Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog muskarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
debela

Post by debela »

PITARKA_SA wrote:ja mislim da nema momka il' cure da nisu sa strane bockali :D ...
ja mislim da ti nemas pojma sta pricas :oops:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Vozdra_123 wrote:
PITARKA_SA wrote:sta da se radi,ako ti se svidjaju tri momka u isto vrijeme :?
svakog pojedinacno..ko njivu obradit :D ..il'shta? :D
:lol: :lol:
a sto ne bi odjednom sve :D
nemam ja zivaca za tri stolice u isto vrijeme :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

PITARKA_SA wrote:
Vozdra_123 wrote:
PITARKA_SA wrote:sta da se radi,ako ti se svidjaju tri momka u isto vrijeme :?
svakog pojedinacno..ko njivu obradit :D ..il'shta? :D
a sto ne bi odjednom sve :D
Pa ko prièa o stolicama? :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

debela wrote:
PITARKA_SA wrote:ja mislim da nema momka il' cure da nisu sa strane bockali :D ...
mozda,to je moje misljenje..moze biti da grijesim
debela

Post by debela »

PITARKA_SA wrote:
debela wrote:
grijesis :)
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

debela wrote:
PITARKA_SA wrote:
debela wrote: ja mislim da ti nemas pojma sta pricas :oops:
grijesis :)
ok,prihvatam svoju gresku :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

PITARKA_SA wrote:
taxi_driver wrote:mas ja znam da nevine cure izumiru.
a nevini momci
prvo mima

pa me sad i ti zoves :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Vozdra_123 wrote:
PITARKA_SA wrote:
taxi_driver wrote:mas ja znam da nevine cure izumiru.
a nevini momci
prvo mima

pa me sad i ti zoves :D
ma joCk ja :D nego kazu,nema vise navinih djevojaka,pa reko da pitam ima'l momaka :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

ztluhcs wrote:
PITARKA_SA wrote:
Vozdra_123 wrote: a sto ne bi odjednom sve :D
Pa ko prièa o stolicama? :D

doktoreeee... Mujo me gadja stolicom....
pa gadjaj i ti njega
ne mogu :( .. moja je rijetka .. :D :) :P
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

KotromanichII wrote:
A koji je tvoj pravac?"
sex samo sa svojoj zenom :-? nek mi je bog na pomoci da izdrzim dok se ne ozenim
ma boli te, pusti ove nek pricaju i nista se ne sekiraj. To sto ova mima nesta prica, okaci to macku o rep, ima (koliko god se to cinilo nekima cudno) ljudi koji jos drze do vrijednosti.

furaj svojim putem u koji vjerujes. Uvijek sam cijenio ljude koji vjeruju u neki visi, dalji i bolji cilj.

Zivio ti meni i ne daj se, bice to ok. ;)
anais_nin

Post by anais_nin »

Minnela wrote:
ztluhcs wrote:
anais_nin wrote:... joj na zapadu (a cula sam da taj sindrom postoji i kod nas) postoji epidemija nevinih, koje daju sve osim u "glavnu rupu" jer je nevinost svetinja :D fino su one to osmislile, svaka cast :D
Hej hej, svako sebi definiše šta mu je glavna rupa :D :lol:

npr pazuh?? :? :D
ma vidim da ima pravo mladih i neiskusnih na temi pa ja ono okolokole da se ne postide :lol: :lol: :lol:
Svemirski_Jebach

mostarac wrote:
ztluhcs wrote:
mostarac wrote: a iskreno veca grozota mi je prevarit curu nego zenu, jer zena ti je zena jebiga i sad ono na neki nacin moras bit sa njom, jer glupo bi bilo rastavit se svaki put kad ti se digne, ali sa curom ne moras bit.
Eh da, nisam ozenjen i ovo su moja vidjenja braka :D
Sad ce me razapet pojedinci i pojedinke, ali ja sam samo realan, a nista sto trazim za sebe ne bi uskratio svojoj zeni.
Svakako da mislim da ovo sve ne treba da se pretvori u svakodnevne orgije, ali onako s vremena na vrijeme nije losa varijanta.
E moj mostarac i ti si puko... Slažem se - obaveza prema curi je veća... Jer žena ti rodi djecu, pa ti još problema uvali u život, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe žene, čuvaj cure...

:D:D:D
bola znao sam da ce se pogresno skontat. Bas govorim o tome da kad imas zenu imas vise obaveza prema njoj i imate djecu i sad jebiga ako negdje sa strane naletis neces radi toga ostavit zenu. Mozda malo vulgarno receno, ali sa curom nemas nikakvu obavezu da budes i nema potrebe da joj nabijas rogove. Nije moralno ni zeni nabijati rogove, ali sa njom vec imas vise obaveza nego sa curom, pa ne mozes bas ono reci ja odoh jer ti se svidila prva koja je naletila.
samo sve dublje propadas moj ti :D :D

znas onu "ti propadas jer se opijas"... :D :D

jarane, pitacu te ja hoces li tako misliti kada ti bude stalno do nekoga...al ono bas :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

Goran_35 wrote:
hmmm :oops:

mozes ti mene zvati kako hoces,ali to ti je ziva istina! Mozemo to povezati sa evolucijom ili jednostavno nazvati "ovisnost o medjunozju" :oops: - a to je nesto kao droga mozda i gore :x :D I da se razumijemo svaki je takav :oops: ....

