Omiljena poza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
jarane, a na ledja joj jos stavis jedan oval sa cevapima i sudzukicama, a taman o kosu joj ruke mozes obrisatSantos wrote:Jos jednom da ponovim.Evo vam jebaci savjet kako ce te dozivjeti jedan od zescih orgazama.Dakle prvo partnericu zadovoljite a onda nabacite pozu sa ledja i zamolite partnera da ona mjesa pokrecuci guzove naprjed nazad tako da vas hasim ulazi lagano,bitno je da muskarac nepravi nikakve pokrete,dakle sve je do zenske,laganim pokretom guzova naprjed nazad hasim ce procvjetat i imacete orgazam zestok,probajte uvjerite se.
samo pazi da oval ne bude "privruc" - da je ne sprzis
-
prleitihi
kad procvjeta..spremite joj i buket za 8. mart..Santos wrote:Jos jednom da ponovim.Evo vam jebaci savjet kako ce te dozivjeti jedan od zescih orgazama.Dakle prvo partnericu zadovoljite a onda nabacite pozu sa ledja i zamolite partnera da ona mjesa pokrecuci guzove naprjed nazad tako da vas hasim ulazi lagano,bitno je da muskarac nepravi nikakve pokrete,dakle sve je do zenske,laganim pokretom guzova naprjed nazad hasim ce procvjetat i imacete orgazam zestok,probajte uvjerite se.
-
opasna_emancipovana
ja gore on dole
ja dole on gore
on sastrane ja naprijed
ja naprijed on sastrane
ja desno on lijevo
ja lijevo on desno
i sve to dobro izmijesat nekoliko puta
al moram priznat........nekad mi se zamanta
ja dole on gore
on sastrane ja naprijed
ja naprijed on sastrane
ja desno on lijevo
ja lijevo on desno
i sve to dobro izmijesat nekoliko puta
al moram priznat........nekad mi se zamanta
-
FFK as Lucy01
Aman jeste perverzni
Ja to samo misionarski sa peskirom preko glave

Ja to samo misionarski sa peskirom preko glave
- mariija
#262 Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
Hajde sada zelim da cujem vasa misljenja
Koje su vam najbolje poze u sexu i zasto ? 
- karanana
#263 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
marija, red je da postavljac teme takodjer u uvodnom postu kaze i svoje.
marije moj odgovor je da je moja omiljena poza u sexu ona koju je omiljena za moju partnericu ali mi je ipak nesto najdraza cukecha. nekako imam dobar pregled svih desavanja i kontrolisem situaciju.
marije moj odgovor je da je moja omiljena poza u sexu ona koju je omiljena za moju partnericu ali mi je ipak nesto najdraza cukecha. nekako imam dobar pregled svih desavanja i kontrolisem situaciju.
- mariija
#264 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
karanana wrote:marija, red je da postavljac teme takodjer u uvodnom postu kaze i svoje.
Znam da postavljac teme kaze nesto u uvodnom tekstu ali eto ja nisam nista htjela da kazem vec sam vama to prepustila
- mariija
#265 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
Nema tu nikakve tajnebabilon wrote:Pa, hajde podjeli sa nama tu tajnumariija wrote:karanana wrote:marija, red je da postavljac teme takodjer u uvodnom postu kaze i svoje.
Znam da postavljac teme kaze nesto u uvodnom tekstu ali eto ja nisam nista htjela da kazem vec sam vama to prepustila
- karanana
#266 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
pa meni ne bi bilo mrsko da barim. samo ne otvara se nimalo pa da pocnem neku diskusiju i da se eventualno nadjem i izadjem na pice s njom.
-
bierkof
#267 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
Vidis da nas uzima, evo ja se vec zaljubio ko veliki...
Sad cu sasjec' vene ako se ne javi uskoro i ne kaze kako voli da joj se pristavi...
fakat, djevojcice... mozes otvoriti blog pa tamo piskarati po citav dan ko ti se svidja, kako imas najbolji razred, gdje idete na ekskurziju, kako su ti kod kuce i tako to...
Sad cu sasjec' vene ako se ne javi uskoro i ne kaze kako voli da joj se pristavi...
fakat, djevojcice... mozes otvoriti blog pa tamo piskarati po citav dan ko ti se svidja, kako imas najbolji razred, gdje idete na ekskurziju, kako su ti kod kuce i tako to...
- Bumbar
#268 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
@fino se igrajte...ukoliko vas ne zanima tema slobodni ste da je zaobidjete.
-
Damir.a
#269 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
Kada si ti na meni???Volim da te gledam u oći!!!!pozz
- karanana
#270 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
pa dze si babilonko. tvoj odgovor na temu i postavljeno pitanje je.......?babilon wrote:Her, ne lozim se, samo je hrabrim, kao zena zenuHer Flick wrote:daj babilon sto se lozis
vidis da je djevojcica tek dosla, i konta kako da se ubaci u raju, pa lupi glupo pitanje, nebili je ti sad ispitivao i bario![]()
Ne "ispitvao i bario", vec ispitivala i barila, gluho bilo, nisam na to spala. Zene me jos uvijek ne privlace. Drzim se muskaraca.
- karanana
#271 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
nisi nikad.....?babilon wrote:Nijedna, zivim asketski, tjelesna uzivanja me ne zanimaju
cuj tjelesna uzivanja je ne zanimaju?! kako je to moguce? jos nisam upozno nekog takvog. jesi za fuka?
- karanana
#272 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
sta znaci rijec ataraksija?
ne vjerujem u to, osim ako nesto nije uradjeno medicinskim putem kao sto je neutraliziranje spolnih organa ili tako nesto. sve ostalo je zivotinjski instinkt koji je u nama i nema sanse da nas nesto dole bar ponekad ne zagolica kada vidimo nekoga ili nesto.
ne vjerujem u to, osim ako nesto nije uradjeno medicinskim putem kao sto je neutraliziranje spolnih organa ili tako nesto. sve ostalo je zivotinjski instinkt koji je u nama i nema sanse da nas nesto dole bar ponekad ne zagolica kada vidimo nekoga ili nesto.
- swirl
#273 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
Volim sex i rado ga se sjecam 
- karanana
#274 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
bjaaaazi flicky, imas helgu koja je bez emocija pa udri. ja sam babilonku prvi pozvao na fuka.Her Flick wrote:ovo boldirano je meni preduslov za dobar one night sexbabilon wrote:ataraksija - stanje bez emocija, duhovni mir, stanje bez strasti. vrlo čest religijski ideal antičkog doba
- Laura_21
#275 Re: Koje su za vas najbolje poze u sexu ?
mariija wrote:Hajde sada zelim da cujem vasa misljenjaKoje su vam najbolje poze u sexu i zasto ?
Sta jos zelis?