..ono ako Memsina nana ne iznese baklavu hašimaginici, hoćel njena svastika zahatoriti i ne pozvati istu na mevlud
..tako da mi idemo dalje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Arkadas je u soku,trebat cee mu nekoliko dana da dodje sebipitt wrote:Poselami arkadasha od menemAAm wrote:aferimmicika wrote:Kod mene pravi rat u kuci![]()
![]()
![]()
Priheftala sam zastavu na balkon![]()
brkati turci nek se puse
![]()
![]()
Sunce im kalajisano:D
ja sam mislio da je bolje, ali nije, ali bice sad bolje kad se napusimMahalac wrote:Pa eto možemo se zakačiti
Grupa C:
1. Grčka 6 15
2. Turska 6 13
3. Bosna i Hercegovina 6 10![]()
4. Norveška 6 10
5. Mađarska 6 6
6. Malta 6 4
7. Moldavija 6 2
Cuj zajdno s bracom Turcima! Mislis bivsim OKUPATOROM!?\/\/\/ wrote:Najbolje cestitike nasim igracima, srce mi kuca kao ludo, spektakularna pobjeda a Maltu cemo da potopimo. Iskreno nadam se da cemo sa bracom Turcima zajedno ucestvovati u pokoravanju Evrope 2008 i da budemo sto uspjesniji. GO GO GO BiH & Turkey
Cuj zajdno s bracom Turcima! Mislis bivsim OKUPATOROM!?\/\/\/ wrote:Najbolje cestitike nasim igracima, srce mi kuca kao ludo, spektakularna pobjeda a Maltu cemo da potopimo. Iskreno nadam se da cemo sa bracom Turcima zajedno ucestvovati u pokoravanju Evrope 2008 i da budemo sto uspjesniji. GO GO GO BiH & Turkey
ko bi drugo ako ne hercegovci.bascelik wrote:Bravo Bosanci i Hercegovci.
Posebno Hercegovci (Dzeko,Custovic).Gacani su jos jednom osvjetlali obraz BiH.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Opcenito, igra mi se uopste nije svidjela (ocajna odbrana, smusena vezna linija), ali velika pobjeda.
Haj`mo Bosno
Haj`mo Hercegovino
Fakat sa bracom, zar nisi znao da su svi muslimani braca, a to sto se tako ne osjecas tvoj probljemoSpliff.Master wrote:Cuj zajdno s bracom Turcima! Mislis bivsim OKUPATOROM!?\/\/\/ wrote:Najbolje cestitike nasim igracima, srce mi kuca kao ludo, spektakularna pobjeda a Maltu cemo da potopimo. Iskreno nadam se da cemo sa bracom Turcima zajedno ucestvovati u pokoravanju Evrope 2008 i da budemo sto uspjesniji. GO GO GO BiH & Turkey
Gacko rules.ragib wrote:ko bi drugo ako ne hercegovci.bascelik wrote:Bravo Bosanci i Hercegovci.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Opcenito, igra mi se uopste nije svidjela (ocajna odbrana, smusena vezna linija), ali velika pobjeda.
Haj`mo Bosno
Haj`mo Hercegovino
Nisi valjda ocekivao od bosancerosa
Dobri su i Bosanci. Samo su najbolji oni sto su hercegovackog porijekla.ragib wrote:ko bi drugo ako ne hercegovci.bascelik wrote:Bravo Bosanci i Hercegovci.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj`mo Bosno
Haj`mo Hercegovino
Dado dijasporitus wrote:Hvala Nostradamusmadalen wrote:Turska je jaca ,al' ipak mislim da ce Bosna da pobjedi sa 2:1
Pobjednicki go ce dati Zlatan Muslimovic, imam osjecaj.
zivila herzeg-bosnabascelik wrote:Dobri su i Bosanci. Samo su najbolji oni sto su hercegovackog porijekla.ragib wrote:ko bi drugo ako ne hercegovci.bascelik wrote:Bravo Bosanci i Hercegovci.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj`mo Bosno
Haj`mo Hercegovino