E sada ,umjetnost -zenina, je da zna da manipulira muskarcem a za to ima i alat, :oops: ...Dakle radi se o vaginalnoj manipulaciji :oops: koja,zavisno od muzijaka :oops: , moze trajati duzi ili kraci period (jer rekao sam vec,dosadi prije ili poslije da je Miss svijeta) ali nije vjecna :oops: Sto ce reci,moras biti prava majstorica :oops: , da znas jahati - inace otrgnu se Mustang i ode neosedlan :oops: :D

ps
meni je smjesno da neko moze da misli da ce se neki faker smiriti :D -eto ozenio se :oops: - smirio se :oops: ... :lol:
i da se odmah razumijemo NIJE SVAKI TAKAV :oops: naravno da postoji odredjeni broj frajera koji razmislja kao ti....isto kao sto postoji odredjeni broj zena koje razmisljaju isto tako i iste stvari daju sebi za pravo....bezze je vaditi se tu na biologiju i evoluciju itd itd i izjednacavati citav muski rod ili citav zenski rod, ta prica kod mene fakat ne pije vode....

P.S. a oni za koje se uopste koristim termin "smirivanja" se obicno samo pritaje, ili primire neko vrijeme, nema tu dugotrajnog lijeka....falinka u software-u, ne u vaginalnoj manipulaciji :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Goran_35 wrote:
black-cat wrote: :D :D Moram priznati da ovdje ima nekoliko istina :D :D
naravno :oops:

Svaka pametna zena mora da zna da svaki muzijak :oops: moze zaista voliti svoju zenu,ali pri tome nikakav problem mu nije da bubne sta sa strane :oops: :D

I to ne treba tako tragicno shvatati, :oops: , ona stvarka nije sapun da se potroshi :oops: - bitna je ljubav :)
hvala dragom Bogu, evoluciji i genima da nisu svi muskarci kao ti :D
Svaka pametna zena treba da nauci da prepozna muskarce koji tako razmisljaju i zaobidje ih u sirokom krugu :D voljeti svoju zenu i "bubnuti nesto sa strane" ni u kom filmu ne idu u istoj recenice....samo tuzni izgovori za neiskrenost prema samom sebi.... :roll: *ebo te ja puno vise imam postovanja prema tipovima a la George Clooney....on nikog ne zajebaje....covjek nije za dugorocne monogamije i on se ni ne pretvara da jeste... :D
Svemirski_Jebach

@pitarka - ne osudjujem te ako tako mislis pa ni ako varas, samo da znas znam makar 5 cura i momaka koji ne varaju, a zgodni su i moglio bi kad god.

Dakle, nije bas tako...
anais_nin

Post by anais_nin »

Goran_35 wrote:
mima wrote:I zene vole svog muzjaka .......a ponekad se kresnu sa strane. I to muskarcima treba da bude jasno.
tacno :oops:

jedina je razlika izmedju zene i muzijaka,sto zena mora imati izvjesnu dozu ljubavi prema tom s' kojim bi se kresnula :oops: a muzijak ne mora :oops:

Glede zena,postoje izuzeci od ovog pravila( dakle moze se kresnuti i bez te "trunke " ljubavi) u odredjenim okolnostima-recimo ljuta na co'jka :oops: , malo se popilo i tako to... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa u ove dvije recenice mi je jasno da ti ne samo da ne poznas citav muski rod, ocigledno jako malo znas i o zenskom rodu :lol: :D
Svemirski_Jebach

anais_nin wrote:
Goran_35 wrote:
mima wrote:I zene vole svog muzjaka .......a ponekad se kresnu sa strane. I to muskarcima treba da bude jasno.
tacno :oops:

jedina je razlika izmedju zene i muzijaka,sto zena mora imati izvjesnu dozu ljubavi prema tom s' kojim bi se kresnula :oops: a muzijak ne mora :oops:

Glede zena,postoje izuzeci od ovog pravila( dakle moze se kresnuti i bez te "trunke " ljubavi) u odredjenim okolnostima-recimo ljuta na co'jka :oops: , malo se popilo i tako to... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa u ove dvije recenice mi je jasno da ti ne samo da ne poznas citav muski rod, ocigledno jako malo znas i o zenskom rodu :lol: :D
ninka, ima svakakvog svijeta...sta's :D :D

ona gore isto misli il se ko pbiva pravda da svi varaju...ovi drugi u zabludi. :roll:

brakovi koji imaju ovakve partnere treba da se brinu za svoju buducnost :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Pearl wrote:
rashid wrote:
Jedan moj drug kaze: Muz ako vara i spava sa jednom zenom/curom, isto je problem zenske populacije u mjerilu od 30%, jer ako ta osoba nece da spava, nece ...
ma znala sam ja da je u nama zenama problem :x :x

zene, morate uvijek spremne na sex sa svojim muzem.. jestel' cule? zato oni nas jadni varaju.. nisu oni krivi.. mi smo krive... sto im ne damo kad god pozele...

