Doris Dragović- najljepši glas Mediterana

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

ovo je ... bolesno :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

freak_with_a_laptop wrote:ovo je ... bolesno :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
velim ja -- nenadjebivo :D taman kad sam pomislila nema dalje... kad ono :D ne lezi sejtanu... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
black

Post by black »

Doris Dragovic osobno wrote:Dragi moji forumasi,

Evo citam mjesecima ove stranice i sad kada ste zavrsili moram vam se obratiti, kao ona u Medjugorju svojedobno.
Aleko ili kako ga nazivate Tovar jeste moj fun no. 1, aktivan i na drugim forumima, narocito na forumu Croatia recordsa gdje mu je nick Ivan (sorry Ivane ali ti ovim samo zelim pokazati da znam da postojis (samo za me) i da cu ja postojati ako treba samo za tebe). Medjutim, iznenadila sam se tvojim povlacenjem pred mojim vrhbosanskim fanovima za koje, pravo da vam recem, nisam ni mislila da su tako upuceni u moj opus. Moja prijateljica Beba Selimovic mi je pricala da se u Aqui cesto pustaju moje pjesme mada mi je i Bahrija uputio zvanicni poziv.
Molim Aleka da vas kontaktira i okupi kao bih vas posle nastupa mogla dzumle povest' u Park princeva.
:shock: mentol....(bez crtice) :oops:
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

Aleko - bez zeze, moj prijateljski savjet - POD HITNO na psihorehabilitaciju u Jagomir - nek ti je Bog na pomoci :shock: :lol: :lol: :lol:
black

Post by black »

Jedan od takvih opisuje iskustva izvjesnog Vita Vujadžiga, povučenog, mladog studenta Maksimegalonskog univerziteta, koji je bio na pragu briljantne akademske karijere i koji je proučavao praistorijsku filologiju, transformacionu etiku i talasnu harmonijsku teoriju istorijske percepcije da bi potom, poslije noći provedene u ispijanju pangalaktičkih grgolj blastera u društvu Zaphoda Biblbroksa, postao opsjednut problemom toga šta se desilo sa svim hemijskim olovkama koje je kupio u posljednjih nekoliko godina.
Uslijedilo je dugo razdoblje mukotrpnih istraživanja tokom koga je posjetio sva glavna središta širom Galaksije po kojima se gube hemijske olovke i najzad iznio luckastu teoriju koja je u svoje vrijeme privukla prilično pažnje javnosti. Negdje u kosmosu, rekao je on, među planetama koje nastanjuju humanoidi, gušteroidi, riboidi, žbunoidi (i mentoli) koji hodaju i superinteligentni prelivi plave boje, nalazi se i planeta koja je u potpunosti okrenuta hemijskoolovčanim oblicima života. A hemijske olovke neopaženo odlaze do te planete, iskradajući se kroz crvotočine u svemiru do svjeta na kome će proživjeti svoj jedinstveni hemijskoolovčani život, uživati u prijatnostima hemijskoolovčane prirode i uopšte voditi hemijskoolovčani ekvivalent slatkog života.

:run:
BebaSelimovicOsobno

Post by BebaSelimovicOsobno »

Doris Dragovic osobno wrote:Moja prijateljica Beba Selimovic mi je pricala da se u Aqui cesto pustaju moje pjesme mada mi je i Bahrija uputio zvanicni poziv.
Ovo je gnusna laž! Niti smo prijateljice, niti ja znam šta se dešava u Aqui :shock: :shock: :shock: :shock:
BebaSelimovicOsobno

Ovaj Aleko mladić jamačno mnije da je duhovit, ali prozivati mene, vremešnu damu, zaista nema smisla; zamolila bih ga ovom prilikom da ne spominje više moje ime u ovakvim kontekstima, zgrožena sam :shock: :shock: :shock:
danas

