Vrijedi li pokusati ponovo...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
lara b.

Post by lara b. »

TI SI SLIJEP od zaludjenosti, opsesije ili nekakve vrste ljubavi :-)
okreni stranicu, uvidi realnost i zaboravi je :x
ona se nesto zeza, manipulise, ima drugog i totalno je nezrela psihicki i ti bi je zenio, nisi normalan 8)
ma mozes je godinama spominjati i kontati o njoj, a mozes je prekriziti-zaboraviti, ne dati nikom vise da je spomene!!!
baci ili pokloni sve stvari koje te vezu za nju, prsten daj nekome ili ga baci, zavrsi s tim.........
dadulle

Post by dadulle »

opet ja. neko je spomenuo gore da to sve zapalis,mogu ti reci da je u pravu.sigurno ces se bolje osjecati.a sto se tice prstena,svaki zlatar ce ga kupiti,i to sto dobijes novca za njega, uplati na neki racun za lijecenje ove bolesne djece.
Zhaba

Post by Zhaba »

Neelix wrote:.....i ako nisi primjetio, ima ovdje jedna plavka, 24 joj godine, iva, ma bomba, taman za tebe :D :D :D :D :D
Neelix je li to nju prodajes? :lol: :D Nego nek se on fino prestavi pa onda konkurs za sve cure koje nemaju momka :lol: :lol: :D
sure_alma

Post by sure_alma »

ma cojek se pustio i konta da ce mo mu mi pomoci...daj ba momak probudi se iz te depresije i kreni dalje...zivot je kratak da se pustis tako...jednog dana ces se probuditi i skontati koji si hajvan bio...zato nemoj cekati taj dan i budi se sada... :D
e cuj ti njega i folova, neki prstenovi i stanovi...vala da je KONDORKA u krevetu nije vrijedna... 8)

cao...
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Hm kondor pa i nije neki:))))
Uglavnom skontao sam da cu stvari dati nekom iz juniorske ekipe valjda imaju djevojku a prsten cu prodat i dati za dobrotvorne svrhe nekoj organizaciji....
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Hajd,nije li srece da se iscupas iz depresije u koju si zapao,id a ti budalastine vise ne padaju na pamet!!! JEl jasno??? Samo misli pozitivno,i bice lakse...Ili ovako-da je bila sudjena ne bi se ovo sve desilo! Jel sad lakse?
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Stvarno vam hvala punooooo i neznam kako da vam zahvalim izvukli ste me na neki nacin jer mi ona vise se ne mota po glavi kao ranije jednostavno ni ne mislim sto ovako sto onako i zbog cega ovo ili ono jednostavno ona je tako odlucila jer misli da je bolje i ja prihvatam tako...
zlatiborka

Post by zlatiborka »

mrchaa10 wrote:Stvarno vam hvala punooooo i neznam kako da vam zahvalim izvukli ste me na neki nacin jer mi ona vise se ne mota po glavi kao ranije jednostavno ni ne mislim sto ovako sto onako i zbog cega ovo ili ono jednostavno ona je tako odlucila jer misli da je bolje i ja prihvatam tako...
hej momak, da samo znas koliku prednost imas u odnosu na djevojke tvojeg godista? I sta sad hoces, da zalis i kukas za gadurom koja te je ovako povrijedila. Daj, uhavizaj se i pogledaj oko sebe. Pun svijet lijepih djevojaka, biraj kakvu hoces.

Da li ces naci srodnu dusu, to ne znam, do tebe je. Zavisi od toga sta ti smatras da je vrijedno.

