Debeo&mrsava/debela&mrsav - moguce ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sogan
Posto su dijabeticari skloni debljanju, velika je vjerovatnoca da i tvoj slatki bude velikSlado wrote:Meni nije bitno dal ima viska ili manjka kila,meni je samo bitno da je SLADAKKao da kile govore nesto o covjeku,svasta
- Lace
jesi ti sladak?Sogan wrote:Posto su dijabeticari skloni debljanju, velika je vjerovatnoca da i tvoj slatki bude velikSlado wrote:Meni nije bitno dal ima viska ili manjka kila,meni je samo bitno da je SLADAKKao da kile govore nesto o covjeku,svasta
-
Sogan
Ako je ovo mjera za sladakLace wrote:jesi ti sladak?Sogan wrote:Posto su dijabeticari skloni debljanju, velika je vjerovatnoca da i tvoj slatki bude velikSlado wrote:Meni nije bitno dal ima viska ili manjka kila,meni je samo bitno da je SLADAKKao da kile govore nesto o covjeku,svasta
- Saian
sogan ako se malo toplijom vodom istushira chitava hala mirishe na karameluSogan wrote:Ako je ovo mjera za sladakLace wrote:jesi ti sladak?Sogan wrote: Posto su dijabeticari skloni debljanju, velika je vjerovatnoca da i tvoj slatki bude velikja sam na toj skali
![]()
- otherside
Tacno. Prijateljica i ja imamo ekstremno razlicito misljenje po pitanju muskog dijela populacije. Ono sto je njoj slatko, fino, seksi i sl. meni je u najblazem slucaju bezveze a obicno feminizirano ili bebasto. Opet, oni koji su meni wow, njoj su grubi, previse macho, nekad i prestari 
Posebna prica su karakterne osobine i sklonosti doticnih muskaraca...cak i tu imamo razlicit ukus.
A u masi drugih zivotnih situacija imamo vrlo slicne poglede....
Posebna prica su karakterne osobine i sklonosti doticnih muskaraca...cak i tu imamo razlicit ukus.
A u masi drugih zivotnih situacija imamo vrlo slicne poglede....
-
Slado
Nece ,nece,ide on redovno u teretanu,bavi se sportom tako da nije sklon debljanju,on je sladak, kontas,njemu se to ne moze desitiSogan wrote:Posto su dijabeticari skloni debljanju, velika je vjerovatnoca da i tvoj slatki bude velikSlado wrote:Meni nije bitno dal ima viska ili manjka kila,meni je samo bitno da je SLADAKKao da kile govore nesto o covjeku,svasta
- anais_nin
fildjan wrote:na cemu smo mi sad na duzini ili sirini![]()
![]()
![]()
ova anais vazda temu preokrene
![]()
![]()
![]()
na ono sta njoj odgovara
![]()
![]()
![]()
ja volim muskarce sa plocicama
![]()
i fugama
![]()
-
fildjan
dolazimo do zakljucka sto siri to sladji ili ti ga sto uzi to kuzisanais_nin wrote:fildjan wrote:na cemu smo mi sad na duzini ili sirini![]()
![]()
![]()
ova anais vazda temu preokrene
![]()
![]()
![]()
na ono sta njoj odgovara
![]()
![]()
![]()
ja volim muskarce sa plocicama
![]()
i fugama
![]()
![]()
eh u teoriji svi volimo nesto, imamo "tip", u praksi padamo na nesto sasvim lijevo
ja prva preferiram mrke, ali mi se cesce desavalo da zavrsim sa plavotanima
ili kao sto vec rekoh djaba mi sto volim plecate jer sam se opet jednom zacopala u jednog zgolju
ljubav ne bira po dimenzijama
ma uvijek sam mislila da ce mi biti momak cr i zelene oci a evo bivsi bio totalana suprotnost plavusan sa 100 kg al lijepo rasporedjenih
ma kad ono osjetis onaj filing nit gledas jel mrsav,debeo,kratak,dug
- anais_nin
pa ne znam ja valja li (osim ako ne postavis slikufildjan wrote: dolazimo do zakljucka sto siri to sladji ili ti ga sto uzi to kuzis![]()
![]()
![]()
![]()
ma uvijek sam mislila da ce mi biti momak cr i zelene oci a evo bivsi bio totalana suprotnost plavusan sa 100 kg al lijepo rasporedjenih![]()
![]()
![]()
ma kad ono osjetis onaj filing nit gledas jel mrsav,debeo,kratak,dugko te piat zato suti i uzivaj
![]()
![]()
![]()
danas sam se zaljubila u radnog kolegu 190 i 85 kg valja li
![]()
![]()
i neko je pominjao sta biste da vam se partner udeblja ili smrsa, iskreno vise bi me brinulo mrsanje
- Salko sto je u vodu skako
debljanje ili ti ga popunjavanje uz bavljenje sportom je nesto najljepse sto moje oci vide...anais_nin wrote:pa ne znam ja valja li (osim ako ne postavis slikufildjan wrote: dolazimo do zakljucka sto siri to sladji ili ti ga sto uzi to kuzis![]()
![]()
![]()
![]()
ma uvijek sam mislila da ce mi biti momak cr i zelene oci a evo bivsi bio totalana suprotnost plavusan sa 100 kg al lijepo rasporedjenih![]()
![]()
![]()
ma kad ono osjetis onaj filing nit gledas jel mrsav,debeo,kratak,dugko te piat zato suti i uzivaj
![]()
![]()
![]()
danas sam se zaljubila u radnog kolegu 190 i 85 kg valja li
![]()
![]()
), ako tebi leptirice budi onda je garant super
![]()
i neko je pominjao sta biste da vam se partner udeblja ili smrsa, iskreno vise bi me brinulo mrsanjeil mi ne valja kuhanje, il ima zdravstvenih problema
![]()
a u slucaju debljanja, opet ako nisu neki zdravstveni problemi, neka pupe
sta fali
uhhh kako je to dobro...
- anais_nin
ovo moje se odnosilo na muskarce, ti pretpostavljam mislis na zeneSalko sto je u vodu skako wrote: debljanje ili ti ga popunjavanje uz bavljenje sportom je nesto najljepse sto moje oci vide...![]()
uhhh kako je to dobro...
a ovo moje se odnosilo na zene...anais_nin wrote:ovo moje se odnosilo na muskarce, ti pretpostavljam mislis na zeneSalko sto je u vodu skako wrote: debljanje ili ti ga popunjavanje uz bavljenje sportom je nesto najljepse sto moje oci vide...![]()
uhhh kako je to dobro...
mi smo u vezani i i to sitnim vezom...fildjan wrote:vas dvoje ste u vezi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()