Ma da je meni saznati ko je, dosta mi je vise statistikestatix wrote:Nista, strpi se malo, statistika ti govori da ces ga kroz dva tri mjeseca vidjeti pa ga zaskoci, kad si se tako upalila.
Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ddarlingg
#251 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
- black
#252 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
ili neka njegova prijateljica/djevojka..todd_smith wrote:to vam je sigurno on, pa dosao da sam sebe hvali![]()
![]()
![]()
djecija posla, taman i da trazi valjda bi prvo se regala na tu stranicu dje je fotka pa pitala, i kakve koristi da znas ko je..
losh pokushaj reklame
- statix
#253 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Darling, procitana si ko bukvica. 
- blue_sky
#254 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
zeznesh li temu ovom izjavom,i ne saznamo li kraj ove saFunice oho ti setodd_smith wrote:to vam je sigurno on, pa dosao da sam sebe hvali![]()
![]()
![]()
-
ddarlingg
#255 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
statix wrote:Darling, procitana si ko bukvica.
Nije niko procitan ko bukvica, jedino sto je procitano jeste da nemas smisla za ljubav i romantiku, a moje je pravo da pitam sta hocu i da trazim sta hocu i kako hocu.
-
ddarlingg
#256 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Zahvaljujem!!!blue_sky wrote:zeznesh li temu ovom izjavom,i ne saznamo li kraj ove saFunice oho ti setodd_smith wrote:to vam je sigurno on, pa dosao da sam sebe hvali![]()
![]()
![]()
![]()
-
ddarlingg
#257 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Ono sto je ovdje lose jeste citirani pokusaj dobrog komentara.black wrote:ili neka njegova prijateljica/djevojka..todd_smith wrote:to vam je sigurno on, pa dosao da sam sebe hvali![]()
![]()
![]()
djecija posla, taman i da trazi valjda bi prvo se regala na tu stranicu dje je fotka pa pitala, i kakve koristi da znas ko je..
losh pokushaj reklame
Last edited by ddarlingg on 05/06/2010 23:47, edited 1 time in total.
- statix
#258 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Darling , bio sam pomalo morbidan i sarkastican.
Siguran sam da ti se svidio zbog toga sto si romanticna.
-
ddarlingg
#259 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Ma tako to dodje, a ko zna sta bi moglo biti... Ali eto kad me zanima, ne mogu da sebi pomognemstatix wrote:Darling , bio sam pomalo morbidan i sarkastican.
- statix
#260 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Ja bih ti pomogao, ali nisam romantican.Ali eto kad me zanima, ne mogu da sebi pomognem![]()
E sad da ne bude narcisoidno, ovo je samo da ti pokazem da je frajer mozda kreten (ze tebe), tako da slika ne znaci puno, a mozda je i ozenjen. Eto na kakvim temeljima stoje tvoja upaljenost i ocekivanje prema njemu.
-
ddarlingg
#261 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Sve to stoji tako kako si rekao, moze svasta da bude, ali opet moze biti i nesto drugo... prema tome, prvo moram saznati ko jestatix wrote:Ja bih ti pomogao, ali nisam romantican.Ali eto kad me zanima, ne mogu da sebi pomognem![]()
Ovo ostalo i to bi mozda i proslo sudeci po kriterijima.
E sad da ne bude narcisoidno, ovo je samo da ti pokazem da je frajer mozda kreten (ze tebe), tako da slika ne znaci puno, a mozda je i ozenjen. Eto na kakvim temeljima stoje tvoja upaljenost i ocekivanje prema njemu.Dakle, chill out...
-
todd_smith
#262 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
e nego da te pitam...ko je ona djevojka sto te zagrlila u onoj fotki? Imate li kakve statistike za nju?ddarlingg wrote:
Sve to stoji tako kako si rekao, moze svasta da bude, ali opet moze biti i nesto drugo... prema tome, prvo moram saznati ko je
- statix
#263 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Ma naravno, treba misliti pozitivno, nadati se...
Nego, pricaj mi o toj ljubavi i romantici gdje nadjes ljubav zivota i srodnu dusu, preko rubrike frajer dana.

Nego, pricaj mi o toj ljubavi i romantici gdje nadjes ljubav zivota i srodnu dusu, preko rubrike frajer dana.
-
ddarlingg
#264 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Pa to mu je valjda draga, ali nju ne vidjam po gradu, mozda i ne obracam paznju...todd_smith wrote:e nego da te pitam...ko je ona djevojka sto te zagrlila u onoj fotki? Imate li kakve statistike za nju?ddarlingg wrote:
Sve to stoji tako kako si rekao, moze svasta da bude, ali opet moze biti i nesto drugo... prema tome, prvo moram saznati ko je
-
todd_smith
#265 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
mozda...ddarlingg wrote:
Pa to mu je valjda draga, ali nju ne vidjam po gradu, mozda i ne obracam paznju...
-
ddarlingg
#266 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
MA neeee, sliku sam vidjela nekada poslije, ipak je bilo pred Katedralom dok smo oboje cekali nekoga... On je otisao jer taj neko nije dosao, a ja cekala pa za njim, a on usao u taxi prije nego sam mu se priblizila i odestatix wrote:Ma naravno, treba misliti pozitivno, nadati se...
Nego, pricaj mi o toj ljubavi i romantici gdje nadjes ljubav zivota i srodnu dusu, preko rubrike frajer dana.![]()
- statix
#267 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
A registraciju nisi zapisala?
sarkazam on
sarkazam on
-
ddarlingg
#268 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
statix wrote:A registraciju nisi zapisala?![]()
sarkazam on
Ne znam koliko mi je registracija taxi-ja mogla pomoci
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#269 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Znam ga ja, sto, sta ti treba?
-
todd_smith
#270 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
cekaj, objasni mi situaciju ponovo, jer..znam da ce zvuciti ludo/glupu, ali ja sam skontao da si se ti reg na ovaj forum samo da bi saznala ko je neki lik, kojeg uopste ne znas, niti on tebe...
- statix
#271 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Zaboravih da je taxi, sorry...
Nesto kontam, ako mu je katedrala standardna kota na kojoj se nalazi s drugima, mogla bi mu ceku praviti tu, pa valjda naidje.
Nesto kontam, ako mu je katedrala standardna kota na kojoj se nalazi s drugima, mogla bi mu ceku praviti tu, pa valjda naidje.
-
ddarlingg
#272 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Zanima me ko je, svidja mi seladyblue18 wrote:Znam ga ja, sto, sta ti treba?
-
ddarlingg
#273 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Da, pa? Pokusavam saznati ko je...todd_smith wrote:cekaj, objasni mi situaciju ponovo, jer..znam da ce zvuciti ludo/glupu, ali ja sam skontao da si se ti reg na ovaj forum samo da bi saznala ko je neki lik, kojeg uopste ne znas, niti on tebe...
-
ddarlingg
#274 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Ne znam je li standardna, nemam vremena tolikostatix wrote:Zaboravih da je taxi, sorry...
-
todd_smith
#275 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
ddarlingg wrote:Da, pa? Pokusavam saznati ko je...todd_smith wrote:cekaj, objasni mi situaciju ponovo, jer..znam da ce zvuciti ludo/glupu, ali ja sam skontao da si se ti reg na ovaj forum samo da bi saznala ko je neki lik, kojeg uopste ne znas, niti on tebe...