eto, mislim da je sve tuMephisto wrote:Arch Enemy,Hypocrisy ili Moonspell...ako ima neko.
ako nije, javi
edit: sve je tu, u prethodnim postovima mojim
Moderator: _BataZiv_0809
Vidim da se ovdje skida neka muzika.
power metal... Evergrey, X Japan, Kamelot, Primal Fear, Sonata Arctica, Iced Earth, Nevermore, Agent Steel, Speed Demons...furija Strašna wrote:Treba li kome da upload-ujem kakvog metala?Vidim da se ovdje skida neka muzika.
To me zezaš ili stvarno?elSaik wrote: power metal... Evergrey, X Japan, Kamelot, Primal Fear, Sonata Arctica, Iced Earth, Nevermore, Agent Steel, Speed Demons...šta bilo od tih bendova
meni ne treba, tj. treba ali imam linkove pa ću skinuti, nego rekoh kad se već nudiš za upload da te malo zaposlimfurija Strašna wrote:To me zezaš ili stvarno?elSaik wrote: power metal... Evergrey, X Japan, Kamelot, Primal Fear, Sonata Arctica, Iced Earth, Nevermore, Agent Steel, Speed Demons...šta bilo od tih bendova
Mislim, nova sam ovdje, nije problem. To tebi treba ili je to neki fazon ovdje stavit pa ko naiđe?
Samo pitam.
![]()
Nemoj da zezaš novake, naći ću te ja.furija Strašna je l'.
Ja sam voljna da dijelim dobru muziku sa svima, al' nećeš da me bez veze zapošljavaš da bacam MB-e.elSaik wrote: meni ne treba, tj. treba ali imam linkove pa ću skinuti, nego rekoh kad se već nudiš za upload da te malo zaposlim![]()
Imam i toga.ervin19 wrote:nebi bilo loshe da postavis neke death/gore/grind albume..
nesht kao Nile,deicide,necrophagist,pestilence,napalm death
i sl..
si to na logosoftu pa ti se računa upload?furija Strašna wrote:Ja sam voljna da dijelim dobru muziku sa svima, al' nećeš da me bez veze zapošljavaš da bacam MB-e.elSaik wrote: meni ne treba, tj. treba ali imam linkove pa ću skinuti, nego rekoh kad se već nudiš za upload da te malo zaposlim![]()
![]()
Evo, treba da formatiram komp. pa ako preživi () pokušaću nešto da učinim za vas, prespor je sad.

Jesam, mada ja nikad ništa skoro ne uploadujem, pa mi tu ode jedva nešto kilobajta.elSaik wrote: si to na logosoftu pa ti se računa upload?![]()
... ja i dalje u potrazi za albumom Roots, pa ako ko ima...
Wolfheart wrote:ljudi treba mi novi album od Serj Tankian-a, pa ako neko ima thanx!

http://rapidshare.com/files/49728633/So ... y__EP_.rarslayerVares wrote:Sodom Expurse of Sodomy