ne znam jel ovo tragicno ili komicno... nijedan smajli mi ne ide uz ovu "prigodu"....
*ebi ga, da ih znaju malo bolje zadovoljiti (muzevi zene) mozda bi im malo cesce i dale (ovo za te o kojim rashidov drug prica) :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

debela wrote:
mima wrote:Jesam ozbiljna, jer sta god napisem vecina to pogresno " procita " ili ne znaju uopste da citaju.
a ti priznaj da si musko pa ce sve biti lakse :lol:
:lol: :lol: :lol: debela, te amo :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mostarac wrote:
Jesi 100% siguran? Pitao bi te da ti ovako par pojedinih dodje pa ti zavrte okicama, pa se malo zadaju oko tebe pa da vidis kako samokontrola odlazi u honduras :D
Takvi kao ti bas to urade cesce od ostalih. Ne bi nema sanse, a ovamo zastrani do bola :D

Inace mislim da je vrsta vjernih muzeva i zena izumrla davnih dana i na to ne gledam kao na sad nesto posebno. ne prevario samo ona/onaj koji nema priliku, a iskreno veca grozota mi je prevarit curu nego zenu, jer zena ti je zena jebiga i sad ono na neki nacin moras bit sa njom, jer glupo bi bilo rastavit se svaki put kad ti se digne, ali sa curom ne moras bit.
ne kazem da u braku treba biti takav da skaces na sve sto ima dvije sise, ili ona da skace na svakog koji naidje, ali kada brak onako krene nizbrdo, a svaki ima tih faza, malo promjene u sexualnom zivotu moze cak da brak ucini boljim, jer nit ces ti bit nervozan nit ce ona biti nervozna i istresati svoje frustracije jedno na drugo.
Isto tako pravim razliku izmedju toga da se kresnes s nekim i da imas ljubavnika/ljubavnicu i to je velika razlika. Ljubavnica mi je stvarno ono nidje veze, ali s vremena na vrijeme promjena u sexualnom zivotu nije losa stvar i oslobadja frustracija.
Eh da, nisam ozenjen i ovo su moja vidjenja braka :D
Sad ce me razapet pojedinci i pojedinke, ali ja sam samo realan, a nista sto trazim za sebe ne bi uskratio svojoj zeni.
Svakako da mislim da ovo sve ne treba da se pretvori u svakodnevne orgije, ali onako s vremena na vrijeme nije losa varijanta.
ja te necu razapinjati, to je tvoj licni stav za sebe, a i ravnopravno bi ga sa zenom dijelio, jos ako se i ona slaze s tim, to je meni skroz ok :D

jedino s cim se ne slazem u tvom postu je ovo prvo podebljano....ima dosta ljudi koji imaju priliku pa odbiju....jest, da izgleda da je svijet otisao u PM, ali to je zato sto se uvijek prvo i vise primjete negativne stvari, niko ne ide okolo prepricavajuci "jao moja ti znas onog XXX, jesi cula ti kako je on samo vjeran svojoj zeni".... :D o takvima se nikad ne prica :D a ima ih.....
anais_nin

Post by anais_nin »

Svemirski_Jebach wrote:
anais_nin wrote:
Goran_35 wrote: tacno :oops:

ninka, ima svakakvog svijeta...sta's :D :D

ona gore isto misli il se ko pbiva pravda da svi varaju...ovi drugi u zabludi. :roll:

brakovi koji imaju ovakve partnere treba da se brinu za svoju buducnost :D
:D aj agri :D
rashid

Post by rashid »

Ma znate sta je:

VI NEMATE POJMA! 8-) PAPPCI!
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Cuuuuuj Rashida.......de pojasni makar da i mi znamo sto i ko su papci?
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Dragi KotromanichII, odlucih da ti odgovorim na pitanje :D
Jedna moja prijateljica je bila u vezi od 5 godina sa momkom koji, iz vjerskih razloga, nije htio imati seksualne odnose prije braka (i ona je takodje bila nevina). Sada su u braku vec nekih 2-3 godine i k`o golupcici su i sad. Doduse, nisam se raspitivala o detaljima, al bar ne kuka :D
Poenta: bitna je LJUUUUUUUBAV... :-)
Svemirski_Jebach

vjerujem da ima takvih primjera dosta.

al da je samo ljubav bitna, vala, ne bih se slozio...nije to jedino vazno iako je ishodiste.

mozes ti nekog voljeti koliko hoces al ti njegove/njene prljave carape pored jastuka ipak smrde...ako kontas sta hocu reci. :-D
Post Reply