Post by danas »

ma sve iz puste ljubomore na stoju... kako ofirno... :roll: :roll:
danas

Post by danas »

zoom66 wrote:
danas wrote:ma sve iz puste ljubomore na stoju... kako ofirno... :roll: :roll:
ko ne voli stoju..:x...ja mu poruchujem sukladno stojinom velikom hitu...:)...UMRI!...:x

:lol: :lol: :lol:
pa ove dvije penzionerke... mislim... zaista... :roll: :roll: :roll:
kako ne shvacaju da je njihovo vrijeme proslo... :sad: make room for stoja :)
BebaSelimovicOsobno

Ko ne voli Stoju, ne voli ni ljude! 8)
BebaSelimovicOsobno

Image

:? :? :? :? :? :?
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Ovo postaje sve bolje i bolje...
amalka

Post by amalka »

:lol: :lol: Auu, provala :lol: :lol: :D
Doris Dragovic osobno

Post by Doris Dragovic osobno »

Ja sam mislila da ce tema posle mog posta biti zakljucena a ono...nema kraja vasim hvalospevima meni. Polaskana sam. :-)

Bebooo, jaranice....da te nije nekaki Alzheimer napao?! A znala si di mi je kuca u Rogoznici kad je trebalo besplatno ljetovat' ! Znala si me kad ti je trebalo organizirat' tezge po Kanadi i kad si mi pjevala "U srcu mome zivis samo ti..."....no dobro, ni prva ni poslednja koja me se odrice iz ciste zlobe i zavisti.
A sto se Stoje tice, ona mi je riba isto ka i Stojko Vrankovic! Foto finish bi odluciv'o ko je od njih dvoje zenstveniji :D .

A di mi je Aleko? Opet ste ga otjerali svojom pakoscu!
:(
Neelix

Post by Neelix »

Forza Stoja 8-)

Post by prleitihi »

HARI VAREŠANOVIĆ LIČNO:

"golubeeeeeee..moj golubeeeeeeee..."

:oops:
BebaSelimovicOsobno

Doris Dragovic osobno wrote:Ja sam mislila da ce tema posle mog posta biti zakljucena a ono...nema kraja vasim hvalospevima meni. Polaskana sam. :-)

Bebooo, jaranice....da te nije nekaki Alzheimer napao?! A znala si di mi je kuca u Rogoznici kad je trebalo besplatno ljetovat' ! Znala si me kad ti je trebalo organizirat' tezge po Kanadi i kad si mi pjevala "U srcu mome zivis samo ti..."....no dobro, ni prva ni poslednja koja me se odrice iz ciste zlobe i zavisti.
A sto se Stoje tice, ona mi je riba isto ka i Stojko Vrankovic! Foto finish bi odluciv'o ko je od njih dvoje zenstveniji :D .

A di mi je Aleko? Opet ste ga otjerali svojom pakoscu!
:(
Kakvo zatvaranje? Ima nas ovdi šta nam je raspra simpa, ali, doduše, to nema puno veze s tobom, nego s našim osobnim zadovoljstvom :D :D

I šta trtljaš to pantaganice? Ja u Rogoznici? Nikad! :shock: :shock: To si me pobrkala s Hankom, ona je uvijek bila đikača, ne ja :shock: :shock: :shock:

A, kad me već vučeš za jezik, sad ću svima da kažem kako smo se upoznale (i dalje tvrdim da frendice NISMO). Dakle, pošto je u bivšoj Jugoslaviji vladalo mišljenje da je Bosna raj alternativne medicine, ova ovdje gospoja me kontaktirala da joj nađem nekog ko bi znao kako se trajno čupa praziluk iz dupeta; i našla sam joj, a ovo mi je valjda hvala :shock: :shock: :shock: :shock: I kad ju je Oliver povatavao za limune pred svima, isto sam novinarima rekla da to nije istina :shock: :shock: :shock:

