Debeo&mrsava/debela&mrsav - moguce ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Saian

Post by Saian »

zavise li kriteriji i ochekivanja kod osobe o njegovom/njenom lichnom izgledu sta mislite :D
Lace

Post by Lace »

Saian wrote:zavise li kriteriji i ochekivanja kod osobe o njegovom/njenom lichnom izgledu sta mislite :D
ne...i ja trazim slatkog :D
Sogan

Post by Sogan »

Slado wrote:Meni nije bitno dal ima viska ili manjka kila,meni je samo bitno da je SLADAK :D Kao da kile govore nesto o covjeku,svasta :D
Posto su dijabeticari skloni debljanju, velika je vjerovatnoca da i tvoj slatki bude velik :D
Lace

Post by Lace »

Sogan wrote:
Slado wrote:Meni nije bitno dal ima viska ili manjka kila,meni je samo bitno da je SLADAK :D Kao da kile govore nesto o covjeku,svasta :D
Posto su dijabeticari skloni debljanju, velika je vjerovatnoca da i tvoj slatki bude velik :D
jesi ti sladak? :D
Sogan

Post by Sogan »

Lace wrote:
Sogan wrote:
Ako je ovo mjera za sladak :roll: ja sam na toj skali :angry:

:D
Saian

Post by Saian »

Sogan wrote:
Lace wrote:
Sogan wrote: Posto su dijabeticari skloni debljanju, velika je vjerovatnoca da i tvoj slatki bude velik :D
Ako je ovo mjera za sladak :roll: ja sam na toj skali :angry:

:D
sogan ako se malo toplijom vodom istushira chitava hala mirishe na karamelu :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Saian wrote:zavise li kriteriji i ochekivanja kod osobe o njegovom/njenom lichnom izgledu sta mislite :D
mislim da ne zavise od izgleda nego od nase percepcije naseg nivoa privlacnosti :D
otherside

Post by otherside »

Tacno. Prijateljica i ja imamo ekstremno razlicito misljenje po pitanju muskog dijela populacije. Ono sto je njoj slatko, fino, seksi i sl. meni je u najblazem slucaju bezveze a obicno feminizirano ili bebasto. Opet, oni koji su meni wow, njoj su grubi, previse macho, nekad i prestari :D
Posebna prica su karakterne osobine i sklonosti doticnih muskaraca...cak i tu imamo razlicit ukus.
A u masi drugih zivotnih situacija imamo vrlo slicne poglede....
Slado

Post by Slado »

Sogan wrote:
Nece ,nece,ide on redovno u teretanu,bavi se sportom tako da nije sklon debljanju,on je sladak, kontas,njemu se to ne moze desiti :lol:
karanana

Post by karanana »

Ja i neke dvije trebe koje sam pokupio ovo ljeto na moru.

Image
shin

Post by shin »

Ova sa leve strane jaca u kukovima od debelog :-D
Lace

Post by Lace »

shin wrote:Ova sa leve strane jaca u kukovima od debelog :-D
slomila bi ti kicmu kad bi te ukljestila :D
fildjan

Post by fildjan »

na cemu smo mi sad na duzini ili sirini :D :D :D :D ova anais vazda temu preokrene :D :D :D :D na ono sta njoj odgovara :D :D :D :D ja volim muskarce sa plocicama :D :D i fugama :lol: :lol:
Lace

Post by Lace »

fildjan wrote:na cemu smo mi sad na duzini ili sirini :D :D :D :D ova anais vazda temu preokrene :D :D :D :D na ono sta njoj odgovara :D :D :D :D ja volim muskarce sa plocicama :D :D i fugama :lol: :lol:
i ja...al su uglavnom...already taken :D
fildjan

Post by fildjan »

Lace wrote:
fildjan wrote:na cemu smo mi sad na duzini ili sirini :D :D :D :D ova anais vazda temu preokrene :D :D :D :D na ono sta njoj odgovara :D :D :D :D ja volim muskarce sa plocicama :D :D i fugama :lol: :lol:
i ja...al su uglavnom...already taken :D
joj najludja izreka je ODZVANJA :D :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