- Vrhunska ljepotica, seksi zenska, supljoglava i uobrazena na svoju ljepotu, kojoj je cilj da je svi gledaju i dive joj se,

ili

- Malo manje lijepa, prijatna, njezna i plemenita dusa, koja ce te moci razumjeti i voljeti i biti s tobom kad najvise treba.
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Za sada je sve OK,npr prije sam se uvijek pitao gdje je za viken a sinoc mi nije palo na pamet ok jesam se jednom zapitao ali ono ne vise....
Sto znaci da sam progurao tu neku fazu zahvaljujuci vama...
arci

Post by arci »

Sad bi bio red da zavrnes turu za raju :D
gavrilo

Post by gavrilo »

ne vrijedi... tacka. vrijeme ne rjesava probleme
prleitihi

Post by prleitihi »

joj buraz..ti sad u kući sam..a ona sa levatom.. :D:D ..trača tebe kako slabo zišgu.. :oops::D:D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ma mene ovo podsjeca na dinastiju.sjecate li se onog frajera sto je bio zaljubljen u kcerku od karingtona.on je volio a drugi je ka....
e takav je i ovaj nas sportista.
Shoshana

Post by Shoshana »

taxi_driver wrote:ma mene ovo podsjeca na dinastiju.sjecate li se onog frajera sto je bio zaljubljen u kcerku od karingtona.on je volio a drugi je ka....
Eki, on pratio Dinastiju :shock:

qq, deder brzo ovaj post pobrisi dok jos neko nije vidio :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

Shoshana wrote:
taxi_driver wrote:ma mene ovo podsjeca na dinastiju.sjecate li se onog frajera sto je bio zaljubljen u kcerku od karingtona.on je volio a drugi je ka....

a sto? to je bilo sramota gledati dinastiju? :?
aaaa, zaboravio sam ,ovje na sa-x su vecinom intelektualci.
izvini necu vise. :x :x :x
van Basten

Post by van Basten »

prleitihi wrote:joj buraz..ti sad u kući sam..a ona sa levatom.. :D:D ..trača tebe kako slabo zišgu.. :oops::D:D
:lol: :lol: :lol: ovo su riječi utjehe koje je momak čekao cijelo vrijeme... a taman je "prestao" misliti na nju :lol: :lol: :lol:
Nego drug, ozbiljno... za nekoga ko više ne misli na nju malo previše navraćaš ovamo da bi rekao "ne mislim više na nju" ( a upravo si pomislio dok si ovo kucao, logično zar ne?). Nego, deder ti fino stavi ovo pod ključ, nastavi sa tim zaboravljanjem, al sad ozbiljno, a ovdje malo prošaraj po ostalim temama i podforumima, možda nađeš nešto što bi te zanimalo pa da i tamo napišeš koju
Shoshana

Post by Shoshana »

taxi_driver wrote:
Shoshana wrote:

a sto? to je bilo sramota gledati dinastiju? :?
aaaa, zaboravio sam ,ovje na sa-x su vecinom intelektualci.
izvini necu vise. :x :x :x
Ma ja...dobro si... kud ja gledam hokej, mozes i ti Dinastiju :oops:

Nego, sta se koji klinac ljutis :shock: :?

Zar nije bilo ocito da se ja salim?
prleitihi

Post by prleitihi »

šoši..jesam li ja mačo ako gledam bolji život? :oops: :D :D
Shoshana

Post by Shoshana »

Zavisi od toga da li zappas na pauzi za reklame :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

samo piškim.. :oops::D
Shoshana

Post by Shoshana »

prleitihi wrote:samo piškim.. :oops::D
Hmmm... tezak slucaj....A, cucnes li? :oops: :D
prleitihi

Post by prleitihi »

jok..samo ga njezno spustim..kako ne bi udario od wc solju.. :oops: :D :D
Shoshana

Post by Shoshana »

prleitihi wrote:jok..samo ga njezno spustim..kako ne bi udario od wc solju.. :oops: :D :D
:lol: :lol: A onda ga zabacis na rame - pa nazad pred tv? :D

:lol:
prleitihi

Post by prleitihi »

jok za ramne..oko vrata.. :D :D ..đe ću za rame?!..da sjednem na njega.. :x :x :x :oops: :D :D :D
Shoshana

Post by Shoshana »

:lol: :lol: Joj....nesto bih te pitala, al' ne znam kako cu :oops: :oops:

Gdje nabavljas kondome :shock:

Mada (ovo razmislih sa zadrskom :oops: ) - tebi to vjerovatno i ne treba... Dok dodju do izlaza - 'best before' je vjerovatno daaaavno istekao :?
Post Reply