pa sta smo te isprepadalezzzzz wrote:Dado dijasporitus wrote:
Nego je li neko od vas upraznjava cyber sex. U tome gluma dobija jednu sasvim novu dimenziju zar ne.
Ma od sad cu samo taj i upraznjavati, kako me ove isprepadasedao bog bujnu mastu i mobitel
ako nista drugo
Glumite li orgazam i kako?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- anais_nin
ma mi preskocimo i CYBER i SMS, kazem ti mi citav scenarij same u glavi odradimozzzzz wrote:Ma da si mojaanais_nin wrote:
pa sta smo te isprepadalesamo se treba malo potruditi....vi nama za cyber sex ni ne trebate, mi to mozemo same u glavi odraditi
pa da ti ja slozim
sms
predomislila bi se
Ko je jos vidio sam se esemesati, bljutavo je
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
anais_nin wrote:tjesite se vi, tjesitezzzzz wrote:Ma treba imati i srece u zivotu, kad je dobar materijal, nije tesko biti majstor![]()
kad je pazljiv ljubavnik koji se trudi nije tesko doci do orgazma
![]()
- anais_nin
samo ako ces se udati za menepape wrote:anais_nin wrote:tjesite se vi, tjesitezzzzz wrote:Ma treba imati i srece u zivotu, kad je dobar materijal, nije tesko biti majstor![]()
kad je pazljiv ljubavnik koji se trudi nije tesko doci do orgazma
![]()
Nince, ... da im postiramo ono sa BC ?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
upisano na temi: "Muski vs zenski orgazam" - na BC
Kad se samo sjetim svojih prvih ljubavnih iskustava, .... .... to je obicno bio "One Man show".
Prije tih stvari bih obicno drhtao k`o prutic i pravdao se time da mi je zima, ... Hajde, ... to je nekako i moglo proci u decembru, ali .... ja drht`o i u augustu na +35 C, ... U pravilu je to bilo brljanje, .... fuj, ... mogu misliti kako su me dozivljavale, ...
A onda sam polako kontao kako promijeniti situaciju, .... kako popraviti rejting, kako ono, ... vecini juniora svojstveno - "samo da ga zakucam" - pretvoriti u dozivljaj koji ce obostrano donijeti zadovoljstvo i nesto cega cemo se oboje rado sjecati.
Shvatio sam da uzrok svim mojim "lose odigranim mecevima", nije smjesten medju mojim nogama, nego negdje izmedju moja dva uha, ...
Onda sam jedan dan sebi rekao: "E necemo tako Dino". Poceo sam intenzivnije trenirati, istovremeno odbacujuci ono prokleto "samo da ga ja", .... i krenulo je na bolje.
Uhvatio sam se "istrazivackih radova" i otkrio nevjerovatne stvari. Milioni tako senzibilnih nervnih zavrsetaka na zenskom tijelu se zavrsavaju na kozhi.
Polako sam sva svoja cula usresrijedjivao na partnerku, ... shvatio sam od kolike je vaznosti osluskivati, zapazati, pruziti joj odgovarajuci dodir, ... Od kolike je vaznosti omirisati i biti omirisan, ...
Bez lazne skromnosti, .... sada berem plodove, ... ... svih tih godina mukotrpnog rada na svom profiliranju.
I konacno, ... odgovor na pitanje iz naslova teme. Nema to, .... ona prije.
Ne moze ona to okoncati bez mene. Jednostavno, ... pratim ritam igre i kad vidim da pocinje da se grebe, gusi, krklja, da se trese k`o Banja Luka ili zakoluta okama k`o kurban, .... samo sebi kazem: "Ozezi majstore, ... u svakom trenutku sve vise napredujes, ... !"
Kad se samo sjetim svojih prvih ljubavnih iskustava, .... .... to je obicno bio "One Man show".
