Šokantno: DJECA KUKURUZA U ALEJI LIPA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sabanss

Post by sabanss »

mIRCerka wrote: to je odlichna stvar, konacno da neko udari kako treba...

posto ides u dzamiju, a moj dezurni mumin je pod narkozom, kako se zvao onaj Otac Svih MAcaka?
:? :? :?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

sabanss wrote:

posto ides u dzamiju, a moj dezurni mumin je pod narkozom, kako se zvao onaj Otac Svih MAcaka?
Osoba koju inace pitam sve sto ne znam je u petak imala operaciju, pa nije bio pri sebi, a mene interesuje kako se zove onaj lik kojeg su zvali OTAC SVIH MACAKA...
ukratko, lik iz doba Muhameda a.s. koji je bio bogat i kad je krenuo u dzamiju na njegovom kaputu spavala macka i on iskruzi dio gdje je maca spavala da je ne budi i ode na skup sa rupom na kaputu i pitali ga CEMU RUPA i on objasnio i valjda ga je Muhamed a.s. proglasio Ocem svih macaka..

Vidis, znam cijelu pricu ali se ne mogu sjetiti imena...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mIRCerka wrote:
ztluhcs wrote:
barby02 wrote: Mislim da ja,ko ja,nisam dovoljno zanimljiva :lol:
Ti kao ti nisi svašta nešto...
:D vidim te
Vidim i ja tebe :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:
ztluhcs wrote: Ti kao ti nisi svašta nešto...
:D vidim te
Vidim i ja tebe :D
gdje me vidis?

ja se kamuflirala :D

Nego, seces li Vilsom?

Ja sam sinoc doyivjela pravo trovanje vazduhom - toliko je smrdila rijeka da sam 5 puta povratila, zeludac mi na nos izasao...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

pinkzelena wrote:
ztluhcs wrote:
barby02 wrote:Koliko god se nastavi pisati o ovoj temi, samo zelim da se vrati na naslov: "Djeca kukuruza. . . " Dakle,boriti se protiv njih ,u gradu,je obavezno-jedina dozvoljena borba bice novcanik,kroz zakon.
Na NJihovoj teritoriji bio bi to drugi vid borbe. . a rezultat isti. Dakle,rasprave i eventualne uvrede od strane zlonamjernih su suvisne jer sam naslov procitati,puno govori. To jeste metaforicki ali i bukvalno.Kukuruz ne raste u gradu na Vilsu,ali oni koji su donjeli sjeme s ciljem rasta ,dobro su nam zagorcali zivot na asvaltu. Sada" Mogu,kako hoce, al nece,dokle hoce".
Kada su ulazili(citaj: unilazili) u grad,trebali su zaboraviti igre,kamena s ramena . . . . . Selo moje,ljepse od Pariza!
Da ti nisi malo puna predrasuda i tijesna... Onako, malo... Šta misliš? Nije mi to odlika gradskog čeljadeta... Oklen si se ti šljegla?

:oops: :oops: :oops:

Ne zna gradsko dijete šta znači "šljegnuti", pa tako ni barby..to nam ti objasni, budući da vladaš tim terminima..i hajd još jednom uputi nešto takvo na račun SAVJESNIH ljudi i ZDRAVIH..!????
Hajd,da vidimo ta muda!???
Očigledno svršavaš na zločine nad životinjama,pa te uhvatila nervoza kad vidiš da tome neko želi stati u kraj MONSTRUME jedan.

Sve više fakat mislim da su prste upetljali u temu roditelji,ili rodbina one male gamadi..
Smatraj ovo zadnjom opomenom :roll: Mislim da ovakvi postovi, pa ni na ovakvoj temi, fakat nemaju smisla.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

E fakat, il spustite loptu il ode sve u mp3.
Ja nemam zivaca vise smirivati diskusije.

PS Nema veceg mackoljupca od mene na ovom forumu, however, dijalozi su vam fuj i bljak.
Sto bi rekao moj Husnija, NEMOJTE ME TAKO BRANITI.
Hvala na paznji :D

Mjau
sabanss

Post by sabanss »

mIRCerka wrote: Osoba koju inace pitam sve sto ne znam je u petak imala operaciju, pa nije bio pri sebi, a mene interesuje kako se zove onaj lik kojeg su zvali OTAC SVIH MACAKA...
ukratko, lik iz doba Muhameda a.s. koji je bio bogat i kad je krenuo u dzamiju na njegovom kaputu spavala macka i on iskruzi dio gdje je maca spavala da je ne budi i ode na skup sa rupom na kaputu i pitali ga CEMU RUPA i on objasnio i valjda ga je Muhamed a.s. proglasio Ocem svih macaka..