:lol: :D eh u teoriji svi volimo nesto, imamo "tip", u praksi padamo na nesto sasvim lijevo :D ja prva preferiram mrke, ali mi se cesce desavalo da zavrsim sa plavotanima :D ili kao sto vec rekoh djaba mi sto volim plecate jer sam se opet jednom zacopala u jednog zgolju :D ljubav ne bira po dimenzijama :D
fildjan

Post by fildjan »

anais_nin wrote:
:lol: :D eh u teoriji svi volimo nesto, imamo "tip", u praksi padamo na nesto sasvim lijevo :D ja prva preferiram mrke, ali mi se cesce desavalo da zavrsim sa plavotanima :D ili kao sto vec rekoh djaba mi sto volim plecate jer sam se opet jednom zacopala u jednog zgolju :D ljubav ne bira po dimenzijama :D
dolazimo do zakljucka sto siri to sladji ili ti ga sto uzi to kuzis :D :D :D :D
ma uvijek sam mislila da ce mi biti momak cr i zelene oci a evo bivsi bio totalana suprotnost plavusan sa 100 kg al lijepo rasporedjenih :D :D :D :D
ma kad ono osjetis onaj filing nit gledas jel mrsav,debeo,kratak,dug :D ko te piat zato suti i uzivaj :) :) :) :) danas sam se zaljubila u radnog kolegu 190 i 85 kg valja li :D :D :)
anais_nin

Post by anais_nin »

fildjan wrote: dolazimo do zakljucka sto siri to sladji ili ti ga sto uzi to kuzis :D :D :D :D
ma uvijek sam mislila da ce mi biti momak cr i zelene oci a evo bivsi bio totalana suprotnost plavusan sa 100 kg al lijepo rasporedjenih :D :D :D :D
ma kad ono osjetis onaj filing nit gledas jel mrsav,debeo,kratak,dug :D ko te piat zato suti i uzivaj :) :) :) :) danas sam se zaljubila u radnog kolegu 190 i 85 kg valja li :D :D :)
pa ne znam ja valja li (osim ako ne postavis sliku :lol:), ako tebi leptirice budi onda je garant super :D

i neko je pominjao sta biste da vam se partner udeblja ili smrsa, iskreno vise bi me brinulo mrsanje :oops: il mi ne valja kuhanje, il ima zdravstvenih problema :oops: :D a u slucaju debljanja, opet ako nisu neki zdravstveni problemi, neka pupe :D sta fali :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

anais_nin wrote:
fildjan wrote: dolazimo do zakljucka sto siri to sladji ili ti ga sto uzi to kuzis :D :D :D :D
pa ne znam ja valja li (osim ako ne postavis sliku :lol:), ako tebi leptirice budi onda je garant super :D

i neko je pominjao sta biste da vam se partner udeblja ili smrsa, iskreno vise bi me brinulo mrsanje :oops: il mi ne valja kuhanje, il ima zdravstvenih problema :oops: :D a u slucaju debljanja, opet ako nisu neki zdravstveni problemi, neka pupe :D sta fali :D
debljanje ili ti ga popunjavanje uz bavljenje sportom je nesto najljepse sto moje oci vide... :P
uhhh kako je to dobro... :P
anais_nin

Post by anais_nin »

Salko sto je u vodu skako wrote: debljanje ili ti ga popunjavanje uz bavljenje sportom je nesto najljepse sto moje oci vide... :P
ovo moje se odnosilo na muskarce, ti pretpostavljam mislis na zene :D
fildjan

Post by fildjan »

vas dvoje ste u vezi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :? :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

fildjan wrote:vas dvoje ste u vezi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :? :lol:
Boze sacuvaj :oops: ja sam *udata* zena :lol: :D
fildjan

Post by fildjan »

i ja pa za malo da ne budem udata :) no ovaj mi je forum oci otvorio :shock: :D

anais_nin wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote: debljanje ili ti ga popunjavanje uz bavljenje sportom je nesto najljepse sto moje oci vide... :P
ovo moje se odnosilo na muskarce, ti pretpostavljam mislis na zene :D
a ovo moje se odnosilo na zene... :P .. ja se inace palim samo na zene... :lol:

fildjan wrote:vas dvoje ste u vezi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :? :lol:
mi smo u vezani i i to sitnim vezom... :lol:
Post Reply