ja i moja danas (i moja macca i moja Pearlpape wrote:anais_nin wrote:he jedno je kad se ljube, a druge je kad SE LJUBEeeeeeepape wrote:Ih, ... koliko ja znam tih sto se ljube, cmacu i pokazuju izlive njeznosti, a kad se rastanu, ... vaka je, naka je, ... jes` vidio zmije, ..
Pa mislio sam na ove sto se LJUBEeeeeee, ...
.... moja ti, ...
zene, sa kojom zenom bi se voljele poljubit :D ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
-
FFK as Lucy01
Svi cete vi u dzehenemskim vatrama da goritezoom66 wrote:ko kaze da nisam liberalan?...anais_nin wrote:ja i moja danas (i moja macca i moja Pearlpape wrote:Pa mislio sam na ove sto se LJUBEeeeeee, ...
.... moja ti, ...
![]()
![]()
) nismo takve
![]()
-
FFK as Lucy01
Ja imam hamale za tozoom66 wrote:hosh nas ti okretati?...Lucy01 wrote:Svi cete vi u dzehenemskim vatrama da goritezoom66 wrote: ko kaze da nisam liberalan?...a za pitta ima posebno mjesto
...rezervisano na rostilju
![]()
i za dajdzinicu mu danas
..super, to nam radi...
-
FFK as Lucy01
E moj Zumhozoom66 wrote:
ne mere......il nas pechesh il budesh pechena...
-
FFK as Lucy01
Ti vjerovatno nemas nosa nikakozoom66 wrote:ja bih zazvalio pitt-a...sojka wrote:El Zumho je raja..otopi led sa usana i reci nam da li mogao da zamislis da poljubis muskarca i kog?
Je li ovo tabu tema?
-
FFK as Lucy01
Ja ti Zumašine govorim da imam štelu, crveno odjelce i roščiće, a ti kako hoćešzoom66 wrote:
dJehenemske vatre nemaju veze sa domenama......ni nashim...
... svjetovnim ...
...obligacijama...
...dakle, ponavljam...
...ne mogu ti hamali pomoci niti meresh bidnuti supervajzor...
...samo pechesh ili bivash s nama pechena...
-
Pearl
danas, ljubavi, spremi li ti one carapice koje si pokazivala pred forumskim auditorijem?
ili da ja ponesem rezervi odavde?

- kekec
Napravite malo pauzu, sakupite snagu.

Nažalost nisam oženjen, doduše bio sam zaručen, ali do svadbe nije došlo, evo ZAŠTO!
Na Novu godinu htio sam zaručnici pokloniti rukavice, koje bih joj poslao zajedno sa pismom. Međutim, u prodavaonici sam sreo kolegicu sa faksa koja je kupovala gaćice. Nespretnošću prodavačica je zamijenila pakete, tako da je kolegica uzela rukavice, a ja sam zaručnici poslao gaćice.
SAD ZAMISLITE MOJU ZARUČNICU POD NOVOGODIŠNJOM JELKOM KAKO OTVARA POKLON I ČITA PISMO!
Dugo sam razmišljao kako da te razveselim i dokažem svoju ljubav. Zadnji put sam konačno primijetio što ti nedostaje, pa ti šaljem u paketu. Želim ti da u njima provedeš ugodne trenutke. Želio sam ti kupiti vunene, ali u njima bi se znojila, što sam zapazio kod kolegice i prodavačice. Probao sam ih na jednoj i na drugoj pa sam ih jedva skinuo. Ali - ubrzo će proljeće, pa ih ti onda koliko mi je poznato ne nosiš. Htio sam ti kupiti kožne sa narodnim vezom, ali sam se u zadnji čas sjetio da u njima ne bi mogao opipati ono zbog čega te želim zaprositi. Kupio sam, namjerno takve koje se lako skidaju, ako se žuri tebi i drugima. Ne zaboravi ih ponijeti kada ideš u fino društvo. Neće dugo biti čiste jer ljudi imaju prljave ruke, a ti sa mnogima kontaktiraš. Ako ih želiš očistiti, odi do mog prijatelja, znaš onog o kojem sam ti već pričao jer on je već iskusan u tim stvarima.
VOLI TE TVOJ LJUBLJENI
-
Pearl
tisina ti tamo, ovo je izmedju nas zeMskinjazoom66 wrote:moze komforno...Pearl wrote:danas, ljubavi, spremi li ti one carapice koje si pokazivala pred forumskim auditorijem?
- sojka
Pripremila bih 10 u pola sa lukom, da se ne radi o poljupcima.
Voljela bih od nasih prominentnih poljubiti Branku Katic,
stranih...nekog suptilonog poput J.Roberts, Gwyneth Patrow. To nikada ne bi bila A. Jolie.
Smatram da smo njeznije. Ukoliko budem imala ovako iskustvo, podijelicu utiske.
stranih...nekog suptilonog poput J.Roberts, Gwyneth Patrow. To nikada ne bi bila A. Jolie.
Last edited by sojka on 07/11/2006 23:37, edited 2 times in total.
-
Pearl
iffff ne moze to tako...zoom66 wrote:danas mi rekla da je mijenjam kad ona ne mere...Pearl wrote:tisina ti tamo, ovo je izmedju nas zeMskinjazoom66 wrote:moze komforno...:D
:D:D
-
Pearl
nista bez carapica... nem poljubaca i folova bez zavodjenjazoom66 wrote:Pearl wrote:iffff ne moze to tako...zoom66 wrote: danas mi rekla da je mijenjam kad ona ne mere...:D:D
nikome ne stoje carapice na haltere ako njoj...
![]()
![]()
![]()
ma dobro, ona je kontala poljupci, folovi, golovi...:D:D
danas, tako ti mene nudis okolo, jel? c c c c
-
water
natjera me da proguglam ovu branku kad ono gledao sam je u akinovom velicanstvenom filmu in july nije losasojka wrote:Pripremila bih 10 u pola sa lukom, da se ne radi o poljupcima.![]()
- danas
ne nudim bonaPearl wrote:nista bez carapica... nem poljubaca i folova bez zavodjenjazoom66 wrote:Pearl wrote: iffff ne moze to tako...nikome ne stoje carapice na haltere ako njoj...
![]()
![]()
![]()
ma dobro, ona je kontala poljupci, folovi, golovi...:D:D
- anais_nin
Pearlice cuvaj se dobro, ovaj nam je muz prefrigan do bolaPearl wrote:
nista bez carapica... nem poljubaca i folova bez zavodjenja
P.S. jedna je "danas"