dobro bosanac, bio je beba...
Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
evo samo da vidis kakva je maca bila kad je dosla kod mene na konak..._BosanaC wrote:Ali je presladak, ruku na srcezena wrote:dobro bosanac, bio je beba..._BosanaC wrote: Beba?![]()
i nije on bash sad lavic
to sam ja malehna
![]()
mIRCerka wrote:Obecah da cu staviti slike uz zenino odobrenje, medjutim mislim da je pogresno onakvu ljepotu sakrivati
zao mi je sto slike nisu boljeg kvaliteta, mobitel je ipak mobitel
enjoy
macak na ledjima
macak pava
macak luca meso
i macak polucao meso
Zeno, hvala ti jos jednom
-
furlan
- burekodsira
u eu je zabranjeno unakazivanje zivotinja tipa odsjecanje repa, usiju... ne znam da li kod nas ima taj zakonsimon13 wrote:Usi su hrskavica, boli malo kao i rep, ali Boze moj, bolilo je i mene kad sam se sunetioAnarhija wrote:e na ovo sam alergicna, ma kako god to lijepo (za neke kretene) na kraju izgledale spicaste usi i kratki repic, nesmije zivotinja da pati i boluje!!! i ako moze bez supljih, ma na repic se zaveze gumica i repic se s vremenom osushi i odpadnesimon13 wrote:[/img]
i to NIMALO ne boli
![]()
simon13 sto bi ti sa apetitom odsjekla usi![]()
wahhh, zato sam se ja sunetio kao mali a mom najboljem prijatelju su i rep i usi uradjena kao malom, odmah da ti kazem da se nije zalio na bolove,, a i doberman je pod moranje sa kupiranim usima...
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ima li u EU zakon s kojim moras s cackalicom za uho da kravi provjeris E.Coli kulturu u rektumu - te ako je na niskom nivou - trbas odmah da je posaljes u klaonicu?
Svim vama - koji jedete meso i protivite se "unakazivanju zivotinja" mogu samo reci da ste nevidjeni licemjeri. A ako me pitate sto - otidjite samo jedan dan u lokalnu klaonicu - pa cete vidjeti i zasto.
Svim vama - koji jedete meso i protivite se "unakazivanju zivotinja" mogu samo reci da ste nevidjeni licemjeri. A ako me pitate sto - otidjite samo jedan dan u lokalnu klaonicu - pa cete vidjeti i zasto.
-
mIRCerka
U Sarajevu ne moras ici do klaonice, dovoljno je prosetati pored mesare gdje te jadna bleja isplazenog jezika gleda iz izloga...Nosferatu wrote:Ima li u EU zakon s kojim moras s cackalicom za uho da kravi provjeris E.Coli kulturu u rektumu - te ako je na niskom nivou - trbas odmah da je posaljes u klaonicu?
Meni je receno da se zbog zdravlja usiju ushi kupiraju, a za rep fakat ne znam.
-
Sogan
Nosferatu, znaci cinjenica da veci dio covjecanstva nisu vegeterijanci amnestira sve moguce oblike torture nad zivotinjama?Nosferatu wrote:Ima li u EU zakon s kojim moras s cackalicom za uho da kravi provjeris E.Coli kulturu u rektumu - te ako je na niskom nivou - trbas odmah da je posaljes u klaonicu?
- Lara-sa
#264 Slike vaših kućnih ljubimaca
Mirci, kako je Husnija?
Jel prebolovao? Hajd daj nam slike...
Samo da ti se zahvalim na savjetima za moju macu, mi smo sada super zdravi i veseli...