Sorry, nisam upoznat s pricom :roll:
dizzy_devil

Post by dizzy_devil »

Majko moja, sad se koljite oko svega, oko toga ko je odakle stigao, da se razumijemo imam prijetelje koji su realno iz kojekakvih zabiti a miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilion puta su bolji i ˝kvalitetniji˝ od gradske celjadi koja se toboze dici, dajte, pa to je odraz seljakljuka, ako imas imalo kulture neces nikoga prozivat sto je od kojekuda vec ako valja- valja, ne valja-ne valja da ti je iz oka ispao... :roll:

p.s. vidim iz nekih postova da je azilu koji kakav god da je ali nekako postoji, potrebna pomoc u SVEMU pa ajmo se bolje dogovoriti pa koliko nas je mozemo odvojiti po 2-3 sata jednom u sedmici, pa nek svako uzme po jedan dan i bice lakse, a ne se sad prepucavat ko je bio u parku ko nije, jesu li mame i tate psihopata malih sa grbavice sadili kukuruz ili jecam, dajte majke vam spustite loptu, ako mozete sta konkrtno i produktivno skontat bujrum, ako ne shhhhhhhhhh....
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

malo opuštanja za mackoljupce i mackoljubice... :D
Znatiželjni ljubitelj mačaka je na svog mačora, kojeg zove Mr. Lee, postavio sićušnu kameru, kako bi snimio šta je Mr. Lee radio cijeli dan dok njega nije bilo.
http://www.itx.ba/index.php?option=com_ ... 8&Itemid=1
barby02

Post by barby02 »

dizzy_devil wrote:Majko moja, sad se koljite oko svega, oko toga ko je odakle stigao, da se razumijemo imam prijetelje koji su realno iz kojekakvih zabiti a miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilion puta su bolji i ˝kvalitetniji˝ od gradske celjadi koja se toboze dici, dajte, pa to je odraz seljakljuka, ako imas imalo kulture neces nikoga prozivat sto je od kojekuda vec ako valja- valja, ne valja-ne valja da ti je iz oka ispao... :roll:

p.s. vidim iz nekih postova da je azilu koji kakav god da je ali nekako postoji, potrebna pomoc u SVEMU pa ajmo se bolje dogovoriti pa koliko nas je mozemo odvojiti po 2-3 sata jednom u sedmici, pa nek svako uzme po jedan dan i bice lakse, a ne se sad prepucavat ko je bio u parku ko nije, jesu li mame i tate psihopata malih sa grbavice sadili kukuruz ili jecam, dajte majke vam spustite loptu, ako mozete sta konkrtno i produktivno skontat bujrum, ako ne shhhhhhhhhh....
Da u pravu si potpuno(lijepo je priznati-malo sam se zanjela) i izvinjavam se svima,koji su se pronasli u postu i uvrijedili,a ja uopste nisam pisala o Forumasima. . Iako OK. nije to u redu bilo spominjati. .
PRIMITE JAVNO IZVINJENJE!
Mislite da ja nemam prijatelje iz vecine gradova i mjesta u BiH? Ko misli,jako grijesi. . . A ko je htio da moje pisanje iskoristi iz konteksta zarad teme,halal bilo!
Na kraju,za sve pod " P.S." se slazem i zalazem za to,jer to je najvaznije i najbitnije na svim ovim stranicama. . .
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sabanss wrote:
mIRCerka wrote: Osoba koju inace pitam sve sto ne znam je u petak imala operaciju, pa nije bio pri sebi, a mene interesuje kako se zove onaj lik kojeg su zvali OTAC SVIH MACAKA...

Nista znaci..ma nema veze, saznacu ja :D

Nego, piplovi, otkako je pocela galama oko ovoga, ne nadjoh nijedne ptice upucane...
pinkzelena

Post by pinkzelena »

mIRCerka wrote:
sabanss wrote:

Nego, piplovi, otkako je pocela galama oko ovoga, ne nadjoh nijedne ptice upucane...

Drago mi je to čuti.
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

Primirje...
danas

Post by danas »

mIRCerka wrote:
sabanss wrote:

Osoba koju inace pitam sve sto ne znam je u petak imala operaciju, pa nije bio pri sebi, a mene interesuje kako se zove onaj lik kojeg su zvali OTAC SVIH MACAKA...

to je legenda za samog muhameda...
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Satraste vala i sa ovim mackama.

A i nije mi jasno ko kapute nosa u Saudijskoj Arabiji.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Nosferatu wrote:
A i nije mi jasno ko kapute nosa u Saudijskoj Arabiji.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kaput, kaftan, kako sse vec zove....ono ko mantil....

Danas, nije Muhamed u pitanju...

