Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mamica papucarka wrote:ma nece. Zena sam mu. jesil vidio sto oni stvaljaju fotke svojih novih djevojaka na temi o kokama ja sad gledala i ibretila se
vela havle....danasnje omladine :D
nego o veceri....da ne bude ovako
Three women: one engaged, one married, and one a mistress, are chatting about their relationships and decide to amaze their men.
That night all three will wear a leather bodice style, stilettos and mask over their eyes.
After a few days they meet again.....
The engaged girlfriend: 'the other night, when my boyfriend came back home, he found me with the leather bodice, stilettos and mask. He saw me he said: 'you are the woman of my life, I love you'...then we made love all night long
The mistress: Ah! Me too, the other night I met my lover in the office and I was wearing the leather bodice, mega stilettos, mask over my eyes and a raincoat, when I opened the raincoat he did not say anything.....but we had wild sex all night
The married one: 'the other night I sent the kids to stay at my mother's for the night, I got myself ready: leather bodice, super stilettos and mask over my eyes. My husband comes home from work, opens the door and says...........
mama kaze da sam bila dijete koje se nikada nije smijalo. I bila sam uzasno, uzasno, uzasno stidljiva Poslije sam sve nadoknadila. U tinejdzerskim godinama ko stripi
mamica papucarka wrote:mama kaze da sam bila dijete koje se nikada nije smijalo. I bila sam uzasno, uzasno, uzasno stidljiva Poslije sam sve nadoknadila. U tinejdzerskim godinama ko stripi
ja sam i dan danas stidna .....mislim u RL jok ovdje ....FJizujica ti je CupeJJJJJJ
dacina_curica wrote:evo mog bJace (maccinog coEka ) kad je bio mali
dje mu je gitara
ja sam iskopala muzevu fotku. To je nesto najsmijesnije sto sam u zivotu vidjela. Beba sjedi na krevetu obucen ko za sjeveri pol Pored njega velika plasticna lutka
Ja sam tu sliku ukrala od njegove mame i sad je s njom ucjenjujem
kad bih je ubacila, mislim da bih dobila rjesenje za razvod braka
mamica papucarka wrote:dje mu je gitara
ja sam iskopala muzevu fotku. To je nesto najsmijesnije sto sam u zivotu vidjela. Beba sjedi na krevetu obucen ko za sjeveri pol Pored njega velika plasticna lutka
Ja sam tu sliku ukrala od njegove mame i sad je s njom ucjenjujem
kad bih je ubacila, mislim da bih dobila rjesenje za razvod braka
ma zna braco da ce samo harmonikom doci do maccinog srca
btw. imam jednu sliku sa mog 5. rodjendana koju kad bih postavila ne bi me vise bilo (utab'o bi me buraz u sekundi)
dje tvoja fotka fotke na sunce Sajo, Pitt, Nebo...hajmo redom
Minno, nisu vikleri, nego prirodne vrckice
Macco, mislila sam na brata, rodice i drugu jaliju sto pokatkad jasaju po sa-x. Reci ce "Sta ono ti laprdas po forumu"
mamica papucarka wrote:dje tvoja fotka fotke na sunce Sajo, Pitt, Nebo...hajmo redom
Minno, nisu vikleri, nego prirodne vrckice
Macco, mislila sam na brata, rodice i drugu jaliju sto pokatkad jasaju po sa-x. Reci ce "Sta ono ti laprdas po forumu"
mamice bona sta te briga sta ce rodbina reci? (...joooooooooj kad buraz vidi da sam mu sliku nakacila kicmu ce mi slomiti ......sreca pa smo na razlicitim kontinentima )