A, di je Aleko odista ne znam, vjerovatno ti sjedi negdje u smočnici i viri kroz ključaonicu (men' se čini da je on malo čudan, a ti kak' 'oćeš :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D )
rikardoreis

Post by rikardoreis »

bez komentara :-)
zgembica23

Post by zgembica23 »

E dosta ste naprdivali, a sada nesto konkretno, ima li ko od vas neki link ili mozda zna gdje se sigurno moze skinuti (besplatno naravno) ova pjesma:
Doris i Jasmin Stavros-"U tebe se neću zaljubiti" ? :x
BebaSelimovicOsobno

zgembica23 wrote:E dosta ste naprdivali, a sada nesto konkretno, ima li ko od vas neki link ili mozda zna gdje se sigurno moze skinuti (besplatno naravno) ova pjesma:
Doris i Jasmin Stavros-"U tebe se neću zaljubiti" ? :x
Jao, Zgembice, relax, popij sok 8) 8) 8) I reci mi koliko vas to živi u Alekoovoj glavi i je li vam gužva? :lol: :lol: :lol: :lol:
rikardoreis

Post by rikardoreis »

ma beba je cudo...otvara citaonice gdje stigne :D
BebaSelimovicOsobno

Ja samo pjevam, ove iMsinuacije ne razumijem :D :D :D :D :D
Doris Dragovic osobno

Post by Doris Dragovic osobno »

Ajme, ajme ....ne mogu van iskazat' i opisat' svoju radost i usplahirenost spoznajom da sam JA, prvi glas Mediterana, cetvrti glas na Eurosongu u Jerusalimu tj. kako vi u Bosni recete Kuds, dakle da sam bas ja vasa inspiracija, vas zanos i razlog sto postojite, makar virtuelno.
Bebo, nije bila Hanka sigurno, ta usta ne bih mogla zaboraviti a ni nahraniti da mi je bila u gostima. Ne bi me posle nje spasile ni tri Nove godine u Crnoj Gori.
Praziluk ne zelim komentirat' jer sam ja jedna fetiva Splicanka, urbana faca a ne tamo neka...

U Bosnu je isla moja kolegica Tereza po mast za hemoroide kod Matije Paunovski, travarke ( a mozda je i travar, vrag ce ga znati, tako sam i za Kleopatru mislila da je zensko). Mislim, u poredjenju sa Stojom ona je stvarno zensko.
Aleko

Post by Aleko »

Nemam pojma tko je Beba Selimović???
Doris D. ima 44 god., a koliko je meni poznato Beba S. je žena u penziji tj. starica koja je u rangu sa Terezom Kesovijom i Gabi Novak.
Što se tiče Stoje; još mi nitko nije uspio napisati tko je ona, navesti mi par njenih pjesama itd.
Tko god da bio lik koji predstavlja Doris i Bebu osobno; mogu reć da je čudan i freak koji je dozrio za Vrapče (ludara u ZG)
Moje štovanje lika i djela Doris D. u granicama je normale i dobrog ukusa tako da tu nema riječi o nikakvom idolopoklonstvu kako neki špekuliraju.
Jednostavno ovim putem i na ovaj način želim se zahvalit pjevačici koja je ostavila neizbrisiv trag i koja nas sva ova desetljeća uveseljava svojom pjesmom.
Ipak je to pjesma, a TKO PJEVA; ZLO NE MISLI!

E da! Svi Vi koji toliko pljujete po Doris; niste mi jasni jer ne kužim smisao vašeg postanja!? Ako nekog ne volite; ok ali smišljat igrokaze, parodije na intervjue... pa jedino kroz tu vašu fikciju, imaginaciju možete ismijavat Doris jer je u reali čista kao suza. AMEN!
Last edited by Aleko on 14/03/2007 00:35, edited 1 time in total.
prleitihi

Post by prleitihi »

aleko..imaš li nekih info hoće li uskoro dolaziti u sarajevo? :roll: :oops:
Post Reply