Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DUREX

Post by DUREX »

faer wrote:Nivo objektivnosti na derbijima zeljo-sa je smijesan. Pa ja ne znam kako pitari mozete toliko zeljni pobjede biti? Sudija Aleckovic je u drugom poluvremenu samo 2 prekrsaja za zelju svirao!!!!

Jasno nam je da vam nakon 22 godine treba nesto da proslavite ali ste brate dragi jadni. Pa nakon utakmice je Spahic pred suspenzijom jer je navodno uzeo pare od Sarajeva da odigra onako kako je odigrao. Obadva gola su direktan rezultat njegovog "slucajnog gubljenja" na terenu. Plus vam je prvi go pao nakon prekrsaja vaseg igraca na nasem, a ne obrnuto.

A tog malog sto su slomili na jugu i neka su kad je izdajica. Mada, ako je ovo istina za m.facijalnu onda je mozda malo previse....

S druge strane, moram priznati da je ovo jedan od prvih poslijeratnih derbija gdje nije bilo puno zenskog svijeta koji se nerazumije u fudbal. Mozda maaalo slucajnih prolaznika medju muskima. Sve u svemu poprilicno 80s derbi.
ajde ne laprdaj, majke ti... Pomjerali se cestito niste... milili ste po terenu k'o da ste na tramalima, a sto bi se uopste o tome raspravljalo, kad i na tabeli stojite gdje stojite - HOPA.

Znaci, nije nama trebao niko, ni placen, ni ubacen da vas ovakve dobijemo. Losiji ste i vozdra... Nema tu nikakve filozofije... Nakon sto ste nam utrpali gol, niste vise nista napravili cega bi se neko sjetio, a Sarajevo je imalo barem 3-4 100%tne prilike. Vile su vas pronosale da vam se ne desi Litex.

O navijanju "ja sam bolji-ti si bolji", internet-navijacima i slicnim sranjima - necu na forumu.
Last edited by DUREX on 22/04/2007 12:11, edited 1 time in total.
ManiacSA

Post by ManiacSA »

Nase navijanje ispod prosjeka, a kako ce i biti kad stoje zijevaju, pa ovaj ne zna pjesmu i pita kako ono ide???? i opet bolji od pitara
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Sto je najtuznije, glupani nemaju pojma kako im je parola provaljena.
DUREX

Post by DUREX »

O tome i ne treba na forumu... Zna se gdje je mjesto.
zzzzz

Post by zzzzz »

Jadni su Manijaci sa ovom kritikom sudjenja kao i trener Hadziabdic.

Kontam kad vec analiziraju sudjenje, cudi me da ne spominju kako je preksaj, nakon kojeg je Zeljo postigao go, pogresno dosudjen. Faul je bio prvo nad Zukicem , koji sudija nije svirao, da bi kasnije dosudio faul za Zelju jer je Zuka sa lezeci na travi potkacio jednog igraca Zelje. Sve da smo i zijanili ja ovo ne bih spominjao.

Ali hajde, ko gubi ima pravo i da se ljuti :D
DUREX

Post by DUREX »

A ko se ljuti..... :D
ManiacSA

Post by ManiacSA »

zzzzz wrote:Jadni su Manijaci sa ovom kritikom sudjenja kao i trener Hadziabdic.

Kontam kad vec analiziraju sudjenje, cudi me da ne spominju kako je preksaj, nakon kojeg je Zeljo postigao go, pogresno dosudjen. Faul je bio prvo nad Zukicem , koji sudija nije svirao, da bi kasnije dosudio faul za Zelju jer je Zuka sa lezeci na travi potkacio jednog igraca Zelje. Sve da smo i zijanili ja ovo ne bih spominjao.

Ali hajde, ko gubi ima pravo i da se ljuti :D
Ma nema to veze sa ljutnjom, mene ovaj poraz nije ni upola zabolio ko neki prijasnji od Sarajeva kad je sudjenej bilo fer, ti ne shvatas da ovako ne valja nek bude fer sudjene pa nek 3 puta za redom Borac npr. postane sampion ako su najbolji, o tome se radi. Pa sta mislis sto nije juce bilo 30000 hiljada ljudi na stadionu, termin odlican vrijeme jos bolje, pa nece niko ovo da gleda al ne zato jer se lose igra vec zbog sudjenja. Nema na stadionima vise starih ljudi nego samo mladja raja i momci koji dodju zbog navijana
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Ima li ko slike bakljade poslije gola Zelje?
zzzzz

Post by zzzzz »

Sudjenje je bilo odlicno a i iz vas govore frustracije.

Da si doveo u pitanje ponasanje Zeljinih igraca kod drugog gola Sarajeva, mozda bi imali o cemu pricati (jer su i meni bili malo "cudni") ali o sudiji je stvarno bespredmetno razgovarati
Neelix

Post by Neelix »

pa ne mogu da vjerujem,cuj sudjenje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kako ste smijesni to je cudo jedno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mrsh u rupu maleni :D :D i naucite biti dostojanstveni, i priznati da ste izgubili od BOLJEG !!! do tada nemam mrvice postovanja prema frustriranim strumficima kojima je eto uvijek neko kriv, samo ne oni :lol: :lol: :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

