaje, nego da se nadaju.Iako bih rekao da i nekim zenama daje makar laznu sliku licnog stanja.Ne treba biti toliko polno iskljuciv i zene su dobro ranjive kada su usamljene.Surogat, stvarnog zivota.
e, brate, mozda malo prestrogo sudis?...bar tako mislim, koliko vidim, vecina raje se samo dobro zeza i druzi, bez nekih vecih i ozbiljnijih uzivljavanja u mogucnosti o kojima ova tema govori...a, svako moguce upoznavanje, nebitno da li zbog veze ili prijateljstva, je nesto sasvim ok ako se dogodi...
anais_nin

Post by anais_nin »

lady midnight wrote:
anais_nin wrote:
dawn_upon_dawn wrote:ja sam za drustvance.. :D (nemojte mi nekih prljavih asocijacija :D na kraju bismo svi bili couples :D) ... to bi bilo loodo... meni ljubav putuje kroz usi :D ... nekad i kroz stomak... :D pa gdje dodje :D
par stranica ranije je krenulo organizovano intelektualno takarenje :lol: :D knjigom do orgazma :lol: :lol: :lol:
evo ja preselila u novi stan i upravo trpam knjige u regale :D valjda se nadje koja da valja :oops: :oops: :D:D:D
da i tebe dodam na V.I.P. listu? :D uh koji bi tu intelektualni orgazmi padali :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

rikardoreis wrote:anais, vrla moderatorice nasa... ismijah se posteno :)

stavi ovu temu pod „ne propusti“...ako ne poslusas - zaboravi nase takarenje :D , pa cak i ono intelektualno :P :D
tvoja zelja, meni..... :oops: neka to cemo u 4 oka :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

rikardoreis wrote:
fantom slobode wrote:
_ambassador wrote: ovo je bio veoma nizak udarac za (neke) muskarce :roll: :D :D
e, brate, mozda malo prestrogo sudis?...bar tako mislim, koliko vidim, vecina raje se samo dobro zeza i druzi, bez nekih vecih i ozbiljnijih uzivljavanja u mogucnosti o kojima ova tema govori...a, svako moguce upoznavanje, nebitno da li zbog veze ili prijateljstva, je nesto sasvim ok ako se dogodi...
Zato i napisah da se to desava nekima.Naravno da su druzenje i komunikacija dobra stvar.Ali neki nikada ne naprave dalji korak, sve ostaje samo na surogatu.
anais_nin

Post by anais_nin »

_ambassador wrote:
vazda si ti pimp bila :D , kad stalno visis na sex temama...

nego preporuci mi koga od tijeh zemskijeh, da probamo srecu :D

@ rasho: wozdra jare, ne nadam se nicemu posebnom, jbg sve je nekako nevino i stidno... da hoce naletit kakva sexy hip hoperka :roll: :D

u ovom dernek izgleda daleko napredniji nazalost :( :D
najbolje da dash oglas u agenciji "spajamo domace" i cekas da ti se javi neka sexy hiphoperka raspolozena za takarenje :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

anais_nin wrote:
lady midnight wrote:
anais_nin wrote: par stranica ranije je krenulo organizovano intelektualno takarenje :lol: :D knjigom do orgazma :lol: :lol: :lol:
da i tebe dodam na V.I.P. listu? :D uh koji bi tu intelektualni orgazmi padali :oops:
the unthinkable would happen :oops: :D:D idem i ja svoj regal s knjigama slagati :D :oops: :oops: :P :D
lady midnight

Post by lady midnight »

anais_nin wrote:
lady midnight wrote:
anais_nin wrote: par stranica ranije je krenulo organizovano intelektualno takarenje :lol: :D knjigom do orgazma :lol: :lol: :lol:
chuj koji :? pa lanchani, zna se :oops: :oops: :oops: :D:D
ako me ovo kvalifikuje za VIPlistu - bujrum :D:D:D
rashomon

Post by rashomon »

_ambassador wrote:
anais_nin wrote:
na ovoj temi su sve sami niski udarci

ti se samo potrudi da ti je dignut

to

ako fakat hoćeš

obzirom na to da su ružne koke, ja bih preporučio i da zažmiriš

ako naleti i koji frajer, nećeš to primjetit'

rupa ka' rupa
lady midnight

Post by lady midnight »

dawn_upon_dawn wrote:
anais_nin wrote:
lady midnight wrote: dje to, dje to, dje to ??? :D:D
the unthinkable would happen :oops: :D:D idem i ja svoj regal s knjigama slagati :D :oops: :oops: :P :D
hocemo li sinkronizovano :D:D:P
danas

Post by danas »

sve same feministkinje i lezbache Vodje :oops: :oops: :D :D :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

fantom slobode wrote:
rikardoreis wrote:
fantom slobode wrote: Po meni je ovo istina koje neki muskarci ovdje nisu svjesni, ali sta ces kada im nista drugo ne preostaje, nego da se nadaju.Iako bih rekao da i nekim zenama daje makar laznu sliku licnog stanja.Ne treba biti toliko polno iskljuciv i zene su dobro ranjive kada su usamljene.Surogat, stvarnog zivota.
Zato i napisah da se to desava nekima.Naravno da su druzenje i komunikacija dobra stvar.Ali neki nikada ne naprave dalji korak, sve ostaje samo na surogatu.
ok, kontam sta govoris, ima tu svasta nesta...a kod nekih je razlog daljina, da nije tog - vise bi upoznavanja bilo... ev' znam par forumasa iz sarajeva koji su izlazili skupa i izlaze i sada...
u mom slucaju, jako malo raje je iz mostara na ovom forumu...cim ispadne neko da mi se svidi iz mostara (ne mislim na takarenje :D ), ja cu mu se javiti da se druzimo, nebitno da li je musko ili zensko...a, bome primam posjete i iz daleka :D (bilo ih je :) ), samo da ja ne hodam, nesto mi mrsko :D ...cekam jos onog mrcinu Blacka da dodje, obecao je ima hefta godina :P :D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:sve same feministkinje i lezbache Vodje :oops: :oops: :D :D :D
ma sta mi to kazes jubavi? :D :lol: :oops:
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
ma sta mi to kazes jubavi? :D :lol: :oops:
turate knjige u regale :D :D umjesto... :oops: :oops: :D :D :D :P
lady midnight

Post by lady midnight »

ja takviJEh ne vidim... mozhda su se sakrile iza kakve daske :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

lady midnight wrote:
ja takviJEh ne vidim... mozhda su se sakrile iza kakve daske :lol: :lol: :lol:
fosna petica :lol: :lol: :lol: :lol:
chinese_water

Post by chinese_water »

ja bih natakario Selmu Bajrami, ako je ima na forumu... neka se javi :-)
Post Reply