-dvije sveske
-jedna skripta
-novcanik
-4 olovke
-cigare
-upaljac
-maramice (vlazne i obicne)
-krema za ruke
-usb
-kljucevi
-mobitel
-jos nekakva krema
-neki racun
-papirici od cokoladica
-labelo
-otvarac za pivu
-kacket
Moderator: anex
Hanka Paldum kaže da je uvijek ima u gepeku, samo je malo čudno gledaju kad prelazi granicuRidjobrki wrote:Tako komotno možete i oklagiju nosati okolo...
Avramova wrote:A kad vam zazvoni mobilni u tasni , da li i vi istresete ceo sadrzaj na sred ulice
u nadi da ce ispasti i mobilni?
alo bolan, sto fotic i objektive guraš sa svima, sjebat ćeš ihSmokingMan wrote:Nikon D80,objektive,ponekada knjigu,olovke,notese,neke gluposti iz prodavnica,obično sokići,slatkiši.Mob obično u džepu koji je dobro zaštićen,sluške i debitna za trošit...-
Oni su u posebnoj torbici sa aparatom,pa to sve fino u ruksak potrpam.zlo zlo wrote:alo bolan, sto fotic i objektive guraš sa svima, sjebat ćeš ihSmokingMan wrote:Nikon D80,objektive,ponekada knjigu,olovke,notese,neke gluposti iz prodavnica,obično sokići,slatkiši.Mob obično u džepu koji je dobro zaštićen,sluške i debitna za trošit...-ja bome svoje nosim u posebnoj torbi
..lijepo od tebe--da lopov ne trkelja po tvom urnebesu od tasne..zlo zlo wrote: alo bolan, sto fotic i objektive guraš sa svima, sjebat ćeš ihja bome svoje nosim u posebnoj torbi
Ali je bitno čiji je veći.....Mislim na objektiv.zlo zlo wrote:ja nosim canon...mi smo prirodni neprijatelji![]()