Proslava titule - "Vječna vatra" ili ...?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pudlica

Post by pudlica »

ne opisivo je bilo kad je cijela titova pjevala "u novi boj u novi boj" najezim se sav :-D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Sarajevo Šampion
zenny

Post by zenny »

nego kako bi na proslavi?
Celik-ze

Post by Celik-ze »

Cestitke igracima i navijacima FCS, sretno u predkolu CL!
ploska

Post by ploska »

SARAJEVO SAMPIONNNNNNNNNNNNNNNNN.......SARAJEVO SAMPIONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Ali_G

Post by Ali_G »

Shabani smo, indijanci, papci, jedva smo se skupili na stadionu, da nije bila dzaba karta ne bi dosli, vas ima vise, odaniji ste, zajebaniji, brojinij, sta sve ne, AL MI SMO VECERAS SLAVILI TITULU. Jedite se bijednici, uvijek ste to bili i ostace te, Cast pojedincima.

BOZE STO JE LIJEPO SARAJEVO MOJE
KAD JE CIJELO BORDO BOJE
Last edited by Ali_G on 24/05/2007 01:36, edited 1 time in total.
Pooll

Post by Pooll »

Krasno slavlje...
Hrpa neandertalaca...
Fuj. Kad nesto ovakvo vidim, sjetim se zasto silno zelim otici odavde.
Topla voda

Post by Topla voda »

nas je danas bilo dvije full grbavice,zato ne supljirajte
20000 ljudi na tekmi,sasvim dovoljno
kako je milan igro???jedva ja gledam..
DUREX

Post by DUREX »

Samo jedna poruka za sve one koje je ova titula Sarajeva zaboljela, tj. za one kojima je bilo mrsko gledati bordo kolone po Sarajevu, a vidim da je bilo i takvih:

NAPUSITE NAM SE KURCA!!!!! PA OPET... PA JOS JEDNOM... PA CETE DOBITI I U PAPIR!!!

Ako je za ban, neka je....

Sarajevo je sampion... samo to mi je vazno danas...

Sretna titula svima koji su se danas osjecali sretni!

Odoh nastaviti da locem... pa se vidimo opet nekada.... Ljubim vas sve!!! :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

zenny wrote:nego kako bi na proslavi?
Hanka Paldum,Eratto,Zijad Sipovic :shock: ,Samir Mujagic SMS,Omar Mjesecar i KIKE BUDALIKE :shock: I jos neki,ne mogu da se sjetim.Boli me briga ko je bio,vazno je da je bilo OVO

Image
Hakala

Post by Hakala »

jel istina da je fajrunt bio do 21 sat...? :? ....golemo neko slavlje :shock:

vidi ti naseg neelixa...rijesene su sve dileme,kad danas nije bio na tekmi,nije niti ce ikad :D ...cuj razlog,igra mu milan.. :lol: ...umjesto da se proveseli uz hanku,memorise i ponese te uspomene u grob...jer bog zna... ovake prilike vise nece biti :lol:

vidim i nosferatu je dosao iz cemerike.:D .....izgleda da je i on ponio laptop na tekmu :lol:

istok je bi za respect(krcat)...ukupno 20 millja je zadovoljavauca cifra,uzimajuci u obzir da je bio radni dan...ali razici se zbog jebene LP..za nepovjerovat :?

eto,cetitam titulu manje popularnom sarajevskom premierligashu...
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Bitno je da je ovaj iznad mene budan i insomnian, a mi smo profestali i prodernecili titulu, gubari pojedite se,
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Hakala wrote:jel istina da je fajrunt bio do 21 sat...? :? ....golemo neko slavlje :shock:

vidi ti naseg neelixa...rijesene su sve dileme,kad danas nije bio na tekmi,nije niti ce ikad :D ...cuj razlog,igra mu milan.. :lol: ...umjesto da se proveseli uz hanku,memorise i ponese te uspomene u grob...jer bog zna... ovake prilike vise nece biti :lol:

vidim i nosferatu je dosao iz cemerike.:D .....izgleda da je i on ponio laptop na tekmu :lol:

istok je bi za respect(krcat)...ukupno 20 millja je zadovoljavauca cifra,uzimajuci u obzir da je bio radni dan...ali razici se zbog jebene LP..za nepovjerovat :?

eto,cetitam titulu manje popularnom sarajevskom premierligashu...
Cujem, i ti stize do Orasja, lafo mamone, tekma se igrala negdje oko 5 popodne, a ti - Pitarski istok u medjuvremenu smekas, il' uzivo il' preko telly-ja. U isto vrijeme- u Orasju 25 ljudi, par lokalni Zeljovaca i ostatak Hadzic city united. Zajebani, veliki brojni prvi tim glavnog grada. Na temi o utakamici koju su dobili s 3:1, 13 postova veceras, gledala se Champion league, nejima se vremena za na tablici 5-ti tim jerbo ko ga kad jeni Sampinjon, sto nije isp'o pa da bude Sampinjon prve lige. Sta ci're vise? Ti se nasao - da nesto prozivas Perhana, Hakala?