Prije tih stvari bih obicno drhtao k`o prutic i pravdao se time da mi je zima, ... Hajde, ... to je nekako i moglo proci u decembru, ali .... ja drht`o i u augustu na +35 C, ... U pravilu je to bilo brljanje, .... fuj, ... mogu misliti kako su me dozivljavale, ...
A onda sam polako kontao kako promijeniti situaciju, .... kako popraviti rejting, kako ono, ... vecini juniora svojstveno - "samo da ga zakucam" - pretvoriti u dozivljaj koji ce obostrano donijeti zadovoljstvo i nesto cega cemo se oboje rado sjecati.
Shvatio sam da uzrok svim mojim "lose odigranim mecevima", nije smjesten medju mojim nogama, nego negdje izmedju moja dva uha, ...
Onda sam jedan dan sebi rekao: "E necemo tako Dino". Poceo sam intenzivnije trenirati, istovremeno odbacujuci ono prokleto "samo da ga ja", .... i krenulo je na bolje.
Uhvatio sam se "istrazivackih radova" i otkrio nevjerovatne stvari. Milioni tako senzibilnih nervnih zavrsetaka na zenskom tijelu se zavrsavaju na kozhi.
Polako sam sva svoja cula usresrijedjivao na partnerku, ... shvatio sam od kolike je vaznosti osluskivati, zapazati, pruziti joj odgovarajuci dodir, ... Od kolike je vaznosti omirisati i biti omirisan, ...
Bez lazne skromnosti, .... sada berem plodove, ... ... svih tih godina mukotrpnog rada na svom profiliranju.
I konacno, ... odgovor na pitanje iz naslova teme. Nema to, .... ona prije.
Ne moze ona to okoncati bez mene. Jednostavno, ... pratim ritam igre i kad vidim da pocinje da se grebe, gusi, krklja, da se trese k`o Banja Luka ili zakoluta okama k`o kurban, .... samo sebi kazem: "Ozezi majstore, ... u svakom trenutku sve vise napredujes, ... !"
- Murat Sabanovic
anais_nin wrote:i opet...nijanse i izrazi:
FRIGIDNOST
Definicija
Smanjenje ili gubitak seksualne želje jest poremećaj seksualnosti gdje je nedostatna seksualna želja glavni i osnovni problem koji dovodi do smanjenja učestalosti ili izostanka seksualnih aktivnosti. Poremećaj nije sekundarna posljedica impotencije, poremećaja erekcije, dispareunije ili kakve druge muške ili ženske seksualne disfunkcije. Ovaj poremećaj ima svoje mjesto u međunarodnoj klasifikaciji bolesti pod oznakom F52.0.
Ovaj se poremećaj još naziva i hipoaktivna seksualna želja, seksualna apatija, seksualna averzija te (kod žena) frigidnost.
Mnoge zene u strahu da ce biti "otkrivene" skrivaju svoju frigiditet glumeci strasno uzivanje i orgazam.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Murate jarane... Pa dokle jarane...Murat Sabanovic wrote:anais_nin wrote:i opet...nijanse i izrazi:
FRIGIDNOST
Definicija
Smanjenje ili gubitak seksualne ¾elje jest poremeæaj seksualnosti gdje je nedostatna seksualna ¾elja glavni i osnovni problem koji dovodi do smanjenja uèestalosti ili izostanka seksualnih aktivnosti. Poremeæaj nije sekundarna posljedica impotencije, poremeæaja erekcije, dispareunije ili kakve druge mu¹ke ili ¾enske seksualne disfunkcije. Ovaj poremeæaj ima svoje mjesto u meðunarodnoj klasifikaciji bolesti pod oznakom F52.0.
Ovaj se poremeæaj jo¹ naziva i hipoaktivna seksualna ¾elja, seksualna apatija, seksualna averzija te (kod ¾ena) frigidnost.
Mnoge zene u strahu da ce biti "otkrivene" skrivaju svoju frigiditet glumeci strasno uzivanje i orgazam.
- Murat Sabanovic
sve dok ne odgovore na santosova pitanja
covjek ih lijepo pita,one nista...