EBU HUREJRE je Otac svih macaka.
cheguevara_k1

Post by cheguevara_k1 »

pinkzelena wrote:
mIRCerka wrote:
sabanss wrote: Sorry, nisam upoznat s pricom :roll:

Mislim da do pojave novog klinca s puskom nece biti upucanih ptica :D :D A arsenal kantonalnog MUP-a je obogacen jednim waltherom i to boljim od Fazlijinog :D :D
barby02

Post by barby02 »

Razumijem da je tema stala. Samo da pitam,da li su se djeca preodgojila i prestala da vade oci macama? Nemam informaciju,pa molim. . .
mIRCerka

Post by mIRCerka »

ovisnik o krimi serijama :D jesam :D

i u 10 dana razmaka, u 4 razlicite serije, oni profajleri grade profil serijskih ubica, i zamisli 4 puta kazu TREBA TRAZITI ZNAKOVE ZLOSTAVLJANJA ZIVOTINJA I MLADJE DJECE U DJETINJSTVU...
pa nek mi neko kaze da nismo dzaba dizali frku...
blah blah

Post by blah blah »

boze sacuvaj, odvratnog li naslova teme. ko god se ovoga sjeti neophodan mu je jedan dobar pregled na psihijatriji bas kao i ovoj djeci.

inace, u moje doba su na stepenicama u pavla goranina (sada pruscakovoj) svako malo osvanjali macici prosutih crijeva. niko od za to "zasluzne" djece nije ni vidio kukuruza, vec su sve bila djeca iz "kulturnih gradskih" porodica, lafo obrazovanih sluzbenika, "stubova" naseg socijalistickog drustva i radnickog samoupravljanja. ne bi vjerorovali ko od danasnjih uglednih pseudo-umjetnika, filozofa, itd, inace samoproglasenih kozmopolita i drcnih boraca za prava "starih sarajlija" svemu tome smijao i druge poticao.

fuj, ne znam vise ko mi se vise gadi, vi za koje su to zasigurno ucinila "djeca kukuruza" ili sami pocinioci.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

blah blah wrote:boze sacuvaj, odvratnog li naslova teme. ko god se ovoga sjeti neophodan mu je jedan dobar pregled na psihijatriji bas kao i ovoj djeci.

inace, u moje doba su na stepenicama u pavla goranina (sada pruscakovoj) svako malo osvanjali macici prosutih crijeva. niko od za to "zasluzne" djece nije ni vidio kukuruza, vec su sve bila djeca iz "kulturnih gradskih" porodica, lafo obrazovanih sluzbenika, "stubova" naseg socijalistickog drustva i radnickog samoupravljanja. ne bi vjerorovali ko od danasnjih uglednih pseudo-umjetnika, filozofa, itd, inace samoproglasenih kozmopolita i drcnih boraca za prava "starih sarajlija" svemu tome smijao i druge poticao.

fuj, ne znam vise ko mi se vise gadi, vi za koje su to zasigurno ucinila "djeca kukuruza" ili sami pocinioci.
djeca kukurza-horor film
Image
nema veze sa porijeklom sa sela...
blah blah

Post by blah blah »

mirci, napokon i ti mene poklopi :D sad smo samo 1:113 :D

bez zezanja, cini mi se da mnogi na ovoj temi tu kovanicu shvatili kao i ja, pa bilo pogresno ili ne, poenta stoji.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

blah blah wrote:mirci, napokon i ti mene poklopi :D sad smo samo 1:113 :D

bez zezanja, cini mi se da mnogi na ovoj temi tu kovanicu shvatili kao i ja, pa bilo pogresno ili ne, poenta stoji.
ako imas 88 postova, kako si me mogao poklopiti 113 puta...
losa ti je matematika :D

a to sta je ko kako skontao, trebali ste citati od pocetka temu, sto nije jasno pitati ili proguglati.
sve bi vam se samo kazalo.
blah blah

Post by blah blah »

mIRCerka wrote:
blah blah wrote:mirci, napokon i ti mene poklopi :D sad smo samo 1:113 :D

ako imas 88 postova, kako si me mogao poklopiti 113 puta...
losa ti je matematika :D
losije su ti te pretpostavke :D
mIRCerka wrote:a to sta je ko kako skontao, trebali ste citati od pocetka temu, sto nije jasno pitati ili proguglati.
sve bi vam se samo kazalo.

pa ovim sto odvalise po "djeci iz kukuruza" (naci ce se sami :D ) to bi najmanje bitno. ja samo reagujem, jerbo mi se plaho gade.
pinkzelena

Post by pinkzelena »

mIRCerka wrote:
blah blah wrote:boze sacuvaj, odvratnog li naslova teme. ko god se ovoga sjeti neophodan mu je jedan dobar pregled na psihijatriji bas kao i ovoj djeci.

djeca kukurza-horor film
Image
nema veze sa porijeklom sa sela...

:lol: :kiss:
Post Reply