U gradu - bordo dernek. Na teliju - dobija Milano Liverpool. Imal' plave igdje u paleti boje? A gdje si ti? U subi na plafonu slusas hadizcki klapci pjevaju hitove, feat. Duduk i Regica u pripremi za Makarsku rivijeru s strumfokapicama od 20 kermica, krojenim u Kini, da se sastavi kraj s krajem do sljedece sezone.
http://www.themaniacs.org/multimedia/au ... _budem.mp3

Sve u svemu, ja prozvah i predivdjeh dolazak 18.000 Sabana - al' zipa ovo, potrebno se je izgraditi - pa reci kad su i da su i neki oni na tvojoj tribini - Sabani. Vama Zeljovcima kad su Sabani bili okosnica ponajcesce finansijska, sutali ste. Danas ste spali na par stotina dusa, a Sabani odose slaviti derneke, i mjenjaju dresove ko Kike Budalike. Jerbo, to je jedina konstanta Sabanizma. Okreces se kako valja, jerbo im'at ze'ru integriteta nije pozeljno u sistemu u kojem ko je jamio jamio je, a ko nije nek pohiti dok me're jos kod Munir'e na Bazenima.

Ja se samo nadam' da kad se razidje mahmurna groznica, i pociste se ulice od smeca koje ostane iza Sabana, te se raja koja je morala na posao, sabahile u Cetvrtak, naspava kad se s posla vrate, da ce jos uvijek ostat nek'o ko hoce da FKS izvede na pravu dzadu, jer to je ono sto je nuzno potrebno. Neko s nekom vizijom, neko ko ce uspjeti privuci ljude da dodju i plate 5km za 15 utakmica godisnje, jer odatle se krece, i dokle god 20.000 dolazi na najgoru utakmicu besplatno, protiv tima koji je odavno s obe noge u drugoj ligi, samo vis-a-vis derneka, ja znam da mi mozemo biti sampioni, al' mentalitet nam je 0, i s mentalitetom koji je 0, sve sto se napravi za godinu srusi se u 15 minuta. I jos nesto. Meni Sabani ne mogu nametati svoje vrijednosti - kao one koje ja moram da prihvatim kao 99% konformista, koji su na taj nacin, od Sehera napravili selo, ne po onome sto Seher jest, vec po Seherovom doprinosu i samom sebi i svijetu. Ja znam sta vrijedi, i sta se moze objesiti kipu kod Ceke - na neku stvar. A to nisu - iste stvari. Ova titula ce se ovjeriti, i to - u prve 4 utakmice, u Europi. Te nece biti - na teku kod cika Munira, niti veresija kuma Ahmeda da se nebi talasalo, da ispadnu iz fotelje. Tu ce se - tek onda i znati, da li mi imamo ista slaviti i icemu se nadati il' smo samo zrtve kruga koji nas svojim igrama dijeli, da nam bude gore za nase dobro, bez da se iko pobuni, dokle je god slavlje, pa cak i fiktivno, besplatnog karaktera. Tu je i prva, osnovna greska. Danas je za Radnik trebala karta biti 20km. Da se barem jednom u zivotu - skalpiraju Sabani na ustrb onih vjernih koji dolaze svako kolo. Jer, kasa se treba naputi za Europu, a ne prazniti iskalkulisano, da ce se to namiriti kasnije. Gdje u svijetu - igra jos sampion, besplatno? Cak ni besplatno. Gdje to igra u svijetu sampion dzabe, na stadionu kojeg nije vlasnik i na kojem kosta svaka utakmica hiljade km? Al' nista nije vazno, samo je jedno bitno. Da se je proslavila titula. Siguran sam da veceras, neko je izasao na binu - i rekao rijec-dvije o svemu ovome, osim uhljupskog ulizivanja i laznog cestitanja. Ali ne, pretpostavljam sta sljedi. Dovesce se par igraca koji ce uzeti za transfer stotine hiljada, tim ce upast u dug do guse, u Europi ce se kockati nadajuci se da se moze progurati par kola vise nego nam pripada s neuigranim i neujednacenim timom, tu imamo sansu veliku da cemo popusi prije nego se obrne ikakav profit, na kraju ce biti u minusu - i spasce i taj dug kad na tribinama izostanu Sabani - za vrat svima onima koji misle najbolje FKS, da oni otplacuju od svojih ulaznica sljedecih 5-10 godina, tokom kojih nece znati koga vise da mrze, sebe, ili druge. To je ono cega se plasim i sto ne zelim nikom, ponajmanje FKS-u. Ali onima koji nasljepo srljaju - i ne treba nista drugo.
Last edited by Nosferatu on 24/05/2007 07:10, edited 1 time in total.
Lolich

Post by Lolich »

:roll: :roll: :roll: :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Sabane...
Bosanski_Amerikanac

Post by Bosanski_Amerikanac »

@ Nosferatu

Sto ti gluposti navalja.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

E sad posto ste zaista sampioni moje iskrene cestitke svim navijacima FK Sarajeva i nadam se da cete u Kupu Sampiona ponoviti uspjeh Zelje i jos nam popraviti koeficijent.