covjek ih lijepo pita,one nista...
-
Pearl
pa odgovoreno vam je ali vi valjda cekate jedino odgovore na koje ste vi spremni i koji su vama validniMurat Sabanovic wrote:sve dok ne odgovore na santosova pitanja![]()
covjek ih lijepo pita,one nista...![]()
ne ide to tako, moj murate..
- anais_nin
Murat Sabanovic wrote:anais_nin wrote:i opet...nijanse i izrazi:
FRIGIDNOST
Definicija
Smanjenje ili gubitak seksualne želje jest poremećaj seksualnosti gdje je nedostatna seksualna želja glavni i osnovni problem koji dovodi do smanjenja učestalosti ili izostanka seksualnih aktivnosti. Poremećaj nije sekundarna posljedica impotencije, poremećaja erekcije, dispareunije ili kakve druge muške ili ženske seksualne disfunkcije. Ovaj poremećaj ima svoje mjesto u međunarodnoj klasifikaciji bolesti pod oznakom F52.0.
Ovaj se poremećaj još naziva i hipoaktivna seksualna želja, seksualna apatija, seksualna averzija te (kod žena) frigidnost.
- danas
nista moja anaisanais_nin wrote:Murat Sabanovic wrote:anais_nin wrote:i opet...nijanse i izrazi:
FRIGIDNOST
Definicija
Mnoge zene u strahu da ce biti "otkrivene" skrivaju svoju frigiditet glumeci strasno uzivanje i orgazam.![]()
![]()
Murata, zao mi je, ali ta ti vode ne pije...primarni faktor u ovoj dijagnozi je nemogucnost da se zainteresuje za sex....totalno opadanje libida itd itd....djaba je njoj "glumiti" uzivanje sve i da hoce, valjda ima odredjenih pokazatelja je li raspolozena ili nije
valja ti ponovo olovku u sake, pa crtati
- Jimmy_The_Saint
Čuo sam za frajera (živi u SA
nije urbana legenda
) koji je nakon nekoliko godina braka u trenutku razvoda bivšoj rek'o: "E da znaš, ja sam sve ove godine glumio orgazam!"

- anais_nin
ne znam samo koje boje da nacrtam "vlaznost"danas wrote:nista moja anaisanais_nin wrote:![]()
![]()
Murata, zao mi je, ali ta ti vode ne pije...primarni faktor u ovoj dijagnozi je nemogucnost da se zainteresuje za sex....totalno opadanje libida itd itd....djaba je njoj "glumiti" uzivanje sve i da hoce, valjda ima odredjenih pokazatelja je li raspolozena ili nije
valja ti ponovo olovku u sake, pa crtati![]()
- danas
ovo ko iz seinfeld epizodedebela wrote:bas me cudi da mu se brak raspaoJimmy_The_Saint wrote:Čuo sam za frajera (živi u SAnije urbana legenda
) koji je nakon nekoliko godina braka u trenutku razvoda bivšoj rek'o: "E da znaš, ja sam sve ove godine glumio orgazam!"
![]()
![]()
"when it's enough, and it's time to go to sleep"
- anais_nin
sad je sigurno "master of his domain"danas wrote:ovo ko iz seinfeld epizodedebela wrote:bas me cudi da mu se brak raspaoJimmy_The_Saint wrote:Čuo sam za frajera (živi u SAnije urbana legenda
![]()
![]()
"when it's enough, and it's time to go to sleep"![]()
![]()
![]()
![]()
-
Santos
Juce tj.preciznije sinoc sam dozivio Orgazam.Prsno sam na sve strane.Tragovi mog Orgazma su bili vidljivi.Moja voljena je takodje dozivjela Orgazam prije mene jer mi tako praktikujemo.Dakle prvo zena ili djevojka mora da dozivi orgazam pa onda mi muskaraci da nebi doslo do prstometa.Do slijedeceg Orgazma.CAO.