Samo da ti se zahvalim na savjetima za moju macu, mi smo sada super zdravi i veseli...
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Normalno, jer su psi skloni usnim infekcijama. Sto se tice repa - doberman je odavno poznat po svojim vojnim i cuvarskim sposobnostima, te sa skracem repom mislim da je mnogo teze imati predstavu o tome - da li je pas prijateljski ili neprijateljski nastrojen, a govore i o tome da mu je rep mnogo duzi nego kod ostalih pasa pa onda izgleda "ruzno". Naravno rep biva odsjecen vrlo rano, mozda cak i prije nego sto pas bude prodan orginalnom vlasniku, npr. u stenari.mIRCerka wrote:U Sarajevu ne moras ici do klaonice, dovoljno je prosetati pored mesare gdje te jadna bleja isplazenog jezika gleda iz izloga...Nosferatu wrote:Ima li u EU zakon s kojim moras s cackalicom za uho da kravi provjeris E.Coli kulturu u rektumu - te ako je na niskom nivou - trbas odmah da je posaljes u klaonicu?
Meni je receno da se zbog zdravlja usiju ushi kupiraju, a za rep fakat ne znam.
-
mIRCerka
#266 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
drago mi je to cuti...ma Husnija je dobar, malo je trom, uninala ga anestezija, al jos jadnicak ne zna sta ga je snaslo...Lara-sa wrote:Mirci, kako je Husnija?
Samo da ti se zahvalim na savjetima za moju macu, mi smo sada super zdravi i veseli...![]()
sad me samo strah njegovog debljanja....
Nosferatu, vidis to mi djeluje logicno...
ali isto tako su i vucjaci poznati po cuvarskim osobinama, pa njima nik orep ne dira.
Mislim da kupiranje repa more bit bidne samo slijed aerodinamicne frizure...
- Nosferatu
Jasno je to meni (kao sto i kod ljudi postoji aerodinamicna frizura zvana sunet - al' de stisni pa je ucini ilegalnom) - nego valjda ako ces biti borac za prava zivotinja - prvo bi trebao prestati konzumirati krave, ovce, svinje, kokosi, ribe, skakavce, pa onda u drugog upirati prstom da je nekoga osakatio.
Al' treba se i za to izgraditi.
Dokle god je drzavni prioritet usi i rep mog psa a ne to sta se samelje u fasiranom mesu, kad zavrsi smijena pa se pomete klaonica i ono malo smeca sto ostane okrene u neki profit, dotle ja znam - da je to sve privid a ne stvarni dokaz ljudskog progresa, a o zastiti i pravima zivotinja - sta i da govorim. Ako ima zivotinja koju bi ljudi trebali cijeniti i stiti - to je krava jer bez iste niti ima mljeka, ni sira, ni mesa, ni koznih cipela, ni jakne. Kod nas je medjutim - ta ista vrlo "neplemenita" pa se niko mnogo ne bizuhuri niti pita kakav joj je kraj bio prije nego sto je zavrsila u tanjuru ispred mene.
Dokle god je drzavni prioritet usi i rep mog psa a ne to sta se samelje u fasiranom mesu, kad zavrsi smijena pa se pomete klaonica i ono malo smeca sto ostane okrene u neki profit, dotle ja znam - da je to sve privid a ne stvarni dokaz ljudskog progresa, a o zastiti i pravima zivotinja - sta i da govorim. Ako ima zivotinja koju bi ljudi trebali cijeniti i stiti - to je krava jer bez iste niti ima mljeka, ni sira, ni mesa, ni koznih cipela, ni jakne. Kod nas je medjutim - ta ista vrlo "neplemenita" pa se niko mnogo ne bizuhuri niti pita kakav joj je kraj bio prije nego sto je zavrsila u tanjuru ispred mene.
-
mIRCerka
Sve ja to znam, a opet nema vece slasti nego pojest cevap...Nosferatu wrote:Jasno je to meni (kao sto i kod ljudi postoji aerodinamicna frizura zvana sunet - al' de stisni pa je ucini ilegalnom) - nego valjda ako ces biti borac za prava zivotinja - prvo bi trebao prestati konzumirati krave, ovce, svinje, kokosi, ribe, skakavce, pa onda u drugog upirati prstom da je nekoga osakatio.
- Nosferatu
Ima brate...mIRCerka wrote:Sve ja to znam, a opet nema vece slasti nego pojest cevap...Nosferatu wrote:Jasno je to meni (kao sto i kod ljudi postoji aerodinamicna frizura zvana sunet - al' de stisni pa je ucini ilegalnom) - nego valjda ako ces biti borac za prava zivotinja - prvo bi trebao prestati konzumirati krave, ovce, svinje, kokosi, ribe, skakavce, pa onda u drugog upirati prstom da je nekoga osakatio.
Provodati dobermana na lancu po Bascarsiji...pa porcija cevapa tebi, porcija njemu..
Last edited by Nosferatu on 12/12/2006 17:23, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
od cukenja vodam samo (po par metara) jednog vucjaka povremeno ..tj voda on mene...ja sam mackolog..Nosferatu wrote:Ima brate...mIRCerka wrote:Sve ja to znam, a opet nema vece slasti nego pojest cevap...Nosferatu wrote:Jasno je to meni (kao sto i kod ljudi postoji aerodinamicna frizura zvana sunet - al' de stisni pa je ucini ilegalnom) - nego valjda ako ces biti borac za prava zivotinja - prvo bi trebao prestati konzumirati krave, ovce, svinje, kokosi, ribe, skakavce, pa onda u drugog upirati prstom da je nekoga osakatio.
Provodati dobermana na lancu po Bascarsiji...
hajd citamo se, odo Husu svog mazit...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
simon13
Kao sto kaze nosferatu nista ljepse prosetati dobermana carsijom sa kupiranim usima i pojesti po 10 cevapa, a moze i pita ako nije zeljanica.
Kad smo vec kod hrane odoh ispeci biftek od dva prsta i mlatnuti ga onako polu krvavog, pola ja pola moj best jaran sa kupiranim usima i repom....
Anarhija nesto za tebe enjoy doberman pinscher,,

P.S.nije moj al kamo srece da jest
Kad smo vec kod hrane odoh ispeci biftek od dva prsta i mlatnuti ga onako polu krvavog, pola ja pola moj best jaran sa kupiranim usima i repom....
Anarhija nesto za tebe enjoy doberman pinscher,,

P.S.nije moj al kamo srece da jest

[/img]