Ne znam kako je bilo u Titovoj mada ne sumnjam da je bio haos ali na stadionu mi nije bilo nesto posebno. Mislio sam da cu napokon vidjeti puno Kosevo ali nista od toga. Jug prazan, Istok pun kao sibica, Zapad pola popunjen i Sjever malo vise od pola.
pudlica

Post by pudlica »

pa nece niko na zapad ispod kopa da sjedne :-D ,ostali dio zapada skoro pun bilo mozda 5 redova prazno,istok bas pun,sjever mogao jos vise al pola te raje je na zapadu sada :-D ,a jug necemo zbog tm da ograjisemo :D :D :D
big_bud

Post by big_bud »

najrealnije od svega ovoga je kike budalike. covjek ionako godinama djecu zabavlja, on je jedini bio na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Zavatoni

Post by Zavatoni »

Ja se kao navijac Sarajeva zahvaljujem na svim iskrenim cestitkama, a siguran sam da brukanja po Evropi nece biti.
Bez obzira na zezancije i prepucavanja prethodnih dana, mislim da treba biti realan i reci da ce Sarajevu trebati dosta pojacanja ako zeli ista napraviti u Evropi (a tu mislim na zestoku borba za prolazak u trece pretkolo) . Ja vjerujem da ce tu biti nekih iznenandnih povrataka nasih internacionalaca koji su se "proslavili" u Evropi, a vjerujem i da cemo biti u stanju naci kvalitetnih (barem za nase prilike) pojacanja i po BiH. Bice prilike u narednom periodu da na nekom novom topicu raspravljamo upravo o tome.
Sto se tice ambijenta smatram da nije bio los, a sa obzirom na nase prilike i nivo kvaliteta svega ovog sto fudbalom nazivamo bilo je izvrsno. Na kraju krajeva, TV snimak sa Koseva nikada ne moze docarati pravi ambijent, jer stadion nema nikakve akustike, a bio je dan sto je dodatno stvorilo utisak losijeg ambijenta. Ne zelim se prepucavati oko broja navijaca, da li bi bilo manje da su se karte naplacivale (mislim da ne bi) ili bi bilo puno bolje da se radilo u suboti (sto definitivno bi).
Sve u svemu, SAMPIONI i sta vise dodati. Boricemo se i dogodine. Slutim sa FK Laktasi, ali i to je nasa realnost. Volio bih da se i Zeljo malo digne, pa da nas barem malo namucite da osvojimo tih zagarantovanih 6 bodova :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

DUREX wrote:Samo jedna poruka za sve one koje je ova titula Sarajeva zaboljela, tj. za one kojima je bilo mrsko gledati bordo kolone po Sarajevu, a vidim da je bilo i takvih:

NAPUSITE NAM SE KURCA!!!!! PA OPET... PA JOS JEDNOM... PA CETE DOBITI I U PAPIR!!!

Ako je za ban, neka je....

Sarajevo je sampion... samo to mi je vazno danas...

Sretna titula svima koji su se danas osjecali sretni!

Odoh nastaviti da locem... pa se vidimo opet nekada.... Ljubim vas sve!!! :D
Nije to za ban, to je za samarchinu i to masnu, ne strumfovsku vec ljudsku!

Fuj.
Neelix

Post by Neelix »

zasto mirci? vidis da covjek kaze za one koje je bolilo :D

dobro je da priznas :P
cico x

Post by cico x »

ManiacSA wrote:
Neelix wrote:a kakav si ti navijac :? jel ovo znaci da igraju bayern i zeljo, da bi navijao za bayern :?
Ma normalno da ne bi navijao za Bayern nego za Zelju. Malo sam krivo se izrazio Bayern je prvi klub za koji sam navijao ono popularno 'prva ljubav' al nije moj najdrazi klub to je samo jedan Zeljo. Nekad 'prva ljubav' ne bude PRAVA dodje nova u ovom slucaju Zeljo. Dakle Zeljo pa Bayern!!!!!!!
:roll:

ma ovaj ne zna jel "poso" ili "doso"
big_bud

Post by big_bud »

Neelix wrote:zasto mirci? vidis da covjek kaze za one koje je bolilo :D

e, treci red, peti dzep.
krompiiiir!

kako ide na semaforu, ima li nervoze?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Neelix wrote:zasto mirci? vidis da covjek kaze za one koje je bolilo :D

nek mu se sve drugarice napushe neelix, ovo je forum, nije ovo stadion...
Kontas sad?
Post Reply