moram citirati jednog strumfa sa themaniacs.org

undertaker
Maniac

Registriran: Sub Avg 6

PorukaObjavljeno: 22. 04. 2007. 02:22 Odgovori citatom Back to top
Ja ocigledno nisam primjetio to lose sudjenje u zadnjih 20 min sto sam gledao.I pored toga nije sudija kriv sto mi neznamo iskoristiti jednu jedinu sansu.Isto tako nije nam sudija kriv sto nam pitari prave 3-4 100% sanse u 5 min.Da nije bilo Zdneka Roll Roll Roll
Nije ni sudija kriv sto repuh sam stoji na lijevoj strani(CIJELO VRIJEME STO SMA JA PRATIO) niti sto je brzi i od Redzepija i Spahica(?) zajedno.Kurto pobjegao Gredicu pa mu jos i laznjak opali u 16 cu.Oko njega nigdje nikog.
Vi ste postali svi pitari i p.i.c.k.e.Ovdje samo kukate.Vise teorija zvjere imate od njih.Celo kupio tekmu,sudio nas zeznuo,savez nas mrzi,TV Hayat pitarska pa stavili mikrofone samo na sever,komentator pitar,kamerman pitar Roll Roll
Svaku tekmu samo jedno te isto kukanje.Samo kukate.Ko kakve zene.
Nije nam niko kriv stop su nam igraci debili i sto neznaju igra
za ovog lika ne vazi moj prethodni post. covjek gleda istini u oci.

(malo se nasladjujem) :D
Sir Charles

Post by Sir Charles »

A lige i ku... Ne pratim ovo sranje, nego skupljam lovu, pa se ispalim u Englesku, Njemacku, Spaniju pa pogledam tekmu k'o covjek. A ovi nasi neka se valjaju po terenu, krive sudije, igrace, uprave, savez i one cike sto prodaju kospice. Boze sacuvaj. I jos se imaju obraza nazivati navijacima... ccc
ManiacSA

Post by ManiacSA »

Gleda on u moj kurac a ne u istinu. Vama je krivo sto nas necete nikad pobijediti tamo gdje hocete najvise, na tribinama. A to da je Sarajevo igralo 10 puta bolje od Zelje niko nije porivcao, al najpametniji je Baka Sliskovic izvedi igrace i gotovo pa nek onda govna kao pitari pjevaju borbene
Neelix

Post by Neelix »

ManiacSA wrote:Gleda on u moj kurac a ne u istinu. Vama je krivo sto nas necete nikad pobijediti tamo gdje hocete najvise, na tribinama. A to da je Sarajevo igralo 10 puta bolje od Zelje niko nije porivcao, al najpametniji je Baka Sliskovic izvedi igrace i gotovo pa nek onda govna kao pitari pjevaju borbene
:D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

plavo okoooo plakalooo jeeee...... :D :D :D :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

Vekac
Maniac

Registriran: Sub Feb 15

PorukaObjavljeno: 21. 04. 2007. 23:09Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Evo sad mi buraz (17 god.) dodje sa tekme i kaze "kupio Celo za 50000 KM utakmicu", rekao mu drug koji trenira u Sarajevu...

Zivjele teorije zavjere i tome slicno...
Svaki nas poraz je neka zavjera protiv nas, a svaka nasa pobjeda je cista kao suza - dokle?

PS - jeftino aktiviram reality mod u glavi, prangijom

dobro ima normalnih i medju vama 8-)
ManiacSA

Post by ManiacSA »

Hajmo zapad, Sarajevo sampion ooooo, tisina mrtva sa zapada! Jedini momci koji su ista valjali je bio 'zapadni front' i kad oni budu glavni mozda bude nesto od vas. A ima ona stra dobra sa foruma najlakse je stavit smiley ako nemas sta pametno za reci
amarpitar

Post by amarpitar »

Ima li ko da je registrovan noviteti.com pa da nam postavi tekmu na naeki drugi server. Ne moez se vishe egistrovati.
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

jes jes,sudija je opet kriv :lol:
samo sam to cekao,a da je jahic pogodio za 1-2 (nedo bog) sudija bi bio dobar
ovako je i za ocekivati da uvijek u sudijama trazite krivca za poraz...

nego :
.... vi ste nasa severina sisaj zeljo lee a leeee...
:D
River_isle

Post by River_isle »

ima li neko slike transparenata ili video sa utakmice; sve pretrazih ali ne mogu da nadjem :roll:
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Vidim da je kod malih plavih drustveni zivot iznenadno skocio na jedan zavidan nivo. Nigdje ih na internetu...

Juhuuuuuuuu, ima li vas???
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hebo te kako ste jadni 8-) 8-)
Skoro

Post by Skoro »

ManiacSA wrote:Hajmo zapad, Sarajevo sampion ooooo, tisina mrtva sa zapada! Jedini momci koji su ista valjali je bio 'zapadni front' i kad oni budu glavni mozda bude nesto od vas...
Vazda korak ispred vas, kako god okrenes.
A nebuloze o zavjerama, sudijama i sto je najgore o 'FUJ LOSOJ' utakmici ostavljam vama samima. Tjesite se, lijecite se...bice nekad bolje...valjda
:lol: :lol:

P.S. Ako je za utjehu bar ste vodili 14 minuta buduceg sampiona, veliko je to i to trebate znati cjeniti :D
Bl_ManiaC

Post by Bl_ManiaC »

PITARKA_SA wrote:hebo te kako ste jadni 8-) 8-)
OK jadni pa jadni sta ces

Cestitam na pobjedi svim PITARIMA,narocito tebi PITARKO_SA,ipak si ti nesto vise nego samo net navijac SARAJEVA,kao sto ih ima mnogo

i imas veliki pozdrav od REM-ica
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Fakat mi haver prica kako su momka bukvalno ugazali nogama.Kaze da mu se stomak izokrenuo kad je gledao to.Decko je bio sav u krvi.Sram ih bilo.Pravi oni papci,primitivci.Bas imaju pravi naziv "manijaci" koji apsolutno odgovara zeljovcima.Pravi manijaci.Ne bi se cudio kad bi poceli silovat koju djevojku na tribini jug.Jer je to gamad...
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Post Reply